2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim 4. aydan beri var bu baş ağrısı hemen hemen her gün oluyordu ama böyle ilk defa oldu :/ hala da ağrıyor

Lutfen rica ediyorum yeni dogmus bebege anne sutu yada formul mama disinda bisey vermeyi onermeyin. Besin alerjisi olabilir ve verilen bir kasik sey bunu tetikleyebilir. Allah korusun bebek anafilaksi bile gecirebilir.

Canim bebisine hayirlisiyla kavuşursun insallah destegin icin teşekkür ederim doktorum da senin gibi konustu pazartesi dogumum var :)

Bi nebze rahatlattiysam ne mutlu bana canim umarim cok guzel ve rahat gecee dogumun.

Benim doğum da yarın canım ikimiz de güzel gün secmisiz hadi sana da bana da Allah yardım etsin
Benim doktor secti canim :) amin canim insallah saglikla kavusuruz.

Canim ig de pleksivent die bi sayfa vae 3 cmlik yaptirdim.ben tane 40 kurus 6 tl de kargo ucreti oluo ama cok hizli ve duzgun calisiorlar. Ayni cikolatalar gibi siparisimin ertesi gunu elimde oldu siparis verdigim gun kargo yaptilar kurdelede zaten 10 metresi 2.5 tl tuhafiyeden aldim bu cikolatalarida haci seriften 38 emi ne aldim yaklasik 70 tane cikiyor bende sunum kutusu istemedim aynali tepsiye dizdim boyle. Rima isminin anlamida ceylan yavrusu demek canim

B betka2013 canim gogus yaralarin icin bo cildiyeye mi gorunsen benimde cok kotu yara olmustu cildiyeye gittim doktor m-furo be fito verdi her emzirme sonrasi o kremleri surdum her emzirme oncesi de guzelce yikadiktan sonra lansinoh surup onunla emzirdim aylarca cektigim aci 2 gunde son buldu. Doktora bi sorup ona gore krem tedavisi uygulasan rahat edersin gibi geliyor.

Oooyy oyyy bebosler gelmeye baslamiss saglicakla buyutun sevgili Kk anneleri bebislerinizi

3 gun esimle hastanede kaldik 4. Gun evimize geldik suan cok iyiyiz emziriyorum kilo alimi mukemmel ..
Normalde bebekler gunde 20 gr alirlar bizimkisi 30 gr aliyor

Iyiki cok yenidogan takimi almamisim
En fazla 2 hafta sonra kullanamicaz 5 takim almistim sadece

Emziriyorum hamilelikte zaten 3 litre su 1 litre de badem sutu vs. Icerfim
Suan 6 lt ye cikti tabi prolaktin hormonu özellikle cok fazla sut uretiyor
Bebegim meme ucunu cok iyi kavramasina ragmen biriken sut sorunundan dolayi tek meme de minik bir kanama olustu

Tabi bebegim emerken bir iki damla kan yutmasi sonucu dun kan kustu.

Özel bir krem aldim sicak su duslaa hafif akitmaya calisiyorum

Henuz bebegimin agiz kaslari gelismedigi icin molalar vererek emiyor uyuyor.

Isimize en cok yarayan ise alt degistirme dolabimin uzerine bebel isitma aldim cok memnunuz gercekten önerebilirim mutlaka.. ev sicak olsada bebeller giyinmekten hoslanmiyor.

Etrafimda malesef bir iko kisi bebegi aglat cigerleri acilsin diye ni öneride bulundu..
Bebegi aglatmiyoruz hic karin agrisi yasayabiliyorlar vede memeyi almasi zorlasabiliyor .. Gelfe anlat gercekten kimisi 50 sene onceden suana isinlanmis gibiler.

