2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Son gunler diye midir nedir geciyor ama gecmiyormus gibi nedense gecenin bi yarisi suyum gelicekmis gibi uyuyorum uyaniyorim bugun de gelmedi diyorum

Canim gununun dolmasina 3 gun kalmis. Cati muayeneni ol ki doktor o zaman anlar zaten cocuk asagi inmis mi rahimde acilma yada yumusama varmi. Cocuk asagi inmemisme rahim kapaliysa ve hic yumusama yoksa suni sanci alma derim. Benim ilk dogumum suni ile oldu korkulacak bisey degil ama soyleki benim 3 cm acikligim vardi bebek inmisti iyice asagiya yani aslinda ebeler ve doktorlar az cok anliyor suni ile acilma olabilir durumdami degilmi die. Yumusama aciklik yasa bebek inmisse deneyebilirsin. Ama nacizane tavsiyem bunlar yoksa yok yere kendini yorma sanciyla dogumdan sonra enerjiye ihtiyacin olacak.

Günaydın kızlar ben de bugün ya da yarın kontrole gidicem 36 bitti çok merak ediyorum kilosunu filan 1aydır gitmedim doktora :) bide benim kasılmalarım genelde oturur pozisyonda yada ayakta oluyor uzanırken olmuyo nst de çıkmaz ki :) bu arada hala çalışıyorum sanırım okulda doğuracam

Günaydın herkese kızlar bir gün daha doğuramadan bitti Yen'i güne Yen'i umutlar

aynı durumdayız :) her gün acaba bugün o gün mü diyor insan

Bugun de doguramadik :) sizide surekli arayip soruyorlar mi hala mi doğuramadn diye

arkadaşlarım soruyor ama aileler sormuyor çünkü ailelere biraz geç bi tarih söyledik. kasım sonu dedik

sırt üstü uzanınca illaki oluyor kasılmalar sıkıntı yapma

Ben bilmemeyi tercih ederim yine de yaa gözümden arpacık aldıracaktim yıllar önce, bütün gece uyuyamamistim korkudan
Bilmemek mutluluktur

Katiliyorum canim yaa yarin sabah sezeryana girecegim sanirim sabaha kadar uyuyamiycam.

Sudan ziyada insallah sancin gelir oncesinde suyla dogum yapmak daha kolay derler.

Ben de 40+2'deyim, 41'de suni sanci vereceklermis ki hic istemiyorum. Gunum doluyor derken 41 mi oluyor, suni sanci mi dediler size de?

Suni sanciya bu kadar onyargili olmayin. Eger sartlari uygunsa annenin durumu acilmaya musaitse dogumu hizlandirio aslinda. Bu on yarginin sebebi zamaninda devlet hastanelerde hic acilmasi yumusamasi olmayan annelere saatlerce suni sanci cektirdikleri icin bence. Yoksa korkulacak bi yani yok. Ama gerekli durumda verildigi takdirde

İnşallah herşey hayal ettiğinden bile güzel olur canım benim

Anladim canim zaten yapi olarak cok guclu bi insan değilim ne oneri de bulunacak bilmiuorim ama tahminimce ptesine kadar bekleyelim gelmezse ptesi suni sanci verelim diyecektir yada ben bunlari yasamak istemiyorum dersen sezeryan gunu vereyim diyecektir diye tahmin ediyorum insallah cati muayenesin de sorun yasamam dedigin gibi bakip net biseyler söyleyebilir

Dogum yaparsan su zamanlarda ailelere supriz olacak desene :)

Katiliyorum canim yaa yarin sabah sezeryana girecegim sanirim sabaha kadar uyuyamiycam.

Sudan ziyada insallah sancin gelir oncesinde suyla dogum yapmak daha kolay derler.

Yarın mı doğumun :) hadi inşallah her şey çok güzel geçer
Sancılar gelir önce inşallah o zaman. Bilmiyodum öyle olduğunu

Yaaa ben seni yeriimm yeriimmm:))
Allahım şu an yanımda kesinlike sen olmalıydın inan gram stres yaşamazdım bugün gidiyoruz doktora bakalım sonumuz ne olacak Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
Ben sana buradanda yeterim hiiiç üzülme :) mesela afifecan ankarada ben istanbulda ama ona bile yettim
Naptın peki gittinmi doktora
Ay benmde tam grip geçiyor derken burnum yine akmaya başlamıştı ama şuan durdu inşaşlah tekrar yakalanmam.
Her hamilelik farklı diyolar ya duracakları tuttu :))
Bi bakmışsın iki Yusuf paşada aynı gün doğuyomuş nasıl güzel olur :) ama nereida hoca hangimize koşar bilemedim :)))
Ya hazırlıklar bitti aslında süs püs hariç. Bebeğin yatağının etrafına faln kristal tülden tütü dikecek eşimin kuzeni onu bekliyorum. Bende dün taç yaparken sıcak slikonu parmağıma yapıştırdım yanlışlıkla fındıktan biraz daha büyük su topladı.. bıraktm bende bi terlik kaldı benm yapacağım onu süsliycem bugün. Sonra hastane için olanlar kalacak eksik. Sizin bitmiştir dimi çoktan? Ben daha çikolata siparişi etmedim hacı şeriften edicem siz etmişsiniz galiba bozulmaz dimi?
Yani kuzum illa yapılıyo iş. Ağırlaşıyorux artık gayet normal. Eşime masaj yaptıraym bari akşama. Gece baya ağrıyodu
Benm kv dede kanamam olduğunda riskli olduğunda 5 dk yürüme mesafesndeki evinden gelip kalmadı aramadı bile bikez. Şimdi doğum yaklaştı gelip bende kalmaya uğraşıyo. Hepsi ayrı değişik. Kalıyoda bi işin ucundan asla tutmuyor çayı kahvesi kahvaltısı önüne hazır geliyo.. hepsi değişik Allah islah eylesin

Tabi o da doğru canım...
Amaaaan herşey olacağına varır canım düşün düşün işin içinden cikilmiyor hepimiz için en hayırlı zamanda gelsin inşallah bebisler :)
Evet canım. Valla 3/4 gundur aşırı bağırsak hareketi yasıyorum bıde bugun karnım ıyıce ınmıs cok rahat uyandım ve rahat nefes alıyorum bugun. Dun gene sancı vardı cunku muhtemelen bıraz daha ındı cuma son kontrol ama bana kalsa hemen giderim

Geçmiş olsun canım ya valla bu bebeler yüzünden çekmediğimiz kalmadı eşim de diyor ilerde annesine kötü davranan bi ergen olursa ağzını burnunu kırarım bunların
Nereida hocanın hastası çok valla birileriyle denk gelme ihtimali hep var bakalım her iki Yusuf için de hayırlısı olsun ama bana seninki gününü bekleyecek gibi geliyor :)

Hani evlenirken hamile olan gelinler oluyor ya :) erken doğdu diyorlar çocuk tosun gibi oluyor onlara benzerdim

Neyse madem tarihi yanlış söylediniz kiloyu da eksik söylersiniz

Son günlerini bari rahat nefes alarak geçirirsin canım bu günleri de gördük şükür baksana Kasım gireli 1 hafta olmuş kasımı görür muyuz derken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…