Allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kavuşursunuz.Benimde 32+0 dan sonra gerilemeye başladı. Bugün sezaryene alıyorlar. Çok korkuyorum dualarınızı istiyorum..
İnşallah ilkinde 30 kg verdim ikinci de 20 yi de veririm:) kendimi gazlamam lazımOlsun be sağlıkla alalım da diyoruz veririz o kiloları Allahın izniyle
Onu düsününce evet dedigin gibi oluyor ama dusa girince gözlerim kapali yikaniyorumbenim annem çatlamış ama kabullenmiyor ablamda çocuk yok daha o yüzden onu deneyimlemedik. Neyse herşey o pamuk eller baklava ayaklar fındık burunlar için onları düşünelim o görüntü gidiveriyor
Sabah ictigin sana mide bulantisi yapmiyor mu? Ben aksam yemekten iki saat sonra iciyorum o zaman midem bulanmiyor. Unutrsam falan midem bos olmasin diye mandalina yiyorum o zaman da bisey olmuyor. C vitaminiyle emilim hem daha kolay oluyormus. Bu yöntemleri kesfedene kadsr cok cektim.ama o ilactan :)Ben de sabah 6.30 da içiyorum
Bir de gece yatarken
Mide bulantısı çok zor çok kötü geçmiş olsun
Beyaz hali var bende ergenlikten kalma bu kirmiziliktan daha iyi. Harita cizilmis bi vucuduma :))Kırmızılıklar geciyo zamanla beyaz a dönüşüyor, beyaz halide çok nahoş durmuyo yani içini ferah tut
Bende de oluyo cok agrıyo karnım o zaman normal demişti kontrolde ama cok uzun süre o şekilde kalıyorsa Dr dan bilgi almak daha iyi
Gunaydın herkese
Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?
Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!
Evet okudum bende borular haric kaynatin 10 dk diyor ama cesarette edemedim plastik olunca. bugun yarin yikarm bende artikYok canım, internetten almıştım o yüzden sadece açıp çalışırlığını kontrol ettim şimdilik. Ama önümüzdeki haftalarda sterilizasyon işlemlerine başlarım. Birer biberon ve emzik almıştım, onlarla beraber kaynatır, sarıp kaldırırım.
yanlış hatırlamıyorsam boruları yıkanmayacak, diğer aparatları kaynatabilirsin, kılavuzunda da yazıyor canım.
Bende yaglanmaktan bitlenmek uzereydim o derece yagli gezdim ama banamisin demedi. bende artik saldim elimden bisey gelmiyorCanım başından beri krem kullandım, 4. aydan itibaren lierac(ki en iyisi derler) kullandım ama bende çatladım.. Yani anladım ki kremler çare değilmiş tamamen genetik
Ben her ihtimale karşı koyucam cnm emzirme uzmanları pek önermiyo biberonu ama ne olur ne olmaz.bugun çıkardım bende kaynaticamkızlar bişey soracağım.. Doğum çantasına biberon, emzik koyayım mı? ve bunları paketini açtıktan sonra steril etmek gerekiyor mu?
Evet bencede ne olur ne olmaz koyayım bende..Ben her ihtimale karşı koyucam cnm emzirme uzmanları pek önermiyo biberonu ama ne olur ne olmaz.bugun çıkardım bende kaynaticam
Sanıyorum rekor 18 kg ile bendedir...Öyle abartıp sağlıksız beslenmesem de (tabi ara ara abur cubur kaçaklarım oldu) yinede kaçamadım kilo alımından 25 le bitiririm herhalde
Canım 21 kg ile bende :)
Ben her ihtimale karşı koyucam cnm emzirme uzmanları pek önermiyo biberonu ama ne olur ne olmaz.bugun çıkardım bende kaynaticam
Evet bencede ne olur ne olmaz koyayım bende..
Canım memorial'daki eğitime gittin mi, memnun kaldın mı ?Evet bencede ne olur ne olmaz koyayım bende..
Amaaaaan takmıyorum artık kiloyu veririz inşallah :)Ben de size yakınım kızlar, 16 kilo aldım.
Ben hiç düşünmüyordum ama dediğiniz gibi ne olur ne olmaz koymakta fayda var. Peki kaynattıktan sonra nasıl saklayacağız doğuma kadar o emzik ve biberonu? Kilitli poşete mi koyalım bunları da?
Eveet gittim canım bu akşamda var.. Kesinlikle memnun kaldım gerçi ilk hafta daha yüzeysel bildiğimiz şeylerdi ama doktor çok şekerdi...Bugün daha doğuma yönelik konuşacak başka bir uzman.. Normali, sezeyan ve çeşitlerinden bahsedecek.. Eşlerle gelen çok fazla ama benim eşim yetişemiyor maalesefCanım memorial'daki eğitime gittin mi, memnun kaldın mı ?
Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?
Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!
KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında
Iste 37. Haftadayim ama ultrasonda su sekilde cikti sonuçlar. Buna göre en fazla 35. Hafta görünüyor.Eki Görüntüle 2196985
Benimde 32+0 dan sonra gerilemeye başladı. Bugün sezaryene alıyorlar. Çok korkuyorum dualarınızı istiyorum..
Kızlar kontrolden geldik şükür bebeğim toparlamış 2750 olmuş. Gelişimi normal dedi. İdrar tahlilinde idrarda bakteri epitel hücre ve lökosit çıkmış. Biraz huzursuz oldum. Bu haftalarda normal mi? Son dakika da antibiyotik başlayacaklar doğuma 12 gün kaldı. Ne yapsam bilemedim
Kizlar bu arada ben bugun cati muayenesi oldum. bu muayeneyi hic olmamis ve olacak olan varsa hic korkmasin. Ben vajinismusluyum 2 yildir hala iliskiyi acili yasiyorum kasilma problemim var. Buna ragmen korkmayin diyorum. Ben ilk basta biraz kasildim bunda doktorumun erkrk olmasi da etken oldu bu kadar olmam diyordum doktor sonucta ama utandim gercekten. Onun disinda nefes alip verdim derinden canim yanmadi zaten cok kisa sürüyor. Ben normal dogum istiyorum eger kasilsaydim doktorum musade etmeyecekti. Bunun psikolojisyle elimden geleni yaptim. Cati kemiklerim.uygunmus cok sükür bir aksilik olmazsa normal yapicam. Bu muayeneyi 10 gündür gozumde cok buyuttum ama hic korkulacak gibi degilmis. yarin gel yine deseydi yine stres olurdum cunku insan rahatsiz oluyor onun disinda sancili acili bi durum yok. Bunu ben diyorsam gercekten korkmasin kimse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?