2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen dr oncekı haftadakı muayenede bu haftayı cıkarırmı bılmıyorum 13 unu cok gormez gıbı demıstı. Arel acele evı temızlettım koltukları yıkattım kendımı temızlettım saçımı hallettirdim filan ne gelen ne giden. Ama ıyı oldu kurtuldum tüm işlerden. Kafam rahat. Sımdıde dıyorum ani gelıs yapmasın pazartesı guzelce kalkıp rahatca gıdelım dıyorum ınsallah

İnşallah canım diyorum ya sana hayırlı evlat olacak senin kız :)

Valla çekilmedik dert kalmadı ama olsun buna şükür:))
Benim Yusuf 40 ı tamamlar hatta geçirir zoraki çıkarırlar gibi geliyo ama inşallah öyle olmaz
2 3 gündür yürüyorum kanala insin falan diye. Ama hareketi azaldı sıpanın yoruluyo heralde. Yada inadıma inmicem diyo
Vaktiyle kendiliğinden gelir inşallah
Siz naptınız canım gittinizmi doktora

Benim sıpa da bence 40i tamamlayacak bana da oylr geliyor bakalim ne olacak hic bi belirti yok dogumla alakali yarin kontrolum war cok merak ediyorum döndümü acaba sonunda die

Canım hastanedeyim şimdi nst çektirdim ama sancı yok hiç, doktora henüz görünmedim doğuma girdiği için onu bekliyorum bakalım

Biz muayeneden çıktık nst için bekliyoruz canım. Nereida hanımın Kasım ayı nöbet takvimini istedim bu arada 12-16-21-23-26-28 tarihlerinde nöbetçiymis ona göre doguralim

Kizlar bi fikir olsun bizlerede kiz bebislerinize ne isim.koydunuz yada koycaksiniz ben hala bulamadim banada fikir olur masal mina yada ahsen mina dusunuyorum sizce nasil

Benim oğlum olacak ama yine de kız ismi olarak fikir verebilirim :)
Ahsen yerine Hüsna veya Hesna daha güzel bence. Onun dışında beğendiğim isimlerden yazabilirim:

Züleyha, Hafsa, Serra, Berra, Meyra...

Bu arada Hacı Şerif çikolatayı çoktan aldık canım hatta yedek olarak "kendin yap" bölümündeki çikolatalardan da aldık. Çikolata ve stickerlar ayrı geldi kendimiz yapıştırdık 10 TL filan daha ucuza geldi bu şekilde aklında olsun :)
Ben sipariş etmeden önce sormuştum da serin bir odada 5 ay tazeliğini koruyor dediler canım.

Merhaba kızlar..Bugün kontrolumüz vardı paşamın rahatı cok yerinde kilosuda 3700 ün ustünde olduğu ve hiç kanala inme ve açılma olmadığı icin sezeryana karar verdik ve yarın nasibse oğlum kollarımda olacak..Normal doğum istedim ama kısmet degilmiş..Allah herkese hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah..Sevgiler..

Kizlar bi fikir olsun bizlerede kiz bebislerinize ne isim.koydunuz yada koycaksiniz ben hala bulamadim banada fikir olur masal mina yada ahsen mina dusunuyorum sizce nasil
Biz de Betül koyduk kızımızın adını

Sizin düşündüğünüz isimler de çok güzel. Önemli olan tek şey sizin içinize sinmesi zaten. sağlıcakla gelsin inşallah

Benim ilk gebeligim vok rahatti valla hep yururdum kac km yol beni etkilemezdi bunda neden boyleyim hic anlamiyorum yattigim yerden bile kalkamiyorum bacagim cekiyo
İlkinde yaşımız daha küçüktü.eve gelince yemek yapmak zorunda değildik dışardada yiyorduk oluyordu. Şimdi çocuklara yemek hazırlamak onlarla oynamak ilgilenmek zorundayız. Gerçi ben ilkinde 35 te işten ayrılmıştı bunda 36 da 1 hafta daha çok sabretmişim ama
:)

Kontrole gittik. 36.haftada iznimi aldım artık 2 hafta evdeyim. 23 Kasım doğum için tarihimiz. Bebişim 3050gr 50cm

Ben de ondan aldım
70 tanesi 50 tl
15 dk da yapıştırtım etiketleri
Bi kaç tane yedik bile
Gayet lezzetliydi ve tazeydi :)

Benim sıpa da bence 40i tamamlayacak bana da oylr geliyor bakalim ne olacak hic bi belirti yok dogumla alakali yarin kontrolum war cok merak ediyorum döndümü acaba sonunda die
Valla benmde yok. Artık yürüyorum aşağı insin diye. Ne bi yalancı sancı ne bi kasılma maşallah pek uslu sıpa.. bende akşama gidicem doktora başaşağıydı inşallah şekil değiştirmemiştir :))
Seninkide inşallah doğru şekli bulmuştur :)
Günlerimiz aynı bizim sıpaların gelmeye niyeti yok öğretmenler gününü bekleyecekler galiba :)
Canım hastanedeyim şimdi nst çektirdim ama sancı yok hiç, doktora henüz görünmedim doğuma girdiği için onu bekliyorum bakalım
Hadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum :)
Biz muayeneden çıktık nst için bekliyoruz canım. Nereida hanımın Kasım ayı nöbet takvimini istedim bu arada 12-16-21-23-26-28 tarihlerinde nöbetçiymis ona göre doguralim
Ay benmde aklımdaydı isteyecektim vallahi hangi günler nöbetçi diye hemen ekran resmi aldım çok iyi oldu :)) hangi günler kendimizi koyvereceğimizi bilelim:)))
Alttan muayene ettimi peki

Ben de 60 70 tane arası almayı düşünüyorum standart kaç adet vardı unuttum. Kendin yap kısmındakileri alınca kendin yapıştırıyorsun diye 10 tl daha mı ucuza geliyo. Peki kaç günde elinde oldu. Bende akşama sipariş edeyim dktordan çıkınca bakalım ne diyecek :)

Hayırlısı olsun canım, sağlıcakla al kucağına inşallah oğlunu

Ben de ondan aldım
70 tanesi 50 tl
15 dk da yapıştırtım etiketleri
Bi kaç tane yedik bile
Gayet lezzetliydi ve tazeydi :)

Sen zaten tam tasarruf uzmanısin maşallah canım ya tadı gerçekten güzel biz de test ettik onayladık

Insallah beklerler bnde istiorm yay burcu olsun saglikla dunyaya gelsinde gerisi onemli deil bakalim ne dicek snn doktorun bnde yarini iple cekiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…