2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kendin yap olunca sunum kutusu olmuyor canım ikram için güzel bir kasen filan varsa düşünebilirsin 2 günde elimizde oldu :)
Alttan muayeneyi haftaya geldiğimde yani 38 haftada yapacagını söyledi. Ben daha önce normal doğum yaptım çatı muayenesine gerek var mı dedim açılma filan var mi bakmak gerekir dedi.

Aynen ben de nöbet günleri rahat rahat sancilanabilirim diye düşündüm nst de de bir tane 60 a varan sancı çıktı başka da birşey yok. Erken doğacak derken nazar ettik gelmeye niyetleri yok sipaların

Canim benim o yola girdinmi allah gucunu kuvvetini veriyor. Kendini sartlama guclu degilim die sen cok guclusun annesi bunsan hic suphe duyma.

Yarın mı doğumun :) hadi inşallah her şey çok güzel geçer
Sancılar gelir önce inşallah o zaman. Bilmiyodum öyle olduğunu

Sanci kismi degilde catalda dogmasi daha kolay oliyormus.

Hadi hayirlisi o zaman benimde yarin dogum. Sabah 8.30 da sezeryan olacak kismetse saglikla kavusalim insallah.

Amin canim sagol insallah sende saglicakla kavus bebegine :) senin icin hangi dogum sekli hayirlisiysa o olsun insallah. kendini sartlama bence belki benim gibi ne oldum demeden doguruverirsin :) nasil dogurursan kolay gecsin insallah. Valla dogum öncesi o stresi o kadar yasamisim ki dogum yaoinca omuzlarimdan yük kalkti. Nasil olcak napicam diye diye uyuyamiyordum. Simdide bebek sayesinde uyuyamiyorum. Herkesin uykusuzlugunun sebebi bu tatli minikler olsun :))

Benimki kiz canim. Gündüzleri emzirmek icin 2-3 saat araliklarla ben zor uyandiriyorum. Gece 12 de bi uyaniyor sabahin 6 sina kadar uyumuyor ya böyle bir yeni dogan olabilirmi. Salliyorum emziriyorum yapmadigim kalmiyor sabaha kadar ama yok uyumuyor. goguslerimde cok yara gece hep memede durayim istiyor. kullanmadigim bisey kalmadi canim kalkanla emziriyorum o bile fayda etmiyor artik. Sagip veriyim diyorum ayni aci. Kremler ilaclar herseyi kullaniyorum yarildi iyice. Durdugum yerde sizliyor Allah kimseye yasatmasin bu aciyi.

Ben de kontrolden geldim şimdi kızlar 1 cm açılma var, doktor alttan baya zorladı doğumu tetiklesin diye şu an kanamam var ama muayeneden dolayı mi yoksa nisan mi hicbir fikrim yok sadece kasıklarımda hafif bir ağrı var. Bugün kendi sancımı bekleyeceğim gelmezse de yarın sabahtan yatışım yapilacak suni sancı ile doktorum dogumu başlatacak bana da dua edin nolur

Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. göğüsün için zeytinyağı denedin mi? belki de pompa çok mu sert çekiyor o mu yara yapıyor ki? kendine rezene çayı yapıyorsan bir çay kaşığı da bebişine ver istersen hem rahatlatır hem belki uyku getirir.

Allah kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin canım

Dün evimde temizlendi oh diyeceğim ama diyemiyorum :/ öyle yoruldum ki. Üstüne birde akşam 7de hamilelikle ortaya çıkan migren tuttu ilac fln ise yaramadi bittim resmen. Gece 3 e kadar inledim sonra hafifledi arada uyudum bu saat oldu hala agriyor ters giden biseyler yoktur dimi :/ anlamiyorum neden bu defa boyle oldu en çok 3-4 saat sürerdi

aydingelini canım bu arada nst için 30 TL verdim bilgin olsun.
Bir de nst doğum katında çekiliyor kapılara baktık da kapı süslerini asmak için askı yoktu tüllerle filan asmışlar biz de kardeşimle yapışkanlı asacak alalım diye düşünduk sen tül mu yapacaktın?

Allah size bağışlasın kizceyi benimki de geçen hafta öyleydi bu birkaç gecedir daha iyiyiz. Büyüdükçe düzeliyor canım zeytinyagi da dene canım denemediysen

Masallah canim ozamana kadar 4 kilo bence sezeryan sanirim seninde.aynen ole yemekti oyunda evdi valla bugun kendi temizligimide yaptim ve yaprirdim artik heran gelebilir ctsiyi bile beklemesine gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…