Cok sagol canım desteğin icin :)Sana tavsiyem o kadar ağrı çekersen ben yapamayacağım demekten korkma. Zaten sana bırakıyorlar tercihi
Öyle guzel yazmissin ki icime su serptin resmen canim cok teşekkür ederim destegin icin bugun kontrole gidiyorux yine muayene var bakalim ne diyecekDogum seklinizin bir onemi yok muhim olan saglikla kavusmak. Sezeryan tercih ettiniz die kotu anne olmuyorsunuz yada normal dogurdunuz die daha iyi annede olmuyorsunuz. Normal dogum ile dunyaya gelen bebekler cok cok saglikli olacak sezeryanlilar olmayacak die bi kaide de yok. Kalbinizin sesini dinleyin siz ne istiyorsunuz. Sonu sezeryan olsada normali denemek istiyormusunuz. Ileride icinizde kalacakmi keske deneseydim diecekmisiniz. Yoksa artik netlessin sezeryan ile dogum yapayim mi diyor ic sesiniz. Kimseye aldirmayin ne istiyorsunuz once ona karar verin. Insallah saglikla kavusuruz hepimiz
Bugun de doguramadik :) sizide surekli arayip soruyorlar mi hala mi doğuramadn diyeGünaydın herkese kızlar bir gün daha doğuramadan bittiYen'i güne Yen'i umutlar
Aciklik var mi diye baktiklarini falan hissetmiyor musun canimCanim vaji gecmisinden ötürü korkuyormussun anladigim kadariyla normal dogumdan. Bende cok korkuyordum kasilirsam bebek cikamazsa diye. Benim dogum.öncesi cati muayenemde guzel gecti yani mucizevi bir sekilde ordan biraz cesaret aldim. Oncelikle sunu soyleim sana dogum esnasinda acilma oldugu icin vajilik falan kalmiyor. Zaten aklinada gelmiyor emin ol. O iliskide yasadigimiz kasilmalardan eser yok. benim ikinma esnasinda sancim kesildi doktor eliyle bebegin basina dokunup cekiyordu hicbir sey hissetmedim. Kesi atilmis hic hissetmedim. benim gecmis yazilarimi gorursen belki hep diyordumki dogumdan korkmuyorum o gunku cati muayenelerinden korktugum kadar diyordum. Ama hic hissetmedim. Zaten benim dogumum totelde 3 saat surdu ne oldugunu anlayamadan bebegi kucagima verdiler. İnsallah sende cok kolay bir dogum yaparsin.
Kuzummmm sırt agrisi olmasi cok normal evde illaki is yapiyosundur gobekten bi yere yanasamadigin icin bel ve sirt agrisi yapıyor dinlenerwk is yapmaya calis bir de masaj cok iyi geliyor ben bi bulasik yıkamaya çalışayım tezgahla cebellesiyorum sonra hemen belime vuruyor zaten:)Eşim çalışıyo diye gidemedik canım. Bu akşam nöbetçiymiş bu akşam gidicez Allah izin verirse :)
Sırtım çok ağrıyo ya ilk defa sırt ağrısını bukadar yoğun yaşıyorumher hafta yeni bi ağrı ekleniyo Allah hayırlısını versin herşeyin
Bunu yazdıktan sonra imza kısmındaki yazıyı okudum da sırt ağrısı doğum habercisi olabilir diyo
Gozunuzaydin canim Rabbim hayirli omurler nasip etsin gule gule buyutun kizini insallah :)Merhaba kızlar dua eden arkadaşlara tek tek teşekkür ederim allah razı olsun.. saat 1 den akşam 9 buçuğa kadar sancı çektim ama başaramadım 7 cm açılma oldu 10 olana kadar alacaklardı doguma bünye meselesi o kadar sancıyı daha fazla cekemedim sezeryan yaptım akşam 10 da kızım Doğdu milena Saray :) aynı anda odaya geldık 15 dakıka ıcınde ben geldim yıkanıp giyinene kadar kendime gelmem biraz sürdü ama emzirdim kızımı sütüm geldi Allah’a şükür ayrılarım oldu ama çekilmicek gibi degıldı şimdi biraz daha iyiym yarın cıkıcaz inşallah evimize gidicez :) hepinize kolay doğumlar olsun
Cok geçmiş olsun canim Allah kolaylik versin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah cok şükür hepimiz bu günlere kadar gelebildik hayırlısıyla kavusalim bebislerimize bende bugün gidicem doktora cok heyecanliyim doğumla ilgili ne diyecek:)Yok ya tam hastalik bitti dedim yine burnu akmaya başladı sipanıniki gecedir uyumuyorduk bu gece şükür uyudu 1 defa uyandik sadece. Şimdi yine uyandı sallıyorum bakalım inşallah uyur
Tamam inşallah ben sana haberleri veririm. Bu kontrolu görebileceğimi düşünmüyordum valla son gidişimde artık bir daha doğuma gelirim demistim kendi kendime ama gene iyi durdu yaramazlar
Senin tum hazırlıklar bitti mi bu arada canım?
