Valla benmde yok. Artık yürüyorum aşağı insin diye. Ne bi yalancı sancı ne bi kasılma maşallah pek uslu sıpa.. bende akşama gidicem doktora başaşağıydı inşallah şekil değiştirmemiştir :))
Seninkide inşallah doğru şekli bulmuştur :)
Günlerimiz aynı bizim sıpaların gelmeye niyeti yok öğretmenler gününü bekleyecekler galiba :)
Hadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum :)
Ay benmde aklımdaydı isteyecektim vallahi hangi günler nöbetçi diye hemen ekran resmi aldım çok iyi oldu :)) hangi günler kendimizi koyvereceğimizi bilelim:)))
Alttan muayene ettimi peki
Ben de 60 70 tane arası almayı düşünüyorum standart kaç adet vardı unuttum. Kendin yap kısmındakileri alınca kendin yapıştırıyorsun diye 10 tl daha mı ucuza geliyo. Peki kaç günde elinde oldu. Bende akşama sipariş edeyim dktordan çıkınca bakalım ne diyecek :)
Hayırlısı olsun canım, sağlıcakla al kucağına inşallah oğlunu
Sen zaten tam tasarruf uzmanısin maşallah canım yatadı gerçekten güzel biz de test ettik onayladık
Anladim canim zaten yapi olarak cok guclu bi insan değilim ne oneri de bulunacak bilmiuorim ama tahminimce ptesine kadar bekleyelim gelmezse ptesi suni sanci verelim diyecektir yada ben bunlari yasamak istemiyorum dersen sezeryan gunu vereyim diyecektir diye tahmin ediyorum insallah cati muayenesin de sorun yasamam dedigin gibi bakip net biseyler söyleyebilir
Yarın mı doğumun :) hadi inşallah her şey çok güzel geçer
Sancılar gelir önce inşallah o zaman. Bilmiyodum öyle olduğunu
Merhaba kızlar..Bugün kontrolumüz vardı paşamın rahatı cok yerinde kilosuda 3700 ün ustünde olduğu ve hiç kanala inme ve açılma olmadığı icin sezeryana karar verdik ve yarın nasibse oğlum kollarımda olacak..Normal doğum istedim ama kısmet degilmiş..Allah herkese hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah..Sevgiler..
Canım 6tane sancı çıkmış ama düzensizKizlar sancilar ne durumda cok anlamıyorum ben
Yok canim ben hic hissetmedim korkutmamak icin soylemiyorum gercekten hic hissetmedim. Zaten acilmis oluyor ya kaslar gevsiyor. hatta dogum sanicisi geldikce kac cm olmus bakin diye ben israr ettim düsün :)Aciklik var mi diye baktiklarini falan hissetmiyor musun canim
Amin canim sagol insallah sende saglicakla kavus bebegine :) senin icin hangi dogum sekli hayirlisiysa o olsun insallah. kendini sartlama bence belki benim gibi ne oldum demeden doguruverirsin :) nasil dogurursan kolay gecsin insallah. Valla dogum öncesi o stresi o kadar yasamisim ki dogum yaoinca omuzlarimdan yük kalkti. Nasil olcak napicam diye diye uyuyamiyordum. Simdide bebek sayesinde uyuyamiyorum. Herkesin uykusuzlugunun sebebi bu tatli minikler olsun :))Senin adına cok sevındım . Sağlıcakla huzurla büyüt insallah bebegını.
Bende vajiliği atlattım cok sukur ama o çatal beni çok ürkütüyo sanırım bitek eşime karşı atlattım:)
Vajiden sonra bi kere alttan muanem oldu smear falan inanılmaz kastım kendımı kaççak delik aradım.
