Ne demek canım bende bilmiyordum benim içinde iyi oldu :) sende sağolEvet canım bende yaptırdım sorun yoktu o taramada ozaman stres olmaya gerek yok yani teşekkür ederim ilgilenip sorduğun için
Sen böyle diyince bende fena oldum çok şükür zaten sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o ..allah inşallah olmayan isteyen herkese nasip etsin tez vakitteOnu düsününce evet dedigin gibi oluyor ama dusa girince gözlerim kapali yikaniyorumkipkirmizi insanin gözüne gözüne degiyor :)) gecen arkadaslarla otururken sikayet ettimde birinin cocugu olmuyor haline sükret dedi o zamanda bi kötü oldum. Aslinda catlak matlak mide bulantisiymis agrisiymis uykusuzluguymus cokta sikayet etmemek lazim ama gaflete düsüyoruz cogu zaman. Halimize bin sükür bizim gibi olmak isteyen ne kadar insan var.
Kilitli veya normal bı poşeti de bağlayıp saklanabilir cnm bende kilitli yok şeffaf buzdolabı poşetlerine koyup ağzını bağlarımBen de size yakınım kızlar, 16 kilo aldım.
Ben hiç düşünmüyordum ama dediğiniz gibi ne olur ne olmaz koymakta fayda var. Peki kaynattıktan sonra nasıl saklayacağız doğuma kadar o emzik ve biberonu? Kilitli poşete mi koyalım bunları da?
Kizlar bu arada ben bugun cati muayenesi oldum. bu muayeneyi hic olmamis ve olacak olan varsa hic korkmasin. Ben vajinismusluyum 2 yildir hala iliskiyi acili yasiyorum kasilma problemim var. Buna ragmen korkmayin diyorum. Ben ilk basta biraz kasildim bunda doktorumun erkrk olmasi da etken oldu bu kadar olmam diyordum doktor sonucta ama utandim gercekten. Onun disinda nefes alip verdim derinden canim yanmadi zaten cok kisa sürüyor. Ben normal dogum istiyorum eger kasilsaydim doktorum musade etmeyecekti. Bunun psikolojisyle elimden geleni yaptim. Cati kemiklerim.uygunmus cok sükür bir aksilik olmazsa normal yapicam. Bu muayeneyi 10 gündür gozumde cok buyuttum ama hic korkulacak gibi degilmis. yarin gel yine deseydi yine stres olurdum cunku insan rahatsiz oluyor onun disinda sancili acili bi durum yok. Bunu ben diyorsam gercekten korkmasin kimse :)
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin insaAllah
11-12 kilo aldım :)
Allah Allah 2 haftada nasil bu kadar degisik sonuç cikiyor ilginç.Gönlünü ferah tut insaAllah bir şey yoktur canımhaberdar et bizi de.
Sağlıkla kucağına al insaAllah. Geçmiş olsun simdiden
Canım benim Ağustos ayından beri en bolundan bunlar var ve antibiyotik kullanmama rağmen.bu hafta da şase kullanıcam 5 gün arayla. Korkulacak bsy yok ilaç bebeğe geçmesin diye kullanılacak mecbur
Ay canım gözün aydın.beni de yarın bekliyor muayene.ben olcak biticek diye sürekli olumlu telkinler veriyorum. İnsaAllah benim de rahat geçer.bana da doktor kasarsan sezeryan dedi.durumu bildiği için haliyle risk almak istemicek doğumda da kasarım diye.
Aynı doktor ve aynı hastanemi? Nasıl bi kadar fark olmuski yaa. +-300g hassasiyeti var ama yine de bi öncekiyle bunun arasında çok fark olmamaliydi. En son muyaneye gittiğimde doktorum acil sezeryanim çıktı diyerek gitti. Döndüğunde 34 haftalık bebeği aldık gelişim geriliği vardı dedi. Ama o sürekli olan bisey olmasi lazım bi anda çıkmazki. Gelişmeleri yaz yine canimKızlar kontrole gelmiştim doktor bebeğin gelisimi 3 hafta geri suyu da azalmış dedi nst ye girip sonuca gore bidaha degerlendirelom yatış vericem dedi. Ama ben 2 hafta once muayeneye gittim ve hersey normaldi haftasiyla uyumluydu bebek kilosu 2410 gr gorunuyordu bugunki olcumde 2196 gr çıkmış bebek karnimdayken geri kilo vermiş olabilir mi yanlis mi ölçtü acaba sinirim bozuldu nst sırası bekliyorum cok kalabalik sira da gelmiyo.
