2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biraz da yapısal bisey işte kimisi hiç çatlamıyormuş kimisi de bizim gibi çatlak oluyomuş :) hayatımı değiştirmeye göze almışım biraz çatlağın lafı bile olmaz
Evet ya kesinlikle öyle ama ben doğumdan sonra ağır takarım kafama kendimi beğenmiyorum tiplerine girerim kendimi tanıyorum anayım ben ana demem gibi geliyor

Evet cilt tipiyle alakaliymis ve genetikmiş canım :) aynısını bana eşim dedi ben sevdim ayrı bi karizma kattı sana diyo şapşik ilerde rahatsız cok olursan lazer yaptiririz dedi.. simdilik artan annelik hormonlarimla birlikte takmıyorum ama kilolar verilip hormonlar rayına oturunca yaz gelince nasıl olur şimdi bende kestiremedim

Evet ya kesinlikle öyle ama ben doğumdan sonra ağır takarım kafama kendimi beğenmiyorum tiplerine girerim kendimi tanıyorum anayım ben ana demem gibi geliyor
Lohusalık bitip hormonlar rayına oturana kadar bakmayalım onlara yoksa lohusalikta bi de bunu kafaya takarsak iyice yandık demektir

S Spizella ve Hebehubele o konuyu kaçırdım ama gynoferrosanol bende kabızlık yapmadı ilkokul cağımdan beri demir eksikligim vardı hepsini kullandım ve en önemlisi dünya sağlık örgütünün hamileler için önerdiği sayılı ilaclardan biriymis b12+demir+folikasit 3ü bi arada şuan hamile olmama rağmen kan değerlerim tarihimin en yüksek seviyelerini gördü

Bana niye onu vermedi acaba
Kendi kendime değiştirsem ne olur ki

Bana niye onu vermedi acaba
Kendi kendime değiştirsem ne olur ki
Sen yine sormadan yapma canım ama söyle dr.una onu yazsin dene bakalım umarım sana da iyi gelir :) ben kabızlığı 28. Hafta sonrasi bi gun gordum o da o gun cok tutmustum dedim galiba bugün hayattaki son günüm korkunçtu

Merhabalar ben e bebekten 120 liraya aldım yeşil aldım hem eşim hem ben kullanabilelim diye içinde çok fazla gözü var yanlarda önde çok kullanışlı geldi kumaşı da kalın biraz içi pamuklu gibi çok beğendik uzun süre kullanılır

E bebekten aldım ben sırt çantası çok memnunum çok fazla gözü var .. yeşil renk olanından aldım fiyatı da sanırım 115 ti

Esimde bana lansinoh almis cift tarafli elektrikli. İnsallah iyidir benimkide :)

Ben de lansinoh elektrikli çift pompalı aldım. Çok araştırdım iyiydi yorumları, umarım memnun kalırız.

Benim çatlaklarım çok aşağıda oldu ya, iç çamaşırının içinde kalıyor vajnaya çok yakın yerler. Orası gerilmedi bile , nasıl çatlak oldu anlamadım. Asıl gergin yerlerimde şimdilik bir şey yok. Ben mustelanın yağını kullanıyorum ama aklıma geldikçe sürüyorum açıkçası hiç düzenli değil. Doktorum çatlayacağı varsa senin yapabileceğin hiç bişey yok dedi.

S Spizella canım ben de gyno ferro kullanıyorum, biraz kabızlık şikayetim var ama o ilaçtan değil hamilelikten herhalde. Doktorunla görüş rica et değiştirsin, bir dene en azından.ama doktora sormadan alma.

Bugün danışıcam bakalım belki bi çözüme kavuşur :)

ya malesef işte yapı gereği oluyor demek ki vücut susuz kalmamalı diyolar ben günde 4 lt su içiyorumdur belki daha fazla elimde sürekli koca bardak günde 2 kez yağlandım ama yne oldu yine oldu..dr.unun demekki bildiği bşey varda söylüyor o zaman.. benim çatlaklarda kasıkta kızın kafası elleri hep o taraftaydı bende de gergin yerlerde daha üstlerde bişey yok ama sanki yavaş yavaş yükseliyor gibiler 1 günde çıktı 1 günde arttı inanılmaz gerçekten..

Benim bu minik ben uyandığım an vurmaya başlıyor kızlar hiç uyumuyor mu napiyor gece uykusu olmayacak diye de korkuyorum
Benimki bana göre ayarlıyor kendini saat gece 10 oldu mu sesi soluğu kesilir beraber uyuruz sabah da 7 de benimle beraber kalkıyor gerçi şimdi de uyudu herhalde sıpa hareket sıfır :))

Son zamanlarda daha çok artıyormuş zaten, sakın sonuna geldik diye koyvermeyin yağınızı suyunuzu aksatmayın diyorlar. Ama işte genetikse yağ , su da bir işe yaramıyor. Olmasa iyi ama olsa da ne yapalım, candan can çıkacak.

ayne de öyle bence kadın olmak ,anne olmak çok özel şuan daha iyi anlıyorum...yukarda hebelehubeleye yazmıştım hayatmı değiştrmeyi göze almışım biraz çatlağın lafı olmaz :)

Günaydın doktordan geldim. 2. Hamileliğim doktorum sezaryen yerinde keskin acı hissedersen hemen gel dedi önceki yerden açılma olabilirmiş. Üstünden 5 yıl geçti dedim hala risk altındasın diyor. Doktorumu seviyorum ve güveniyorum ama çok gerildim. Böyle bişey yaşayan bileniniz var mı?

5 yılda dikişlerin etin kaynamamış mı nasıl açılıyor ?

Hiç böyle bişey de duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…