Aynı durumu yaşadım. Ben evden 16-9la gittim hastaneye. 15-10 du dinlenip ölçtüklerinde sonra 13-9 vs oldu 2 gün yattım hem yatar vaziyette ölçüldü bi kere 15-10 gibi çıktı yine oturuyordum o an hemşire yine yatırdı ve 13-9/12-8 eksenine düşünce(ard arda ölçtü bekleyip) gitti. İdrar biriktirdim 24 saat temiz çıktı. Taburcu oldum sonra. 3-4 gün sonra kontrole çağırmıştı orda da nst beklerken ölçüldü 13,5-9 çıktı doktorum evde sabah akşam kontrol etmemi söyledi. 15-10 civarı çıkıp 15 dk sonraki ölçümde düşmezse gel hemen dedi. İlaç başlamadı bana. Evdeyken bi kaç kez yine 15-10, 14-10 çıktığı oldu ama hem dediği gibi dinlenip ölçtüm. Düştüğünü görünce gitmedim. Bu arada tuzu nerdeyse yok denecek kadar azalttım çünkü yediğim an artıyor ve limonlu su içiyorum. Sabah uykudan dinlenik kalktığım halde 13-9 falan çıkıyor. Bu aralar büyüğüm 11 küsürlü küçüğüm çoğunlukla 9 üstü. Ben de korkuyordum psikolojim etkinlendi baya. Evden bile çıkamaz oldum çünkü anında hareketten tansiyon fırlıyordu. Şimdi onun psikolojisini aştım biraz. Çok çok geçmiş olsun canım.Çok şükür canım, Rabbim tekrarını göstermesin bir daha. Çarpıntının geçmesine de çok sevindim
Canım neredeyse bütün gün hastanedeydik (bazı aksilikler çıktı, sıra vardı nstde vs derken) ilk doktora girdiğimde 15-10du muayene sonunda 14-9du yanlış hatırlamıyorsam. Nstde başlarken de 13-8di ama nst bitince (35dk sürdü nst, o kadar süre yattım yani) 15-9 çıktı. Sonra sonuç göstermeye doktorun yanına gittiğimde yine tansiyonum bu civardaydı. Nabzım da 120 ve üzeri çıkıyordu bu arada. Doktor da dinlenince düşmesi gerekiyordu, aksine çıkmış, bu normal değil, ilaç başlaman gerekiyor dedi.
Fitil kullandığım için olmuş akıntım ağrım olması normalmiş Teşekkür ederim ilgilendiğin içinLovemom canım akıntı geldi nişan olabilir mi demiştin, doktora gidecektin. Noldu, gittin mi hastaneye?
Canım ya ben hamileyken ilaçtan mide yanması yaşamadım ama normalde de demir hapları bağırsaklarımı midemi mahveder ve işe yaramaz. Doktoruma bunu söylediğimde solgar gentle iron ilacını tavsiye etti. Çok da memnun kaldım. Moleküler yapısı farklıymış sanırım, hiç dokunmadı gerçektenAy benim de o lanet ilaç
O mu yapıyor ki
2 tane içiriyor bi de doktor
Bağırsaklarımı da mahvetti
Sen şimdi ne kullanıyosun?
Canım ya ben hamileyken ilaçtan mide yanması yaşamadım ama normalde de demir hapları bağırsaklarımı midemi mahveder ve işe yaramaz. Doktoruma bunu söylediğimde solgar gentle iron ilacını tavsiye etti. Çok da memnun kaldım. Moleküler yapısı farklıymış sanırım, hiç dokunmadı gerçekten
ordan bakim birde teşekkür ederim canımLcw da var canm
bakarım canım teşekkür ederim :)Mothercare de ve lcw de var canım.mothercare 8 li hastane çıkışı olarak geçiyor.bedeni newborn.lcw de direk 50 cm yazıyor zaten.
