2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sen de normal bekliyorsun değil mi? Hangi gün olacağını bilmemek çok yıpratıcı bence. Planlı Sezaryenin güzelliği de bu işte, insan plan programını ona göre yapar

Ben bilmemeyi tercih ederim yine de yaa gözümden arpacık aldıracaktim yıllar önce, bütün gece uyuyamamistim korkudan
Bilmemek mutluluktur

İnşallah en kısa zamanda göğüs yaraların da geçer canım.. Çok geçmiş olsun

Biz de doğum haberlerini aldıkça heyecanlnıyoruz işte burada gün sayıyoruz

Ben bilmemeyi tercih ederim yine de yaa gözümden arpacık aldıracaktim yıllar önce, bütün gece uyuyamamistim korkudan
Bilmemek mutluluktur

Ben de tam tersiyim, her şeyin vakti saati belli olsun da önümüze bakalım isterim. Doktor her gün her an olabilir dedikçe stres yaptım
Kendimi çok dinleyen biri değilim, ama şimdi her kıpırtıyı her ağrıyı "başladı mı acaba" diye diken üstünde bekler oldum.
Doğumun başladığı anlaşılan bir şeydir di mi?
Suyum falan geliverse de anlasam

İnşallah gönlüne göre olur canım. Nst de 100 çıkan sanciyi hissetmediğini söylediğin için belki anlamayabilirsin başta ama yumurta kapıya dayandıginda elbet anlarsın

Merhaba kızlar dua eden arkadaşlara tek tek teşekkür ederim allah razı olsun.. saat 1 den akşam 9 buçuğa kadar sancı çektim ama başaramadım 7 cm açılma oldu 10 olana kadar alacaklardı doguma bünye meselesi o kadar sancıyı daha fazla cekemedim sezeryan yaptım akşam 10 da kızım Doğdu milena Saray :) aynı anda odaya geldık 15 dakıka ıcınde ben geldim yıkanıp giyinene kadar kendime gelmem biraz sürdü ama emzirdim kızımı sütüm geldi Allah’a şükür ayrılarım oldu ama çekilmicek gibi degıldı şimdi biraz daha iyiym yarın cıkıcaz inşallah evimize gidicez :) hepinize kolay doğumlar olsun

Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah canım tebrik ederim

Senin adına cok sevındım . Sağlıcakla huzurla büyüt insallah bebegını.
Bende vajiliği atlattım cok sukur ama o çatal beni çok ürkütüyo sanırım bitek eşime karşı atlattım:)
Vajiden sonra bi kere alttan muanem oldu smear falan inanılmaz kastım kendımı kaççak delik aradım.
Doktorumlada görüştüğümde geçmişinde vaji varsa genelde sıkıntı yasıyoruz ama istersen deneyelim normal dogumu dedi sanırım cesaret edemicem ben sezeryan daha hayırlı gozukıyor benım ıcın. Cok sagol kuzum anlattıkların ıcın

Artık sen verirsin bana haberleri bakalım yapacak mı :)) zaten şimdi yapmazsa doğumda yapacak heralde çatı muayenesini
Sırt ağrım niye başladı hiç bilmiyorum canım ya tosuncuktan dolayı yada dün yaptığım tek iş 1 saate yakın yürümekti. Eve gelince hemen üstümü değiştirdim ama belki ondan olabilir.
Zaman daraldı artık her bi yerimizin ağrıması normal:))
Salih nasıl oldu iyileşti mi tamamen

Yaaa ben seni yeriimm yeriimmm:))
Allahım şu an yanımda kesinlike sen olmalıydın inan gram stres yaşamazdım bugün gidiyoruz doktora bakalım sonumuz ne olacak Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Merhaba herkese biz 3 haftalık olduk. 3 haftadır uyku yok :) Biberona alıştığından memeden eskisi gibi emmiyor. Sürekli göğsümü sağmam gerekiyor. Sakın siz benim yaptığım hatayı yapıp sarılığı çıkmasın diye sağıp vermeyin sonra memeyi çekiş gücü düşüyor. Onun yerine bol bol emzirin.

Yaa maşallah 3 kişilik çekirdek ailenizi yerler siziiinn:)) Cok şükür sağ salim atlatmışsın darısı geride kalanların başına:)

Hayırlı olsun kuzuumm şimdi bol bol hasret giderin artık sağlıcakla almışsın ya kucağına gerici hoc önemli değil:))

Yok ya tam hastalik bitti dedim yine burnu akmaya başladı sipanın iki gecedir uyumuyorduk bu gece şükür uyudu 1 defa uyandik sadece. Şimdi yine uyandı sallıyorum bakalım inşallah uyur
Tamam inşallah ben sana haberleri veririm. Bu kontrolu görebileceğimi düşünmüyordum valla son gidişimde artık bir daha doğuma gelirim demistim kendi kendime ama gene iyi durdu yaramazlar
Senin tum hazırlıklar bitti mi bu arada canım?

Kusura bakma canım ya. Ara ara girip bakabiliyorum pek fırsatım olmuyor. Az kalmış o cnm sağlıcakla al kucağına

Geçmiş olsun canım ogluna.
Benim bugün ilk kızımı dogurdugum gün akşam 9.30da sancılarım başlayacak 00.40da doğum olacak. O yüzden çok heyecanliyim. Bire bir ablası gibi olmaz heralde ama yine de heyecan basıyor. Benim de 12 kasımda kontrol randevum var bakalım randevu zamanını görebilecek miyim? O zamana kadar doğurmuş olacak miyim

Doğarsa ablasına çok güzel bir hediye olur :) insan artık her gün acaba bugün doğar mı diye düşünmeden edemiyor dimi.. bakalım inşallah hayırlı zamanda gelir minnoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…