2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ilk dogumda oglum 3.5 tu ama yinede minicik gorunmustu gozume. Bu 3 kilo anca dedi doktor. Belki 2800 falanda olabilir dedi. Kiz diemi boyle minnos anlamadimki gerci ben kendim ufak tefegim bi de 8 kilo anca aldim.

Heralde ilki 2800 doğdu diye 3kiloyu geçmese iyi olur dedi canım yoksa tabi normalde 3bucuk filan iyi olur :) gerçi ufak doğan çocuk çok daha hızlı büyüyor biliyor musun. İlk 2 hafta filan yavru kedi gibiydi mesela Salih sonra tosuncuk oldu maşallah :)

Ilk dogumda oglum 3.5 tu ama yinede minicik gorunmustu gozume. Bu 3 kilo anca dedi doktor. Belki 2800 falanda olabilir dedi. Kiz diemi boyle minnos anlamadimki gerci ben kendim ufak tefegim bi de 8 kilo anca aldim.
Kızlar biraz dha minyon oluyolar tabi canım. Valla ben ufak tefek değilim 20 kg aldım ama Yusuf paşa minik.. haftasına görede geçen kontrolde 3 gün geride çıkmıştı.

Şimdi gidiyoruz bakalım ne kadar olmuş :)

Kv m de öyle diyo canım ya benm eşimde hem erken hem çok ufak doğmuş ama çabuk toparlandı diyo. Şimdide maşallahı var :))) bebeklik fotoğraflarında da gayet tombiş bişey demezsin ufak doğmuş diye :)

Kızlar geçmişi okuyamadım kim doğum yaptı bilemiyorum ama doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum çok az kaldık melegine kavusmayan hayırlısıyla sağlıkla kavuşsun inşallah bizim kız biraz sarılık olmuş süt ancak gelmeye başladı bugün insallah hayırlısıyla atlatiriz henüz hiç uyuyamadım desem yeridir son beş gündür 5 saat ancak toplamda :) zormuş annelik ama çok güzelmiş rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin

Ciktin mi canim nasilmis bebisin :)

Hay maşallah ya ilk aylarımız geldi aklıma hepimiz 7 haftalık 8 haftalık yok kese gözüktü yok kalp atışını duyduk felan diye konuşurken şimdi doğumlarımızdan bebişlerimizden bahsediyoruz:) bizim 39 haftamız bitti ama kızçeden ses seda yol doktorumuz 41. Hafta bitene kdr beklicez diyo inşallah bende müjdeli haberi veririm burdan size:) hepiniz sağlıcakla alıp büyütün cocuklarınızı..

Ciktin mi canim nasilmis bebisin :)
Yok kuzum sıra bekliyorum daha giremedim :))

Emira SY bu gece hastanede ne var acaba ya girişte insanlar en az 40 kişi ayakta, kantin kısmı iç dış full dolu. Felaket kalabalık çok merak ettim soramadmda içimde kaldı

Allah Allah bu saatte bomboş olur aslında ama acaba ünlü biri mi hastaneye yatırıldı

Bende cift tarafli bant aldim kapi susu ve masa ustune duvar kismina pano yaptirdim isimli onu yapistirmak icin.

Allah Allah bu saatte bomboş olur aslında ama acaba ünlü biri mi hastaneye yatırıldı
45 yaş üstü hepsi ya :)) ünlü yaşlı biri gelmiş olabilir
Bana da fiyat için görüşmeye gittiğimde ordaki bayan bantla balon falan yapıştırmayın demişti , kapıyada izin vermzler diye düşündüm ama öyle yapanlar çoksa bende öyle yapabilirim :) çok sağol canım :)
Yine dizi çekimi falan vardır belki
Valla hep yaşlı insanlar bilemedim ki ama acaip dolu, hafta sonu geldiğimizde dahi böyle kalabalık görmemiştim burayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…