2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlat magnet yaptırıyor musunuz? Dün paylaştığım magnet işi kaldı, kasım ayı doluymuş yetiştiremem dedi.
Siz bu magnet işini ne yaptınız? Nasıl bir şey yaptırıyorsunuz?

Kızlar bu gün kontrole gittik bizim kız 2650 olmuş tombikmi ne sanki 33+1 deyiz ama ultrason 10 gün önde sıkı diyete devam servikal uzunluk 3.2 çıktı iyi dedi 24 saat idrar biriktirmemi istedi şeker var diye birde göz arkalarına baktır dedi...
Nst de o sancı kısmı bı kez 60 a çıkmış çok hareket ediyordu o yüzden mi anlamadım ama önemsemedi bende sormayı unuttum
Suyumuz 210 ml miş karında sertleşme için sordum kızlar böyle kafasını biyerden çıkaracak gibi sivriliyorsa sıkıntı yokmuş ama karın komple sertleşiyor ise ve uzun süre gecmiyorsa şiddetli sancı dedi şekeri yüksek olan kızlar birde bu haftalarda sonra bebek hareketlerini takip etmeye çalış ara ara dedi azalırsa yavaslarsa hemen gel dedi şekerden dolayı fetal eko yaptırmayı da bana bıraktı yaptıran varmı aramizda.? Hepimize Allah yardım etsin zamanında kavuşalim yavrularimiza

Ben de onu aldım canım iki arkadaşımın tavsiyesiyle. Genel olarak da güzel yorumlar okudum hakkında. Avent ile arasında çok bariz bir fark yok gibi yorumlara bakınca
Bende yorumlarda hep iyi seyler gördm. Ama yikamaya cesaret edemedim 10 dk kaynatin diyor ilk kullanmadan. Sen kaynattin mi?

Kızlat magnet yaptırıyor musunuz? Dün paylaştığım magnet işi kaldı, kasım ayı doluymuş yetiştiremem dedi.

Ben hazır bir şeyler seçtim hem herkes dolu hem de gerçekten çok yüksek fiyatlar söyleniyor. Aldığım bu.

Canim valla ben kendim yaptim hem daha eglenceli oldu hemde maaliyeti daha uyguna geldi istedigim gibi de süsledim. Sende zamanin varsa eger youtube den modellere bakip kendin yapmayi dene istersen hem simdi acil ihtiyacin oldugunu düşündükleri icin fiyat olarak bile daha fazla soyleyebilirler. Bak magneti böyle yaptim kutuyu da kendim magnetleri koymak icin tasarladim. Fiyonk henuz bulamadim fiyonk bulursam insallah balonlarin ucuna onlarida eklicem. Belki fikir olur sanada

Eklentiler

• Screenshot_20181010-172006.webp
    7 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20181010-172010.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 96
Ben minik sukulent yaptırmayı düşünüyorum. Çok pahalıdır diye düşünüyordum ama tanesi 3,5-5 tl arası değişiyor modele ve aldıgın yere göre. Yani yine ucuz değil ama magnetler de aynı fiyataysa daha güzel bir hediye olabilir diye düşünüyorum.

pullubiber cnm bu kantaron yağı fermente mutfağımda değil miydi bakıyorum sitede yok. bende pişik kremi almayayım bunu kullanayım dedim ama bulamıyorum.

Benim o magnetler kaldı. Kasım a kadar doluymuş. Tanesi 5.25- 6 liraydı.
İyiki doluymuş bence çünkü magnet için pahalı bence boşver.
Bende şeker var. İlk gebeliğimde de vardı. Ama fetal ekoda yaptırmadım.göz muayeneside. Rabbim korusun evlatlarımızı.

aydingelini canım iyi misin yazmıyorsun ne zamandır?
Canım vakit bulamadım ya pazartesi doktora gittim varis çıktı ayağımda damarla alakalı bişey çıkmadı çok şükür. Dün de egenin odasını toplama derdine düştüm odası perşembe gelcek diye. Bugünde boya yaptık şimdi bi kat daha boya yapıcaz. Yarında mobilyası gelcek Allah izin verirse ondan giripte yazamadım :) okudum baya geçmişi falan ama yazamadım bi türlü . İyiyim şükür ama belim falan ağrıyo bu aralar bide karnımın altı.. sen napıyosun nasılsın:)

İyiki doluymuş bence çünkü magnet için pahalı bence boşver.
Bende şeker var. İlk gebeliğimde de vardı. Ama fetal ekoda yaptırmadım.göz muayeneside. Rabbim korusun evlatlarımızı.
İnşallah hayırlısıyla atlatiriz canım Dr. Beni çok geriyo şeker konusu yüzünden bende korkudan strese giriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…