- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Ona bi bakıyım o zaman ben sağol canım.Ben kullanmadım ama normal ped gibi kullanılıyor diye biliyorum. Gelen sıvı idrar veya terse rengi farkli oluyormuş amniyon sivisiysa başka renge donusuyormus
Lohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
Ayy Allah korusun canım gerçekten tehlikeliymiş... Peki bu gebelikte tansiyonla ilgili bir şey oldu mu?
Çok şükür protein kaçağı yok canım. Sık sık bakılacakmış tahlillere. İnşallah kontrol altında olursa yaşamayız bir sıkıntı..
Benim ilk hamileliğimde gece sızıntı şeklinde olmuştu. Sabah hemen kontrole gitmiştim. Çatalda kontrol etmek isterken nasıl korktuysam kalan suyumda patlamıştı :) bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim cnmKızlar dün geceden beri çamaşırimda epey bi ıslaklik vardı, iltihap gibi değil. Su gibi , evet lavaboya çok sık gidiyoruz ama bu kadar islanmaz hiç bi zaman çamaşırım . Dünden beri kurumadı da. Şimdi okudum suyun gelmesi damla damla şeklinde veya nemlilik le de olabilir bir anda bardaktan boşanircasina da olabilir diyor. Acaba suyum gelmiş olabilir mi ? Bebekte hareket ediyor . Bi sorun yok ağrı normal her zamanki kadar . Kendimı boşuna mı korkutuyorm acaba
Geçmiş olsun canım. Gebelik tansiyonuna nasıl karar verdi doktorun? Tansiyonun kaç dk da bir kaç çıktı?Ayy Allah korusun canım gerçekten tehlikeliymiş... Peki bu gebelikte tansiyonla ilgili bir şey oldu mu?
Çok şükür protein kaçağı yok canım. Sık sık bakılacakmış tahlillere. İnşallah kontrol altında olursa yaşamayız bir sıkıntı..
Çatal da mı kontrol ediyolarBenim ilk hamileliğimde gece sızıntı şeklinde olmuştu. Sabah hemen kontrole gitmiştim. Çatalda kontrol etmek isterken nasıl korktuysam kalan suyumda patlamıştı :) bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim cnm
Bu hafta içi randevu bulamadım kontrole gidemicem ama acilen girebilirim. Gece yanlız 1 kere kalktım tuvalete çok yorgun ve uykusuzdum idrar kaçırmış olabilir miyim diye düşündüm, Emira nin da dediğiped den alayım korktum çatal muanesinden hele hamileykenBenim ilk hamileliğimde gece sızıntı şeklinde olmuştu. Sabah hemen kontrole gitmiştim. Çatalda kontrol etmek isterken nasıl korktuysam kalan suyumda patlamıştı :) bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim cnm
benim sabah tuvaletimi yaptiktan sonra biranda bisry akti gbi hisseettim baktim pijamam dhi islnmisti umarsamamistim gun boyuda gezdim camasirim islakti hep bende gitmiycektim doktora esim su devildir dedi cunku sonra aksam ustu doktora yazdim ve dogumhanede muayne etti megerse suymus bence ihmal etme ama su olmayadabilir doktoruna yaz bunun icin randevu almna gerek yokKızlar dün geceden beri çamaşırimda epey bi ıslaklik vardı, iltihap gibi değil. Su gibi , evet lavaboya çok sık gidiyoruz ama bu kadar islanmaz hiç bi zaman çamaşırım . Dünden beri kurumadı da. Şimdi okudum suyun gelmesi damla damla şeklinde veya nemlilik le de olabilir bir anda bardaktan boşanircasina da olabilir diyor. Acaba suyum gelmiş olabilir mi ? Bebekte hareket ediyor . Bi sorun yok ağrı normal her zamanki kadar . Kendimı boşuna mı korkutuyorm acaba
Harika bi bilgi teşekkürlerTer olabilir mi canım? Eczaneden amnisure ped alıp gelen sıvının amniyon sivisi olup olmadığını tespit edebilirsin.
Belki sende yapmazlar cnmÇatal da mı kontrol ediyolar
Lohusa terliği tacı almayan var mı? Almam konusunda çok baskı yapılıyor ben de sevmiyorum pek bu tür şeyleri.
Rennie duo kullan canım. Sabah öğle akşam yemeklerden sonra 1-2 ölçek.Benim yemeklerden sonra yemek borusunda yanma var gaviscon da kesmiyor artık
Yarın doktora gidiyorum isteyeyim bakalım ne diyecekRennie duo kullan canım. Sabah öğle akşam yemeklerden sonra 1-2 ölçek.
Peki çatalda mi muane oldun? Geçen haftalarda doğum olmuştu değil mi? Bişey aktığını hiç hissetmedim . Sabah bi öyle geldi saat 6 gibi ama.zaten.çamaşırim islakti, bilerek değiştirmedim kontrol amaçlı kuruyor mu ve diye . Kurumadı değiştirdim sabah yazdıktan sonra buraya herhangi binislaklik gelmedi şuana kadar eğer öyleyse yarın gideyim beklemeye gerek.yok cumayıbenim sabah tuvaletimi yaptiktan sonra biranda bisry akti gbi hisseettim baktim pijamam dhi islnmisti umarsamamistim gun boyuda gezdim camasirim islakti hep bende gitmiycektim doktora esim su devildir dedi cunku sonra aksam ustu doktora yazdim ve dogumhanede muayne etti megerse suymus bence ihmal etme ama su olmayadabilir doktoruna yaz bunun icin randevu almna gerek yok
İnşallah yapmazlarBelki sende yapmazlar cnm
Ben hap istemiştim o bunu verdi. 10 kutuya kadar da yazabiliyor.Yarın doktora gidiyorum isteyeyim bakalım ne diyecek
Kızlar alttan muayeneden öcü gibi korkmayın. Sırf alttan muayene olacağım korkusuyla da doktora gitmemezlik yapmayın. Hiç birşey bebeğinizin sağlığından önemli değil eğer gerekli görürse doktorunuz açılmadan şüpheliniyorsa yapacak bişey Yok. Zaten durduk yere de hiç bir doktor alttan muayene etmez. Lütfen biraz kendinize güvenin ve bebeğiniz size emanet unutmayın herşey onların iyiliği için diye kendinize telkinde bulunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?