Çok geçmiş olsun canım sana da ya, baya çekmişsinAynı durumu yaşadım. Ben evden 16-9la gittim hastaneye. 15-10 du dinlenip ölçtüklerinde sonra 13-9 vs oldu 2 gün yattım hem yatar vaziyette ölçüldü bi kere 15-10 gibi çıktı yine oturuyordum o an hemşire yine yatırdı ve 13-9/12-8 eksenine düşünce(ard arda ölçtü bekleyip) gitti. İdrar biriktirdim 24 saat temiz çıktı. Taburcu oldum sonra. 3-4 gün sonra kontrole çağırmıştı orda da nst beklerken ölçüldü 13,5-9 çıktı doktorum evde sabah akşam kontrol etmemi söyledi. 15-10 civarı çıkıp 15 dk sonraki ölçümde düşmezse gel hemen dedi. İlaç başlamadı bana. Evdeyken bi kaç kez yine 15-10, 14-10 çıktığı oldu ama hem dediği gibi dinlenip ölçtüm. Düştüğünü görünce gitmedim. Bu arada tuzu nerdeyse yok denecek kadar azalttım çünkü yediğim an artıyor ve limonlu su içiyorum. Sabah uykudan dinlenik kalktığım halde 13-9 falan çıkıyor. Bu aralar büyüğüm 11 küsürlü küçüğüm çoğunlukla 9 üstü. Ben de korkuyordum psikolojim etkinlendi baya. Evden bile çıkamaz oldum çünkü anında hareketten tansiyon fırlıyordu. Şimdi onun psikolojisini aştım biraz. Çok çok geçmiş olsun canım.
Tekrar geçmiş olsun canım, ciddi bir sıkıntı olmamasına çok sevindim :)Fitil kullandığım için olmuş akıntım ağrım olması normalmiş Teşekkür ederim ilgilendiğin için
Evet senin ki değişikmişÇok geçmiş olsun canım sana da ya, baya çekmişsin
Benim doktorum da önemli olam dinlenince düşmesi, sende tam tersi dinlensen bile çıkmaya devam ediyor, ilaç kullanman şart ve bekletmeden hemen başlayacaksın dedi canım.
Tekrar geçmiş olsun canım, ciddi bir sıkıntı olmamasına çok sevindim :)
Philips avent aldim canim dr en iyisi o diye tavsiye etmisti ondan aldimBen kendim huzursuz olurum canim normaldede kalabaligi sevmem. Sen sagma makinesini hangi marka kullanmistin bu arada
Benim de arasa yanma oluuor ikisi cok iyi geliuordu canim tabi ilacin surubu da bir cozum :)Soda içince de oluyor
Ama yine bu akşam deniyim yemekten sonra
Elmayı da ilk zamanlar midem bulanırken yiyordum ya fobi oldu çubuk kraker ve yeşil elma yiyemez oldum
Ay benim de o lanet ilaç
O mu yapıyor ki
2 tane içiriyor bi de doktor
Bağırsaklarımı da mahvetti
Sen şimdi ne kullanıyosun?
Geçmiş olsun canım.kiminin doktoru ilaç yazıyor kimininki KBB ye yönlendiriyor.Kızlar boğaz ağrısı icin kadın doğum Dr. Bişey yazarmi ilaç yoksa KBB ye mi yolluyo birde bitkisel bişey yapıp iyi gelen varmı sabahtan beri alev alev yanıyor boğazım
Canım benim doktorum kbbye yönlendirmişti. Direkt kbbye git bence, oyalanma ki ilerlemesim iyice...Kızlar boğaz ağrısı icin kadın doğum Dr. Bişey yazarmi ilaç yoksa KBB ye mi yolluyo birde bitkisel bişey yapıp iyi gelen varmı sabahtan beri alev alev yanıyor boğazım
kloroben boğaz spreyi vermişti bana. Ballı limonlu ılık su iç. Bence zencefil gibi bitkilerden tüketmeKızlar boğaz ağrısı icin kadın doğum Dr. Bişey yazarmi ilaç yoksa KBB ye mi yolluyo birde bitkisel bişey yapıp iyi gelen varmı sabahtan beri alev alev yanıyor boğazım
Arkadaşlar nezle oldum. Ne iyi gelir? Yarın doktoruma randevum var ama bitkisel olarak şu an ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?