- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Aynen dr oncekı haftadakı muayenede bu haftayı cıkarırmı bılmıyorum 13 unu cok gormez gıbı demıstı. Arel acele evı temızlettım koltukları yıkattım kendımı temızlettım saçımı hallettirdim filan ne gelen ne giden. Ama ıyı oldu kurtuldum tüm işlerden. Kafam rahat. Sımdıde dıyorum ani gelıs yapmasın pazartesı guzelce kalkıp rahatca gıdelım dıyorum ınsallahGeçmiş olsun canım ya valla bu bebeler yüzünden çekmediğimiz kalmadıeşim de diyor ilerde annesine kötü davranan bi ergen olursa ağzını burnunu kırarım bunların
Nereida hocanın hastası çok valla birileriyle denk gelme ihtimali hep var bakalım her iki Yusuf için de hayırlısı olsun ama bana seninki gününü bekleyecek gibi geliyor :)
Neyse madem tarihi yanlış söylediniz kiloyu da eksik söylersiniz
Son günlerini bari rahat nefes alarak geçirirsin canımbu günleri de gördük şükür baksana Kasım gireli 1 hafta olmuş kasımı görür muyuz derken :)
Aynen dr oncekı haftadakı muayenede bu haftayı cıkarırmı bılmıyorum 13 unu cok gormez gıbı demıstı. Arel acele evı temızlettım koltukları yıkattım kendımı temızlettım saçımı hallettirdim filan ne gelen ne giden. Ama ıyı oldu kurtuldum tüm işlerden. Kafam rahat. Sımdıde dıyorum ani gelıs yapmasın pazartesı guzelce kalkıp rahatca gıdelım dıyorum ınsallah
Valla çekilmedik dert kalmadı ama olsun buna şükür:))Geçmiş olsun canım ya valla bu bebeler yüzünden çekmediğimiz kalmadıeşim de diyor ilerde annesine kötü davranan bi ergen olursa ağzını burnunu kırarım bunların
Nereida hocanın hastası çok valla birileriyle denk gelme ihtimali hep var bakalım her iki Yusuf için de hayırlısı olsun ama bana seninki gününü bekleyecek gibi geliyor :)
Neyse madem tarihi yanlış söylediniz kiloyu da eksik söylersiniz
Son günlerini bari rahat nefes alarak geçirirsin canımbu günleri de gördük şükür baksana Kasım gireli 1 hafta olmuş kasımı görür muyuz derken :)
Benim sıpa da bence 40i tamamlayacak bana da oylr geliyor bakalim ne olacak hic bi belirti yok dogumla alakali yarin kontrolum war cok merak ediyorum döndümü acaba sonunda dieValla çekilmedik dert kalmadı ama olsun buna şükür:))
Benim Yusuf 40 ı tamamlar hatta geçirir zoraki çıkarırlar gibi geliyo ama inşallah öyle olmaz
2 3 gündür yürüyorum kanala insin falan diye. Ama hareketi azaldı sıpanın yoruluyo heralde. Yada inadıma inmicem diyo
Vaktiyle kendiliğinden gelir inşallah
Siz naptınız canım gittinizmi doktora
Ben bugün 40. Haftayı doldurdum canım ve hala doğum yapmadim:))Merhaba kizlar. 40.haftada olup da henuz dogum yapmamis olan var mi aranizda?
Canım hastanedeyim şimdi nst çektirdim ama sancı yok hiç, doktora henüz görünmedim doğuma girdiği için onu bekliyorum bakalımBen sana buradanda yeterim hiiiç üzülme :) mesela afifecan ankarada ben istanbulda ama ona bile yettim
Naptın peki gittinmi doktora
Ay benmde tam grip geçiyor derken burnum yine akmaya başlamıştı ama şuan durdu inşaşlah tekrar yakalanmam.
Her hamilelik farklı diyolar ya duracakları tuttu :))
Bi bakmışsın iki Yusuf paşada aynı gün doğuyomuş nasıl güzel olur :) ama nereida hoca hangimize koşar bilemedim :)))
Ya hazırlıklar bitti aslında süs püs hariç. Bebeğin yatağının etrafına faln kristal tülden tütü dikecek eşimin kuzeni onu bekliyorum. Bende dün taç yaparken sıcak slikonu parmağıma yapıştırdım yanlışlıkla fındıktan biraz daha büyük su topladı.. bıraktm bende bi terlik kaldı benm yapacağım onu süsliycem bugün. Sonra hastane için olanlar kalacak eksik. Sizin bitmiştir dimi çoktan? Ben daha çikolata siparişi etmedim hacı şeriften edicem siz etmişsiniz galiba bozulmaz dimi?
