O an kisacik sürecegini düsün 1 dakika bile sürmüyor. Yani cok cok buyuk bir aci bile olsa kisacik sureceginden korkma ben oyle telkin verdim kendime. Zaten aci diye birsey hissetmedim sadece dedigim gibi rahatsizlik hissi vardi. İnsallah sende yaparsin. Ben yaptiysam herkes yapar icini ferah tut agri aci yok ve cok kisa surecek bunu soyle kendine :)Ay suanda bu mesaj ne kadar iyi geldi anlatamam benimde pazartesi cati muayenem olucak birazcik tedirginligim vardi ama bu mesajla rahatladim. Tabi o an ne olur onu bilmiyorum
37+3 teyim canim ben. Kasilma problemin varsa doktordan izin al derin nefes al kaslarini sık önce, sonra gevset o anda doktor muayene etsin. Bana doktor vajinismus olmayan diger hastalarima gore bile sen gayet iyiydin dedi. Sanirim hamilelikten ötürü de kaslarda bir gevseme oluyor onunda etkisi var.Canim kac haftaliksin ayni kasılma sorunu bende de var doktora soyledim baska sansim yok denemem lazim dedi iki hafta sonra bende cati muayenesi olucam Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Aynen canim insallah seninkide iyi gecer. Hic kötü düsnme. Dogumda herhangi bir travma yasamazsam Allahin izniyle cikariyorum bu vajiyi hayatimdan :)Cook çok sevindim canım.. bende haftaya çatı muayenesi olacağım 38de bakalım inşallah bizim içinde uygundur... bak gelişmeler var sende bebeklerimiz hayatimiza daha neler katacak bakalım:) daha gelmeden bizi degistirmeye başladılar bile.. vajinusmus minikten önceki hayatında kalacak :)
Bendede çıkıyor hatta bol lökosit ama Dr bişey vermediIdrar tahlilim 3+ lökosit
Idrar kültüründe cilt florası üredi.
Şeklinde çıktı kızlar. Doktorum ilaca gerek yok bol bol su iç 2 hafta sonra tekrarlayalim testi dedi.
Çok su içiyorum aslinda ama biraz daha arttırmaya calisicam
bu gelişim geriliği 1 haftada olacak bişey değilki. Acaba Dr mu farketmedi. Başka bir doktora gitmeni öneririm. Arkadaşımda 37 haftalık bebeğinin gelişimi 34 te kalmıştı. Doğum yaptı çok şükür sağlıklı oldu yavrusu küvezde bile kalmadı. Gönlünü ferah tut. Ama bence başka doktora gitIste 37. Haftadayim ama ultrasonda su sekilde cikti sonuçlar. Buna göre en fazla 35. Hafta görünüyor.Eki Görüntüle 2196985
Biz besikle beraber normal bi yatak aldık ama anneanneside bi tane yün yatak yaptı onları kullancaz cok detaya girince cıkılmiyo hersey zararli hersey riskli oluyo o yuzden ben artik cok kasmiyorum kendimiKızlar bebekleriniz için yatak aldınız mı?ben bir türlü karar veremiyorum ilk zamanlar sünger olsun deniyor ama almışken uzun süre kullanilsin istiyorum.visko,lateks,pamuk bunlarda ilk aylar için uygun değilmişsizler.neler aldınız?
Eki Görüntüle 2197125
Bi de bunu yorumlayabilecek Olan biri var mı ?
Yok hayır vermedi ya aslında çok kilolu olsun falan değil derdim bu haftada 10 günde 135 gram çok az değil mi buna takıldımDüzensiz sancin var buna göre canım. Herhangi birşey verdi mi sanciyi kesmek için? Ayrıca bebeğin kilosu gayet normal neden kendini üzüyorsun...
Doğru cnm detaya girince insanin iyice aklı karışıyor ama ne bilem bile bile de sağlıksız bişi olmasın istiyorumBiz besikle beraber normal bi yatak aldık ama anneanneside bi tane yün yatak yaptı onları kullancaz cok detaya girince cıkılmiyo hersey zararli hersey riskli oluyo o yuzden ben artik cok kasmiyorum kendimi
Bende 2 oglum da gebeyken cok catladı beyaz beyaz sımdı pek takmıyorum artık alısıyor insan zamanla.Beyaz hali var bende ergenlikten kalma bu kirmiziliktan daha iyi. Harita cizilmis bi vucuduma :))
Hayırlısı ile kucağınıza alın İnşaAllahCanım hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına inşallahbak erken alacağız demişlerdi ama gayet iyi bir haftasında olacak doğumun.
