Aa niye degistirmedi ki ne fark edecek yani a ilaci b ilaci bi deneseymis keske. Neyse umarim gecer zaten kalmis surada 1 ayinKoalina doktorum yine ilacı değiştirmedi. hepsi yapabilir normal dedi. kan değerim biraz yüksek çıksaydı ilaca ara verebilirsin demişti ama yine sınırda
mide yanması için gaviscon ya da rennie iç dedi.
Ben ordan aldim belki stokta yoktur cunkh kantaron cicekleri yeni toplaniyo daha.su anda nerden alsan gecen senenin cicegi olcak
Ekstra b12 ve magnezyum çinko d3 kalsiyum bi de yine ekstra devit3 kullanıyorum canımYanında ayrıca multi vitaminde kullanıuor musun?
Bi sıkıntı yok diyorsa doktor yoktur canım Her bebek bir değildir zaten
Canım ben taş magnet yaptırdım sadece kurdela süslemeli 2 tl tanesi instagramda adalyastone istersen bi bak belki beğenirsinKızlat magnet yaptırıyor musunuz? Dün paylaştığım magnet işi kaldı, kasım ayı doluymuş yetiştiremem dedi.
Siz bu magnet işini ne yaptınız? Nasıl bir şey yaptırıyorsunuz?
Canım ilk kez duyuyorum şeker için fetal eko benim dr. Demedi bisey yarın gideceğim bi sorayimKızlar bu gün kontrole gittik bizim kız 2650 olmuş tombikmi ne sanki 33+1 deyiz ama ultrason 10 gün önde sıkı diyete devam servikal uzunluk 3.2 çıktı iyi dedi 24 saat idrar biriktirmemi istedi şeker var diye birde göz arkalarına baktır dedi...
Nst de o sancı kısmı bı kez 60 a çıkmış çok hareket ediyordu o yüzden mi anlamadım ama önemsemedi bende sormayı unuttum
Suyumuz 210 ml miş karında sertleşme için sordum kızlar böyle kafasını biyerden çıkaracak gibi sivriliyorsa sıkıntı yokmuş ama karın komple sertleşiyor ise ve uzun süre gecmiyorsa şiddetli sancı dedi şekeri yüksek olan kızlar birde bu haftalarda sonra bebek hareketlerini takip etmeye çalış ara ara dedi azalırsa yavaslarsa hemen gel dedi şekerden dolayı fetal eko yaptırmayı da bana bıraktı yaptıran varmı aramizda.? Hepimize Allah yardım etsin zamanında kavuşalim yavrularimiza
Bende elevit ve ferro sanol kullanıyorum. Dağlık ocağına tekrar yazdırmaya gittim demir ilacımı bana neden ayrı iki ilaç kullanıyorsun dedi gyno ferro sanol niye yazmadı doktorun dedi hattaEkstra b12 ve magnezyum çinko d3 kalsiyum bi de yine ekstra devit3 kullanıyorum canım
Çok iyi olur canım sende bı sorarsın farklı bı Dr. Fikrini almış oluruz fakültede 250 civarı bir fiyat söyledi fetal eko için ozellerde ne kadardır hiç bilmiyorumCanım ilk kez duyuyorum şeker için fetal eko benim dr. Demedi bisey yarın gideceğim bi sorayim
Özele mi gidiyordun sen? Bilmiyom bi de günde 1 tane kullanıyorum iyi geldi bana sürekli demir eksikliği problemi olan bi insan için hamilelikte çıkmaması oldukça iyi bir durum çok korkuyodum demir eksikliğim yüzünden sıkıntı yaşarım diye çok şükür olmadi keşke yazabiliyorsa yaZsaydi dr.a gösterirdin belki o da kullan derdi ya da bi sor danış istersen önce mide sıkıntısı da yaşatmadi banaBende elevit ve ferro sanol kullanıyorum. Dağlık ocağına tekrar yazdırmaya gittim demir ilacımı bana neden ayrı iki ilaç kullanıyorsun dedi gyno ferro sanol niye yazmadı doktorun dedi hatta
Tamam canım ben not alcam şimdi sorarım yarinÇok iyi olur canım sende bı sorarsın farklı bı Dr. Fikrini almış oluruz fakültede 250 civarı bir fiyat söyledi fetal eko için ozellerde ne kadardır hiç bilmiyorum
