2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Yok canım çok şükür olmadı zaten düzenli olarak ölçüyorum bazen 13 14 olduğu oldu limon içtim uzandım düştü. Onlarda genelde heyecanlandığımda üzüldüğümde oldu.
Allah ım sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah evlatlarımıza.
Çarpıntım oluyordu birde özellikle sabahları. Kan serumu yedim iki tane çok düşmüş kanım oda düzeldi çok şükür.

Benim ilk hamileliğimde gece sızıntı şeklinde olmuştu. Sabah hemen kontrole gitmiştim. Çatalda kontrol etmek isterken nasıl korktuysam kalan suyumda patlamıştı :) bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim cnm

Geçmiş olsun canım. Gebelik tansiyonuna nasıl karar verdi doktorun? Tansiyonun kaç dk da bir kaç çıktı?

Benim ilk hamileliğimde gece sızıntı şeklinde olmuştu. Sabah hemen kontrole gitmiştim. Çatalda kontrol etmek isterken nasıl korktuysam kalan suyumda patlamıştı :) bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim cnm
Çatal da mı kontrol ediyolar

Bu hafta içi randevu bulamadım kontrole gidemicem ama acilen girebilirim. Gece yanlız 1 kere kalktım tuvalete çok yorgun ve uykusuzdum idrar kaçırmış olabilir miyim diye düşündüm, Emira nin da dediğiped den alayım korktum çatal muanesinden hele hamileyken

benim sabah tuvaletimi yaptiktan sonra biranda bisry akti gbi hisseettim baktim pijamam dhi islnmisti umarsamamistim gun boyuda gezdim camasirim islakti hep bende gitmiycektim doktora esim su devildir dedi cunku sonra aksam ustu doktora yazdim ve dogumhanede muayne etti megerse suymus bence ihmal etme ama su olmayadabilir doktoruna yaz bunun icin randevu almna gerek yok

Peki çatalda mi muane oldun? Geçen haftalarda doğum olmuştu değil mi? Bişey aktığını hiç hissetmedim . Sabah bi öyle geldi saat 6 gibi ama.zaten.çamaşırim islakti, bilerek değiştirmedim kontrol amaçlı kuruyor mu ve diye . Kurumadı değiştirdim sabah yazdıktan sonra buraya herhangi binislaklik gelmedi şuana kadar eğer öyleyse yarın gideyim beklemeye gerek.yok cumayı

Kızlar alttan muayeneden öcü gibi korkmayın. Sırf alttan muayene olacağım korkusuyla da doktora gitmemezlik yapmayın. Hiç birşey bebeğinizin sağlığından önemli değil eğer gerekli görürse doktorunuz açılmadan şüpheliniyorsa yapacak bişey Yok. Zaten durduk yere de hiç bir doktor alttan muayene etmez. Lütfen biraz kendinize güvenin ve bebeğiniz size emanet unutmayın herşey onların iyiliği için diye kendinize telkinde bulunun.

Dünde böyleydim bugünde sanki her yerim ağrıyor ve adet Olacağım gibi dün Aklamdan beri keyfim yok kontrol pazartesi ama böyle devam ederse yarın gideceğim niye böyle anlamadım kasıklarım çok ağrıyor belim bir tuhaf üşüttüm mü doğum mu yakın kafamda deli sorular

Sana sonuna kadar katılıyorum canım :) ben de alttan muayene olacaklara kendi taktiğimi soyleyeyim, ben burnumdan derin derin nefes alıp ağzımdan yavaş yavaş veriyorum. Bir taraftan da gözlerimi kapatıp bebeğimin ellerini tutarak sahilde gezdigimi hayal ediyorum. Kıyıya vuran dalgaları yüzüme vuran rüzgarları düşünüyorum. Vücudum o koltuktayken zihnimle başka yerlere gidiyorum yani :) kasmayinca zaten 10 saniye bile sürmeyen bir işlem emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…