Sen de normal bekliyorsun değil mi? Hangi gün olacağını bilmemek çok yıpratıcı bence. Planlı Sezaryenin güzelliği de bu işte, insan plan programını ona göre yapar
İnşallah en kısa zamanda göğüs yaraların da geçer canım.. Çok geçmiş olsunİyyiz canim alismaya calisiyoruz birbirimize ve yeni düzenimize :) uykusuzluk biraz yorucu oluyor. Memeden ayrilmak istemiyor o yüzden yanimdakilerinde bana bir faydasi olmuyor. Gögüs uclarimda yara olunca biraz zorlaniyorum tabi ama bugunumuze sükür :) sen nasilsin az kaldi sizinde dogumlara Allahim yardimcinz olsun
Ben bilmemeyi tercih ederim yine de yaagözümden arpacık aldıracaktim yıllar önce, bütün gece uyuyamamistim korkudan
Bilmemek mutluluktur
Ben de tam tersiyim, her şeyin vakti saati belli olsun da önümüze bakalım isterim. Doktor her gün her an olabilir dedikçe stres yaptım
Kendimi çok dinleyen biri değilim, ama şimdi her kıpırtıyı her ağrıyı "başladı mı acaba" diye diken üstünde bekler oldum.
Doğumun başladığı anlaşılan bir şeydir di mi?
Suyum falan geliverse de anlasam
İnşallah gönlüne göre olur canım. Nst de 100 çıkan sanciyi hissetmediğini söylediğin için belki anlamayabilirsin başta ama yumurta kapıya dayandıginda elbet anlarsın
:) hadi inşallah
Doğumu olanları okudukça mutlu oluyorum
darısı başımıza
Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah canımMerhaba kızlar dua eden arkadaşlara tek tek teşekkür ederim allah razı olsun.. saat 1 den akşam 9 buçuğa kadar sancı çektim ama başaramadım 7 cm açılma oldu 10 olana kadar alacaklardı doguma bünye meselesi o kadar sancıyı daha fazla cekemedim sezeryan yaptım akşam 10 da kızım Doğdu milena Saray :) aynı anda odaya geldık 15 dakıka ıcınde ben geldim yıkanıp giyinene kadar kendime gelmem biraz sürdü ama emzirdim kızımı sütüm geldi Allah’a şükür ayrılarım oldu ama çekilmicek gibi degıldı şimdi biraz daha iyiym yarın cıkıcaz inşallah evimize gidicez :) hepinize kolay doğumlar olsun
Senin adına cok sevındım . Sağlıcakla huzurla büyüt insallah bebegını.Canim vaji gecmisinden ötürü korkuyormussun anladigim kadariyla normal dogumdan. Bende cok korkuyordum kasilirsam bebek cikamazsa diye. Benim dogum.öncesi cati muayenemde guzel gecti yani mucizevi bir sekilde ordan biraz cesaret aldim. Oncelikle sunu soyleim sana dogum esnasinda acilma oldugu icin vajilik falan kalmiyor. Zaten aklinada gelmiyor emin ol. O iliskide yasadigimiz kasilmalardan eser yok. benim ikinma esnasinda sancim kesildi doktor eliyle bebegin basina dokunup cekiyordu hicbir sey hissetmedim. Kesi atilmis hic hissetmedim. benim gecmis yazilarimi gorursen belki hep diyordumki dogumdan korkmuyorum o gunku cati muayenelerinden korktugum kadar diyordum. Ama hic hissetmedim. Zaten benim dogumum totelde 3 saat surdu ne oldugunu anlayamadan bebegi kucagima verdiler. İnsallah sende cok kolay bir dogum yaparsin.
Artık sen verirsin bana haberleri bakalım yapacak mı :)) zaten şimdi yapmazsa doğumda yapacak heralde çatı muayenesiniHayırlı haberlerle dön inşallah canım :)
Biz de kardeşimle sabah gideceğiz inşallah bakalım nst isteyecek mi ya da çatı muayenesi yapacak mı merak ediyorum. Gittiysen onu soracaktım canım.
Sırt ağrısı acaba neden oldu terleyip sırtını usutmus olabilir misin? Gerçi bebek de baskı yapmış olabilir kocaman herif oldular artık
Yaaa ben seni yeriimm yeriimmm:))Geçen hafta ben öyleydim deliriyodum resmen. Kv gitti evine rahatladım valla kadının 3 gece bende kalması delirtti beni. Doğumdan sonra napıcam bilmiyorum. Durduk yere sinirleniyodum düşün. Bikaç gündür burda değildi yarın gelecekmiş yine deliriyorum ya çat kapı gelirse ya şöyle olursa diye. Herkes herşey batıyo kendime engel olamıyorum sanırım strestten. Ve kendimi tanıyamıyorım engel olamıyorum..
