2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynı durumdayım canım neden bilmiyorum

Lohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
Almadım ama alıp suslicem sanırım taç da kapalıyım taç yerine bu gelinlerin kafasına taktiği taşlardan düşünüyorum mevlutte de kullanırım diye

Kızlar sizin bebeklerinizde çok sık hıçkırıyormu?

Ben korkuyorum hıçkırınca ya rahatsızmı oluyo falan diye

Doktora sordum bu istediğimiz bir şey akciğerleri gelişiyor dedi
İçinde durduğu sıvıyı nefes alır gibi hareket yapığ yutuyormuş
O da hıçkırığa sebep oluyor galiba
Benim sık sık oluyor
Günde 3-4 defa 5-10 dk sürüyor belki de

Kızlar gozumun önünde kivilcimlar uçuşuyor bugun 3-4 sefer oldu neden oluyor olabilir aranızda boyle bisey yasayan var mı?

Bu bende de geçen hafta oldu bi kaç defa.
Doktora soracağım bu randevumda

Bu da normal, hamilelik kitabında bu haftalarda iğne batması gibi tabir edilen ağrı ve kısa süreli sancılar olabilir diyor. Bebek aşağı baskı yaptığından oluyor galiba

Senle benzer gidiyoruz, 48 idim ben de şimdi 59 falan
32. Haftada bebek 1900 idi
Yarın randevum var bakalım kaç oldu

Lohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.

Ben almadım tabiki :)
Flodan pufidik bi terlik aldım
Evde de normal taç vardı onu takarım belki başımı ağrıtıyor taçlar

Ben bakabilisem bandana tarzi bi sey alicam aksesuar magazalarindan filan. Sacim derli toplu olsun biraz. Beyazlar da epey cikti. Terlik de sade bir.sey evde var. Oysho da sade terlikler vardi gecen sene. Evde her zaman giyilebilecek.. sicak tutar. Alsam onlara bakardim. Yine bile bakabilirim eserse:)

Canım çok geçmiş olsun. Gebelik tansiyonu gerçekten riskli doktorun dediği gibi. İyi ki farkedilmiş ve ilaç başlanılmış. Çarpıntıların ondan oluyormuş demek ki. Şimdi çarpıntın da olmaz inşallah. Yediklerine de dikkat edersin. Az kaldı zaten. Ben ilk hamileliğimde yüksek tansiyon yüzünden erken Doğum yapmak zorunda kaldım ama benim ki farkedilmemişti. Sen ilaç kullanıyorsun Allah ın izniyle vaktinde sağlıkla kavuşursunuz inşallah. İdrara baktı mı peki doktor canım protein kaçağı var mı diye?

Canım hangi ölçüm cihazını kullanıyorsun bende ıme dc var benimde cihaz son zamanlarda hep 100-105 gösteriyordu hatta kan tahlili vereceğim gün kan vermeden ölçtüm 101 çıktı. kan verdim sonuç 69 çıktı yani cihazlara pek güven olmuyor bu nedenle ben artık sabahları ölçmüyorum sadece yemeklerden sonra tokluk ölçüyorum. yemene içmene dikkat ediyorsan sıkıntı etme...

Ben almadim benim icin gereksiz bir masraf oluyor. Disarda satilanlar gereksiz pahali. kendim yapmaya kalksam beceremem o yuzden onu es gectim. Birazda hevessizim oda süsü hediyelik falanda almadim ben.

Canım bende o tür şeyleri hiç almadım hastane için lcw nın çok güzel ev terlikleri var normaldede giymek için onu aldım... Hastane kapı süsü , falan filan bende yok zaten anca annem ve arkadaşım gelir yanıma... yapan özenen arkadaşları tebrik ediyorum her anın heyacanını mutluluğunu yaşamakta çok güzel.. Sadece benim doğamda pek böyle şeyler yok sanırım... tülllü müllü geceliklerdense pamuklu spor rahat, sıcak tutanlar tercihim.. şıklık güzel ama sanki o an rahatlık daha önemli gibi geliyor.. Tabi herkesin zevk ve düşüncesi bunlar... :)... Sonucu hatırası güzel olsun inşallah..

