2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aa niye degistirmedi ki ne fark edecek yani a ilaci b ilaci bi deneseymis keske. Neyse umarim gecer zaten kalmis surada 1 ayin

Bi sıkıntı yok diyorsa doktor yoktur canım Her bebek bir değildir zaten

Orası öyle tabiki ama insan gene de bi korkuyo . Bazen aglayasim geliyo niye hareket etmiyo diye . Bu ara sürekli hareket halindeyim taşıdığımız için. Belki yorgun olduğum için de daha sakinlemiş olabilir ama söz konusu bebek olunca çok mantıklı olamıyorum bu ara .

Kızlat magnet yaptırıyor musunuz? Dün paylaştığım magnet işi kaldı, kasım ayı doluymuş yetiştiremem dedi.
Siz bu magnet işini ne yaptınız? Nasıl bir şey yaptırıyorsunuz?
Canım ben taş magnet yaptırdım sadece kurdela süslemeli 2 tl tanesi instagramda adalyastone istersen bi bak belki beğenirsin

Canım ilk kez duyuyorum şeker için fetal eko benim dr. Demedi bisey yarın gideceğim bi sorayim

Ekstra b12 ve magnezyum çinko d3 kalsiyum bi de yine ekstra devit3 kullanıyorum canım
Bende elevit ve ferro sanol kullanıyorum. Dağlık ocağına tekrar yazdırmaya gittim demir ilacımı bana neden ayrı iki ilaç kullanıyorsun dedi gyno ferro sanol niye yazmadı doktorun dedi hatta

Canım ilk kez duyuyorum şeker için fetal eko benim dr. Demedi bisey yarın gideceğim bi sorayim
Çok iyi olur canım sende bı sorarsın farklı bı Dr. Fikrini almış oluruz fakültede 250 civarı bir fiyat söyledi fetal eko için ozellerde ne kadardır hiç bilmiyorum

Bende elevit ve ferro sanol kullanıyorum. Dağlık ocağına tekrar yazdırmaya gittim demir ilacımı bana neden ayrı iki ilaç kullanıyorsun dedi gyno ferro sanol niye yazmadı doktorun dedi hatta
Özele mi gidiyordun sen? Bilmiyom bi de günde 1 tane kullanıyorum iyi geldi bana sürekli demir eksikliği problemi olan bi insan için hamilelikte çıkmaması oldukça iyi bir durum çok korkuyodum demir eksikliğim yüzünden sıkıntı yaşarım diye çok şükür olmadi keşke yazabiliyorsa yaZsaydi dr.a gösterirdin belki o da kullan derdi ya da bi sor danış istersen önce mide sıkıntısı da yaşatmadi bana

Geçmiş olsun canım ya siz iyi olun da gene yazarsın inşallah :) ben aslında tahmin ettim işlere daldığını. Allah kolaylık versin sen yine de kendini çok yormadan yap işleri canım Allah korusun işler yetişsin diye acele ederken bebişi de kendini de yıpratma...

Anladım cnm. Tamam sağolasın

Bide fırsat olmuyo kuzum ya evde değilken illaki erteleniyo bişeyler ama evdeyken olmuyomuş. İnan pzartesiden beridir oturamadım evde sürekli bişeyler peşindeyiz. Yarın evde durcam inşallah çünkü mobilyayı bekliycem :) yapabildiğim kadar yapıyorm emiram ya inan belim falan ağrıyo artık ağırlaşıyorum eski ben değilim bide kendime kızıyorum yapamıyorum diye :))

Supermen değiliz canım ya kendini paralama bu kadar... Olduğu kadar artık. Can sagligi olsun gerisi bebiş doğunca bile hallolur. Düşünsene devamlı kucagimizda 2kilo bebek taşıyarak iş yapsak ne kadar yoruluruz. Doğunca en azından arada bebek uyurken ya da babasının kucagindayken ise guce fırsat buluruz :)

Cnm bende netten aldım çokta begendim markası aggu 120 tlye aldım siyah deeş renk araştır istersen bir çok sitede satıkıtp

Karnimin alt tarafi, ust baldirlarim asagi kadar cok fena yirtildi o kadar dertliyim ki. Bende hergun yaglanmama ragmen olustu. Genetik diyorlardi, ablamla annem hic boyle olmamisti benim genim kimden geliyorsa artik beyazlasa bari bu kirmizi hali cok kötü duruyor

Arkadaşların kullandığı ilaçlar daha iyiymiş baksana
Benimki gynoferon ve bana yaramadı hiç
O ilac benide mahvetti canim. Ac icilmesi gerekiyormus ama mumkun degil cok mide bulantisi yapiyor bende yemek yiyorum 2 saat gecince bir tane mandalina yiyorum oyle iciyorum. Bos mideye girerse safra kusuyorum resmen. kabizlik zaten benim basindan beri vardi ilac oek etki yapmadi o yönden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…