Günaydın canım dr.una seviyosan ve güveniyosan rahat ol bence benim ilk hamileliğim bilmiyorum ama sen gergin hissetme diye diyorum istersen aklına takıldıysa dr.unla tekrar görüş. Sen gerilirsen şimdi bebiş üzülür en azından için rahatlar ararsan belki. Dr.un dediği gibi de bişey hissedersen hemen gidersin.Günaydın doktordan geldim. 2. Hamileliğim doktorum sezaryen yerinde keskin acı hissedersen hemen gel dedi önceki yerden açılma olabilirmiş. Üstünden 5 yıl geçti dedim hala risk altındasın diyor. Doktorumu seviyorum ve güveniyorum ama çok gerildim. Böyle bişey yaşayan bileniniz var mı?
Günaydın doktordan geldim. 2. Hamileliğim doktorum sezaryen yerinde keskin acı hissedersen hemen gel dedi önceki yerden açılma olabilirmiş. Üstünden 5 yıl geçti dedim hala risk altındasın diyor. Doktorumu seviyorum ve güveniyorum ama çok gerildim. Böyle bişey yaşayan bileniniz var mı?
Bende aynısını söyledim hala risk grubundasın sesi.5 yılda dikişlerin etin kaynamamış mı nasıl açılıyor ?
Valla bende şaşkınımHiç böyle bişey de duymamıştım
Valla doktordan geldiğimden beri kalbim nasıl atıyor.Günaydın canım dr.una seviyosan ve güveniyosan rahat ol bence benim ilk hamileliğim bilmiyorum ama sen gergin hissetme diye diyorum istersen aklına takıldıysa dr.unla tekrar görüş. Sen gerilirsen şimdi bebiş üzülür en azından için rahatlar ararsan belki. Dr.un dediği gibi de bişey hissedersen hemen gidersin.
Allah korusun ağlamaktan gözlerim şişti. İnternette aratıp okumaya korkuyorum.Eşimin kız kardeşinin 3. bebeğinde sezeryan dikişleri sebebiyle bir sıkıntı yaşadık ve maalesef bebeği kaybettik. Çok ayrıntı verip can sıkmak istemem ama ihmal etmemenizi tavsiye ederim.
merak etme az vaktin kaldı zaten allahın izniyle hiçbiseycik olmadan sağsalim alıcaksın bebişini kucağına. takipte ol mutlaka ama..Bende aynısını söyledim hala risk grubundasın sesi.
Valla bende şaşkınım
Valla doktordan geldiğimden beri kalbim nasıl atıyor.
Millet sezaryen sonrası normal Doğum yapıyor ben 5 yıl sonra sezaryen yaparken risk var anlamadım ki cnm. Allahım yardım et.
Canım korkup panik yapma. Kendini ve bebegini strese sokma benim yegenlerim arasinda uc yas var. Ve ikiside sezaryan olmustu yani ablam uc yil arayla sezaryan oldu doktor ayni seyi ona da demisti ama hic bi aksilik olmadi cok şükür. Doktorun muhtemelen tedbir amaçlı söylemistir. Ki her doktor tedbir amacli neler neler söyleyip korkutuyorlar. Aslinda onlarin amaci uyarmak ve onlar icin olagan durumlar bunlar illaki önlemini tedbirini aliyolardir. Sadece biz evhamliyiz herseyi kafaya takmaya meyilli olduğumuz icin bize cok önemli gibi geliyo bazi seyler. Artik yolun sonuna yaklastik bu saatten sonra Allahin izniyle miniklerimiz bizi bizde onlari birakmayiz. Uzme kendiniAllah korusun ağlamaktan gözlerim şişti. İnternette aratıp okumaya korkuyorum.
Bişey aratıp da okuma zaten. Sadece sezeryan dikişlerinde ağrın olursa doktorunla görüş veya acile git. İhmal etme, ondan söyledim ben de olabiliyor diye. Doktorun iyi bir doktormuş ki uyarmış seni. Görümcemin doktoru böyle bir uyarıda bulunmadığı için o önemsememiş çektiği ağrıyı. Sen dikkate al sadece.Allah korusun ağlamaktan gözlerim şişti. İnternette aratıp okumaya korkuyorum.
Benim de ilki sezaryen ve 5 yıl oldu. Doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Hatta normal doğumu bile konuştuk ama risk almak istemiyorum dedim. Şu önemli, ultrason muayenesinde gördüğü bir şeyden dolayı mı diyor yoksa genel bir uyarı mı bu?Günaydın doktordan geldim. 2. Hamileliğim doktorum sezaryen yerinde keskin acı hissedersen hemen gel dedi önceki yerden açılma olabilirmiş. Üstünden 5 yıl geçti dedim hala risk altındasın diyor. Doktorumu seviyorum ve güveniyorum ama çok gerildim. Böyle bişey yaşayan bileniniz var mı?
