Ben kullanmadım ama normal ped gibi kullanılıyor diye biliyorum. Gelen sıvı idrar veya terse rengi farkli oluyormuş amniyon sivisiysa başka renge donusuyormus
Msjlari en basindan baslayip Tek tek okudugumdan alinti yapamiyorum gordukce yaziyorum. Bana cati muayenesi yaomadi ultrasondan karindan bakti. Rahim agzim kapali olunca idrar testi istedi oda temiz ciknca vajina iltihaplanmistr hic kurcalamayalim dedi. Temizleme suyu verdi gecmezse oyle bakalim dedi. Doktoruna korktugunu catala cikmak istemedigini soylersin. Korkma git sen bence nolur nolmazBu hafta içi randevu bulamadım kontrole gidemicem ama acilen girebilirim. Gece yanlız 1 kere kalktım tuvalete çok yorgun ve uykusuzdum idrar kaçırmış olabilir miyim diye düşündüm, Emira nin da dediğiped den alayım korktum çatal muanesinden hele hamileyken
Kızlar boğaz ağrısı icin kadın doğum Dr. Bişey yazarmi ilaç yoksa KBB ye mi yolluyo birde bitkisel bişey yapıp iyi gelen varmı sabahtan beri alev alev yanıyor boğazım
Epey dedigin ne kadar mesela? Benden bazen bir tatli kasigi kadar geldigi oluyor. Bir ara cok sık geliyordu doktora soyledim iltihap dedi ilac vermisti. Vajinaya sokup su seklinde sıkıyosun acikcasi ben kullanamadim ozel durumumdan ötürü. Sonra gecti. Ara ara yine geldigi oluyor ama muayenelerimde hic sıkınti cikmadi bende rahatim o yuzden Ama istersen sen yine bi doktorunla görüs
alttan bakmadan bilemezki su mu degilmi
Hebehubele kizlar yanlis yönlendirmek istemem ama onlarin bazen yanlis sinyal verdigini biliyorum. Bende suyummu geliyor diye suphelendigimde alicaktim ama biraz arastirinca %100 dogrulugu olmadigini görnce vazgecmistim. Bence en garanti doktoruna sor derim ben. Rahim agzinda acilma varmi diye bakiyor
Yarın gideceğim canım inşallah yapacak bişey yok alttan muane etmesi gerekiyorsa edecek mecbur . Epey dediğim bi günlük ped boyu kadardı pijamaya geçmemişti yani ama olmadı daha . Yarın gidince sorarım bana da hep ultrasondan baktı catı normal normal doğum yapabilirsin rahim Gazında bi problem yok suyun gayet yerinde falan diyor muanelerde. Bakalım bu hafta ne diyecek . Bu gün 35+0 olmuş durumdayım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin miniğim e bi hafta daha yaklaştım şükür . Her geçen gün doğmasında risk olayı azalıyor şükürler olsunMsjlari en basindan baslayip Tek tek okudugumdan alinti yapamiyorum gordukce yaziyorum. Bana cati muayenesi yaomadi ultrasondan karindan bakti. Rahim agzim kapali olunca idrar testi istedi oda temiz ciknca vajina iltihaplanmistr hic kurcalamayalim dedi. Temizleme suyu verdi gecmezse oyle bakalim dedi. Doktoruna korktugunu catala cikmak istemedigini soylersin. Korkma git sen bence nolur nolmaz
Günaydın canım bende havalar soğudu soguyali duzenli olmasa da yaglaniyorum ama ne yazık ki benim çatlaklar temmuz Ağustos gibi oluştu görünce şok oldum harita gibi olmuştu karnım. Bide çok kaşınıyor. Kıyafet üzerinden kasımaya çalışsam da ,daha çok kasimamak için savaş veriyorum ama çok kaşınıyorGünaydın arkadaşlar hepimize... çatlak oluşan var mı aranızda? Geçen hafta kasığımda bi iki küçük çizgi farketmiştim şuan daha fazla o kadar kırkpınar pehlivanı gibi yağlanmama rağmen yine de oldu. Yapacak bisey yok kızımla tek bedende geçirdiğimiz günlerin anısı olacak.. Bana da ancak gurur duymak düşer. Anne olmak kolay değil dimi?
Benim de kaşınıyor yakında çatlarGünaydın arkadaşlar hepimize... çatlak oluşan var mı aranızda? Geçen hafta kasığımda bi iki küçük çizgi farketmiştim şuan daha fazla o kadar kırkpınar pehlivanı gibi yağlanmama rağmen yine de oldu. Yapacak bisey yok kızımla tek bedende geçirdiğimiz günlerin anısı olacak.. Bana da ancak gurur duymak düşer. Anne olmak kolay değil dimi?
