En alttaki 20 li 30 lu yer var ya oradaki sancı üstteki bebek kalp atışı. Düzenli çıkıp çıkmadığına bak.Arkadaşlar nst sonucunu yüklemeye çalıştım beceremedim sancıları nerde görüyoruz bilen vardı sanki
Oncekinde baska doktora gitmiştim ayni hastane değildi canım. Yatış verdiler şimdi hastaneye yattım takip ediceklermis duruma göre ne olacağı belli değil. Telefon da yasak birazdan esime vericem. Dua ediverin inşallah ölçüm yanlıştır çok sinirim bozuldu durup durup ağlıyorum.
allah yardimcin olsun insallah saglikla kavusun yavrunla canim. allah sifa versinOncekinde baska doktora gitmiştim ayni hastane değildi canım. Yatış verdiler şimdi hastaneye yattım takip ediceklermis duruma göre ne olacağı belli değil. Telefon da yasak birazdan esime vericem. Dua ediverin inşallah ölçüm yanlıştır çok sinirim bozuldu durup durup ağlıyorum.
Arkadaşlar nst sonucunu yüklemeye çalıştım beceremedim sancıları nerde görüyoruz bilen vardı sanki
Rekor bende canim 22 kilo almisimSanıyorum rekor 18 kg ile bendedir...Öyle abartıp sağlıksız beslenmesem de (tabi ara ara abur cubur kaçaklarım oldu) yinede kaçamadım kilo alımından 25 le bitiririm herhalde
Ultrason aletleri arasında bile çok fark var. Bende başka bir doktora gittiğimde 4 hafta önde çıktı. Sonra kendi doktoruma gittim 1 hafta ilerdeydi. İçini ferah tut sen sağ salim çıkarsınız hastanedenOncekinde baska doktora gitmiştim ayni hastane değildi canım. Yatış verdiler şimdi hastaneye yattım takip ediceklermis duruma göre ne olacağı belli değil. Telefon da yasak birazdan esime vericem. Dua ediverin inşallah ölçüm yanlıştır çok sinirim bozuldu durup durup ağlıyorum.
Canim kac haftaliksin ayni kasılma sorunu bende de var doktora soyledim baska sansim yok denemem lazim dedi iki hafta sonra bende cati muayenesi olucam Rabbim hayirlisini nasip etsin insallahKizlar bu arada ben bugun cati muayenesi oldum. bu muayeneyi hic olmamis ve olacak olan varsa hic korkmasin. Ben vajinismusluyum 2 yildir hala iliskiyi acili yasiyorum kasilma problemim var. Buna ragmen korkmayin diyorum. Ben ilk basta biraz kasildim bunda doktorumun erkrk olmasi da etken oldu bu kadar olmam diyordum doktor sonucta ama utandim gercekten. Onun disinda nefes alip verdim derinden canim yanmadi zaten cok kisa sürüyor. Ben normal dogum istiyorum eger kasilsaydim doktorum musade etmeyecekti. Bunun psikolojisyle elimden geleni yaptim. Cati kemiklerim.uygunmus cok sükür bir aksilik olmazsa normal yapicam. Bu muayeneyi 10 gündür gozumde cok buyuttum ama hic korkulacak gibi degilmis. yarin gel yine deseydi yine stres olurdum cunku insan rahatsiz oluyor onun disinda sancili acili bi durum yok. Bunu ben diyorsam gercekten korkmasin kimse :)
Yapma canım yaa stresin bebeği de etkiler. Olumlu düşün sen. Herşey güzel olacak bebeğini sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına Allahın izniyle. Keşke başka bir hastane ve başka bir doktora görünme şansın olsaydı ama yatış verdikleri için çıkamazsın tabi ordanOncekinde baska doktora gitmiştim ayni hastane değildi canım. Yatış verdiler şimdi hastaneye yattım takip ediceklermis duruma göre ne olacağı belli değil. Telefon da yasak birazdan esime vericem. Dua ediverin inşallah ölçüm yanlıştır çok sinirim bozuldu durup durup ağlıyorum.