Canım vakit bulamadım ya pazartesi doktora gittim varis çıktı ayağımda damarla alakalı bişey çıkmadı çok şükür. Dün de egenin odasını toplama derdine düştüm odası perşembe gelcek diye. Bugünde boya yaptık şimdi bi kat daha boya yapıcaz. Yarında mobilyası gelcek Allah izin verirse ondan giripte yazamadım :) okudum baya geçmişi falan ama yazamadım bi türlü . İyiyim şükür ama belim falan ağrıyo bu aralar bide karnımın altı.. sen napıyosun nasılsın:)
Anladım cnm. Tamam sağolasınÖzele mi gidiyordun sen? Bilmiyom bi de günde 1 tane kullanıyorum iyi geldi bana sürekli demir eksikliği problemi olan bi insan için hamilelikte çıkmaması oldukça iyi bir durum çok korkuyodum demir eksikliğim yüzünden sıkıntı yaşarım diye çok şükür olmadi keşke yazabiliyorsa yaZsaydi dr.a gösterirdin belki o da kullan derdi ya da bi sor danış istersen önce mide sıkıntısı da yaşatmadi bana
Bide fırsat olmuyo kuzum ya evde değilken illaki erteleniyo bişeyler ama evdeyken olmuyomuş. İnan pzartesiden beridir oturamadım evde sürekli bişeyler peşindeyiz. Yarın evde durcam inşallah çünkü mobilyayı bekliycem :) yapabildiğim kadar yapıyorm emiram ya inan belim falan ağrıyo artık ağırlaşıyorum eski ben değilim bide kendime kızıyorum yapamıyorum diye :))Geçmiş olsun canım ya siz iyi olun da gene yazarsın inşallah :) ben aslında tahmin ettim işlere daldığını. Allah kolaylık versin sen yine de kendini çok yormadan yap işleri canım Allah korusun işler yetişsin diye acele ederken bebişi de kendini de yıpratma...
Bide fırsat olmuyo kuzum ya evde değilken illaki erteleniyo bişeyler ama evdeyken olmuyomuş. İnan pzartesiden beridir oturamadım evde sürekli bişeyler peşindeyiz. Yarın evde durcam inşallah çünkü mobilyayı bekliycem :) yapabildiğim kadar yapıyorm emiram ya inan belim falan ağrıyo artık ağırlaşıyorum eski ben değilim bide kendime kızıyorum yapamıyorum diye :))
Yaz istersen dm den soylerler zamaninianladım cnm peki ne kadar beklerim acaba biliyor musun
Iyiyim kusum buralardayim son 6 hafta iste gun sayiyorum hepimiz gibi.sende iyisin umarimCanım sen nerelerdesin ne zamandır nasıl gidiyor bebiş nasıl
Hanımlar Bebek bakım çantası alan var mı aranızda? Fiyatları bana yüksek geldiği için normal okul sırt çantası almayı düşünüyorum hem daha kullanışlı olur. Bebek bakım çantası Alan varsa nerden ne kadara aldı bilgilendirebilir mı?
35. Haftaya girdim hadi bakalımBenimki sag tarafima o kadar zorluyor ki bobregimden cikacak diye korkuyorum
Karnimin alt tarafi, ust baldirlarim asagi kadar cok fena yirtildiGünaydın arkadaşlar hepimize... çatlak oluşan var mı aranızda? Geçen hafta kasığımda bi iki küçük çizgi farketmiştim şuan daha fazla o kadar kırkpınar pehlivanı gibi yağlanmama rağmen yine de oldu. Yapacak bisey yok kızımla tek bedende geçirdiğimiz günlerin anısı olacak.. Bana da ancak gurur duymak düşer. Anne olmak kolay değil dimi?
O ilac benide mahvetti canim. Ac icilmesi gerekiyormus ama mumkun degil cok mide bulantisi yapiyor bende yemek yiyorum 2 saat gecince bir tane mandalina yiyorum oyle iciyorum. Bos mideye girerse safra kusuyorum resmen. kabizlik zaten benim basindan beri vardi ilac oek etki yapmadi o yöndenArkadaşların kullandığı ilaçlar daha iyiymiş baksana
Benimki gynoferon ve bana yaramadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?