Evet canim korsyin mesela son olcumu 3100 du dogana kadar 3300 olur demisti dr 2815 dogdu mesela benimde pek guvenim yok aslinda.bugun dagha iyiyim agrim biraz hsfifledi kafamda guzel bakalim bu hormonlar hergun oynsk insanin bi gunu bi gunune uymuyor.simdide korayin 3 tane asisi var onlari yarin yaptircam kara kara dusunuyorum iki gune etkisi gecermi diye
Arkadaşlar dua edin lütfen yarın sabah doğumum var sezeryan .
Sabah olur mu bilmem uyku tutar mu bilmem.
Korku var heyecan var...
Ben henuz banyo yaptiramiyorumkiBenim oğlum da aynı sizin kızınız gibi. Gündüzleri uyanmiyor gece de uyumuyor. Doktor kontrolünde çocuk doktoru yatmadan yıkarsaniz gece uykusu düzene girer dedi. Dün gece uyutmadan banyosunu yaptırdık emdi uyudu. Doktorun dediği gibi rahat bir gece geçirdik. Emzirmeden emzirmeye uyandı sadece ve tekrar uyudu. Bugün gündüz uykusu da çok daha hafifti. Doktorumuz her gece yıkayın dedi bakalım bugün de devam edicez. Belki siz de denemek istersiniz.
Kesin cozum olcagini bilsem bir dakika dusunmem ama emin olmadigm icin bende cesaret edememay bilemiyorum. Aslında çokta pahalı 400 lira mı ne. Ben de cesaret edemezdim ya işe yaramazsa diye heralde
Arkadaşlar dua edin lütfen yarın sabah doğumum var sezeryan .
Sabah olur mu bilmem uyku tutar mu bilmem.
Korku var heyecan var...
Kızlar az önce nst ye girdim çıktım çok tatlıydı bu seferki ebe ama adını sormadım.Siz hiç tanıştınızmı ebelerle?Emira SY aydingelini
Bankodaki kız ebe birazdan gelecek dedi geçen gittiğimde bugünde öyle dedi ordan ebe olduklarını biliyorum bende yoksa direk sormadım sarışın orta yaşlarda biriydi bugünkü.Geçenki gençti kızıl saçlı gibiydi.Bugünkünü sevdimAaa ebe mi onlar :) ben tanışmadım ama şimdiye kadar hepsi iyiydi yani. Tarif etsene biraz nasıl biriydi?
Bankodaki kız ebe birazdan gelecek dedi geçen gittiğimde bugünde öyle dedi ordan ebe olduklarını biliyorum bende yoksa direk sormadım sarışın orta yaşlarda biriydi bugünkü.Geçenki gençti kızıl saçlı gibiydi.Bugünkünü sevdim
Evet bende az önce geldim hastaneden bu saatte yani çok tatlı dilliydi:) geçenki hiç öyle değildi bugünkünün adını soramadığıma pişman oldumBizim nstde bu sabah iki ayrı genç bayan geldi bir onceki nstde dediğin gibi orta yaşlı bir bayan vardi. Gecenin bir vakti olmasına rağmen uzun uzun tatlı tatlı herşeyi anlatmısti ben de çok sevmiştim aynı kişi olabilir muhtemelen :)
Canim ben ptesi doktora gitmistim acilmam yoktu nst de sancim cikmadi bebekte kanala girmemisti. doktor bu bebgin gelmeye niyeti yok 1 hafta daha beklicez eger olmazsa suni sanciyla baslaticaz dedi cuma gecesi bebek pat diye geliverdi :)Kizlar dönüyorsan geldim simdi cati muayenesini yapti tekrardan catin fena degil ama bebek 3650 gr olmus az da olsa yine kastim kendimi ptesine kadar bekleyelim sabah erkenden gel dedirabarbaa dediği gibi anlatti bebek kanala inmemis acilma da yok dedi ptesi yine kontrol ederiz kanala inmis olursa suni sanciyla baslatiriz dedi ama aksi bi durum olursan riske atmaya gerek yok sezeryana alırız dedi hayirlisi bakalim hafif sancim cikmis sanirim Emira SY canim dogum icin 12 kasim yazabilirsin bana :)
Evet bende az önce geldim hastaneden bu saatte yani çok tatlı dilliydi:) geçenki hiç öyle değildi bugünkünün adını soramadığıma pişman oldum
Benim gögüslerim catlamanin ilerisinde yarildi resmen. Zaten derim cok hassas. Kizlar buraya yazmistim ya canim cok tatlidir igne bile olamam diye nelerle sinaniyorum suan sirf bebek emsin diye annelik cok baskaymisLansinoh HPA Lanolin Krem bende kullaniyorum suanda cok memnum tel gögsumde az bi yara olmustu suan da gecti .. lansinoh kremi biseye degismem hayatimi kurtardi resmen dudagimda catlamisti dudagima da suruyorum
Canim karnimdayken benimkide oyleydi hareketsizliginden ötürü kac kere doktora kostugumuzu bilmeyiz. Elimzde 3 hamilenin toplamda edindigi kadar ultrason kagidi varAkıllı çocuğun hali başla oluyo
Benimkide maşallah uyuşuk. Normal doğumda çeke çeke çıkarırlar diye korkuyorumşakası bi yana cidden benmki yavaş bi yavrucak sağolsun inşallah doğunca da öyle olur.
3 kilo iyidir ya 3400 falan da bence iyidir daha azı az olmazmı.
Bişey söylemedi sancıyla ilgili ama ben hep baktım 20lerdeydi yani yoktu sancım bebek için de iyi dedi :))Bu arada sancı filan çikti mi iyi miymiş bebiş :)
Bişey söylemedi sancıyla ilgili ama ben hep baktım 20lerdeydi yani yoktu sancım bebek için de iyi dedi :))
Ve normal doğum yaptın ya maşallah çok güzell :)) sen canım tatlı dedikçe banada bi cesaret geliyo:))Benim gögüslerim catlamanin ilerisinde yarildi resmen. Zaten derim cok hassas. Kizlar buraya yazmistim ya canim cok tatlidir igne bile olamam diye nelerle sinaniyorum suan sirf bebek emsin diye annelik cok baskaymis
Amin canim cok tesekkur ederim allah hepimizin bebegine saglik versin insallah. Bir yanlis anlasilma olmus sanirim. İyi niyetle bir öneride bulunduguna inaniyorum ben. Burda fikir alisverisinde bulunuyoruz destek oluyoruz birbirimize o yuzden burdayiz. Arkadasimizda olusabilecek risklerden söz etmis o da iyi niyetiyle yazmis. konu bebekler olunca hepimz hassaslasiyoruz sende üzülme :)Allah şifa versin canım.
benim yorumuma cevap vermek zorunda değilsin. bazı arkadaşlar bu yorumuma rahatsız oldular sanki zehir ver dedim. herkesin doğrusu iyi de başkasının yanlış. buraya da istersen danışma direk doktora git en doğrusu olur.
Rabbim sağlık sıhhat versin sanada bebeğinede.
dogumdan 1 hafta sonra dikislerimi kontrol icin cagirmisti doktorum gittim dokundurtmuyorum. Sen normal dogum yaptin farkndamisin diyor odaVe normal doğum yaptın ya maşallah çok güzell :)) sen canım tatlı dedikçe banada bi cesaret geliyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?