2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim annem çatlamış ama kabullenmiyor ablamda çocuk yok daha o yüzden onu deneyimlemedik. Neyse herşey o pamuk eller baklava ayaklar fındık burunlar için onları düşünelim o görüntü gidiveriyor

Ben de sabah 6.30 da içiyorum
Bir de gece yatarken
Mide bulantısı çok zor çok kötü geçmiş olsun

Bazen sağa geçiyor bazen sola
Gün içinde hep hareket halinde benim
Ama böyle taş gibi bi his oluyor mu baya kalıyor çünkü öyle, bazen.karnımda hiç yokmuş gibi oluyor sadece hareketlerini hissediyorum o sertleşme olmuyor bazen de toplanıp kalıyor. Dediğin gibi bazen sağ da bazen solda.

bana hiç olmuyor o sertlik hissi.
ellediğimde orası sırtı falan oluyor yani sert yer. ve hareket ediyor sanırım rahatsız ediyorum
dediğin şeyi arkadaşlarım anlattı ama.
sanırım normal.

Dün o sertleşme için Dr. Karnın tamamı oluyorsa sancı kısmi ise kolu dizi falan dedi uzaninca hareket edince gecmiyorsa. Sertlik önemliymiş canim

kontrol muayenesi 10 gün geçerli değil mi?
10 ekimde gittim 19 unda gitsem ücret öder miyim?
Ücretsiz diye biliyorum canım ben ilk 2 ay 15 günde bir çağırdı . Ona rağmen 1 inde ücret ödeyip birinde odemiyordum . Tabi şimdi 15 güne döndük ödeyeceğim kontrol süreci 10 gün gidersen ücret ödemezsin
Dün o sertleşme için Dr. Karnın tamamı oluyorsa sancı kısmi ise kolu dizi falan dedi uzaninca hareket edince gecmiyorsa. Sertlik önemliymiş canim
Sancı yok sadece sertlik var kısmı olunca anlıyorum karnımı dokununca hareket ediyor yada acitinca elimle yönlendirebiliyorum ama bu bildiğin top gibi olup sis bi şekilde kalıp uzun süre geçmiyor. Yarın kontrole gidicm umarım herşey yolundadır ve kilo almıştır

günaydın kızlar!

Bebek odası geleli 2 hafta oldu ama hala mobilyadaki boya kokusu çıkmadı, nerdeyse her gün sirkeli suyla siliyorum ve o odanın camlarını sürekli açık tutuyorum ama hiç ilerleme yok gibi. Bu konuda öneriniz var mı ?

Patates kesip koyuyorlarmış kokunun gitmesi için onu dene istersen

Kırmızılıklar geciyo zamanla beyaz a dönüşüyor, beyaz halide çok nahoş durmuyo yani içini ferah tut

Günaydın
Sizinde bebisler bi tarafa toplanıp duruyor mu? Bu mu sancı belirtisi yoksa büyüdüğü için mi olduğu yeri hissediyorum

Bende de oluyo cok agrıyo karnım o zaman normal demişti kontrolde ama cok uzun süre o şekilde kalıyorsa Dr dan bilgi almak daha iyi

Gunaydın herkese

Bende yorumlarda hep iyi seyler gördm. Ama yikamaya cesaret edemedim 10 dk kaynatin diyor ilk kullanmadan. Sen kaynattin mi?

Yok canım, internetten almıştım o yüzden sadece açıp çalışırlığını kontrol ettim şimdilik. Ama önümüzdeki haftalarda sterilizasyon işlemlerine başlarım. Birer biberon ve emzik almıştım, onlarla beraber kaynatır, sarıp kaldırırım.
yanlış hatırlamıyorsam boruları yıkanmayacak, diğer aparatları kaynatabilirsin, kılavuzunda da yazıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…