2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Iyi aksamlar hanimlar 20 sayfa olmus masallah

Bugun bizde kontrole gittik. Kizim 2 hafta onde 34+3 olctu doktorum. 2162 gram olmus masallah kusurati bile var

Midemde okuz oturtugu icin mideme gelen yer neresi dedim. Meger totosuymus organlarini taniyorum hatunun. Mesanesi bile doluydu

Artik gunluk 15 20 dklik yuruyuslere baslayabilirsin dedi ve 23une tekrar cagirdi. Cok sukur herseyi iyi tosbaanin. Sizler nasilsiniz gunler nasil gidiyor???

Kızlar iyi akşamlar, sağ bacağıma bir ağrı girdiki ölüyorum resmen.adım atamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum ağlaya ağlaya yürümeye çalıştım ama yok yürüyemiyorum ne yapmalıyım başına gelen var mı nolur yardımcı olun

Magnezyum kullanmıyor musun canim

Polar sicak tutacak birsey bende ariyorum. İnternette bulursan bana da söyle :) disari cikip gezecek halim hic kalmadi. 200m yuruyunce agrilarim basliyor hemen

Bende sidefer kullaniyorum midede emilmiyor. Bu yuzden ne kabizlik nede baska bir rahatsizlik vermiyor. Mide yanmasi icin sabahlari ac karnina pulcet yazdi doktorum. Ilk gebelgimde olmamisti ama bunda mide yanmasi cok cektirdi

Bende gebeliğimin başında beri sidefer kullanıyorum. Doktorum piyasadaki en iyi demir takviyesi demişti. Emiliminde ben de bir sıkıntı yaşamadım.

Eki Görüntüle 2196511 Eki Görüntüle 2196512

Kızlar magnet yaptırıyorum da sizce hangisi? Kundaklı olan mı diğeri mi?

Ben kundaksızı beğendim:)

LezzetliCipetpet cnm çok geçmiş olsun. Tansiyon zor gerçekten. Takip edilmesi gerekiyor aama senin halledemeyeceğin bir süreç değil. Çünkü ne güzel vücudunu tanıyıp hemen kontrol altına aldırabilmişsin. Bir sıkıntı yaşamadan atlatacaksın Allahın izniyle cnm

Hanımlar Bebek bakım çantası alan var mı aranızda? Fiyatları bana yüksek geldiği için normal okul sırt çantası almayı düşünüyorum hem daha kullanışlı olur. Bebek bakım çantası Alan varsa nerden ne kadara aldı bilgilendirebilir mı?

Epey dedigin ne kadar mesela? Benden bazen bir tatli kasigi kadar geldigi oluyor. Bir ara cok sık geliyordu doktora soyledim iltihap dedi ilac vermisti. Vajinaya sokup su seklinde sıkıyosun acikcasi ben kullanamadim ozel durumumdan ötürü. Sonra gecti. Ara ara yine geldigi oluyor ama muayenelerimde hic sıkınti cikmadi bende rahatim o yuzden Ama istersen sen yine bi doktorunla görüs

Ben civilden 50 liraya almistim canim ama onun yerine nike dan veya adidastan spor daha sık bir sirt cantasi alsaymisim keske diyorum. Biraz gecsinde oyle bisey alicam. Termoslu gözü fln oluyor biberon koyarim diye aldim civildende hic gerek yokmus. E bebekten bebek termosu aldim ztn onu kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…