2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
I ilkbahar canım dr.ile konuştum dedi ki bana biz sana anomali taraması yaptırdık ya fetal ekoya o yüzden gerek yok dedi sen yaptırdın mi

benim annem çatlamış ama kabullenmiyor ablamda çocuk yok daha o yüzden onu deneyimlemedik. Neyse herşey o pamuk eller baklava ayaklar fındık burunlar için onları düşünelim o görüntü gidiveriyor
Onu düsününce evet dedigin gibi oluyor ama dusa girince gözlerim kapali yikaniyorum kipkirmizi insanin gözüne gözüne degiyor :)) gecen arkadaslarla otururken sikayet ettimde birinin cocugu olmuyor haline sükret dedi o zamanda bi kötü oldum. Aslinda catlak matlak mide bulantisiymis agrisiymis uykusuzluguymus cokta sikayet etmemek lazim ama gaflete düsüyoruz cogu zaman. Halimize bin sükür bizim gibi olmak isteyen ne kadar insan var.

Ben de sabah 6.30 da içiyorum
Bir de gece yatarken
Mide bulantısı çok zor çok kötü geçmiş olsun
Sabah ictigin sana mide bulantisi yapmiyor mu? Ben aksam yemekten iki saat sonra iciyorum o zaman midem bulanmiyor. Unutrsam falan midem bos olmasin diye mandalina yiyorum o zaman da bisey olmuyor. C vitaminiyle emilim hem daha kolay oluyormus. Bu yöntemleri kesfedene kadsr cok cektim.ama o ilactan :)

Beyaz hali var bende ergenlikten kalma bu kirmiziliktan daha iyi. Harita cizilmis bi vucuduma :))

Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?

Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!

Canım hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına inşallah bak erken alacağız demişlerdi ama gayet iyi bir haftasında olacak doğumun.

Bu arada benim de 22 ekim son 11 gün

Evet okudum bende borular haric kaynatin 10 dk diyor ama cesarette edemedim plastik olunca. bugun yarin yikarm bende artik

Canım başından beri krem kullandım, 4. aydan itibaren lierac(ki en iyisi derler) kullandım ama bende çatladım.. Yani anladım ki kremler çare değilmiş tamamen genetik
Bende yaglanmaktan bitlenmek uzereydim o derece yagli gezdim ama banamisin demedi. bende artik saldim elimden bisey gelmiyor

Kizlar bu arada ben bugun cati muayenesi oldum. bu muayeneyi hic olmamis ve olacak olan varsa hic korkmasin. Ben vajinismusluyum 2 yildir hala iliskiyi acili yasiyorum kasilma problemim var. Buna ragmen korkmayin diyorum. Ben ilk basta biraz kasildim bunda doktorumun erkrk olmasi da etken oldu bu kadar olmam diyordum doktor sonucta ama utandim gercekten. Onun disinda nefes alip verdim derinden canim yanmadi zaten cok kisa sürüyor. Ben normal dogum istiyorum eger kasilsaydim doktorum musade etmeyecekti. Bunun psikolojisyle elimden geleni yaptim. Cati kemiklerim.uygunmus cok sükür bir aksilik olmazsa normal yapicam. Bu muayeneyi 10 gündür gozumde cok buyuttum ama hic korkulacak gibi degilmis. yarin gel yine deseydi yine stres olurdum cunku insan rahatsiz oluyor onun disinda sancili acili bi durum yok. Bunu ben diyorsam gercekten korkmasin kimse :)

kızlar bişey soracağım.. Doğum çantasına biberon, emzik koyayım mı? ve bunları paketini açtıktan sonra steril etmek gerekiyor mu?

Sanıyorum rekor 18 kg ile bendedir...Öyle abartıp sağlıksız beslenmesem de (tabi ara ara abur cubur kaçaklarım oldu) yinede kaçamadım kilo alımından 25 le bitiririm herhalde

Canım 21 kg ile bende :)

Ben de size yakınım kızlar, 16 kilo aldım.

Ben her ihtimale karşı koyucam cnm emzirme uzmanları pek önermiyo biberonu ama ne olur ne olmaz.bugun çıkardım bende kaynaticam

Evet bencede ne olur ne olmaz koyayım bende..

Ben hiç düşünmüyordum ama dediğiniz gibi ne olur ne olmaz koymakta fayda var. Peki kaynattıktan sonra nasıl saklayacağız doğuma kadar o emzik ve biberonu? Kilitli poşete mi koyalım bunları da?

Amaaaaan takmıyorum artık kiloyu veririz inşallah :)

Evet aklımdan bende onu geçirdim, kaynatıp streril kilitli poşette muhafaza ederim yada sadece onun için ayıracağım havlu falan ayarlayıp ona sararım heralde..

Canım memorial'daki eğitime gittin mi, memnun kaldın mı ?
Eveet gittim canım bu akşamda var.. Kesinlikle memnun kaldım gerçi ilk hafta daha yüzeysel bildiğimiz şeylerdi ama doktor çok şekerdi...Bugün daha doğuma yönelik konuşacak başka bir uzman.. Normali, sezeyan ve çeşitlerinden bahsedecek.. Eşlerle gelen çok fazla ama benim eşim yetişemiyor maalesef

Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?

Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin insaAllah

KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında

11-12 kilo aldım :)

Iste 37. Haftadayim ama ultrasonda su sekilde cikti sonuçlar. Buna göre en fazla 35. Hafta görünüyor.Eki Görüntüle 2196985

Allah Allah 2 haftada nasil bu kadar degisik sonuç cikiyor ilginç.Gönlünü ferah tut insaAllah bir şey yoktur canım haberdar et bizi de.

Benimde 32+0 dan sonra gerilemeye başladı. Bugün sezaryene alıyorlar. Çok korkuyorum dualarınızı istiyorum..

Sağlıkla kucağına al insaAllah. Geçmiş olsun simdiden

Canım benim Ağustos ayından beri en bolundan bunlar var ve antibiyotik kullanmama rağmen.bu hafta da şase kullanıcam 5 gün arayla. Korkulacak bsy yok ilaç bebeğe geçmesin diye kullanılacak mecbur

Ay canım gözün aydın.beni de yarın bekliyor muayene.ben olcak biticek diye sürekli olumlu telkinler veriyorum. İnsaAllah benim de rahat geçer.bana da doktor kasarsan sezeryan dedi.durumu bildiği için haliyle risk almak istemicek doğumda da kasarım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…