2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay suanda bu mesaj ne kadar iyi geldi anlatamam benimde pazartesi cati muayenem olucak birazcik tedirginligim vardi ama bu mesajla rahatladim. Tabi o an ne olur onu bilmiyorum
O an kisacik sürecegini düsün 1 dakika bile sürmüyor. Yani cok cok buyuk bir aci bile olsa kisacik sureceginden korkma ben oyle telkin verdim kendime. Zaten aci diye birsey hissetmedim sadece dedigim gibi rahatsizlik hissi vardi. İnsallah sende yaparsin. Ben yaptiysam herkes yapar icini ferah tut agri aci yok ve cok kisa surecek bunu soyle kendine :)

Canim kac haftaliksin ayni kasılma sorunu bende de var doktora soyledim baska sansim yok denemem lazim dedi iki hafta sonra bende cati muayenesi olucam Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
37+3 teyim canim ben. Kasilma problemin varsa doktordan izin al derin nefes al kaslarini sık önce, sonra gevset o anda doktor muayene etsin. Bana doktor vajinismus olmayan diger hastalarima gore bile sen gayet iyiydin dedi. Sanirim hamilelikten ötürü de kaslarda bir gevseme oluyor onunda etkisi var.

Aynen canim insallah seninkide iyi gecer. Hic kötü düsnme. Dogumda herhangi bir travma yasamazsam Allahin izniyle cikariyorum bu vajiyi hayatimdan :)

Bendede çıkıyor hatta bol lökosit ama Dr bişey vermedi

Iste 37. Haftadayim ama ultrasonda su sekilde cikti sonuçlar. Buna göre en fazla 35. Hafta görünüyor.Eki Görüntüle 2196985
bu gelişim geriliği 1 haftada olacak bişey değilki. Acaba Dr mu farketmedi. Başka bir doktora gitmeni öneririm. Arkadaşımda 37 haftalık bebeğinin gelişimi 34 te kalmıştı. Doğum yaptı çok şükür sağlıklı oldu yavrusu küvezde bile kalmadı. Gönlünü ferah tut. Ama bence başka doktora git

Kızlar bebekleriniz için yatak aldınız mı?ben bir türlü karar veremiyorum ilk zamanlar sünger olsun deniyor ama almışken uzun süre kullanilsin istiyorum.visko,lateks,pamuk bunlarda ilk aylar için uygun değilmiş sizler.neler aldınız?

İyi akşamlar hepinize kızlar
Bugün kontrolüm vardı dün gece çok sancım vardı uyuyamadım sabaha kadar kasılmadan... doktorda da iyice moralim bozuldu 10 gün önce gitmiştim sadece 135 gram almış 2500 olmuş çok dikkat ettim herzamnki gibi yediklerime neden böle oldu anlamadım ondan önceki hafta 6 günde 350 gram almıştı gelişimi 2 hafta önde gidiyordu şimdi 1 haftaya düştü... benZer şeyleri yaşayan var mı ?

Biz besikle beraber normal bi yatak aldık ama anneanneside bi tane yün yatak yaptı onları kullancaz cok detaya girince cıkılmiyo hersey zararli hersey riskli oluyo o yuzden ben artik cok kasmiyorum kendimi

Düzensiz sancin var buna göre canım. Herhangi birşey verdi mi sanciyi kesmek için? Ayrıca bebeğin kilosu gayet normal neden kendini üzüyorsun...
Yok hayır vermedi ya aslında çok kilolu olsun falan değil derdim bu haftada 10 günde 135 gram çok az değil mi buna takıldım

Biz besikle beraber normal bi yatak aldık ama anneanneside bi tane yün yatak yaptı onları kullancaz cok detaya girince cıkılmiyo hersey zararli hersey riskli oluyo o yuzden ben artik cok kasmiyorum kendimi
Doğru cnm detaya girince insanin iyice aklı karışıyor ama ne bilem bile bile de sağlıksız bişi olmasın istiyorum

Beyaz hali var bende ergenlikten kalma bu kirmiziliktan daha iyi. Harita cizilmis bi vucuduma :))
Bende 2 oglum da gebeyken cok catladı beyaz beyaz sımdı pek takmıyorum artık alısıyor insan zamanla.

Canım hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına inşallah bak erken alacağız demişlerdi ama gayet iyi bir haftasında olacak doğumun.

Bu arada benim de 22 ekim son 11 gün
Hayırlısı ile kucağınıza alın İnşaAllah

Birebir gercek cıkıyor mu ultrason da cıktıgı gibi? Burda son haftalarda ne boy kilo hiç birşey soylemıyorlar.

Bilmiyorum ki aşağıya indiği için ölçüm hatalı olabilir mi bana verdiği ölçülere göre boyu da kısalmış yârim milim 10 gün önceye göre hiçbişe anlamadım

Selam kızlaar bugün benimde oğluşumun odası geldi. Hastane arayışından sonra en büyük sorunumdu kendileri
Sıra da halısı perdesi avizesi var babası avizesini beğendiği halısınıda beğendi ama hepsi birbirinden bağımsız
Kalan bikaç eşyası vardı ütülenecek onlarıda ütüledim ve ütülenmemiş bileyi kalmadı çok şükür
Ufak tefek eksikler var artık onlarda olduğu kadar olacak inşallah

Evet benim. Plesanta son haftalara doğru yaşlanıyor, bebeğe besin giden kanallar tıkanmaya eskiye oranla kilo alımı azalmaya hatta bi yerden sonra hiç almamaya başlıyor. Oğlumda öyle oldu 35.haftadan sonra 2 hafta takipte kaldık, kilo almayınca 37.haftamda zorunlu sezeryan oldum. Şimdi bundada son 2 haftadır karın çevresinde gerilik başladı. Ctesi kontrolüm var. İnşallah açık daha da artmamıştır yoksa bunda da aynısı olursa zorunlu sezeryanla erken doğum yapmak zorunda kalcam. Normal şartlarda 11 kasım istiyorum daha 1 ayım var.

İnşallah artmamıştır ya ( bana da haftaya gel deseydi en azından çok sallamamış gibi yaptı zaten önden gidiyordun şu an normal dedi başka doktora da mı gitsem? Bu durum ultrasonla anlaşılıyor mu bana öyle bişe demedi de inşallah hayırlısı neyse o olur ikimiz için de

Amin cnm hepimiz sağlıcakla alalım inşallah.

Ben de dikkat ediyodum ama bozduğumdan beri mide yanması ağrısı başladı bi haftadır iyic kilo çok almadım dikkat ediyodum diye ama bebeğimin kilosu az gibi geliyo bana 32+0da 1800gr 40cm çıktı ölçümleri bana küçük gibi geliyo nasıl sizce? Acaba ben kilo almıyom diye o da mı almıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…