Bende izin vermezler diyodum sorduk öyle dediler valla sonra nstye gidince kapılara baktık süsleri nasıl takmışlar diye çift taraflı bant vardı bende öyle yaparım yani.Benim bebiş bugün fazla hareketsiz bende nereida hanıma bi gitsemmi diyorum45 yaş üstü hepsi ya :)) ünlü yaşlı biri gelmiş olabilir
Bana da fiyat için görüşmeye gittiğimde ordaki bayan bantla balon falan yapıştırmayın demişti , kapıyada izin vermzler diye düşündüm ama öyle yapanlar çoksa bende öyle yapabilirim :) çok sağol canım :)
Valla hep yaşlı insanlar bilemedim ki ama acaip dolu, hafta sonu geldiğimizde dahi böyle kalabalık görmemiştim burayı :)
10:30 kuzum. 9 da burda olun dedı 8:30 da gıderız odamızı suslucez cunku. Valla bende erken gelcek diye hala korkuyorum. Cunku kv ye geldım sımdı karnın dunden bugun ınmıs farkında mısın dedı evet dedım rahat nefes alıyorum bugun dedım ınmıs o yol almıs dedı farkındayım sabah yatakda hızlı kalktım buraya gelırkende nefes nefese kalmadım oturabılıyorum bugun dedım bide bu gunde 3 kere 4 kere wcler yine suan batmalı baskılar var cuma kv evde yokmus cocugu ona bırskıp gıdıyorum yarın gıdıcem kontrole napmıs bakalım. Emınım kısalma filan bıseyler olmustur bıgunden bı gune farkları cok ıyı anlıyorum bu hamılelıgımde
Daha bilmiorm doktorum dogumankadar dedi simdiluk sennkullanacak misin canimDoğumdan sonra da kullanacak mısın canım?
Hayır tatlım 2 hafta once ınmıstı gıt gıde ıyce gıdıyo kafayı dayamıs demıstıYa benim nefes almam da sıkıntı Yok ama inmemiş kanala o nasıl oluyor ? Kıpır kıpır beyfendi, ayaklarını dayıyor kaburgama, yusyuvarlak oluyor sonraniye inmiyor
Doktor hiç birşey söylemedi bana şöyle yap böyle yap diye.... size birşey önerdiler mi inmesi için ?
Benim oğlum da aynı sizin kızınız gibi. Gündüzleri uyanmiyor gece de uyumuyor. Doktor kontrolünde çocuk doktoru yatmadan yıkarsaniz gece uykusu düzene girer dedi. Dün gece uyutmadan banyosunu yaptırdık emdi uyudu. Doktorun dediği gibi rahat bir gece geçirdik. Emzirmeden emzirmeye uyandı sadece ve tekrar uyudu. Bugün gündüz uykusu da çok daha hafifti. Doktorumuz her gece yıkayın dedi bakalım bugün de devam edicez. Belki siz de denemek istersiniz.Benimki kiz canim. Gündüzleri emzirmek icin 2-3 saat araliklarla ben zor uyandiriyorum. Gece 12 de bi uyaniyor sabahin 6 sina kadar uyumuyor ya böyle bir yeni dogan olabilirmi. Salliyorum emziriyorum yapmadigim kalmiyor sabaha kadar ama yok uyumuyor. goguslerimde cok yara gece hep memede durayim istiyor. kullanmadigim bisey kalmadi canim kalkanla emziriyorum o bile fayda etmiyor artik. Sagip veriyim diyorum ayni aci. Kremler ilaclar herseyi kullaniyorum yarildi iyice. Durdugum yerde sizliyor Allah kimseye yasatmasin bu aciyi.
Ya benim nefes almam da sıkıntı Yok ama inmemiş kanala o nasıl oluyor ? Kıpır kıpır beyfendi, ayaklarını dayıyor kaburgama, yusyuvarlak oluyor sonra niye inmiyor
Doktor hiç birşey söylemedi bana şöyle yap böyle yap diye.... size birşey önerdiler mi inmesi için ?
Masallah yusuf ege ye dogana kadar 3200 olur annesiYusuf paşa 2800 olmuş :) iri bi bebek değil dedi :)
Şimdi nts ye bağlandım yarım saat bekliycem şimdi :)
2 tanecik sancım çıkmış ntsde . Bitane de şaibeli bi sancı var dedi :)
Sırt üstü yatınca totosunu dayadı karnım kasıldı ama o sancıları anlamadım hiç
Anladıklarım sancıysa onu bilemiyorum
Bugün de doğurmadım
Umutlar 8 kasım
Masallah kuzum senin minnagada sizin normal dogum olucagi icin biraz daha zamanlari var 3500 dan asagi dogmaz benceGeçen haftakinden 50 Gr eksik cikti canım ya 2900 :) boyu da 1 cm uzamış 50 cm olmus
Masallah kuzum senin minnagada sizin normal dogum olucagi icin biraz daha zamanlari var 3500 dan asagi dogmaz bence
Çift taraflı bant ile keçe kapı süsü yapısir mi acaba cnm ?
Evet canim korsyin mesela son olcumu 3100 du dogana kadar 3300 olur demisti dr 2815 dogdu mesela benimde pek guvenim yok aslinda.bugun dagha iyiyim agrim biraz hsfifledi kafamda guzel bakalim bu hormonlar hergun oynsk insanin bi gunu bi gunune uymuyor.simdide korayin 3 tane asisi var onlari yarin yaptircam kara kara dusunuyorum iki gune etkisi gecermi diyeZaten ben pek güvenemiyorum bu ölçümlere canım ultrason kağıdında +- 400 küsur yazıyor yani şuan aslinda 2500 de olabilir 3300 de olabilir ki arada resmen uçurum var :)
İnsallah sağlıklı olsunlar da kilo zaten alacak illa ki doğunca
Sen bugün biraz daha iyi misin bu arada canım dün çok duygusaldın :)
Ben oğlumda ev taşıdım temizliği filan da kendim yaptım 37 haftalıktım suyum nişanım yoktu ama bebeğin indiği bariz belliydi başı filan hissediliyodu Bunda da pek yerimde duramıyorum maalesef bugün pazara gittik ve baya bişey taşıdım çok zorlandım aşağı iniyo dedim inşallah öyle değildiryürüyüş bence işe yarar senin durumunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?