İnşallah canım. İnşallah bebeğe zarar vermez. Galiba ömrünüz böyle geçecek. İnsan kendini unutuyor da çocuğunu unutamıyor
Aaaaa desene adaşım hastalıkta da dogumda da kaderdaş olacağız. O gün anarım seni valla. Evet 9 ekim mi 15 ekim mi derken 38.haftamda olacak dogumum diye çok sevindim ben de. Ama bu arada ufaktan da hazirlamisim erken sezeryana kendimi herhalde, eee simdi nasil geçecek bu 11 gun diyorum.Canım hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına inşallahbak erken alacağız demişlerdi ama gayet iyi bir haftasında olacak doğumun.
Bu arada benim de 22 ekimson 11 gün
Ben abur cubur yememeye özen gösteriyorum canım,kilo almak endiselendirmiyo beni de sağlıksız beslenmekten hoşlanmıyorum. Bebeğim biraz daha kilo alsın diye 3 ogun yemeklerin yanisira bol bol kuruyemiş,meyve yiyorum.KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında
Bi sorun yok değil mi inşallah o zaman ne kadarlık oluyorsun erken değil mi ?
Allah yar ve yardımcın olsun çıktıktan sonra bizimle paylaşır mısın?
Allah sağlıkla kavuştursun canımBenimde 32+0 dan sonra gerilemeye başladı. Bugün sezaryene alıyorlar. Çok korkuyorum dualarınızı istiyorum..
Bende de cikti canim tek dozluk uromisin verdi ama geçmedi idrar kültürü yapıldı onda çıkan bakteri türüne göre antibiyotik verilecek. En sevmedigim şeydir antibiyotik kullanmak ama gerekli. Eltimin bebeği 1 hafta kuvezde kaldı eltimde idrar enfeksiyonu varmış farkedilmemis bebeğe gecmisKızlar kontrolden geldik şükür bebeğim toparlamış 2750 olmuş. Gelişimi normal dedi. İdrar tahlilinde idrarda bakteri epitel hücre ve lökosit çıkmış. Biraz huzursuz oldum. Bu haftalarda normal mi? Son dakika da antibiyotik başlayacaklar doğuma 12 gün kaldı. Ne yapsam bilemedim
Ay sevindim mennun kalmana. Bu programa uygun mu oluyor dersler? Bugun de gelemem de, eğer bu program doğruysa en azından haftaya gelmeye çalışıcam. Doğumun aşamaları dersine.Eveet gittim canım bu akşamda var.. Kesinlikle memnun kaldım gerçi ilk hafta daha yüzeysel bildiğimiz şeylerdi ama doktor çok şekerdi...Bugün daha doğuma yönelik konuşacak başka bir uzman.. Normali, sezeyan ve çeşitlerinden bahsedecek.. Eşlerle gelen çok fazla ama benim eşim yetişemiyor maalesef
Sabah ictigin sana mide bulantisi yapmiyor mu? Ben aksam yemekten iki saat sonra iciyorum o zaman midem bulanmiyor. Unutrsam falan midem bos olmasin diye mandalina yiyorum o zaman da bisey olmuyor. C vitaminiyle emilim hem daha kolay oluyormus. Bu yöntemleri kesfedene kadsr cok cektim.ama o ilactan :)
Inşallah Allah gönlüne göre verir rahat rahat normal doğum yaparsınKizlar bu arada ben bugun cati muayenesi oldum. bu muayeneyi hic olmamis ve olacak olan varsa hic korkmasin. Ben vajinismusluyum 2 yildir hala iliskiyi acili yasiyorum kasilma problemim var. Buna ragmen korkmayin diyorum. Ben ilk basta biraz kasildim bunda doktorumun erkrk olmasi da etken oldu bu kadar olmam diyordum doktor sonucta ama utandim gercekten. Onun disinda nefes alip verdim derinden canim yanmadi zaten cok kisa sürüyor. Ben normal dogum istiyorum eger kasilsaydim doktorum musade etmeyecekti. Bunun psikolojisyle elimden geleni yaptim. Cati kemiklerim.uygunmus cok sükür bir aksilik olmazsa normal yapicam. Bu muayeneyi 10 gündür gozumde cok buyuttum ama hic korkulacak gibi degilmis. yarin gel yine deseydi yine stres olurdum cunku insan rahatsiz oluyor onun disinda sancili acili bi durum yok. Bunu ben diyorsam gercekten korkmasin kimse :)
