- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok şükür canım, Rabbim tekrarını göstermesin bir daha. Çarpıntının geçmesine de çok sevindimYok canım çok şükür olmadı zaten düzenli olarak ölçüyorum bazen 13 14 olduğu oldu limon içtim uzandım düştü. Onlarda genelde heyecanlandığımda üzüldüğümde oldu.
Allah ım sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah evlatlarımıza.
Çarpıntım oluyordu birde özellikle sabahları. Kan serumu yedim iki tane çok düşmüş kanım oda düzeldi çok şükür.
Canım neredeyse bütün gün hastanedeydik (bazı aksilikler çıktı, sıra vardı nstde vs derken) ilk doktora girdiğimde 15-10du muayene sonunda 14-9du yanlış hatırlamıyorsam. Nstde başlarken de 13-8di ama nst bitince (35dk sürdü nst, o kadar süre yattım yani) 15-9 çıktı. Sonra sonuç göstermeye doktorun yanına gittiğimde yine tansiyonum bu civardaydı. Nabzım da 120 ve üzeri çıkıyordu bu arada. Doktor da dinlenince düşmesi gerekiyordu, aksine çıkmış, bu normal değil, ilaç başlaman gerekiyor dedi.Geçmiş olsun canım. Gebelik tansiyonuna nasıl karar verdi doktorun? Tansiyonun kaç dk da bir kaç çıktı?
benimde aksama kadar gezerken sadece camasirim islakti oyle geldigini hissetmedim evet catalda muayene oldum kirkulacak bizey yok onda 2 dakikansuruyor surmuyor yaniPeki çatalda mi muane oldun? Geçen haftalarda doğum olmuştu değil mi? Bişey aktığını hiç hissetmedim . Sabah bi öyle geldi saat 6 gibi ama.zaten.çamaşırim islakti, bilerek değiştirmedim kontrol amaçlı kuruyor mu ve diye . Kurumadı değiştirdim sabah yazdıktan sonra buraya herhangi binislaklik gelmedi şuana kadar eğer öyleyse yarın gideyim beklemeye gerek.yok cumayı
Ben vajinismus tedavisi oldum Bayadır da ilişki olmuyor korkuyorum alttan muane olmaya bebek varken ama mecbursa yapacak bişey yokbenimde aksama kadar gezerken sadece camasirim islakti oyle geldigini hissetmedim evet catalda muayene oldum kirkulacak bizey yok onda 2 dakikansuruyor surmuyor yani
Valla ayni kafadayiz. bende herkes aliyor. bendemi bir anormallik var diye zorla bi tane gecelik aldim pembe dantelliCanım bende o tür şeyleri hiç almadım hastane için lcw nın çok güzel ev terlikleri var normaldede giymek için onu aldım... Hastane kapı süsü , falan filan bende yok zaten anca annem ve arkadaşım gelir yanıma... yapan özenen arkadaşları tebrik ediyorum her anın heyacanını mutluluğunu yaşamakta çok güzel.. Sadece benim doğamda pek böyle şeyler yok sanırım... tülllü müllü geceliklerdense pamuklu spor rahat, sıcak tutanlar tercihim.. şıklık güzel ama sanki o an rahatlık daha önemli gibi geliyor.. Tabi herkesin zevk ve düşüncesi bunlar... :)... Sonucu hatırası güzel olsun inşallah..
Çok şükür canım, Rabbim tekrarını göstermesin bir daha. Çarpıntının geçmesine de çok sevindim
Canım neredeyse bütün gün hastanedeydik (bazı aksilikler çıktı, sıra vardı nstde vs derken) ilk doktora girdiğimde 15-10du muayene sonunda 14-9du yanlış hatırlamıyorsam. Nstde başlarken de 13-8di ama nst bitince (35dk sürdü nst, o kadar süre yattım yani) 15-9 çıktı. Sonra sonuç göstermeye doktorun yanına gittiğimde yine tansiyonum bu civardaydı. Nabzım da 120 ve üzeri çıkıyordu bu arada. Doktor da dinlenince düşmesi gerekiyordu, aksine çıkmış, bu normal değil, ilaç başlaman gerekiyor dedi.
