2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sen böyle diyince bende fena oldum çok şükür zaten sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o ..allah inşallah olmayan isteyen herkese nasip etsin tez vakitte

Kilitli veya normal bı poşeti de bağlayıp saklanabilir cnm bende kilitli yok şeffaf buzdolabı poşetlerine koyup ağzını bağlarım

Kaçıcı haftadasın şu an ? Bu muayene için soruyorum...

İnşallah canım. İnşallah bebeğe zarar vermez. Galiba ömrünüz böyle geçecek. İnsan kendini unutuyor da çocuğunu unutamıyor

Aynı doktor ve aynı hastanemi? Nasıl bi kadar fark olmuski yaa. +-300g hassasiyeti var ama yine de bi öncekiyle bunun arasında çok fark olmamaliydi. En son muyaneye gittiğimde doktorum acil sezeryanim çıktı diyerek gitti. Döndüğunde 34 haftalık bebeği aldık gelişim geriliği vardı dedi. Ama o sürekli olan bisey olmasi lazım bi anda çıkmazki. Gelişmeleri yaz yine canim

İnşallah canım. İnşallah bebeğe zarar vermez. Galiba ömrünüz böyle geçecek. İnsan kendini unutuyor da çocuğunu unutamıyor

Ben de bebekten dolayı hap kullanirken soru işareti vardı kafamda doktora da sordum.o da bebeğe geçmesin diye hap kullanıcaksin dedi.

Canım hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına inşallah bak erken alacağız demişlerdi ama gayet iyi bir haftasında olacak doğumun.

Bu arada benim de 22 ekim son 11 gün
Aaaaa desene adaşım hastalıkta da dogumda da kaderdaş olacağız. O gün anarım seni valla. Evet 9 ekim mi 15 ekim mi derken 38.haftamda olacak dogumum diye çok sevindim ben de. Ama bu arada ufaktan da hazirlamisim erken sezeryana kendimi herhalde, eee simdi nasil geçecek bu 11 gun diyorum.
Apar topar da ailemden iki kisiyi çağırmıştım yanıma, napalim artık epey bi beraber oturup kalkacağız. ..

KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında
Ben abur cubur yememeye özen gösteriyorum canım,kilo almak endiselendirmiyo beni de sağlıksız beslenmekten hoşlanmıyorum. Bebeğim biraz daha kilo alsın diye 3 ogun yemeklerin yanisira bol bol kuruyemiş,meyve yiyorum.
50 ile hamile kaldım. 60im şu anda. 1 ay sonra doğsa 2 yada 3 kilo alırım en fazla 63le doğururum sanirim

Bende de cikti canim tek dozluk uromisin verdi ama geçmedi idrar kültürü yapıldı onda çıkan bakteri türüne göre antibiyotik verilecek. En sevmedigim şeydir antibiyotik kullanmak ama gerekli. Eltimin bebeği 1 hafta kuvezde kaldı eltimde idrar enfeksiyonu varmış farkedilmemis bebeğe gecmis

Ay sevindim mennun kalmana. Bu programa uygun mu oluyor dersler? Bugun de gelemem de, eğer bu program doğruysa en azından haftaya gelmeye çalışıcam. Doğumun aşamaları dersine.

Yok mideme o şekilde dokunmadı
Gün içinde multivitamin ve 2 tane de kalsiyum takviyesi içtiğimden ancak sabah ve akşam kan ilacına zaman bulabildim
Mandalina çok mantıklı emilim için ben de yapayım
Yoksa boşa içiyor gibiyim kan değerim yine alt sınırda

Inşallah Allah gönlüne göre verir rahat rahat normal doğum yaparsın

Ay suanda bu mesaj ne kadar iyi geldi anlatamam benimde pazartesi cati muayenem olucak birazcik tedirginligim vardi ama bu mesajla rahatladim. Tabi o an ne olur onu bilmiyorum

Aynen canım kaderdaşım allaha çok şükür cnm tarihlerimizi aldık birde sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. Bende anmam mı duamda olacaksın emin ol

Daha iyi olur cnm kalabalıkta vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.

Oncekinde baska doktora gitmiştim ayni hastane değildi canım. Yatış verdiler şimdi hastaneye yattım takip ediceklermis duruma göre ne olacağı belli değil. Telefon da yasak birazdan esime vericem. Dua ediverin inşallah ölçüm yanlıştır çok sinirim bozuldu durup durup ağlıyorum.

Canim benim dualarimiz seninle insallah korktuğun gibi bisey yasamazsin normale döner hemen hersey rabbim şifa versin insallah sana ve bebegine.

Arkadaşlar nst sonucunu yüklemeye çalıştım beceremedim sancıları nerde görüyoruz bilen vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…