2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insallah canim dualarimiz seninle sende bol bol dua oku hem kendine hem bebegine. Az kalmış kavuşmaniza biraz daha sık dişini stres yapmamaya çalış

Duyduğun şey çok doğru canım. Depoların dolması için demirle birlikte b12 ve folik asit de alman lazım. Onlar birbirini tamamlıyor. O yüzden gyno ferro sanolda 3ü de olduğu için demir eksikliği tedavisinde kullanılıyor.

bundan sonra gynoferro sanolu bırakmam küçüklüğümden beri o kadar dr.a gittim nasıl atlandı böyle bişey şaşılacak şey doğrusu...

Netten aldim canım 120 liraydı

Canım saçma ya ben de doğum yapalı 1 buçuk yıl oldu bana öyle bir şey denmedi.
Ben yandım sana göre o zaman.

Benimki sag tarafima o kadar zorluyor ki bobregimden cikacak diye korkuyorum
Aynen erkek miydi senin bebiş. Sağ tarafla kesinlikle böyle sorunu olduğunu düşünüyorum sancılarım bile sağ taraftan vuruyor belime karnımın sağ tarafından vurduğu şey çıkacak gibi geliyor deri yırtılıp içimdeki bu hareketleri özleyeceğim yine de

Allah korusun ağlamaktan gözlerim şişti. İnternette aratıp okumaya korkuyorum.

Canım olmamış bir şey için şimdiden üzülüp bebeğini de sıkmanın ne anlamı var.
Farkındasındır ki burada bile aynı ilde olanlar doktor sordu hep birbirine. Kadın doğum artık doktor bazında isme yönelik oldu ve her doktor itibarını zedelemeyi göze alamadığından tedbirli davranmak zorunda. En ufak bir hatalarında kötü nam salıp ticari manada müşteri kaybediyorlar. Her şeyi geçtim can söz konusu. Emin ol ciddi bir şey olsa seni ekstra gözetime alır. Her türlü riskleri görmek ve seni uyarmak zorunda, günün sonunda hata şansını sıfırlamak için.
Doktoruma da güveniyorum demişsin, bırak düşünme bunları, bak o senin yerine küçük ihtimalleri bile düşünüyor :)

Evet canim erkek demekki erkek bebeklerin genelinde var cok guzel duygu ama bazen can yakici olabiliyor bence de cok özleriz bu hallerini gibime geliyor :)

Eşim saolsun evde kaldı. Biraz rahatlattı.
Saolun kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Bende kundaksız olanı beğendim. Nerden yatırıyorsunuz fiyatı nedir acaba bende yaptırmayı düşünüyorum
Buseyna diye bir adres buldum facebook sayfası ve internet sitesi var. Beğendiğin 5.25 tanesi ama ben yaptıramıyorum kasım ayı doluymuş, yetiştiremem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…