Ay suanda bu mesaj ne kadar iyi geldi anlatamam benimde pazartesi cati muayenem olucak birazcik tedirginligim vardi ama bu mesajla rahatladim. Tabi o an ne olur onu bilmiyorumKizlar bu arada ben bugun cati muayenesi oldum. bu muayeneyi hic olmamis ve olacak olan varsa hic korkmasin. Ben vajinismusluyum 2 yildir hala iliskiyi acili yasiyorum kasilma problemim var. Buna ragmen korkmayin diyorum. Ben ilk basta biraz kasildim bunda doktorumun erkrk olmasi da etken oldu bu kadar olmam diyordum doktor sonucta ama utandim gercekten. Onun disinda nefes alip verdim derinden canim yanmadi zaten cok kisa sürüyor. Ben normal dogum istiyorum eger kasilsaydim doktorum musade etmeyecekti. Bunun psikolojisyle elimden geleni yaptim. Cati kemiklerim.uygunmus cok sükür bir aksilik olmazsa normal yapicam. Bu muayeneyi 10 gündür gozumde cok buyuttum ama hic korkulacak gibi degilmis. yarin gel yine deseydi yine stres olurdum cunku insan rahatsiz oluyor onun disinda sancili acili bi durum yok. Bunu ben diyorsam gercekten korkmasin kimse :)
Aaaaa desene adaşım hastalıkta da dogumda da kaderdaş olacağız. O gün anarım seni valla. Evet 9 ekim mi 15 ekim mi derken 38.haftamda olacak dogumum diye çok sevindim ben de. Ama bu arada ufaktan da hazirlamisim erken sezeryana kendimi herhalde, eee simdi nasil geçecek bu 11 gun diyorum.
Apar topar da ailemden iki kisiyi çağırmıştım yanıma, napalim artık epey bi beraber oturup kalkacağız. ..
Oncekinde baska doktora gitmiştim ayni hastane değildi canım. Yatış verdiler şimdi hastaneye yattım takip ediceklermis duruma göre ne olacağı belli değil. Telefon da yasak birazdan esime vericem. Dua ediverin inşallah ölçüm yanlıştır çok sinirim bozuldu durup durup ağlıyorum.Aynı doktor ve aynı hastanemi? Nasıl bi kadar fark olmuski yaa. +-300g hassasiyeti var ama yine de bi öncekiyle bunun arasında çok fark olmamaliydi. En son muyaneye gittiğimde doktorum acil sezeryanim çıktı diyerek gitti. Döndüğunde 34 haftalık bebeği aldık gelişim geriliği vardı dedi. Ama o sürekli olan bisey olmasi lazım bi anda çıkmazki. Gelişmeleri yaz yine canim
Canim benim dualarimiz seninle insallah korktuğun gibi bisey yasamazsin normale döner hemen hersey rabbim şifa versin insallah sana ve bebegine.Oncekinde baska doktora gitmiştim ayni hastane değildi canım. Yatış verdiler şimdi hastaneye yattım takip ediceklermis duruma göre ne olacağı belli değil. Telefon da yasak birazdan esime vericem. Dua ediverin inşallah ölçüm yanlıştır çok sinirim bozuldu durup durup ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?