Nereye yaptırıyorsun çok tatlı fiyatı nekadarEki Görüntüle 2196511 Eki Görüntüle 2196512
Kızlar magnet yaptırıyorum da sizce hangisi? Kundaklı olan mı diğeri mi?
30 dk uyuma dönemleri oluyormuş işte onun dışında gümbür gümbür gelcez diyorlar heraldeBenim bu minik ben uyandığım an vurmaya başlıyor kızlar hiç uyumuyor mu napiyor gece uykusu olmayacak diye de korkuyorum
Aminmerak etme az vaktin kaldı zaten allahın izniyle hiçbiseycik olmadan sağsalim alıcaksın bebişini kucağına. takipte ol mutlaka ama..
Haftaya cumaya sezaryen tarihi alacağım. 37+5 oluyor. Bebek aşağı inmeye başlamış dedi belki o yüzden risk vardır. Pazartesi kontrole çağırdı. Sabah nst de düzenli sancım vardı ama bunlar hafif dedi. İnşallah şu son haftayı da sağ salim atlatalım.Canım korkup panik yapma. Kendini ve bebegini strese sokma benim yegenlerim arasinda uc yas var. Ve ikiside sezaryan olmustu yani ablam uc yil arayla sezaryan oldu doktor ayni seyi ona da demisti ama hic bi aksilik olmadi cok şükür. Doktorun muhtemelen tedbir amaçlı söylemistir. Ki her doktor tedbir amacli neler neler söyleyip korkutuyorlar. Aslinda onlarin amaci uyarmak ve onlar icin olagan durumlar bunlar illaki önlemini tedbirini aliyolardir. Sadece biz evhamliyiz herseyi kafaya takmaya meyilli olduğumuz icin bize cok önemli gibi geliyo bazi seyler. Artik yolun sonuna yaklastik bu saatten sonra Allahin izniyle miniklerimiz bizi bizde onlari birakmayiz. Uzme kendini
Bende aynısını söyledim hala risk grubundasın sesi.
Valla bende şaşkınım
Valla doktordan geldiğimden beri kalbim nasıl atıyor.
Millet sezaryen sonrası normal Doğum yapıyor ben 5 yıl sonra sezaryen yaparken risk var anlamadım ki cnm. Allahım yardım et.
Hiç gereksiz şeyler okuyup kendini daha çok üzme. Doktor tedbir amaçlı söylemiştir. İyi ki de söylemiş, belki acın olsa da önemsemezdin, şimdi hemen doktorunla görüşürsün.Allah korusun ağlamaktan gözlerim şişti. İnternette aratıp okumaya korkuyorum.
Ultrasonda bakarken söyledi ama nedenini bilmiyorum. Kızımda iri değil 2600. Boyu 50cm. Bebek belki Doğum kanalına yaklaşmıştır çünkü aşağı inmeye başlamış dedi. Anlamıyorum risk altındaysam neden yatırmıyor insanın içine kurt düşürüp eve gönderiyorlar.Benim de ilki sezaryen ve 5 yıl oldu. Doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Hatta normal doğumu bile konuştuk ama risk almak istemiyorum dedim. Şu önemli, ultrason muayenesinde gördüğü bir şeyden dolayı mı diyor yoksa genel bir uyarı mı bu?
İnşallah tedbir içindir.Hiç gereksiz şeyler okuyup kendini daha çok üzme. Doktor tedbir amaçlı söylemiştir. İyi ki de söylemiş, belki acın olsa da önemsemezdin, şimdi hemen doktorunla görüşürsün.
kendini strese sokma. Dr un böyle korkutmasın çok saçma. Doğumundan 1 yıl sonra ikiz doğuran biliyorum. Onlara bişey olmamıştı sanamı olacak. Öyle düşün boşver. Olacağın önüne zaten geçemezsin. Bişey olacaksa o olacaktır takma kafanaUltrasonda bakarken söyledi ama nedenini bilmiyorum. Kızımda iri değil 2600. Boyu 50cm. Bebek belki Doğum kanalına yaklaşmıştır çünkü aşağı inmeye başlamış dedi. Anlamıyorum risk altındaysam neden yatırmıyor insanın içine kurt düşürüp eve gönderiyorlar.
