Teşekkür ederim cnmBallı limonlu sıcak su iyi geliyor. Günde 1 bardak ıhlamur da icebilirsin canım. Burnuna tuzlu su cekebilirsin
Eki Görüntüle 2196511 Eki Görüntüle 2196512
Kızlar magnet yaptırıyorum da sizce hangisi? Kundaklı olan mı diğeri mi?
Çok güzelmiş, yazıları da vereceğin kişiye özel yaptırıyorsun sanırım. Daha anlamlı olur böyle :)Eki Görüntüle 2196511 Eki Görüntüle 2196512
Dinlenerek ve süt içerek azaltabilirizKızlar bu kasıklı belli ağrımalı kasılmaları napıcaz ??? Off cok sıkılmaya başladım artık bundan
Magnezyum kullanmıyor musun canimKızlar iyi akşamlar, sağ bacağıma bir ağrı girdiki ölüyorum resmen.adım atamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum ağlaya ağlaya yürümeye çalıştım ama yok yürüyemiyorum ne yapmalıyım başına gelen var mı nolur yardımcı olun
Polar sicak tutacak birsey bende ariyorum. İnternette bulursan bana da söyle :) disari cikip gezecek halim hic kalmadi. 200m yuruyunce agrilarim basliyor hemenCanım bende bir tane gecelik aldım, pamuklu sade bişey. sezeryan olma ihtimaline karşı. birde senin gibi geniş iki tane pamuklu pazardan pijama aldım. onları sürekli giyerim :) bari şık bir sabahlık alayım dedim , onunda şöyle polar kalın sıcak tutacak bir tane bulamadımbende herşeyi bebişe alıyorum :)
Esimde bana lansinoh almis cift tarafli elektrikli. İnsallah iyidir benimkide :)Philips avent aldim canim dr en iyisi o diye tavsiye etmisti ondan aldim
Kullanıyorum hem de uzun zamandır ama böyle bir ağrı görmedim çok kötüyümMagnezyum kullanmıyor musun canim
Bende sidefer kullaniyorum midede emilmiyor. Bu yuzden ne kabizlik nede baska bir rahatsizlik vermiyor. Mide yanmasi icin sabahlari ac karnina pulcet yazdi doktorum. Ilk gebelgimde olmamisti ama bunda mide yanmasi cok cektirdi
Eki Görüntüle 2196511 Eki Görüntüle 2196512
Bende kundaksız olanı beğendim. Nerden yatırıyorsunuz fiyatı nedir acaba bende yaptırmayı düşünüyorumEki Görüntüle 2196511 Eki Görüntüle 2196512
Epey dedigin ne kadar mesela? Benden bazen bir tatli kasigi kadar geldigi oluyor. Bir ara cok sık geliyordu doktora soyledim iltihap dedi ilac vermisti. Vajinaya sokup su seklinde sıkıyosun acikcasi ben kullanamadim ozel durumumdan ötürü. Sonra gecti. Ara ara yine geldigi oluyor ama muayenelerimde hic sıkınti cikmadi bende rahatim o yuzden Ama istersen sen yine bi doktorunla görüsKızlar dün geceden beri çamaşırimda epey bi ıslaklik vardı, iltihap gibi değil. Su gibi , evet lavaboya çok sık gidiyoruz ama bu kadar islanmaz hiç bi zaman çamaşırım . Dünden beri kurumadı da. Şimdi okudum suyun gelmesi damla damla şeklinde veya nemlilik le de olabilir bir anda bardaktan boşanircasina da olabilir diyor. Acaba suyum gelmiş olabilir mi ? Bebekte hareket ediyor . Bi sorun yok ağrı normal her zamanki kadar . Kendimı boşuna mı korkutuyorm acaba
Ben civilden 50 liraya almistim canim ama onun yerine nike dan veya adidastan spor daha sık bir sirt cantasi alsaymisim keske diyorum. Biraz gecsinde oyle bisey alicam. Termoslu gözü fln oluyor biberon koyarim diye aldim civildende hic gerek yokmus. E bebekten bebek termosu aldim ztn onu kullanirimHanımlar Bebek bakım çantası alan var mı aranızda? Fiyatları bana yüksek geldiği için normal okul sırt çantası almayı düşünüyorum hem daha kullanışlı olur. Bebek bakım çantası Alan varsa nerden ne kadara aldı bilgilendirebilir mı?
alttan bakmadan bilemezki su mu degilmiBen vajinismus tedavisi oldum Bayadır da ilişki olmuyor korkuyorum alttan muane olmaya bebek varken ama mecbursa yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?