2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın canım dr.una seviyosan ve güveniyosan rahat ol bence benim ilk hamileliğim bilmiyorum ama sen gergin hissetme diye diyorum istersen aklına takıldıysa dr.unla tekrar görüş. Sen gerilirsen şimdi bebiş üzülür en azından için rahatlar ararsan belki. Dr.un dediği gibi de bişey hissedersen hemen gidersin.

Eşimin kız kardeşinin 3. bebeğinde sezeryan dikişleri sebebiyle bir sıkıntı yaşadık ve maalesef bebeği kaybettik. Çok ayrıntı verip can sıkmak istemem ama ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

5 yılda dikişlerin etin kaynamamış mı nasıl açılıyor ?
Bende aynısını söyledim hala risk grubundasın sesi.

Hiç böyle bişey de duymamıştım
Valla bende şaşkınım

Valla doktordan geldiğimden beri kalbim nasıl atıyor.
Millet sezaryen sonrası normal Doğum yapıyor ben 5 yıl sonra sezaryen yaparken risk var anlamadım ki cnm. Allahım yardım et.

Eşimin kız kardeşinin 3. bebeğinde sezeryan dikişleri sebebiyle bir sıkıntı yaşadık ve maalesef bebeği kaybettik. Çok ayrıntı verip can sıkmak istemem ama ihmal etmemenizi tavsiye ederim.
Allah korusun ağlamaktan gözlerim şişti. İnternette aratıp okumaya korkuyorum.

merak etme az vaktin kaldı zaten allahın izniyle hiçbiseycik olmadan sağsalim alıcaksın bebişini kucağına. takipte ol mutlaka ama..

Canım korkup panik yapma. Kendini ve bebegini strese sokma benim yegenlerim arasinda uc yas var. Ve ikiside sezaryan olmustu yani ablam uc yil arayla sezaryan oldu doktor ayni seyi ona da demisti ama hic bi aksilik olmadi cok şükür. Doktorun muhtemelen tedbir amaçlı söylemistir. Ki her doktor tedbir amacli neler neler söyleyip korkutuyorlar. Aslinda onlarin amaci uyarmak ve onlar icin olagan durumlar bunlar illaki önlemini tedbirini aliyolardir. Sadece biz evhamliyiz herseyi kafaya takmaya meyilli olduğumuz icin bize cok önemli gibi geliyo bazi seyler. Artik yolun sonuna yaklastik bu saatten sonra Allahin izniyle miniklerimiz bizi bizde onlari birakmayiz. Uzme kendini

Bişey aratıp da okuma zaten. Sadece sezeryan dikişlerinde ağrın olursa doktorunla görüş veya acile git. İhmal etme, ondan söyledim ben de olabiliyor diye. Doktorun iyi bir doktormuş ki uyarmış seni. Görümcemin doktoru böyle bir uyarıda bulunmadığı için o önemsememiş çektiği ağrıyı. Sen dikkate al sadece.

Benim de ilki sezaryen ve 5 yıl oldu. Doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Hatta normal doğumu bile konuştuk ama risk almak istemiyorum dedim. Şu önemli, ultrason muayenesinde gördüğü bir şeyden dolayı mı diyor yoksa genel bir uyarı mı bu?

merak etme az vaktin kaldı zaten allahın izniyle hiçbiseycik olmadan sağsalim alıcaksın bebişini kucağına. takipte ol mutlaka ama..
Amin

Haftaya cumaya sezaryen tarihi alacağım. 37+5 oluyor. Bebek aşağı inmeye başlamış dedi belki o yüzden risk vardır. Pazartesi kontrole çağırdı. Sabah nst de düzenli sancım vardı ama bunlar hafif dedi. İnşallah şu son haftayı da sağ salim atlatalım.