Yok suslemeler yapip hevesli olanlari asla elestirmem hatta gercekten cok özeniyorum. hem kendi ellerinden gelip birsey üretiyorlar bebekleri icin bundan daha guzel ne olabilirki :) keske bende bebegim icin biseyler üretebilsem ilerde hatira olurdu. Ben ancak disardan hazir alirim :) hemde ne kadar güzel iclerindeki mutluluk heves disariya yansiyor. Benim göz zevkimde cok yoktur heni gidip alsam malzeme birbirnden sacma seyler alirim kesin. insanin icinde olmali bu tarz seyler. Dagitmalik bende cikolata alicam ama hastaneye kimse gelmicek 40 indan sonra eve gelirler ben kimseyi kabul etmicegimi soyledim. Sadece esimin annesi ve benim annem gelsin istedim hatta kv bu yuzden küstü. Kardesleri gelemicek diye. Ama hem benim hem bebegin rahatini düsnmek zorundayim. Ben rahat edemem kimsenin yaninda ben huzursz olursam bebekte huzursuz olur diye biz esimle boyle bi karar aldik.Sut sagma makinasi onemli canim en iyisinden qlmistim ama oda susleme falan bosa mqsraf gibi geliyor zaten hastanelere bi dunya paralar oduyoruz bide o suslemeler icin harcadigim paraya uzuluyorum oglumdada susleme yapmadim bi iki tane sus eltim getirdi takti kkendide 50 gun once dogum yapmisti iyikide masraf yapmamisim ama susleme yapanlarada saygim var herkes istedigi gibi yapar kimseyi susleme yapiyor diye elestiremeyiz ayrica dedigin gibi arkadaslar burda cok cok marifetli benim de istahim kabariyo gordukce onlarin yaptigini ama sonra hemenciciik vazgeciyorum bu islerden hastanede dagitmalikta sekerlere baktim ama onlarida almicam galiba korayda kutuya lokum kooyup dagitmistim bundada aynisini yapip cikicam galiba isin icinden
Bizim hastane odasi dolup tasiyor valla gelen giden cok oldu oglumda bundada ole olurmu bilmiyorum ama yabnci olmadiklari icin rahattim yaaYok suslemeler yapip hevesli olanlari asla elestirmem hatta gercekten cok özeniyorum. hem kendi ellerinden gelip birsey üretiyorlar bebekleri icin bundan daha guzel ne olabilirki :) keske bende bebegim icin biseyler üretebilsem ilerde hatira olurdu. Ben ancak disardan hazir alirim :) hemde ne kadar güzel iclerindeki mutluluk heves disariya yansiyor. Benim göz zevkimde cok yoktur heni gidip alsam malzeme birbirnden sacma seyler alirim kesin. insanin icinde olmali bu tarz seyler. Dagitmalik bende cikolata alicam ama hastaneye kimse gelmicek 40 indan sonra eve gelirler ben kimseyi kabul etmicegimi soyledim. Sadece esimin annesi ve benim annem gelsin istedim hatta kv bu yuzden küstü. Kardesleri gelemicek diye. Ama hem benim hem bebegin rahatini düsnmek zorundayim. Ben rahat edemem kimsenin yaninda ben huzursz olursam bebekte huzursuz olur diye biz esimle boyle bi karar aldik.
Bizim haftamız çok küçük canım. O yüzden hem bebeği zor buluyorlar, hem de bulunca uzun süre tutuyorlar, uyuyormuş ve doğru sonuç alınmayabiliyormuş vs diyeCanım çok geçmiş olsun. Tansiyonuna dikkat et ilaçlarını aksatma aman. NST niye o kadar uzun sürdü benim taş çatlasa 15 dk sürüyor. bi dahakine dakika tutucam...