Lohusalikta onu gözümuzun göreceğini hiç zannetmiyorumLohusalık bitip hormonlar rayına oturana kadar bakmayalım onlarayoksa lohusalikta bi de bunu kafaya takarsak iyice yandık demektir
AA benim ki de vermedi neden Ferrum form acaba hep bunu kullandırdı bana. Hala demir eksikliğin var dedi üstelik düzenli kullanmama rağmen. Kansızlık vitaminsizlik demir eksikliği yakamı çocukluğumdan beri bırakmadı. İğneler vurulur kendime gelirdim . 1 sene sonra yine aynı@Spizella veHebehubele o konuyu kaçırdım ama gynoferrosanol bende kabızlık yapmadı ilkokul cağımdan beri demir eksikligim vardı hepsini kullandım ve en önemlisi dünya sağlık örgütünün hamileler için önerdiği sayılı ilaclardan biriymis b12+demir+folikasit 3ü bi arada şuan hamile olmama rağmen kan değerlerim tarihimin en yüksek seviyelerini gördü
Ay maşallah aynen gece ben uyuyana kadar bi sağ bi sol beni bi çalkaliyor uykuya geçince nadir hareketine uyanıyorum sabah babasıyla birlikte 6 buçukta uyanıyoruz. Böyle aralıksız 8 saat uyuyan bebeklerimiz olsun geceleri inşallah ya :) uykuya çok düşkünüm imtihanım olmasın inşallahBenimki bana göre ayarlıyor kendini saat gece 10 oldu mu sesi soluğu kesilir beraber uyuruz sabah da 7 de benimle beraber kalkıyorgerçi şimdi de uyudu herhalde sıpa hareket sıfır :))
Eyvah eyvah gözüm korkuyor zaten :)Nereye yaptırıyorsun çok tatlı fiyatı nekadar
30 dk uyuma dönemleri oluyormuş işte onun dışında gümbür gümbür gelcez diyorlar heralde
canım bende aynı durumdaydm sürekli bayılırdım küçükken en son 2014 yılında eğitim araştırmadaki dr. nasıl ayakta durabiliyosun şaşıyorum depolarda bile tükenmiş artık dedi korkmuştum ama sonra yükseldi. doğruluğndan emin değilm ama şöyle bişey duydum demir eksiliği tedavisinde b12 de desteklenmeliymiş o zaman daha çabuk iyileşme oluyomuş belki suan ondan iyidir.. b12 var içinde ekstradan b12 de alıyorum. tabi beslenmeyede özen gösteriyorum bi sürü neden var..Lohusalikta onu gözümuzun göreceğini hiç zannetmiyorumsonrası işte ay göbeğim kaldı yok ben nasıl yaglanmisim allahım spora gitmem lazım 6 ay nasıl dolck gibi düşünceler şimdiden sardı sarmaladi beni
AA benim ki de vermedi neden Ferrum form acaba hep bunu kullandırdı bana. Hala demir eksikliğin var dedi üstelik düzenli kullanmama rağmen. Kansızlık vitaminsizlik demir eksikliği yakamı çocukluğumdan beri bırakmadı. İğneler vurulur kendime gelirdim . 1 sene sonra yine aynıgerçi şimdi de iğne verdi vitaminsizlikten. Ayakta kaldığıma şükür bu halimle:)
Ay maşallah aynen gece ben uyuyana kadar bi sağ bi sol beni bi çalkaliyor uykuya geçince nadir hareketine uyanıyorum sabah babasıyla birlikte 6 buçukta uyanıyoruz. Böyle aralıksız 8 saat uyuyan bebeklerimiz olsun geceleri inşallah ya :) uykuya çok düşkünüm imtihanım olmasın inşallah
Eyvah eyvah gözüm korkuyor zaten :)
Bide bende tuhaftır ama yun ip canım çeker çok yerdim küçükken şuan o istek tavan . Dediğin gibi ayakta durmakta zorlanıyorum bazen . Şükür bu halimize beslenmeye bende dikkat ederim ama yeterince yemiyorum demek ki diyorumcanım bende aynı durumdaydm sürekli bayılırdım küçükken en son 2014 yılında eğitim araştırmadaki dr. nasıl ayakta durabiliyosun şaşıyorum depolarda bile tükenmiş artık dedi korkmuştum ama sonra yükseldi. doğruluğndan emin değilm ama şöyle bişey duydum demir eksiliği tedavisinde b12 de desteklenmeliymiş o zaman daha çabuk iyileşme oluyomuş belki suan ondan iyidir.. b12 var içinde ekstradan b12 de alıyorum. tabi beslenmeyede özen gösteriyorum bi sürü neden var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?