2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

İnşallah kolaylıkla geçer canım 2 güne geçer bence rahat ol :)

Arkadaşlar dua edin lütfen yarın sabah doğumum var sezeryan .

Sabah olur mu bilmem uyku tutar mu bilmem.

Korku var heyecan var...

Sağlıcakla kavuşun inşallah canım yarın cennetten bir melek geliyor tabi ki heyecanlanacaksin :) son kez karnında, yarın da koynunda uyuyacak inşallah minigin

Ben henuz banyo yaptiramiyorumki annem gelip yaptirdi göbegi düsünce. Yarin da isitme testi var gelelim oyle yikayalim demistik gece annem olursa bu dedigini denicem canim cok sagol :)

Arkadaşlar dua edin lütfen yarın sabah doğumum var sezeryan .

Sabah olur mu bilmem uyku tutar mu bilmem.

Korku var heyecan var...

Ayni duygulari paylasiyoruz benimde sabahtan allah yardimicimiz olsun sag salim atlatalim insallah. Saglikla kavusalim yawrularimiza

Kızlar az önce nst ye girdim çıktım çok tatlıydı bu seferki ebe ama adını sormadım.Siz hiç tanıştınızmı ebelerle? Emira SY aydingelini

Aaa ebe mi onlar :) ben tanışmadım ama şimdiye kadar hepsi iyiydi yani. Tarif etsene biraz nasıl biriydi?

Aaa ebe mi onlar :) ben tanışmadım ama şimdiye kadar hepsi iyiydi yani. Tarif etsene biraz nasıl biriydi?
Bankodaki kız ebe birazdan gelecek dedi geçen gittiğimde bugünde öyle dedi ordan ebe olduklarını biliyorum bende yoksa direk sormadım sarışın orta yaşlarda biriydi bugünkü.Geçenki gençti kızıl saçlı gibiydi.Bugünkünü sevdim

Bizim nstde bu sabah iki ayrı genç bayan geldi bir onceki nstde dediğin gibi orta yaşlı bir bayan vardi. Gecenin bir vakti olmasına rağmen uzun uzun tatlı tatlı herşeyi anlatmısti ben de çok sevmiştim aynı kişi olabilir muhtemelen :)

Evet bende az önce geldim hastaneden bu saatte yani çok tatlı dilliydi:) geçenki hiç öyle değildi bugünkünün adını soramadığıma pişman oldum

Canim ben ptesi doktora gitmistim acilmam yoktu nst de sancim cikmadi bebekte kanala girmemisti. doktor bu bebgin gelmeye niyeti yok 1 hafta daha beklicez eger olmazsa suni sanciyla baslaticaz dedi cuma gecesi bebek pat diye geliverdi :)

Lansinoh HPA Lanolin Krem bende kullaniyorum suanda cok memnum tel gögsumde az bi yara olmustu suan da gecti .. lansinoh kremi biseye degismem hayatimi kurtardi resmen dudagimda catlamisti dudagima da suruyorum
Benim gögüslerim catlamanin ilerisinde yarildi resmen. Zaten derim cok hassas. Kizlar buraya yazmistim ya canim cok tatlidir igne bile olamam diye nelerle sinaniyorum suan sirf bebek emsin diye annelik cok baskaymis

Canim karnimdayken benimkide oyleydi hareketsizliginden ötürü kac kere doktora kostugumuzu bilmeyiz. Elimzde 3 hamilenin toplamda edindigi kadar ultrason kagidi var ama dogarken pat diye dogdu. Dogduktan sonrada o karnimdaki sessiz sakin cocuktan eser yok. Seninki uslu olsun insallah :)

Benim gögüslerim catlamanin ilerisinde yarildi resmen. Zaten derim cok hassas. Kizlar buraya yazmistim ya canim cok tatlidir igne bile olamam diye nelerle sinaniyorum suan sirf bebek emsin diye annelik cok baskaymis
Ve normal doğum yaptın ya maşallah çok güzell :)) sen canım tatlı dedikçe banada bi cesaret geliyo:))

Amin canim cok tesekkur ederim allah hepimizin bebegine saglik versin insallah. Bir yanlis anlasilma olmus sanirim. İyi niyetle bir öneride bulunduguna inaniyorum ben. Burda fikir alisverisinde bulunuyoruz destek oluyoruz birbirimize o yuzden burdayiz. Arkadasimizda olusabilecek risklerden söz etmis o da iyi niyetiyle yazmis. konu bebekler olunca hepimz hassaslasiyoruz sende üzülme :)

Ve normal doğum yaptın ya maşallah çok güzell :)) sen canım tatlı dedikçe banada bi cesaret geliyo:))
dogumdan 1 hafta sonra dikislerimi kontrol icin cagirmisti doktorum gittim dokundurtmuyorum. Sen normal dogum yaptin farkndamisin diyor oda dogum aninda zaten bi sanci oldugu icin bian once bitsin diye dua etmekten baska bisey dusunemedimki. Hastaneye yatsaydim sancisiz bi sekilde belki farkli olurdu. Ama durup dururken birden sanci girdigi icin ne oldugunu anlayamadim :) en cokta elimden damar yolu actirmaktan korkuyordum hic farknda bile olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…