Cook çok sevindim canım.. bende haftaya çatı muayenesi olacağım 38de bakalım inşallah bizim içinde uygundur... bak gelişmeler var sende bebeklerimiz hayatimiza daha neler katacak bakalım:) daha gelmeden bizi degistirmeye başladılar bile.. vajinusmus minikten önceki hayatında kalacak :)Kizlar bu arada ben bugun cati muayenesi oldum. bu muayeneyi hic olmamis ve olacak olan varsa hic korkmasin. Ben vajinismusluyum 2 yildir hala iliskiyi acili yasiyorum kasilma problemim var. Buna ragmen korkmayin diyorum. Ben ilk basta biraz kasildim bunda doktorumun erkrk olmasi da etken oldu bu kadar olmam diyordum doktor sonucta ama utandim gercekten. Onun disinda nefes alip verdim derinden canim yanmadi zaten cok kisa sürüyor. Ben normal dogum istiyorum eger kasilsaydim doktorum musade etmeyecekti. Bunun psikolojisyle elimden geleni yaptim. Cati kemiklerim.uygunmus cok sükür bir aksilik olmazsa normal yapicam. Bu muayeneyi 10 gündür gozumde cok buyuttum ama hic korkulacak gibi degilmis. yarin gel yine deseydi yine stres olurdum cunku insan rahatsiz oluyor onun disinda sancili acili bi durum yok. Bunu ben diyorsam gercekten korkmasin kimse :)
Benim de 2 kasım gibi olacak aksilik olmazsa. Hayırlı doğumların olsun canım.@Madangel44
RagnarLodbrok
@Sevdeeee1
38 haftalik oluyorum. Plasenta kireçlemesi nedeniyle bu hafta alinabilir (36. Hafta) denirken doktor durumumu iyi gördü şükür gayet iyi bir zamanda olacak.
Canım ağlama sakin ol tüm dualarım sizinle inşallah yanlış çıkacak o ölçüm zaten onlar hiçbir zaman tam doğru değil kiOncekinde baska doktora gitmiştim ayni hastane değildi canım. Yatış verdiler şimdi hastaneye yattım takip ediceklermis duruma göre ne olacağı belli değil. Telefon da yasak birazdan esime vericem. Dua ediverin inşallah ölçüm yanlıştır çok sinirim bozuldu durup durup ağlıyorum.
Hayırlı olsun canim. Rabbim hayırlısıyla sag salim kavuşmayı nasip etsin insallah. Masallah topigimiz kasım annelerinden cıkıp ekim annelerine döncek kasım bebekleri sabirsiz olur derlerdi inanmazdimKizlar bugun kontrole gittik doktorumuz sezeryan tarihimizi 25 ekime verdi bebegimiz minnak bir bebek gibi gözüküyor insallah sağlıkla gelsin bebegim.
Amin insallah cumlemize hakketten oyle valla ekim annesine donecwgizHayırlı olsun canim. Rabbim hayırlısıyla sag salim kavuşmayı nasip etsin insallah. Masallah topigimiz kasım annelerinden cıkıp ekim annelerine döncek kasım bebekleri sabirsiz olur derlerdi inanmazdim
Banada aynisini soyledi canim bende gunlerdir neler cekiyorum napicam ya kasilirsam diye diye ama cok sukur atlattim. İnsallah seninkide kolay gecer insan ister istemez geriliyor ama cok kisa surdugu icin bisey anlamiyosun okdu bittiye geldiHayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin insaAllah
11-12 kilo aldım :)
Allah Allah 2 haftada nasil bu kadar degisik sonuç cikiyor ilginç.Gönlünü ferah tut insaAllah bir şey yoktur canımhaberdar et bizi de.
Sağlıkla kucağına al insaAllah. Geçmiş olsun simdiden
Canım benim Ağustos ayından beri en bolundan bunlar var ve antibiyotik kullanmama rağmen.bu hafta da şase kullanıcam 5 gün arayla. Korkulacak bsy yok ilaç bebeğe geçmesin diye kullanılacak mecbur
Ay canım gözün aydın.beni de yarın bekliyor muayene.ben olcak biticek diye sürekli olumlu telkinler veriyorum. İnsaAllah benim de rahat geçer.bana da doktor kasarsan sezeryan dedi.durumu bildiği için haliyle risk almak istemicek doğumda da kasarım diye.
Amin insallah canim. Allah kimseyi aratmasinSen böyle diyince bende fena oldum çok şükür zaten sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o ..allah inşallah olmayan isteyen herkese nasip etsin tez vakitte
37+3 teyim ben :)Kaçıcı haftadasın şu an ? Bu muayene için soruyorum...
Amin canim insallah hepimiz rahat rahat dogum yapariz :)Inşallah Allah gönlüne göre verir rahat rahat normal doğum yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?