2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öyle guzel yazmissin ki icime su serptin resmen canim cok teşekkür ederim destegin icin bugun kontrole gidiyorux yine muayene var bakalim ne diyecek

Aciklik var mi diye baktiklarini falan hissetmiyor musun canim

Kuzummmm sırt agrisi olmasi cok normal evde illaki is yapiyosundur gobekten bi yere yanasamadigin icin bel ve sirt agrisi yapıyor dinlenerwk is yapmaya calis bir de masaj cok iyi geliyor ben bi bulasik yıkamaya çalışayım tezgahla cebellesiyorum sonra hemen belime vuruyor zaten:)

Gozunuzaydin canim Rabbim hayirli omurler nasip etsin gule gule buyutun kizini insallah :)

Cok geçmiş olsun canim Allah kolaylik versin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah cok şükür hepimiz bu günlere kadar gelebildik hayırlısıyla kavusalim bebislerimize bende bugün gidicem doktora cok heyecanliyim doğumla ilgili ne diyecek:)

Ben de 40+2'deyim, 41'de suni sanci vereceklermis ki hic istemiyorum. Gunum doluyor derken 41 mi oluyor, suni sanci mi dediler size de?

Ben de 40+2'deyim, 41'de suni sanci vereceklermis ki hic istemiyorum. Gunum doluyor derken 41 mi oluyor, suni sanci mi dediler size de?

39+2 hiç sancı Yok hiç açılma Yok bende 40. Haftayı çıkartırsam bu şekilde bende de suni sancı denenecek, inşallah o zamana kadar bebek kanala girer

Kuzu planlı ama her an hersey olabılır durumdayım ben kendı adıma konusuyum. Sezeryan yerım ağrıyo pazartesıye kadar dursun ıstıyorum artık acıl bısey olmadan gırmek istiyorum

Hahha bir grup arkadaşım arıyo ya da mesaj atıyo her gün benim de. Telefonu açmayınca falan hemen doğurdum sanıyorlar

maviss_34 benim kv sürekli arıyor doktor ne dedi beni ara haberdar et merak ederim vs yaaa ona göre bilet alıp da çıkacak yola gelecek... şimdiye kadar arayıp sorup da var mı birşey demediler... elleri boş gelip gene öyle gidecekler

Gecen hafta gittigim de Çarşamba ya kadar bekleyelim demisti ben cati muayenesin de sorun yasadigim icin sezeryan da onerdi bana yarin yada cuma icin bugun yine gideceğim bakalim ne diyecek 40. Bitene kadar gelmezse sezeryan da istemezsem suni verecektir

Hahha bir grup arkadaşım arıyo ya da mesaj atıyo her gün benim de. Telefonu açmayınca falan hemen doğurdum sanıyorlar
Ayni benim de oyle uyuyorum o telefon illaki caliyor yani cocuk icerde isyan edicek yeterrr diye :)

Benimki yakinim da beni pek aramaz oglunu arayip soruyor genel de :) kimseden fayda yok canim sunu anliyor ki insan eşinden baska kimsesi yokmus insanin kendi ailem yine soruyor biseyler yapmaya calisiyor kv tarafında soran bile olmadi eksiginiz kaldi mi diye o yuzden cok takmamaya çalışıyorum Allah sorandan da sormayandan da razi olsun

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canım :)
Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun doğumda da canım benim

Kuzu planlı ama her an hersey olabılır durumdayım ben kendı adıma konusuyum. Sezeryan yerım ağrıyo pazartesıye kadar dursun ıstıyorum artık acıl bısey olmadan gırmek istiyorum

Tabi o da doğru canım...
Amaaaan herşey olacağına varır canım düşün düşün işin içinden cikilmiyor hepimiz için en hayırlı zamanda gelsin inşallah bebisler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…