Bu arada benim de 22 ekimson 11 gün
İyi akşamlar hepinize kızlar
Bugün kontrolüm vardı dün gece çok sancım vardı uyuyamadım sabaha kadar kasılmadan... doktorda da iyice moralim bozuldu 10 gün önce gitmiştim sadece 135 gram almış 2500 olmuş çok dikkat ettim herzamnki gibi yediklerime neden böle oldu anlamadım ondan önceki hafta 6 günde 350 gram almıştı gelişimi 2 hafta önde gidiyordu şimdi 1 haftaya düştü... benZer şeyleri yaşayan var mı ?
Bilmiyorum ki aşağıya indiği için ölçüm hatalı olabilir mi bana verdiği ölçülere göre boyu da kısalmış yârim milim 10 gün önceye göre hiçbişe anlamadımBende 2 oglum da gebeyken cok catladı beyaz beyaz sımdı pek takmıyorum artık alısıyor insan zamanla.
Hayırlısı ile kucağınıza alın İnşaAllah
Birebir gercek cıkıyor mu ultrason da cıktıgı gibi? Burda son haftalarda ne boy kilo hiç birşey soylemıyorlar.
Evet benim. Plesanta son haftalara doğru yaşlanıyor, bebeğe besin giden kanallar tıkanmaya eskiye oranla kilo alımı azalmaya hatta bi yerden sonra hiç almamaya başlıyor. Oğlumda öyle oldu 35.haftadan sonra 2 hafta takipte kaldık, kilo almayınca 37.haftamda zorunlu sezeryan oldum. Şimdi bundada son 2 haftadır karın çevresinde gerilik başladı. Ctesi kontrolüm var. İnşallah açık daha da artmamıştır yoksa bunda da aynısı olursa zorunlu sezeryanla erken doğum yapmak zorunda kalcam. Normal şartlarda 11 kasım istiyorum daha 1 ayım var.İyi akşamlar hepinize kızlar
Bugün kontrolüm vardı dün gece çok sancım vardı uyuyamadım sabaha kadar kasılmadan... doktorda da iyice moralim bozuldu 10 gün önce gitmiştim sadece 135 gram almış 2500 olmuş çok dikkat ettim herzamnki gibi yediklerime neden böle oldu anlamadım ondan önceki hafta 6 günde 350 gram almıştı gelişimi 2 hafta önde gidiyordu şimdi 1 haftaya düştü... benZer şeyleri yaşayan var mı ?
Canım nstde ne çıktı merak ettim ne dedi doktorIste 37. Haftadayim ama ultrasonda su sekilde cikti sonuçlar. Buna göre en fazla 35. Hafta görünüyor.Eki Görüntüle 2196985
İnşallah artmamıştır yaEvet benim. Plesanta son haftalara doğru yaşlanıyor, bebeğe besin giden kanallar tıkanmaya eskiye oranla kilo alımı azalmaya hatta bi yerden sonra hiç almamaya başlıyor. Oğlumda öyle oldu 35.haftadan sonra 2 hafta takipte kaldık, kilo almayınca 37.haftamda zorunlu sezeryan oldum. Şimdi bundada son 2 haftadır karın çevresinde gerilik başladı. Ctesi kontrolüm var. İnşallah açık daha da artmamıştır yoksa bunda da aynısı olursa zorunlu sezeryanla erken doğum yapmak zorunda kalcam. Normal şartlarda 11 kasım istiyorum daha 1 ayım var.
Bende 2 oglum da gebeyken cok catladı beyaz beyaz sımdı pek takmıyorum artık alısıyor insan zamanla.
Hayırlısı ile kucağınıza alın İnşaAllah
Birebir gercek cıkıyor mu ultrason da cıktıgı gibi? Burda son haftalarda ne boy kilo hiç birşey soylemıyorlar.
Ben abur cubur yememeye özen gösteriyorum canım,kilo almak endiselendirmiyo beni de sağlıksız beslenmekten hoşlanmıyorum. Bebeğim biraz daha kilo alsın diye 3 ogun yemeklerin yanisira bol bol kuruyemiş,meyve yiyorum.
50 ile hamile kaldım. 60im şu anda. 1 ay sonra doğsa 2 yada 3 kilo alırım en fazla 63le doğururum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?