2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende batmalar var bugun gectıgımız 2/3 gun yok daha doğurmam hıc bısey yok her sey gectı demıstım ama dun gene sancım vardı bugune karnım ındı bugunde batma ve baskı devam edıyo bakalım . Durdu durdu 4 gun daha dursun

doğrudur dediğiniz o zaman anne de içmesin bitki çayı oda sonuçta sütünden bebeğe geçiyor!! almanyada yenidoğan için rezene çayı satılıyor eczanede!

Anne sutunden gecmesi ile direkt bebege verilmesinin ayni sey oldugunu dusunuoyorsaniz. O mantikla yeni dogan bebege annenin sivi olarak tukettigi hersey verilebilir size gore. Bagirsak gecirgenligi die bisey var bebeklerde ancak 6. Aydan sonra geciyor. Tr de de o caylar yenidogandan itibaren satiliyor. Ama bu dogru diye birsey yok acin okuyun lutfen dunya saglik orgutu bu konuda ne diyor. Kendi bebeginizin sorumlulugu sizde tercih sizin ama baska bebeklere yanlis yonlendirme yapmayin allah korusun bebeginin uykusuzlugundan caresiz bi anne sizin onerinize uyup cok kotu sonuclar ile karsilasabilir.

Lansinohla emzirdin mi ben onunla emziremiyorum yikiyorum hep. doktora gitmeyi bende düsünüyorum canim o dedigin ilacida kaydettim ne bulsam deniyorum hayatimdan bezdim su 10 günde ne zormus

okadar çok yra olduysa istersen şu gümüş silverette göğüs koruyucuları dan al. İyi geliyor diye duydum. Çok yra olursa bende alırım diye düşünmüştüm pahalı olduğu için
Kesin ise yariyormu bilmiyorumki. Dogumdan beri dikislerime ve goguslerime kullandigim medical ürünlerin hatti hesabi yok :) batirdim kocami

Allah size bağışlasın kizceyi benimki de geçen hafta öyleydi bu birkaç gecedir daha iyiyiz. Büyüdükçe düzeliyor canım zeytinyagi da dene canım denemediysen
Denedim canim zeytinyaginida aklima geldikce suruyorum. Anneminde olurmus 40 ina kadar gecmezmis benim oyle olmaz insallah.

Rezene kendim iciyorumda bebege vermeye cesaret edemem heralde. Pompa cok sert dgil aslnda lansinohun elektirikli olani biraz kendi sütümü sürüyorum sifa niyetine

Çok hareketli zaten yaaa spor yapıyor galiba doktor 3kiloyu geçmese iyi olur demişti söz dinliyor çocuk
Benim de bu ptesi 2900g çıkmıştı. Bizimkiler annelerini düşünüyor çok kilo alırlarsa zor doğururuz diye kilo almıyorlar bizimki de yeri iyice daralmasına rağmen hala surekli hareket etmeye çalışıyor

Çok hareketli zaten yaaa spor yapıyor galiba doktor 3kiloyu geçmese iyi olur demişti söz dinliyor çocuk
Akıllı çocuğun hali başla oluyo
Benimkide maşallah uyuşuk. Normal doğumda çeke çeke çıkarırlar diye korkuyorum şakası bi yana cidden benmki yavaş bi yavrucak sağolsun inşallah doğunca da öyle olur.
3 kilo iyidir ya 3400 falan da bence iyidir daha azı az olmazmı.

Masallah prensesine canım
İki çocuklu hayat nasılmış? Oğlun bebeğe nasıl tepki verdi neler yaptiniz müsait olunca bize de tüyo verirsin
Saol canım benim :)
Şuan daha cicim günlerindeyiz sevme sevilme aşamasındayız da ilerde ne olur bilmiyorum o zaman isyan etmeye gelirim buralara :))))

Rezene kendim iciyorumda bebege vermeye cesaret edemem heralde. Pompa cok sert dgil aslnda lansinohun elektirikli olani biraz kendi sütümü sürüyorum sifa niyetine
Allah şifa versin canım.
benim yorumuma cevap vermek zorunda değilsin. bazı arkadaşlar bu yorumuma rahatsız oldular sanki zehir ver dedim. herkesin doğrusu iyi de başkasının yanlış. buraya da istersen danışma direk doktora git en doğrusu olur.
Rabbim sağlık sıhhat versin sanada bebeğinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…