Doktorumlada görüştüğümde geçmişinde vaji varsa genelde sıkıntı yasıyoruz ama istersen deneyelim normal dogumu dedi sanırım cesaret edemicem ben sezeryan daha hayırlı gozukıyor benım ıcın. Cok sagol kuzum anlattıkların ıcın
Benimki kiz canim. Gündüzleri emzirmek icin 2-3 saat araliklarla ben zor uyandiriyorum. Gece 12 de bi uyaniyor sabahin 6 sina kadar uyumuyor ya böyle bir yeni dogan olabilirmi. Salliyorum emziriyorum yapmadigim kalmiyor sabaha kadar ama yok uyumuyor. goguslerimde cok yara gece hep memede durayim istiyor. kullanmadigim bisey kalmadi canim kalkanla emziriyorum o bile fayda etmiyor artik. Sagip veriyim diyorum ayni aci. Kremler ilaclar herseyi kullaniyorum yarildi iyice. Durdugum yerde sizliyor Allah kimseye yasatmasin bu aciyi.İyiyiz çok şükur canım 00.3o dan beri emzirme alt değiştirme uykuya dalma tekrar uyanma derken daha yeni daldı kızçe uykuya
Siz nasılsıniz? Senin minnoş kız miydi erkek miydi canim :) bir de göğüs koruyucu denedin mi istersen onu da dene emzirirken en azından yaraların geçene kadar
Saglicakla kolay bir dogumla kavusun insallah canim :)İnşallah en kısa zamanda göğüs yaraların da geçer canım.. Çok geçmiş olsun
Biz de doğum haberlerini aldıkça heyecanlnıyoruz işte burada gün sayıyoruz
Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. göğüsün için zeytinyağı denedin mi? belki de pompa çok mu sert çekiyor o mu yara yapıyor ki? kendine rezene çayı yapıyorsan bir çay kaşığı da bebişine ver istersen hem rahatlatır hem belki uyku getirir.Benimki kiz canim. Gündüzleri emzirmek icin 2-3 saat araliklarla ben zor uyandiriyorum. Gece 12 de bi uyaniyor sabahin 6 sina kadar uyumuyor ya böyle bir yeni dogan olabilirmi. Salliyorum emziriyorum yapmadigim kalmiyor sabaha kadar ama yok uyumuyor. goguslerimde cok yara gece hep memede durayim istiyor. kullanmadigim bisey kalmadi canim kalkanla emziriyorum o bile fayda etmiyor artik. Sagip veriyim diyorum ayni aci. Kremler ilaclar herseyi kullaniyorum yarildi iyice. Durdugum yerde sizliyor Allah kimseye yasatmasin bu aciyi.
Allah kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin canımBen de kontrolden geldim şimdi kızlar 1 cm açılma var, doktor alttan baya zorladı doğumu tetiklesin diye şu an kanamam var ama muayeneden dolayı mi yoksa nisan mi hicbir fikrim yok sadece kasıklarımda hafif bir ağrı var. Bugün kendi sancımı bekleyeceğim gelmezse de yarın sabahtan yatışım yapilacak suni sancı ile doktorum dogumu başlatacak bana da dua edin nolur
eliz nil bizimde :)Kizlar bi fikir olsun bizlerede kiz bebislerinize ne isim.koydunuz yada koycaksiniz ben hala bulamadim banada fikir olur masal mina yada ahsen mina dusunuyorum sizce nasil
Benimki kiz canim. Gündüzleri emzirmek icin 2-3 saat araliklarla ben zor uyandiriyorum. Gece 12 de bi uyaniyor sabahin 6 sina kadar uyumuyor ya böyle bir yeni dogan olabilirmi. Salliyorum emziriyorum yapmadigim kalmiyor sabaha kadar ama yok uyumuyor. goguslerimde cok yara gece hep memede durayim istiyor. kullanmadigim bisey kalmadi canim kalkanla emziriyorum o bile fayda etmiyor artik. Sagip veriyim diyorum ayni aci. Kremler ilaclar herseyi kullaniyorum yarildi iyice. Durdugum yerde sizliyor Allah kimseye yasatmasin bu aciyi.
Masallah canim ozamana kadar 4 kilo bence sezeryan sanirim seninde.aynen ole yemekti oyunda evdi valla bugun kendi temizligimide yaptim ve yaprirdim artik heran gelebilir ctsiyi bile beklemesine gerek yokİlkinde yaşımız daha küçüktü.eve gelince yemek yapmak zorunda değildik dışardada yiyorduk oluyordu. Şimdi çocuklara yemek hazırlamak onlarla oynamak ilgilenmek zorundayız. Gerçi ben ilkinde 35 te işten ayrılmıştı bunda 36 da 1 hafta daha çok sabretmişim ama
:)
Kontrole gittik. 36.haftada iznimi aldım artık 2 hafta evdeyim. 23 Kasım doğum için tarihimiz. Bebişim 3050gr 50cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?