Ay allahım korusun sana bağışlasın bebeğini

Ultrasonda bakarken söyledi ama nedenini bilmiyorum. Kızımda iri değil 2600. Boyu 50cm. Bebek belki Doğum kanalına yaklaşmıştır çünkü aşağı inmeye başlamış dedi. Anlamıyorum risk altındaysam neden yatırmıyor insanın içine kurt düşürüp eve gönderiyorlar.

Dr dan geldik çalışır raporumuzu aldık. Bebiş 2120gr 42 cm. Dahiliye bazı yerlerde yemeği kaçırmışsın dedi. 1 hafta daha verdi şekerleri düşmezse insülin başlamam gerekecek dedi bugün yürüyüşe başlamam gerek günde 1saat. Durum günde 1saat yürümenin öneririm kş düzenlemeye yardımcı olur dedi. Kasım sonunda görünüyor doğum 38+3 te alacakmış bebişi. ben ne yicem ya bana ekmek yeme dedi etle sebze yiyecekmişim. Şekeri olan bayanlar neler yiyorsunuz.

kendini strese sokma. Dr un böyle korkutmasın çok saçma. Doğumundan 1 yıl sonra ikiz doğuran biliyorum. Onlara bişey olmamıştı sanamı olacak. Öyle düşün boşver. Olacağın önüne zaten geçemezsin. Bişey olacaksa o olacaktır takma kafana

Lohusalık bitip hormonlar rayına oturana kadar bakmayalım onlara yoksa lohusalikta bi de bunu kafaya takarsak iyice yandık demektir
Lohusalikta onu gözümuzun göreceğini hiç zannetmiyorum sonrası işte ay göbeğim kaldı yok ben nasıl yaglanmisim allahım spora gitmem lazım 6 ay nasıl dolck gibi düşünceler şimdiden sardı sarmaladi beni

AA benim ki de vermedi neden Ferrum form acaba hep bunu kullandırdı bana. Hala demir eksikliğin var dedi üstelik düzenli kullanmama rağmen. Kansızlık vitaminsizlik demir eksikliği yakamı çocukluğumdan beri bırakmadı. İğneler vurulur kendime gelirdim . 1 sene sonra yine aynı gerçi şimdi de iğne verdi vitaminsizlikten. Ayakta kaldığıma şükür bu halimle:)
Benimki bana göre ayarlıyor kendini saat gece 10 oldu mu sesi soluğu kesilir beraber uyuruz sabah da 7 de benimle beraber kalkıyor gerçi şimdi de uyudu herhalde sıpa hareket sıfır :))
Ay maşallah aynen gece ben uyuyana kadar bi sağ bi sol beni bi çalkaliyor uykuya geçince nadir hareketine uyanıyorum sabah babasıyla birlikte 6 buçukta uyanıyoruz. Böyle aralıksız 8 saat uyuyan bebeklerimiz olsun geceleri inşallah ya :) uykuya çok düşkünüm imtihanım olmasın inşallah
Nereye yaptırıyorsun çok tatlı fiyatı nekadar
30 dk uyuma dönemleri oluyormuş işte onun dışında gümbür gümbür gelcez diyorlar heralde
Eyvah eyvah gözüm korkuyor zaten :)

canım bende aynı durumdaydm sürekli bayılırdım küçükken en son 2014 yılında eğitim araştırmadaki dr. nasıl ayakta durabiliyosun şaşıyorum depolarda bile tükenmiş artık dedi korkmuştum ama sonra yükseldi. doğruluğndan emin değilm ama şöyle bişey duydum demir eksiliği tedavisinde b12 de desteklenmeliymiş o zaman daha çabuk iyileşme oluyomuş belki suan ondan iyidir.. b12 var içinde ekstradan b12 de alıyorum. tabi beslenmeyede özen gösteriyorum bi sürü neden var..

Bide bende tuhaftır ama yun ip canım çeker çok yerdim küçükken şuan o istek tavan . Dediğin gibi ayakta durmakta zorlanıyorum bazen . Şükür bu halimize beslenmeye bende dikkat ederim ama yeterince yemiyorum demek ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…