Hanımlar Bebek bakım çantası alan var mı aranızda? Fiyatları bana yüksek geldiği için normal okul sırt çantası almayı düşünüyorum hem daha kullanışlı olur. Bebek bakım çantası Alan varsa nerden ne kadara aldı bilgilendirebilir mı?
Demir ilacını günde 2 mi kullanıyorsun. Sanki doktorum bana söylemişti unutmuşum 2 gün önce geldi aklıma ama.danışmadan içmiyim diyorumBugün 34+5
Öğleden sonra doktor randevum var
Vajinal akıntı ve kaşıntı sıkıntım var
Mide yanmasını ve demir ilacından dolayı kabızlık sıkıntısını da söylüycem.
Evet kan değerim düşmüş sabah akşam iç dediDemir ilacını günde 2 mi kullanıyorsun. Sanki doktorum bana söylemişti unutmuşum 2 gün önce geldi aklıma ama.danışmadan içmiyim diyorum
Benim bu minik ben uyandığım an vurmaya başlıyor kızlar hiç uyumuyor mu napiyor gece uykusu olmayacak diye de korkuyorum
Demir ilacı öyle yapıyomuş, benimde düşükmuş ama bunun bi çaresi yok muEvet kan değerim düşmüş sabah akşam iç dedi
Ama en son ne zaman tuvalete gidebildiğimi hatırlamıyorum
Bu da beni çok şişkin ve rahatsız yaptı
Çok teşekkür ederim canım ya, ne güzel yazmışsın moral oldu sabah sabahBende gebeliğimin başında beri sidefer kullanıyorum. Doktorum piyasadaki en iyi demir takviyesi demişti. Emiliminde ben de bir sıkıntı yaşamadım.
Ben kundaksızı beğendim:)
LezzetliCipetpet cnm çok geçmiş olsun. Tansiyon zor gerçekten. Takip edilmesi gerekiyor aama senin halledemeyeceğin bir süreç değil. Çünkü ne güzel vücudunu tanıyıp hemen kontrol altına aldırabilmişsin. Bir sıkıntı yaşamadan atlatacaksın Allahın izniyle cnm
Geceleri bende hissetmiyorum uyuya kalana kadar vuruyor uykuda hissettiğim çok nadir .uyandıktan sonra benimle birlikte uyanıyor şimdiden can yoldaşı oldular bize deseneBenim de öyle sabah uyandığımda o da uyanıyor
Gece ise hiç hissetmiyorum
Demir ilacı öyle yapıyomuş, benimde düşükmuş ama bunun bi çaresi yok muzaten çok şiştik bide o şiskinlik hayatı çok guclestirir
Biraz da yapısal bisey işte kimisi hiç çatlamıyormuş kimisi de bizim gibi çatlak oluyomuş :) hayatımı değiştirmeye göze almışım biraz çatlağın lafı bile olmazYarın gideceğim canım inşallah yapacak bişey yok alttan muane etmesi gerekiyorsa edecek mecbur . Epey dediğim bi günlük ped boyu kadardı pijamaya geçmemişti yani ama olmadı daha . Yarın gidince sorarım bana da hep ultrasondan baktı catı normal normal doğum yapabilirsin rahim Gazında bi problem yok suyun gayet yerinde falan diyor muanelerde. Bakalım bu hafta ne diyecek . Bu gün 35+0 olmuş durumdayım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin miniğim e bi hafta daha yaklaştım şükür . Her geçen gün doğmasında risk olayı azalıyor şükürler olsun
Günaydın canım bende havalar soğudu soguyali duzenli olmasa da yaglaniyorum ama ne yazık ki benim çatlaklar temmuz Ağustos gibi oluştu görünce şok oldum harita gibi olmuştu karnım. Bide çok kaşınıyor. Kıyafet üzerinden kasımaya çalışsam da ,daha çok kasimamak için savaş veriyorum ama çok kaşınıyorbebislerimizin bize anilari olcak:)
Canım ben soğuk sıkım zeytinyağı ile başladım sonra organik hindistan cevizi yağına geçtim demek ki olmadı ama yapısal diyolarBenim de kaşınıyor yakında çatlar
Ne sürüyorsun?
Ben nemlendirici krem ve lierac kullanıyorum
Ben ferrum fort kullanıyorum ama dikkatimi çekmedi hiç. 2 ye çıkarırsam sağlık ocağındaki doktora sordum oda şişkinlik hazımsızlik yapar doktoruna tekrar sor öyle kullan dedi .Arkadaşların kullandığı ilaçlar daha iyiymiş baksana
Benimki gynoferon ve bana yaramadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?