B birdelimuallime bak ne kadar kolay bidoğumu olmuş rabarbacımın :)) inşallah bizimkilerde kolayca olur
Ben öyle insanlrın konuşmalarına asla izin vermiyorum dinlemiyorum oralı olmuyorum. Mesela sezaryen doğum olsun normal doğum olsun videoları asla izlemiyorum. Etkilenmek istemiyorum ikisinden de. Valla benm arkadaşım öyle yerde sürünmedi tırnaklarını kırmadıysa kimse kırmaz. He kv sini tırnaklamış o da hıncımı aldım yoksa acıyla alakalı değildi diyo
En son çok sancısı olduğunda ebe suyunu patlatmış rahim gevşetici vurmuşlar ve pırt diye çıkmış bizim sıpacık
Allh onları islah eylesin. Bişeye hevesin var ve ilk doğumun ne diye burnunu sokarlarki. Ben kötü geçse dahi normale yada sezaryene heveslenen insana kötü anımı anlatmam herkeste farklı.
Bak Afifecan spinal sezaryen oldu. 5 gün baş boyun ağrısından kıvrandı. Çok kötü bişey dedi. Ama kızlara sorsak spinalden memnun kalanda kesinlikle çoktur. Her bünye farklı her insanın masalı farklı :)
Ben eminim hangisi olursa olsun buraya yazarken yağmur kesinlikle dayanılmaz değildi biraz zorladı belki beni ama kesinlikle korktuğum kadar yokmuş diyeceksin :))
Yaa maşallah 3 kişilik çekirdek ailenizi yerler siziiinn:)) Cok şükür sağ salim atlatmışsın darısı geride kalanların başına:)Herkese merhaba, biz artık 3 kişiyiz :) bebeğim yanımda, sütü almada sıkıntı yaşamadık. 3.300 doğdu. Normal olmadı epiduralli sezaryenla dünyaya geldi. Sezaryen ağrım yok, kendi kendime doğrulabiliyorum bu gece yürüyüş yapılacak, o da kolay olacak gibi.
Allah hepimiza kolaylık versin
Hayırlı olsun kuzuumm şimdi bol bol hasret giderin artık sağlıcakla almışsın ya kucağına gerici hoc önemli değil:))Merhaba kızlar dua eden arkadaşlara tek tek teşekkür ederim allah razı olsun.. saat 1 den akşam 9 buçuğa kadar sancı çektim ama başaramadım 7 cm açılma oldu 10 olana kadar alacaklardı doguma bünye meselesi o kadar sancıyı daha fazla cekemedim sezeryan yaptım akşam 10 da kızım Doğdu milena Saray :) aynı anda odaya geldık 15 dakıka ıcınde ben geldim yıkanıp giyinene kadar kendime gelmem biraz sürdü ama emzirdim kızımı sütüm geldi Allah’a şükür ayrılarım oldu ama çekilmicek gibi degıldı şimdi biraz daha iyiym yarın cıkıcaz inşallah evimize gidicez :) hepinize kolay doğumlar olsun
Artık sen verirsin bana haberleri bakalım yapacak mı :)) zaten şimdi yapmazsa doğumda yapacak heralde çatı muayenesini
Sırt ağrım niye başladı hiç bilmiyorum canım ya tosuncuktan dolayı yada dün yaptığım tek iş 1 saate yakın yürümekti. Eve gelince hemen üstümü değiştirdim ama belki ondan olabilir.
Zaman daraldı artık her bi yerimizin ağrıması normal:))
Salih nasıl oldu iyileşti mi tamamen
Canim ayse onerin egitiminde doguma yakin uclarina kolonya surun yara olmaz diyordu. Bi dene istersen.
Canim ben onceki dogumumdan bahsediyordum. Daha dogurmadim. Kismetse persembe sabahi sezeryan olacagim.
Gozun aydin canim kurtulmussunuz insallah bi an once cikar bebisin kavusursunuz.
Geçmiş olsun canım ogluna.Yok ya tam hastalik bitti dedim yine burnu akmaya başladı sipanıniki gecedir uyumuyorduk bu gece şükür uyudu 1 defa uyandik sadece. Şimdi yine uyandı sallıyorum bakalım inşallah uyur
Tamam inşallah ben sana haberleri veririm. Bu kontrolu görebileceğimi düşünmüyordum valla son gidişimde artık bir daha doğuma gelirim demistim kendi kendime ama gene iyi durdu yaramazlar
Senin tum hazırlıklar bitti mi bu arada canım?
Geçmiş olsun canım ogluna.
Benim bugün ilk kızımı dogurdugum gün akşam 9.30da sancılarım başlayacak 00.40da doğum olacak. O yüzden çok heyecanliyim. Bire bir ablası gibi olmaz heralde ama yine de heyecan basıyor. Benim de 12 kasımda kontrol randevum var bakalım randevu zamanını görebilecek miyim? O zamana kadar doğurmuş olacak miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?