2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım lütfen sakin ol güzel haberlerle döneceksin inşallah...

allah yardimcin olsun insallah saglikla kavusun yavrunla canim. allah sifa versin

Ultrason aletleri arasında bile çok fark var. Bende başka bir doktora gittiğimde 4 hafta önde çıktı. Sonra kendi doktoruma gittim 1 hafta ilerdeydi. İçini ferah tut sen sağ salim çıkarsınız hastaneden

Canim kac haftaliksin ayni kasılma sorunu bende de var doktora soyledim baska sansim yok denemem lazim dedi iki hafta sonra bende cati muayenesi olucam Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah

Yapma canım yaa stresin bebeği de etkiler. Olumlu düşün sen. Herşey güzel olacak bebeğini sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına Allahın izniyle. Keşke başka bir hastane ve başka bir doktora görünme şansın olsaydı ama yatış verdikleri için çıkamazsın tabi ordan

Cook çok sevindim canım.. bende haftaya çatı muayenesi olacağım 38de bakalım inşallah bizim içinde uygundur... bak gelişmeler var sende bebeklerimiz hayatimiza daha neler katacak bakalım:) daha gelmeden bizi degistirmeye başladılar bile.. vajinusmus minikten önceki hayatında kalacak :)

Canım ağlama sakin ol tüm dualarım sizinle inşallah yanlış çıkacak o ölçüm zaten onlar hiçbir zaman tam doğru değil ki

Kizlar bugun kontrole gittik doktorumuz sezeryan tarihimizi 25 ekime verdi bebegimiz minnak bir bebek gibi gözüküyor insallah sağlıkla gelsin bebegim.
Hayırlı olsun canim. Rabbim hayırlısıyla sag salim kavuşmayı nasip etsin insallah. Masallah topigimiz kasım annelerinden cıkıp ekim annelerine döncek kasım bebekleri sabirsiz olur derlerdi inanmazdim

Hayırlı olsun canim. Rabbim hayırlısıyla sag salim kavuşmayı nasip etsin insallah. Masallah topigimiz kasım annelerinden cıkıp ekim annelerine döncek kasım bebekleri sabirsiz olur derlerdi inanmazdim
Amin insallah cumlemize hakketten oyle valla ekim annesine donecwgiz

Idrar tahlilim 3+ lökosit
Idrar kültüründe cilt florası üredi.
Şeklinde çıktı kızlar. Doktorum ilaca gerek yok bol bol su iç 2 hafta sonra tekrarlayalim testi dedi.
Çok su içiyorum aslinda ama biraz daha arttırmaya calisicam

Banada aynisini soyledi canim bende gunlerdir neler cekiyorum napicam ya kasilirsam diye diye ama cok sukur atlattim. İnsallah seninkide kolay gecer insan ister istemez geriliyor ama cok kisa surdugu icin bisey anlamiyosun okdu bittiye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…