AYNEN :) onları geçtim ben de çok istiyorum artıkBugun de doguramadik :) sizide surekli arayip soruyorlar mi hala mi doğuramadn diye
Aminnn kuzum cok sagol hepimiz icin hayirlisi olur insallah:)İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canım :)
Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun doğumda da canım benim
Son gunler diye midir nedir geciyor ama gecmiyormus gibi nedense gecenin bi yarisi suyum gelicekmis gibi uyuyorum uyaniyorim bugun de gelmedi diyorumAYNEN :) onları geçtim ben de çok istiyorum artık
Son gunler diye midir nedir geciyor ama gecmiyormus gibi nedense gecenin bi yarisi suyum gelicekmis gibi uyuyorum uyaniyorim bugun de gelmedi diyorum
Günaydın herkese kızlar bir gün daha doğuramadan bittiYen'i güne Yen'i umutlar
Bugun de doguramadik :) sizide surekli arayip soruyorlar mi hala mi doğuramadn diye
Günaydın kızlar ben de bugün ya da yarın kontrole gidicem 36 bitti çok merak ediyorum kilosunu filan 1aydır gitmedim doktora :) bide benim kasılmalarım genelde oturur pozisyonda yada ayakta oluyor uzanırken olmuyo nst de çıkmaz ki :) bu arada hala çalışıyorum sanırım okulda doğuracam
Ben bilmemeyi tercih ederim yine de yaagözümden arpacık aldıracaktim yıllar önce, bütün gece uyuyamamistim korkudan
Bilmemek mutluluktur
Ben de tam tersiyim, her şeyin vakti saati belli olsun da önümüze bakalım isterim. Doktor her gün her an olabilir dedikçe stres yaptım
Kendimi çok dinleyen biri değilim, ama şimdi her kıpırtıyı her ağrıyı "başladı mı acaba" diye diken üstünde bekler oldum.
Doğumun başladığı anlaşılan bir şeydir di mi?
Suyum falan geliverse de anlasam
Ben de 40+2'deyim, 41'de suni sanci vereceklermis ki hic istemiyorum. Gunum doluyor derken 41 mi oluyor, suni sanci mi dediler size de?
Katiliyorum canim yaa yarin sabah sezeryana girecegim sanirim sabaha kadar uyuyamiycam.
Sudan ziyada insallah sancin gelir oncesinde suyla dogum yapmak daha kolay derler.
Suni sanciya bu kadar onyargili olmayin. Eger sartlari uygunsa annenin durumu acilmaya musaitse dogumu hizlandirio aslinda. Bu on yarginin sebebi zamaninda devlet hastanelerde hic acilmasi yumusamasi olmayan annelere saatlerce suni sanci cektirdikleri icin bence. Yoksa korkulacak bi yani yok. Ama gerekli durumda verildigi takdirde
Anladim canim zaten yapi olarak cok guclu bi insan değilim ne oneri de bulunacak bilmiuorim ama tahminimce ptesine kadar bekleyelim gelmezse ptesi suni sanci verelim diyecektir yada ben bunlari yasamak istemiyorum dersen sezeryan gunu vereyim diyecektir diye tahmin ediyorum insallah cati muayenesin de sorun yasamam dedigin gibi bakip net biseyler söyleyebilirCanim gununun dolmasina 3 gun kalmis. Cati muayeneni ol ki doktor o zaman anlar zaten cocuk asagi inmis mi rahimde acilma yada yumusama varmi. Cocuk asagi inmemisme rahim kapaliysa ve hic yumusama yoksa suni sanci alma derim. Benim ilk dogumum suni ile oldu korkulacak bisey degil ama soyleki benim 3 cm acikligim vardi bebek inmisti iyice asagiya yani aslinda ebeler ve doktorlar az cok anliyor suni ile acilma olabilir durumdami degilmi die. Yumusama aciklik yasa bebek inmisse deneyebilirsin. Ama nacizane tavsiyem bunlar yoksa yok yere kendini yorma sanciyla dogumdan sonra enerjiye ihtiyacin olacak.
Dogum yaparsan su zamanlarda ailelere supriz olacak desene :)aynı durumdayız :) her gün acaba bugün o gün mü diyor insan
arkadaşlarım soruyor ama aileler sormuyor çünkü ailelere biraz geç bi tarih söyledik. kasım sonu dedik
sırt üstü uzanınca illaki oluyor kasılmalar sıkıntı yapma
Katiliyorum canim yaa yarin sabah sezeryana girecegim sanirim sabaha kadar uyuyamiycam.
Sudan ziyada insallah sancin gelir oncesinde suyla dogum yapmak daha kolay derler.