40. Haftanın icindeyim canim ama doğum yapamadim uc gun sonra gunum doluyor bekliyoruzMerhaba kizlar. 40.haftada olup da henuz dogum yapmamis olan var mi aranizda?
Ben de 40+2'deyim, 41'de suni sanci vereceklermis ki hic istemiyorum. Gunum doluyor derken 41 mi oluyor, suni sanci mi dediler size de?
Kuzu planlı ama her an hersey olabılır durumdayım ben kendı adıma konusuyum. Sezeryan yerım ağrıyo pazartesıye kadar dursun ıstıyorum artık acıl bısey olmadan gırmek istiyorumEdiz Enesin Annesi @Kozmogirl17
Kızlar siz gene sezeryan olacaksınız plan program yapabiliyorsunuz bir de beni düşünunSalih hala ayağımda uyuyor sallarken suyum geliverecek diye ödüm kopuyor... Nasıl olacak nasıl bitecek hiç bilmiyorum gerçekten ikinci çocuk zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Gun yaklastikca ona bagiramaz oldum kendi kendime yiyorum canim hepimiz ayni durumdayiz demekki psikolojikman bitik durumdayim bebek gelicek eve o aglamaya baslayinca buyukte aglarsa naparim nasil ysterim diye dusunuyorumgecenjn bi yarisi tam emzirirken bebegi uyansa mesela buyuk oglum hangisine bakabilirim dedigin gibi ev kalabalik olcak kalanlar gelen ler gidenler simarcak iyice duzeni alt ust olucak birrr offf ceksem varyaa....
Bende daha cok sınırlı oldum bazı bazı...
Valla senin saatin iyimis canim benimki cok erken 7.30 da hastanede olmam icin 6.30 da evden cikmam lZim 5.30 da en erken kalkimki o saatte cikabilim evden.benimde cantalarim hazir ama oglana kahvaltilik biseyler hazirlamam gerek yanima almak icin yumurtasiymis tostuymus vs.ee dus alicam sac bas kurut jyanmazsa o sirra kucaklar gotururuz artik.
annelik zor gercekten bak .aynen yanimda olsun istiyprum giderken gorim onu dondugumde yanimda olsun istiyorum aklima bazen ya gidip donemezsem diye bile sacma sapan dusunceler gelmiyor degil.ama haklisin ogluma en guzel hediyeyi veeiyorum arkadasini can dostunu onlar kardes olduklarini farkettiklerinde asil keyfi ozamn alicam ben
Evet bu doğru başlangıcta duzen oturana kadar zorlancaz ama sonra ıyı olcak ınsallah
En iyisi o galiba elimi tutar ben giderken belki oper onu ole girerim iceceri hakkaten bu hormonlar salak etti beni iyice...
En kotu ihtimal ole dusunuyorum birakmaktansa uyurken cikariz
Hahha bir grup arkadaşım arıyo ya da mesaj atıyo her gün benim de. Telefonu açmayınca falan hemen doğurdum sanıyorlarBugun de doguramadik :) sizide surekli arayip soruyorlar mi hala mi doğuramadn diye
Hahha bir grup arkadaşım arıyo ya da mesaj atıyo her gün benim de. Telefonu açmayınca falan hemen doğurdum sanıyorlar
Gecen hafta gittigim de Çarşamba ya kadar bekleyelim demisti ben cati muayenesin de sorun yasadigim icin sezeryan da onerdi bana yarin yada cuma icin bugun yine gideceğim bakalim ne diyecek 40. Bitene kadar gelmezse sezeryan da istemezsem suni verecektirBen de 40+2'deyim, 41'de suni sanci vereceklermis ki hic istemiyorum. Gunum doluyor derken 41 mi oluyor, suni sanci mi dediler size de?
Ayni benim de oyle uyuyorum o telefon illaki caliyor yani cocuk icerde isyan edicek yeterrr diye :)Hahha bir grup arkadaşım arıyo ya da mesaj atıyo her gün benim de. Telefonu açmayınca falan hemen doğurdum sanıyorlar
Benimki yakinim da beni pek aramaz oglunu arayip soruyor genel de :) kimseden fayda yok canim sunu anliyor ki insan eşinden baska kimsesi yokmus insanin kendi ailem yine soruyor biseyler yapmaya calisiyor kv tarafında soran bile olmadi eksiginiz kaldi mi diye o yuzden cok takmamaya çalışıyorum Allah sorandan da sormayandan da razi olsunmaviss_34 benim kv sürekli arıyor doktor ne dedi beni ara haberdar et merak ederim vs yaaa ona göre bilet alıp da çıkacak yola gelecek... şimdiye kadar arayıp sorup da var mı birşey demediler... elleri boş gelip gene öyle gidecekler
Cok geçmiş olsun canim Allah kolaylik versin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah cok şükür hepimiz bu günlere kadar gelebildik hayırlısıyla kavusalim bebislerimize bende bugün gidicem doktora cok heyecanliyim doğumla ilgili ne diyecek:)
Kuzu planlı ama her an hersey olabılır durumdayım ben kendı adıma konusuyum. Sezeryan yerım ağrıyo pazartesıye kadar dursun ıstıyorum artık acıl bısey olmadan gırmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?