2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bi fikir olsun bizlerede kiz bebislerinize ne isim.koydunuz yada koycaksiniz ben hala bulamadim banada fikir olur masal mina yada ahsen mina dusunuyorum sizce nasil
benim oglum olcak.ctsi dogum ama isim yok piyasada senin daha var baya vaktin

Masallah kuzuna allah saglikla kucagina lmayi nasip etsin inaalllah

Masallah canim ozamana kadar 4 kilo bence sezeryan sanirim seninde.aynen ole yemekti oyunda evdi valla bugun kendi temizligimide yaptim ve yaprirdim artik heran gelebilir ctsiyi bile beklemesine gerek yok
insan temizliğini yaptırınc nasıl rahatlıyor. Bende salı yaptırsam ondan sonra bizimkinde gelebilir :)

Kizlar dönüyorsan geldim simdi cati muayenesini yapti tekrardan catin fena degil ama bebek 3650 gr olmus az da olsa yine kastim kendimi ptesine kadar bekleyelim sabah erkenden gel dedi rabarbaa dediği gibi anlatti bebek kanala inmemis acilma da yok dedi ptesi yine kontrol ederiz kanala inmis olursa suni sanciyla baslatiriz dedi ama aksi bi durum olursan riske atmaya gerek yok sezeryana alırız dedi hayirlisi bakalim hafif sancim cikmis sanirim Emira SY canim dogum icin 12 kasim yazabilirsin bana :)

okadar çok yra olduysa istersen şu gümüş silverette göğüs koruyucuları dan al. İyi geliyor diye duydum. Çok yra olursa bende alırım diye düşünmüştüm pahalı olduğu için

Canim bebisine hayirlisiyla kavuşursun insallah destegin icin teşekkür ederim doktorum da senin gibi konustu pazartesi dogumum var :)

banda 2 _3kez geldi o baş ağrısı. İnleyecek kadar değildi ama 1günde 3 tane falan parol içtiğimi hatırlıyorum. Birde öyle bir kaç saate geçmedi benimki 2 gün falan sürmüştü uyumaylada geçmedi

Sansimi denicem canim pazartesi gunu olmazsa sezeryana alacak en azindan icimde kalmamis olur neden normali denemedim diye :)

Benim doğum da yarın canım ikimiz de güzel gün secmisiz hadi sana da bana da Allah yardım etsin

İnsallah kendi sancinla dogum yaparsin canim Rabbim kolayliklar versin sagsalim kucagina alirsin yavrucagini insallah

Benimde 12 kasimdi 10 kasim hic olsun istememistim ama sansima tukurim kardesimde 10 kasim dogumlu 9 da dogmus oda benimkide 9 da dogucak
Olsun kuzu hayırlısı ne dıyelım .
Rabbim kolayliklar versin her birimize o kadar heyecanlı ki ptesine kadar gelir mi acaba diye düşünmeye basladim simdiden :)
gunun gelmıs kuzu bayaaaaaa. bende hergun su mu geldı nısan varmı bakıp duruyorum. Ama bugun cok rahat nefes alıyorum bıraz daha ındı asağıya sanıyorum cuma kontrol ama yarında gidebılırım bana belli olmaz

Insallah beklerler bnde istiorm yay burcu olsun saglikla dunyaya gelsinde gerisi onemli deil bakalim ne dicek snn doktorun bnde yarini iple cekiorm
Valla bende bi yandan vaktini beklesin yay olsun diyorum bi yandan çok kg almış olursa normal doğum zorlaşırmı diyorum. Ama içimdeki hiç 39 gibi doğar diyo da tık yok :)))
Akşam olsun bakalım ne diyecek doktor :)
Ben normalde sunum kutulu sipariş edecektim. Ablam kutuda olmaz gümüş tepsiye dizeriz dedi. Kutulu alsamda kullanmayacam yani. Zaten hastane için sipariş edicem onu kendin yap olanlardan alırım bari :)
Ay haftaya da mı çağırıyo? Benide çağırır büyük ihtimalle ozaman .
Bende nöbet günlerini dolaba asayımda psikolojimi o günlere yoğunlaştırayım :)))
Aaaa çok hoş olmuşkar canımm. İsmide çok güzel miş adıyla yaşasın inşallah anlamı nedir :)
Peki ismi nerede yaptırdın o şekilde.
Ben hastanede dağıtıcam diye böyle süsler hiç düşünmedim ama senin ki çok çok hoş olmuş maşallah
Ay hadi hayırlısı olsun canımm. O kanama muayenedendir yüksek ihtimalle. İnşallah kuzun seni üzmez kalbindeki gibi bi doğumun olur :)

Onu da soracsktım sana unuttum nts ücretli demekki. Ben o yaptığım balonluyu götürmicem canım hastane kapısına. Odasına astım kalsın orada :) bitane sadece Yusuf Ege yazan süs hazırladım, iki yanından kurdele bıraktım o iki yandan kristal tül geçecek. Sonra o tülü odasına asıcam sabit kalsın sallanmasın diğer süs diye.
Normal doğum olursa çk kalınmaz hastanede o güzelim süsümü taşımayayım dedim :))

Eklentiler

• D91D51A3-AD8E-408A-B0FA-BD37473F6311.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 55
Hayirlisi artık ya oncesinde de gelirse gelsin yeterki saglikli olsun topacim :) ptesi kacta senin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…