2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?

Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!
Kalan zamanimiz ayni demekki sezeryan olsam terazi bi oglum olacakti

Kızlar kontrole gelmiştim doktor bebeğin gelisimi 3 hafta geri suyu da azalmış dedi nst ye girip sonuca gore bidaha degerlendirelom yatış vericem dedi. Ama ben 2 hafta once muayeneye gittim ve hersey normaldi haftasiyla uyumluydu bebek kilosu 2410 gr gorunuyordu bugunki olcumde 2196 gr çıkmış bebek karnimdayken geri kilo vermiş olabilir mi yanlis mi ölçtü acaba sinirim bozuldu nst sırası bekliyorum cok kalabalik sira da gelmiyo.

Canım başından beri krem kullandım, 4. aydan itibaren lierac(ki en iyisi derler) kullandım ama bende çatladım.. Yani anladım ki kremler çare değilmiş tamamen genetik

Canım geçmiş olsun benim başından beri 1hafta geriden geliyo gelişimi senin durumunda olanı hiç duymadım. Belki de ultrason aleti bozulmuştur benim ilk haftalar iki farklı ultrasonda gelişim farklı çıkmıştı. Haftan çok iyi ama ben de 37de normal doğurmuştum 3120gr doğmuştu. Bence ultrason bozuk

Iste 37. Haftadayim ama ultrasonda su sekilde cikti sonuçlar. Buna göre en fazla 35. Hafta görünüyor.

Benimde 32+0 dan sonra gerilemeye başladı. Bugün sezaryene alıyorlar. Çok korkuyorum dualarınızı istiyorum..

KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında
Sanıyorum rekor 18 kg ile bendedir...Öyle abartıp sağlıksız beslenmesem de (tabi ara ara abur cubur kaçaklarım oldu) yinede kaçamadım kilo alımından 25 le bitiririm herhalde

Kızlar kontrolden geldik şükür bebeğim toparlamış 2750 olmuş. Gelişimi normal dedi. İdrar tahlilinde idrarda bakteri epitel hücre ve lökosit çıkmış. Biraz huzursuz oldum. Bu haftalarda normal mi? Son dakika da antibiyotik başlayacaklar doğuma 12 gün kaldı. Ne yapsam bilemedim

Benimde 32+0 dan sonra gerilemeye başladı. Bugün sezaryene alıyorlar. Çok korkuyorum dualarınızı istiyorum..
Ya bu gerilmeye hiç takılmıyordum ben şimdi okuyunca bi ürktüm.. Ben özellikle yürüdüğümde çok sertleşiyor ama hareketlerinde falan kısıtlanma yok..Bakalım pazartesi kontrolüm var doktora söyliim ben bunu...

aaa yanlış okumuşum gerilemeyi gerilme diye okudur. Özür... Allah yardımcın olsun.. Dualarımız sizinle

Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?

Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!
Bi sorun yok değil mi inşallah o zaman ne kadarlık oluyorsun erken değil mi ?

Allah yar ve yardımcın olsun çıktıktan sonra bizimle paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…