Yani kuzum illa yapılıyo iş. Ağırlaşıyorux artık gayet normal. Eşime masaj yaptıraym bari akşama. Gece baya ağrıyodu
Benm kv dede kanamam olduğunda riskli olduğunda 5 dk yürüme mesafesndeki evinden gelip kalmadı aramadı bile bikez. Şimdi doğum yaklaştı gelip bende kalmaya uğraşıyo. Hepsi ayrı değişik. Kalıyoda bi işin ucundan asla tutmuyor çayı kahvesi kahvaltısı önüne hazır geliyo.. hepsi değişik Allah islah eylesin
Valla çekilmedik dert kalmadı ama olsun buna şükür:))
Benim Yusuf 40 ı tamamlar hatta geçirir zoraki çıkarırlar gibi geliyo ama inşallah öyle olmaz
2 3 gündür yürüyorum kanala insin falan diye. Ama hareketi azaldı sıpanın yoruluyo heralde. Yada inadıma inmicem diyo
Vaktiyle kendiliğinden gelir inşallah
Siz naptınız canım gittinizmi doktora
Haha inşallah :)İnşallah canım diyorum ya sana hayırlı evlat olacak senin kız :)
Kizlar bi fikir olsun bizlerede kiz bebislerinize ne isim.koydunuz yada koycaksiniz ben hala bulamadim banada fikir olur masal mina yada ahsen mina dusunuyorum sizce nasil
Kizlar bi fikir olsun bizlerede kiz bebislerinize ne isim.koydunuz yada koycaksiniz ben hala bulamadim banada fikir olur masal mina yada ahsen mina dusunuyorum sizce nasil
Ben sana buradanda yeterim hiiiç üzülme :) mesela afifecan ankarada ben istanbulda ama ona bile yettim
Naptın peki gittinmi doktora
Ay benmde tam grip geçiyor derken burnum yine akmaya başlamıştı ama şuan durdu inşaşlah tekrar yakalanmam.
Her hamilelik farklı diyolar ya duracakları tuttu :))
Bi bakmışsın iki Yusuf paşada aynı gün doğuyomuş nasıl güzel olur :) ama nereida hoca hangimize koşar bilemedim :)))
Ya hazırlıklar bitti aslında süs püs hariç. Bebeğin yatağının etrafına faln kristal tülden tütü dikecek eşimin kuzeni onu bekliyorum. Bende dün taç yaparken sıcak slikonu parmağıma yapıştırdım yanlışlıkla fındıktan biraz daha büyük su topladı.. bıraktm bende bi terlik kaldı benm yapacağım onu süsliycem bugün. Sonra hastane için olanlar kalacak eksik. Sizin bitmiştir dimi çoktan? Ben daha çikolata siparişi etmedim hacı şeriften edicem siz etmişsiniz galiba bozulmaz dimi?
Yani kuzum illa yapılıyo iş. Ağırlaşıyorux artık gayet normal. Eşime masaj yaptıraym bari akşama. Gece baya ağrıyodu
Benm kv dede kanamam olduğunda riskli olduğunda 5 dk yürüme mesafesndeki evinden gelip kalmadı aramadı bile bikez. Şimdi doğum yaklaştı gelip bende kalmaya uğraşıyo. Hepsi ayrı değişik. Kalıyoda bi işin ucundan asla tutmuyor çayı kahvesi kahvaltısı önüne hazır geliyo.. hepsi değişik Allah islah eylesin
Biz Almina koyacağız inşallahKizlar bi fikir olsun bizlerede kiz bebislerinize ne isim.koydunuz yada koycaksiniz ben hala bulamadim banada fikir olur masal mina yada ahsen mina dusunuyorum sizce nasil
Biz de Betül koyduk kızımızın adınıKizlar bi fikir olsun bizlerede kiz bebislerinize ne isim.koydunuz yada koycaksiniz ben hala bulamadim banada fikir olur masal mina yada ahsen mina dusunuyorum sizce nasil
İlkinde yaşımız daha küçüktü.eve gelince yemek yapmak zorunda değildik dışardada yiyorduk oluyordu. Şimdi çocuklara yemek hazırlamak onlarla oynamak ilgilenmek zorundayız. Gerçi ben ilkinde 35 te işten ayrılmıştı bunda 36 da 1 hafta daha çok sabretmişim amaBenim ilk gebeligim vok rahatti valla hep yururdum kac km yol beni etkilemezdi bunda neden boyleyim hic anlamiyorum yattigim yerden bile kalkamiyorum bacagim cekiyo
Bu arada Hacı Şerif çikolatayı çoktan aldık canım hatta yedek olarak "kendin yap" bölümündeki çikolatalardan da aldık. Çikolata ve stickerlar ayrı geldi kendimiz yapıştırdık 10 TL filan daha ucuza geldi bu şekilde aklında olsun :)
Ben sipariş etmeden önce sormuştum da serin bir odada 5 ay tazeliğini koruyor dediler canım.