Bebegim cok sakin bit bucuk iki saat uyuyor emmek istiyor ama sik sik emziriyorum sadece 3 saat uyumasina izin veriyorum , altini yapsada uyandirmiyorum rahat ediyoruz böyle . Ve ben ne zaman emzirmem gerektigini dusunursem emzirmeyi deniyorum

7. Gun vitamin D ye baslicaz ama ben onun vitamain D yagi olaninini daha iyi buluyorum damla seklinde veriliyor daha kolay veriliyor .

Bol bol dinleniyoruz simdi 10 kilo verdim cok seviniyorum kendimi tekrar farlli görmek hosuma gifiyor

Bidde kizlar hamilelikte cikolata canavariyken suan canim hic istemiyor.
Gercekten sasiriyorum kendime

Isiticimiz asagida gercekten onsuz dusunemiyorum, evde kalerifer döseli ve ilimsi. Fakat cok rahatlatiyor bebegimi
Bebek kucagimda foto cektim toplu degil suan ama olsun

doğrudur dediğiniz o zaman anne de içmesin bitki çayı oda sonuçta sütünden bebeğe geçiyor!! almanyada yenidoğan için rezene çayı satılıyor eczanede!

Lansinoh HPA Lanolin Krem bende kullaniyorum suanda cok memnum tel gögsumde az bi yara olmustu suan da gecti .. lansinoh kremi biseye degismem hayatimi kurtardi resmen

Lansinoh HPA Lanolin Krem bende kullaniyorum suanda cok memnum tel gögsumde az bi yara olmustu suan da gecti .. lansinoh kremi biseye degismem hayatimi kurtardi resmen dudagimda catlamisti dudagima da suruyorum

Hayirlisi artık ya oncesinde de gelirse gelsin yeterki saglikli olsun topacim :) ptesi kacta senin canim
10:30 kuzum. 9 da burda olun dedı 8:30 da gıderız odamızı suslucez cunku . Valla bende erken gelcek diye hala korkuyorum. Cunku kv ye geldım sımdı karnın dunden bugun ınmıs farkında mısın dedı evet dedım rahat nefes alıyorum bugun dedım ınmıs o yol almıs dedı farkındayım sabah yatakda hızlı kalktım buraya gelırkende nefes nefese kalmadım oturabılıyorum bugun dedım bide bu gunde 3 kere 4 kere wcler yine suan batmalı baskılar var cuma kv evde yokmus cocugu ona bırskıp gıdıyorum yarın gıdıcem kontrole napmıs bakalım. Emınım kısalma filan bıseyler olmustur bıgunden bı gune farkları cok ıyı anlıyorum bu hamılelıgımde

Süpersin canım ya eline emeğine sağlık. Ben şuan o pleksileri kullanmam ama yaş gününde falan kesin işime yarayacak çok teşekkür ederim :)
İsmiyle büyüsün güzel yavrucuk :)
Güzel bi süreç geçirmene çok çok sevindim canım :)) sağlıcakla büyüsün bebişin maşalllah :)

Canimm benim tesekkur ederizz tum bebeklere sakin bebeklik nasip olsun insallah .
2. Gecemiz cok zordu sadece oda hizli dogumdan dolayi bebegim stress altindaydi , sonrasi sakin devam ediyor

Gittin mi cnm kontrole ne dedi doktorun

Selam canım...
Bebiş doğdu çok şükür, ikimizde iyiyiz. Eve geçtik bugun. Yerleşik hayata ayak uydurmaya çalışıyoruz. Minnak bir prensesimiz oldu, Daha güzelleri sizin olsun inşallah:)))

Masallah prensesine canım
İki çocuklu hayat nasılmış? Oğlun bebeğe nasıl tepki verdi neler yaptiniz müsait olunca bize de tüyo verirsin

Aaa aynen bende 9 da gidicem nst falan muayene edicek kacta alirlar bilmiyorum canim erken gelirse de saglik olsun sezeryan olacağı belli sonucta icerde dayanamayip erken gelmis olur tontis :) benim de sancim oluyor ozellikle kasik vajinam da gelirse de gelir artık ne yapalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…