Bende batmalar var bugun gectıgımız 2/3 gun yok daha doğurmam hıc bısey yok her sey gectı demıstım ama dun gene sancım vardı bugune karnım ındı bugunde batma ve baskı devam edıyo bakalım . Durdu durdu 4 gun daha dursunAaa aynen bende 9 da gidicem nst falan muayene edicek kacta alirlar bilmiyorum canim erken gelirse de saglik olsun sezeryan olacağı belli sonucta icerde dayanamayip erken gelmis olur tontis :) benim de sancim oluyor ozellikle kasik vajinam da gelirse de gelir artık ne yapalim :)
Yok kuzum gitmedim. Eşim 8de işten çıkıyor. Gelecek yemek falan yiyip gidicez. 9u geçer gitmem. Gideyim yazıcam hemen :)Gittin mi cnm kontrole ne dedi doktorun
Iyi haberlerle donersin insallahYok kuzum gitmedim. Eşim 8de işten çıkıyor. Gelecek yemek falan yiyip gidicez. 9u geçer gitmem. Gideyim yazıcam hemen :)
doğrudur dediğiniz o zaman anne de içmesin bitki çayı oda sonuçta sütünden bebeğe geçiyor!! almanyada yenidoğan için rezene çayı satılıyor eczanede!
Lansinohla emzirdin mi ben onunla emziremiyorum yikiyorum hep. doktora gitmeyi bende düsünüyorum canim o dedigin ilacida kaydettim ne bulsam deniyorum hayatimdan bezdim su 10 günde ne zormusB betka2013 canim gogus yaralarin icin bo cildiyeye mi gorunsen benimde cok kotu yara olmustu cildiyeye gittim doktor m-furo be fito verdi her emzirme sonrasi o kremleri surdum her emzirme oncesi de guzelce yikadiktan sonra lansinoh surup onunla emzirdim aylarca cektigim aci 2 gunde son buldu. Doktora bi sorup ona gore krem tedavisi uygulasan rahat edersin gibi geliyor.
Gelecek diye diyete mi girdi paşa naptı seni zorlamamak için :))Geçen haftakinden 50 Gr eksik cikti canım ya 2900 :) boyu da 1 cm uzamış 50 cm olmus
Hakkinizda ne hayirlisiysa o olsun insallah canim :)Sansimi denicem canim pazartesi gunu olmazsa sezeryana alacak en azindan icimde kalmamis olur neden normali denemedim diye :)
Kesin ise yariyormu bilmiyorumki. Dogumdan beri dikislerime ve goguslerime kullandigim medical ürünlerin hatti hesabi yok :) batirdim kocamiokadar çok yra olduysa istersen şu gümüş silverette göğüs koruyucuları dan al. İyi geliyor diye duydum. Çok yra olursa bende alırım diye düşünmüştüm pahalı olduğu için
Denedim canim zeytinyaginida aklima geldikce suruyorum. Anneminde olurmus 40 ina kadar gecmezmis benim oyle olmaz insallah.Allah size bağışlasın kizceyibenimki de geçen hafta öyleydi bu birkaç gecedir daha iyiyiz. Büyüdükçe düzeliyor canım zeytinyagi da dene canım denemediysen
Gelecek diye diyete mi girdi paşa naptı seni zorlamamak için :))
Bakalım bizimki napmış geçen sefer 2400 dü
Rezene kendim iciyorumda bebege vermeye cesaret edemem heralde. Pompa cok sert dgil aslnda lansinohun elektirikli olani biraz kendi sütümü sürüyorum sifa niyetineAllah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. göğüsün için zeytinyağı denedin mi? belki de pompa çok mu sert çekiyor o mu yara yapıyor ki? kendine rezene çayı yapıyorsan bir çay kaşığı da bebişine ver istersen hem rahatlatır hem belki uyku getirir.
Benim de bu ptesi 2900g çıkmıştı. Bizimkiler annelerini düşünüyor çok kilo alırlarsa zor doğururuz diye kilo almıyorlarÇok hareketli zaten yaaa spor yapıyor galibadoktor 3kiloyu geçmese iyi olur demişti söz dinliyor çocuk
Akıllı çocuğun hali başla oluyoÇok hareketli zaten yaaa spor yapıyor galibadoktor 3kiloyu geçmese iyi olur demişti söz dinliyor çocuk
Saol canım benim :)Masallah prensesine canım
İki çocuklu hayat nasılmış? Oğlun bebeğe nasıl tepki verdi neler yaptiniz müsait olunca bize de tüyo verirsin
Anne sutunden gecmesi ile direkt bebege verilmesinin ayni sey oldugunu dusunuoyorsaniz. O mantikla yeni dogan bebege annenin sivi olarak tukettigi hersey verilebilir size gore. Bagirsak gecirgenligi die bisey var bebeklerde ancak 6. Aydan sonra geciyor. Tr de de o caylar yenidogandan itibaren satiliyor. Ama bu dogru diye birsey yok acin okuyun lutfen dunya saglik orgutu bu konuda ne diyor. Kendi bebeginizin sorumlulugu sizde tercih sizin ama baska bebeklere yanlis yonlendirme yapmayin allah korusun bebeginin uykusuzlugundan caresiz bi anne sizin onerinize uyup cok kotu sonuclar ile karsilasabilir.
Allah şifa versin canım.Rezene kendim iciyorumda bebege vermeye cesaret edemem heralde. Pompa cok sert dgil aslnda lansinohun elektirikli olani biraz kendi sütümü sürüyorum sifa niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?