Bende en ufak bir belirti bekliyorum ah belim başladı ah karnım başladı derken uyuyorum geçiyor :)))Son gunler diye midir nedir geciyor ama gecmiyormus gibi nedense gecenin bi yarisi suyum gelicekmis gibi uyuyorum uyaniyorim bugun de gelmedi diyorum
Erken doğdu diyeceğiz de bebek 3,5 kiloyu geçerse kimseyi de inandıramayızDogum yaparsan su zamanlarda ailelere supriz olacak desene :)
Hahah olsun supriz yapmak istedik dersiniz :)Erken doğdu diyeceğiz de bebek 3,5 kiloyu geçerse kimseyi de inandıramayız
Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin her birimize insallah:)Bende en ufak bir belirti bekliyorum ah belim başladı ah karnım başladı derken uyuyorum geçiyor :)))
Erken doğdu diyeceğiz de bebek 3,5 kiloyu geçerse kimseyi de inandıramayız
Ben sana buradanda yeterim hiiiç üzülme :) mesela afifecan ankarada ben istanbulda ama ona bile yettimYaaa ben seni yeriimm yeriimmm:))
Allahım şu an yanımda kesinlike sen olmalıydın inan gram stres yaşamazdım bugün gidiyoruz doktora bakalım sonumuz ne olacak Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
Ay benmde tam grip geçiyor derken burnum yine akmaya başlamıştı ama şuan durdu inşaşlah tekrar yakalanmam.Yok ya tam hastalik bitti dedim yine burnu akmaya başladı sipanıniki gecedir uyumuyorduk bu gece şükür uyudu 1 defa uyandik sadece. Şimdi yine uyandı sallıyorum bakalım inşallah uyur
Tamam inşallah ben sana haberleri veririm. Bu kontrolu görebileceğimi düşünmüyordum valla son gidişimde artık bir daha doğuma gelirim demistim kendi kendime ama gene iyi durdu yaramazlar
Senin tum hazırlıklar bitti mi bu arada canım?
Yani kuzum illa yapılıyo iş. Ağırlaşıyorux artık gayet normal. Eşime masaj yaptıraym bari akşama. Gece baya ağrıyoduKuzummmm sırt agrisi olmasi cok normal evde illaki is yapiyosundur gobekten bi yere yanasamadigin icin bel ve sirt agrisi yapıyor dinlenerwk is yapmaya calis bir de masaj cok iyi geliyor ben bi bulasik yıkamaya çalışayım tezgahla cebellesiyorum sonra hemen belime vuruyor zaten:)
Benm kv dede kanamam olduğunda riskli olduğunda 5 dk yürüme mesafesndeki evinden gelip kalmadı aramadı bile bikez. Şimdi doğum yaklaştı gelip bende kalmaya uğraşıyo. Hepsi ayrı değişik. Kalıyoda bi işin ucundan asla tutmuyor çayı kahvesi kahvaltısı önüne hazır geliyo.. hepsi değişik Allah islah eylesinmaviss_34 benim kv sürekli arıyor doktor ne dedi beni ara haberdar et merak ederim vs yaaa ona göre bilet alıp da çıkacak yola gelecek... şimdiye kadar arayıp sorup da var mı birşey demediler... elleri boş gelip gene öyle gidecekler
Hani evlenirken hamile olan gelinler oluyor ya :) erken doğdu diyorlar çocuk tosun gibi oluyorDua et 36-37 haftalık filan doğmadı
Evet canım. Valla 3/4 gundur aşırı bağırsak hareketi yasıyorum bıde bugun karnım ıyıce ınmıs cok rahat uyandım ve rahat nefes alıyorum bugun. Dun gene sancı vardı cunku muhtemelen bıraz daha ındı cuma son kontrol ama bana kalsa hemen giderimTabi o da doğru canım...
Amaaaan herşey olacağına varır canım düşün düşün işin içinden cikilmiyor hepimiz için en hayırlı zamanda gelsin inşallah bebisler :)
Ben sana buradanda yeterim hiiiç üzülme :) mesela afifecan ankarada ben istanbulda ama ona bile yettim
Naptın peki gittinmi doktora
Ay benmde tam grip geçiyor derken burnum yine akmaya başlamıştı ama şuan durdu inşaşlah tekrar yakalanmam.
Her hamilelik farklı diyolar ya duracakları tuttu :))
Bi bakmışsın iki Yusuf paşada aynı gün doğuyomuş nasıl güzel olur :) ama nereida hoca hangimize koşar bilemedim :)))
Ya hazırlıklar bitti aslında süs püs hariç. Bebeğin yatağının etrafına faln kristal tülden tütü dikecek eşimin kuzeni onu bekliyorum. Bende dün taç yaparken sıcak slikonu parmağıma yapıştırdım yanlışlıkla fındıktan biraz daha büyük su topladı.. bıraktm bende bi terlik kaldı benm yapacağım onu süsliycem bugün. Sonra hastane için olanlar kalacak eksik. Sizin bitmiştir dimi çoktan? Ben daha çikolata siparişi etmedim hacı şeriften edicem siz etmişsiniz galiba bozulmaz dimi?
Yani kuzum illa yapılıyo iş. Ağırlaşıyorux artık gayet normal. Eşime masaj yaptıraym bari akşama. Gece baya ağrıyodu
Benm kv dede kanamam olduğunda riskli olduğunda 5 dk yürüme mesafesndeki evinden gelip kalmadı aramadı bile bikez. Şimdi doğum yaklaştı gelip bende kalmaya uğraşıyo. Hepsi ayrı değişik. Kalıyoda bi işin ucundan asla tutmuyor çayı kahvesi kahvaltısı önüne hazır geliyo.. hepsi değişik Allah islah eylesin
Hani evlenirken hamile olan gelinler oluyor ya :) erken doğdu diyorlar çocuk tosun gibi oluyoronlara benzerdim
Evet canım. Valla 3/4 gundur aşırı bağırsak hareketi yasıyorum bıde bugun karnım ıyıce ınmıs cok rahat uyandım ve rahat nefes alıyorum bugun. Dun gene sancı vardı cunku muhtemelen bıraz daha ındı cuma son kontrol ama bana kalsa hemen giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?