2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende izin vermezler diyodum sorduk öyle dediler valla sonra nstye gidince kapılara baktık süsleri nasıl takmışlar diye çift taraflı bant vardı bende öyle yaparım yani.Benim bebiş bugün fazla hareketsiz bende nereida hanıma bi gitsemmi diyorum

Ya benim nefes almam da sıkıntı Yok ama inmemiş kanala o nasıl oluyor ? Kıpır kıpır beyfendi, ayaklarını dayıyor kaburgama, yusyuvarlak oluyor sonra niye inmiyor
Doktor hiç birşey söylemedi bana şöyle yap böyle yap diye.... size birşey önerdiler mi inmesi için ?

Hayır tatlım 2 hafta once ınmıstı gıt gıde ıyce gıdıyo kafayı dayamıs demıstı

Benim oğlum da aynı sizin kızınız gibi. Gündüzleri uyanmiyor gece de uyumuyor. Doktor kontrolünde çocuk doktoru yatmadan yıkarsaniz gece uykusu düzene girer dedi. Dün gece uyutmadan banyosunu yaptırdık emdi uyudu. Doktorun dediği gibi rahat bir gece geçirdik. Emzirmeden emzirmeye uyandı sadece ve tekrar uyudu. Bugün gündüz uykusu da çok daha hafifti. Doktorumuz her gece yıkayın dedi bakalım bugün de devam edicez. Belki siz de denemek istersiniz.

Ben oğlumda ev taşıdım temizliği filan da kendim yaptım 37 haftalıktım suyum nişanım yoktu ama bebeğin indiği bariz belliydi başı filan hissediliyodu Bunda da pek yerimde duramıyorum maalesef bugün pazara gittik ve baya bişey taşıdım çok zorlandım aşağı iniyo dedim inşallah öyle değildir yürüyüş bence işe yarar senin durumunda

Oh oh ne güzel sen de sanciyi hissetmeyenlerdensin demek :) kolayca doğuracağız inşallah hepimiz

Masallah kuzum senin minnagada sizin normal dogum olucagi icin biraz daha zamanlari var 3500 dan asagi dogmaz bence

Zaten ben pek güvenemiyorum bu ölçümlere canım ultrason kağıdında +- 400 küsur yazıyor yani şuan aslinda 2500 de olabilir 3300 de olabilir ki arada resmen uçurum var :)

İnsallah sağlıklı olsunlar da kilo zaten alacak illa ki doğunca

Sen bugün biraz daha iyi misin bu arada canım dün çok duygusaldın :)

xyzt-5544 Nerelerdesin kizz nasilsin?? Dogurdun mu?? Eksin var mi eksin

Yok canım bi ekşın
Bolca ağrım var sadece kaşıklarımda ve leğen kemiklerimde. Bizim kız biraz fazla hareketli de :) yarın kontrol var bakalım doktor doğur artık şu kızı diyecek mi

Evet canim korsyin mesela son olcumu 3100 du dogana kadar 3300 olur demisti dr 2815 dogdu mesela benimde pek guvenim yok aslinda.bugun dagha iyiyim agrim biraz hsfifledi kafamda guzel bakalim bu hormonlar hergun oynsk insanin bi gunu bi gunune uymuyor.simdide korayin 3 tane asisi var onlari yarin yaptircam kara kara dusunuyorum iki gune etkisi gecermi diye

Başını nasıl nerde hissedicem indiğini yanı, dışarıdan elleyince belli oluyor mu ki nasıl hissediliyor offf kıpır kıpır anlamıyorum ki görenler biraz inmiş karnın diyorlar ama haftaya kontrolü bekleyip öğreneceğim
Ne güzel herkes birer birer doğuruyor diyorum ama Doğum öncesi Doğum sonrası hangi hallerini daha çok tercih ediyorlar uyku düzeni açısından merak ettim ay bebek doğduktan sonrA gerçekten uykusuz mu kalınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…