Sut sagma makinasi onemli canim en iyisinden qlmistim ama oda susleme falan bosa mqsraf gibi geliyor zaten hastanelere bi dunya paralar oduyoruz bide o suslemeler icin harcadigim paraya uzuluyorum oglumdada susleme yapmadim bi iki tane sus eltim getirdi takti kkendide 50 gun once dogum yapmisti iyikide masraf yapmamisim ama susleme yapanlarada saygim var herkes istedigi gibi yapar kimseyi susleme yapiyor diye elestiremeyiz ayrica dedigin gibi arkadaslar burda cok cok marifetli benim de istahim kabariyo gordukce onlarin yaptigini ama sonra hemenciciik vazgeciyorum bu islerden hastanede dagitmalikta sekerlere baktim ama onlarida almicam galiba korayda kutuya lokum kooyup dagitmistim bundada aynisini yapip cikicam galiba isin icinden

Tabi canim normal yapabilliyorsan normal yap ama olmuyorsads sezeryandan korkma canim onunda hic bi zararini gormedim ben .allah kimseye yasatmasin dogdugu gibi gitseydi belki kuveze bu kadar etkilemezdi ama 1 gece kollarimda yatirip alinca benegi cok koymustu allah bidaha yasatmasin canim kimseye

Gozun aydin masallah tosuncuga .korse dohuumdan sonra karnin kalmmasin cabuk toparlasin diye giyiliyor eskiden sararlarmis sıkı sıkı bu sebepten giyildigini solemisti annm ve kv m
O zaman kesinlikle almak lazım canim ben cok kilo aldim dogumdan sonra vermem lazım:)

Ben terlik ve tacı hepsiburadadan aldım ve 35 tl mi neydi ikisi ve gayet beğendim.
Çikolatayı hacışeriften aldık. 70 tanesi 50 tldi. Üstünde hoşgeldin isim yazıyor.
Lohusa pijamalarım 3 tane ve hiçbirini ben almadım.
Kapı süsü ve magnet yaptırdım. Kapı süsünü bebek odasının kapısına astım hastaneye götürmeyeceğim kimse mıncıklasın istemiyorum çünkü.
Magnet de büyük biraz 15 tane falan hastaneye götüreceğim sadece.
Kuru pasta alacağım ikramlık, meyve suyu, plastik tabak ve bardak. Arkadaşım şu çeşmeli sürahisini verdi kullanmam için onu belki götürürüm belki götürmem.
Doğum fotoğrafçısı eşimin ve benim tıbbi fotoğrafçı arkadaşımız çekecek ki normalde yasak ama orda tıbbi fotoğrafçı olarak çalışıyor zaten :)
Oda süslemesi vs de yapmayacağım zaten ziyaret saatleri kısıtlı.

Doğru diyosun teşekkürler peki süt saklama poşeti ne kadar götürmek lazım o zaman onada çok gerek yok zaten sütün gelip gelmeyeceğide belli değilde işte hazırlanıyoruz
Yani aklında kalmasını istemiyorsan götür fakat süt yok Sezeryan olmuştum ben 2 saat sonra sarı bi süt geldi zor güç çıkardık ..

Kızlar dün geceden beri çamaşırimda epey bi ıslaklik vardı, iltihap gibi değil. Su gibi , evet lavaboya çok sık gidiyoruz ama bu kadar islanmaz hiç bi zaman çamaşırım . Dünden beri kurumadı da. Şimdi okudum suyun gelmesi damla damla şeklinde veya nemlilik le de olabilir bir anda bardaktan boşanircasina da olabilir diyor. Acaba suyum gelmiş olabilir mi ? Bebekte hareket ediyor . Bi sorun yok ağrı normal her zamanki kadar . Kendimı boşuna mı korkutuyorm acaba

Ayy Allah korusun canım gerçekten tehlikeliymiş... Peki bu gebelikte tansiyonla ilgili bir şey oldu mu?

Çok şükür protein kaçağı yok canım. Sık sık bakılacakmış tahlillere. İnşallah kontrol altında olursa yaşamayız bir sıkıntı..

Ter olabilir mi canım? Eczaneden amnisure ped alıp gelen sıvının amniyon sivisi olup olmadığını tespit edebilirsin.

Tesekkur ederim canım bendede o cihaz var kanda üç aylık ortalamam 5.2 çıktı ama o cihaz bendede son zamanlarda 100-110 arası aclik bugün başka eczaneden yeni strip aldım eski striple 115 çıkti yeni aldigimda 94 çıktı bir haftadır şeker yükselecek diye uyuyamıyorum resmen psikolojim bozuldu

Ter olabilir mi canım? Eczaneden amnisure ped alıp gelen sıvının amniyon sivisi olup olmadığını tespit edebilirsin.
Alıp takacak miyim? Sürekli gelen bişey mi bu canım ter değil eminim. Baya ıslak çünkü. Değiştirdim sürekli değiştiririm zaten o pedleri normal ped gibi mi kullanıyoruz? Çok soru sordum kusura bakma

Alıp takacak miyim? Sürekli gelen bişey mi bu canım ter değil eminim. Baya ıslak çünkü. Değiştirdim sürekli değiştiririm zaten o pedleri normal ped gibi mi kullanıyoruz? Çok soru sordum kusura bakma

Ben kullanmadım ama normal ped gibi kullanılıyor diye biliyorum. Gelen sıvı idrar veya terse rengi farkli oluyormuş amniyon sivisiysa başka renge donusuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…