ay bilemiyorum. Aslında çokta pahalı 400 lira mı ne. Ben de cesaret edemezdim ya işe yaramazsa diye heraldeKesin ise yariyormu bilmiyorumki. Dogumdan beri dikislerime ve goguslerime kullandigim medical ürünlerin hatti hesabi yok :) batirdim kocami
Ilk dogumda oglum 3.5 tu ama yinede minicik gorunmustu gozume. Bu 3 kilo anca dedi doktor. Belki 2800 falanda olabilir dedi. Kiz diemi boyle minnos anlamadimki gerci ben kendim ufak tefegim bi de 8 kilo anca aldim.Akıllı çocuğun hali başla oluyo
Benimkide maşallah uyuşuk. Normal doğumda çeke çeke çıkarırlar diye korkuyorumşakası bi yana cidden benmki yavaş bi yavrucak sağolsun inşallah doğunca da öyle olur.
3 kilo iyidir ya 3400 falan da bence iyidir daha azı az olmazmı.
Akıllı çocuğun hali başla oluyo
Benimkide maşallah uyuşuk. Normal doğumda çeke çeke çıkarırlar diye korkuyorumşakası bi yana cidden benmki yavaş bi yavrucak sağolsun inşallah doğunca da öyle olur.
3 kilo iyidir ya 3400 falan da bence iyidir daha azı az olmazmı.
Kızlar biraz dha minyon oluyolar tabi canım. Valla ben ufak tefek değilim 20 kg aldım ama Yusuf paşa minik.. haftasına görede geçen kontrolde 3 gün geride çıkmıştı.Ilk dogumda oglum 3.5 tu ama yinede minicik gorunmustu gozume. Bu 3 kilo anca dedi doktor. Belki 2800 falanda olabilir dedi. Kiz diemi boyle minnos anlamadimki gerci ben kendim ufak tefegim bi de 8 kilo anca aldim.
Kv m de öyle diyo canım ya benm eşimde hem erken hem çok ufak doğmuş ama çabuk toparlandı diyo. Şimdide maşallahı var :))) bebeklik fotoğraflarında da gayet tombiş bişey demezsin ufak doğmuş diye :)Heralde ilki 2800 doğdu diye 3kiloyu geçmese iyi olur dedi canım yoksa tabi normalde 3bucuk filan iyi olur :) gerçi ufak doğan çocuk çok daha hızlı büyüyor biliyor musun. İlk 2 hafta filan yavru kedi gibiydi mesela Salih sonra tosuncuk oldu maşallah :)
Ciktin mi canim nasilmis bebisin :)Kızlar biraz dha minyon oluyolar tabi canım. Valla ben ufak tefek değilim 20 kg aldım ama Yusuf paşa minik.. haftasına görede geçen kontrolde 3 gün geride çıkmıştı.
Şimdi gidiyoruz bakalım ne kadar olmuş :)
Yok kuzum sıra bekliyorum daha giremedim :))Ciktin mi canim nasilmis bebisin :)
Yok kuzum sıra bekliyorum daha giremedim :))
Emira SY bu gece hastanede ne var acaba ya girişte insanlar en az 40 kişi ayakta, kantin kısmı iç dış full dolu. Felaket kalabalık çok merak ettim soramadmda içimde kaldı
Yine dizi çekimi falan vardır belkiYok kuzum sıra bekliyorum daha giremedim :))
Emira SY bu gece hastanede ne var acaba ya girişte insanlar en az 40 kişi ayakta, kantin kısmı iç dış full dolu. Felaket kalabalık çok merak ettim soramadmda içimde kaldı
Emira SY aydingelini kızlar ben kapı süsünü nasıl asabiliriz diye sormuştum çift taraflı bantla olurmuş. Geçen nstye gittiğimde de kapıda asılı olan süslere baktım çoğu çift taraflı bantlıydı
Nst ye gidince kattaki kapıları süsleri inceliyorumO da güzel fikirmis canım :)
Nst ye gidince kattaki kapıları süsleri inceliyorum
Emira SY aydingelini kızlar ben kapı süsünü nasıl asabiliriz diye sormuştum çift taraflı bantla olurmuş. Geçen nstye gittiğimde de kapıda asılı olan süslere baktım çoğu çift taraflı bantlıydı
45 yaş üstü hepsi ya :)) ünlü yaşlı biri gelmiş olabilirAllah Allah bu saatte bomboş olur aslında ama acaba ünlü biri mi hastaneye yatırıldı
Bana da fiyat için görüşmeye gittiğimde ordaki bayan bantla balon falan yapıştırmayın demişti , kapıyada izin vermzler diye düşündüm ama öyle yapanlar çoksa bende öyle yapabilirim :) çok sağol canım :)Emira SY aydingelini kızlar ben kapı süsünü nasıl asabiliriz diye sormuştum çift taraflı bantla olurmuş. Geçen nstye gittiğimde de kapıda asılı olan süslere baktım çoğu çift taraflı bantlıydı
Valla hep yaşlı insanlar bilemedim ki ama acaip dolu, hafta sonu geldiğimizde dahi böyle kalabalık görmemiştim burayı :)Yine dizi çekimi falan vardır belki
Çift taraflı bant ile keçe kapı süsü yapısir mi acaba cnm ?Bende cift tarafli bant aldim kapi susu ve masa ustune duvar kismina pano yaptirdim isimli onu yapistirmak icin.
Doğumdan sonra da kullanacak mısın canım?Ben varim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?