Valla benmde yok. Artık yürüyorum aşağı insin diye. Ne bi yalancı sancı ne bi kasılma maşallah pek uslu sıpa.. bende akşama gidicem doktora başaşağıydı inşallah şekil değiştirmemiştir :))Benim sıpa da bence 40i tamamlayacak bana da oylr geliyor bakalim ne olacak hic bi belirti yok dogumla alakali yarin kontrolum war cok merak ediyorum döndümü acaba sonunda die
Hadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum :)Canım hastanedeyim şimdi nst çektirdim ama sancı yok hiç, doktora henüz görünmedim doğuma girdiği için onu bekliyorum bakalım
Ay benmde aklımdaydı isteyecektim vallahi hangi günler nöbetçi diye hemen ekran resmi aldım çok iyi oldu :)) hangi günler kendimizi koyvereceğimizi bilelim:)))Biz muayeneden çıktık nst için bekliyoruz canım. Nereida hanımın Kasım ayı nöbet takvimini istedim bu arada12-16-21-23-26-28 tarihlerinde nöbetçiymis ona göre doguralim
Ben de 60 70 tane arası almayı düşünüyorum standart kaç adet vardı unuttum. Kendin yap kısmındakileri alınca kendin yapıştırıyorsun diye 10 tl daha mı ucuza geliyo. Peki kaç günde elinde oldu. Bende akşama sipariş edeyim dktordan çıkınca bakalım ne diyecek :)Bu arada Hacı Şerif çikolatayı çoktan aldık canım hatta yedek olarak "kendin yap" bölümündeki çikolatalardan da aldık. Çikolata ve stickerlar ayrı geldi kendimiz yapıştırdık 10 TL filan daha ucuza geldi bu şekilde aklında olsun :)
Ben sipariş etmeden önce sormuştum da serin bir odada 5 ay tazeliğini koruyor dediler canım.
Hayırlısı olsun canım, sağlıcakla al kucağına inşallah oğlunuMerhaba kızlar..Bugün kontrolumüz vardı paşamın rahatı cok yerinde kilosuda 3700 ün ustünde olduğu ve hiç kanala inme ve açılma olmadığı icin sezeryana karar verdik ve yarın nasibse oğlum kollarımda olacak..Normal doğum istedim ama kısmet degilmiş..Allah herkese hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah..Sevgiler..
Ben de ondan aldım
70 tanesi 50 tl
15 dk da yapıştırtım etiketleri
Bi kaç tane yedik bile
Gayet lezzetliydi ve tazeydi :)
Insallah beklerler bnde istiorm yay burcu olsun saglikla dunyaya gelsinde gerisi onemli deil bakalim ne dicek snn doktorun bnde yarini iple cekiormValla benmde yok. Artık yürüyorum aşağı insin diye. Ne bi yalancı sancı ne bi kasılma maşallah pek uslu sıpa.. bende akşama gidicem doktora başaşağıydı inşallah şekil değiştirmemiştir :))
Seninkide inşallah doğru şekli bulmuştur :)
Günlerimiz aynı bizim sıpaların gelmeye niyeti yok öğretmenler gününü bekleyecekler galiba :)
Hadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum :)
Ay benmde aklımdaydı isteyecektim vallahi hangi günler nöbetçi diye hemen ekran resmi aldım çok iyi oldu :)) hangi günler kendimizi koyvereceğimizi bilelim:)))
Alttan muayene ettimi peki
Ben de 60 70 tane arası almayı düşünüyorum standart kaç adet vardı unuttum. Kendin yap kısmındakileri alınca kendin yapıştırıyorsun diye 10 tl daha mı ucuza geliyo. Peki kaç günde elinde oldu. Bende akşama sipariş edeyim dktordan çıkınca bakalım ne diyecek :)
Hayırlısı olsun canım, sağlıcakla al kucağına inşallah oğlunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?