Ben kendim huzursuz olurum canim normaldede kalabaligi sevmem. Sen sagma makinesini hangi marka kullanmistin bu aradaBizim hastane odasi dolup tasiyor valla gelen giden cok oldu oglumda bundada ole olurmu bilmiyorum ama yabnci olmadiklari icin rahattim yaa
Sade soda yada eksi elma bire bir cok iyi geliyor canimBenim yemeklerden sonra yemek borusunda yanma var gaviscon da kesmiyor artık
Ayni seyleri bende yasiuorum canim cok agrilarim oluyor vajinamin kemiklerine kadar agriuor resmen dun magnezyum aldim gece biraz daha iyiydim uykudan uyaninca falan felaket agrim oliyordu bel kasikDünde böyleydim bugünde sanki her yerim ağrıyor ve adet Olacağım gibi dün Aklamdan beri keyfim yok kontrol pazartesi ama böyle devam ederse yarın gideceğim niye böyle anlamadım kasıklarım çok ağrıyor belim bir tuhaf üşüttüm mü doğum mu yakın kafamda deli sorular
Sade soda yada eksi elma bire bir cok iyi geliyor canim
Benım ılk doğumumdada az az gelmısti illa patlayacak diye bi kaidesi yok cnm ve sıcak sıcak akıyodu adım attıkca falan akıntı olmadıgı belliydi. Eczaneye turnusol ped dersen verırler . Bnde koymustum mavileşmişti ve suyun geldıgını anlamıstıkAlıp takacak miyim? Sürekli gelen bişey mi bu canım ter değil eminim. Baya ıslak çünkü. Değiştirdim sürekli değiştiririm zaten o pedleri normal ped gibi mi kullanıyoruz? Çok soru sordum kusura bakma
Bende de çok vardı kan ilacını değiştirince düzeldi çok şükür. Gynoferon kullanıyordumBenim yemeklerden sonra yemek borusunda yanma var gaviscon da kesmiyor artık
Ay benim de o lanet ilaçBende de çok vardı kan ilacını değiştirince düzeldi çok şükür. Gynoferon kullanıyordum
gyno ferro sanola geçtim şimdi.Ay benim de o lanet ilaç
O mu yapıyor ki
2 tane içiriyor bi de doktor
Bağırsaklarımı da mahvetti
Sen şimdi ne kullanıyosun?
Yarın randevum var başka bişey ver diyimgyno ferro sanola geçtim şimdi.
Gebeliğin başında falan bir problem yoktu bayağı bir kullandım ama son zamanlarda iğrenç bir yanma oldu. Büyüydü bebek normaldir diye düşünürken doktorumu değiştirdim ilaç da değişti :) Allahım çok şükür dedim meğer ondanmış, ben de iki kere kullanıyorum, başladıktan bir kaç gün sonra düzeldi. Doktoruna söyle bence ondan kaynaklanabilir.
Rica ederim, bu haplar yapabiliyormuş umarım ondandır da çözüm olur değiştirmekYarın randevum var başka bişey ver diyim
Uzun süredir kullanmıyorum ben ama günde 2 ye çıktığından beri bu yanma olmaya başladı. Zaten dediğim gibi bağırsaklarımda tık yok mahvetti beni. Çok sağol koalina ya belki de benim de ilaç yüzündendir :)
Valla ayni kafadayiz. bende herkes aliyor. bendemi bir anormallik var diye zorla bi tane gecelik aldim pembe dantellive eminm ki 1 kereden fazla giymicem. kimse olmadiginda evde giyerim diye de iki tane spor rahat buyuk beden boyle genis genis iki tane pijama aldim aslım bu :)) terlik bende pazardan aldim gecen gün pelus düz evdede giyerim diye. Tacimda yok. Bende yapim geregi böyleyim. Kendime herseyi gereksiz görüp herseyi minigime aldim. Mantiken o benden daha az kullanacak aldiklarimi ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?