- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Elden damar yolundan bende korkuyorum neden koldan açmadılarki doğum olunca elden mi oluyo ? Bir de normal doğumun dikişleri alınıyomu sonradan? Sezeryan gibi kendi kendine eriyen dikişten değilmi? Sağlıkla büyüt bebişini :)dogumdan 1 hafta sonra dikislerimi kontrol icin cagirmisti doktorum gittim dokundurtmuyorum. Sen normal dogum yaptin farkndamisin diyor odadogum aninda zaten bi sanci oldugu icin bian once bitsin diye dua etmekten baska bisey dusunemedimki. Hastaneye yatsaydim sancisiz bi sekilde belki farkli olurdu. Ama durup dururken birden sanci girdigi icin ne oldugunu anlayamadim :) en cokta elimden damar yolu actirmaktan korkuyordum hic farknda bile olmadim
Arkadaşlar dua edin lütfen yarın sabah doğumum var sezeryan .
Sabah olur mu bilmem uyku tutar mu bilmem.
Korku var heyecan var...
Allah sağ salim kavuştursun kızlar inşallah, haberlerinizi bekliyoruzAyni duygulari paylasiyoruz benimde sabahtan allah yardimicimiz olsun sag salim atlatalim insallah. Saglikla kavusalim yawrularimiza
Yok canım bi ekşın
Bolca ağrım var sadece kaşıklarımda ve leğen kemiklerimde. Bizim kız biraz fazla hareketli de :) yarın kontrol var bakalım doktor doğur artık şu kızı diyecek mi
@Kozmogirl17 Tententen
Her gece düzenli olarak ikş kere wc kalkıp acaba suyum gelir mi endişesiyle dolanıyorum ama tık Yok
Sancı da yok, ay ne zaman gelicek
Benve hic dusunme beklemedigin anda gelecek bak gorursun. Oda hazirlik yapiyor gelmek icin sen dusundukce oda stres oluyi. Sakin ol bi sekilde cikarcaz sipalari icerden. Son gunlerj kendine zehir etme
Oysaaa düşlerim başkaydıııııı birden bire yarım kaldı
Ya İstanbul’a gelmişken du dedim Doğumdan önce iyice bi gezeyim salacak Kuzguncuk Kapalıçarşı setüstü bir daha çıkamam malum bebekle diye , adım atamaya toplu taşımaya binmeye korkuyorum böyle ayarlı zamansız patlıcak bomba gibi hissediyorum kendimigelde stresss olma son zamanları evde geçiriyorum
İnşallah o civarlarda olcak canım :)) 200 er gram almış bu haftalarda sıpacım :)Masallah yusuf ege ye dogana kadar 3200 olur annesi
Ya heyecan mı yaptım strest mi bilmem, o yatağa yatana kadar buzamana kadar hissettmediğim sancımsı tarzı değişik bişey yaşadım emira çok değişikti. Hastaneden çıktıktan 10 dk sonra tamamen kesildi. Galiba ya ben farketmeden çok strest yaptım yada heyecan. Daha o bantlar takıldığı an adet sancısı gibi bişey yaşadım:) ama bu sancıları hissetmedim. Hissettiğim hep o sancımsı bişeydi. Ekranda hangisi ne bilmediğime anlayamadımda. Sancılarım 89 87 ve şaibeli dediği 84 çıkmış. Bidahakine tecrübeli gidicem :) toco yazanmış galiba sancı. Kağıtta en alttakiOh oh ne güzel sen de sanciyi hissetmeyenlerdensin demek :) kolayca doğuracağız inşallah hepimiz
89-87- bitane de şaibeli 84 dediği çıkmış kuzumSancın kaç çıktı canım hissetmediğin?aydingelini
Kuzum sen niye bukadar erken giriyosun nts yeKızlar az önce nst ye girdim çıktım çok tatlıydı bu seferki ebe ama adını sormadım.Siz hiç tanıştınızmı ebelerle?Emira SY aydingelini
Amin inşallahCanim karnimdayken benimkide oyleydi hareketsizliginden ötürü kac kere doktora kostugumuzu bilmeyiz. Elimzde 3 hamilenin toplamda edindigi kadar ultrason kagidi varama dogarken pat diye dogdu. Dogduktan sonrada o karnimdaki sessiz sakin cocuktan eser yok. Seninki uslu olsun insallah :)
Kızlar hastaneye yatisim yapıldı şu an kolumda serum yazıyorum size.
Bir saate doğumhaneye alinacam.
Bana ayetel kursi okur musunuz?
Allah im size de hayırlı doğumlar versin.
Ne guzel evladinizi koklamaya dakikalar kalmis saglikla kavusun insallah :) darisi bizlereKızlar hastaneye yatisim yapıldı şu an kolumda serum yazıyorum size.
Bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim canım kilosunu da toparlar merak etme. Sen de en kısa sürede tamamen düzelmiş olursun inşallah canım. Çok geçmiş olsunAllah razı olsun iyi dilekleriniZ için.preklampsi geçirmişim.bu 20 gun içinde olmuş.doktorda anlamadı baştan.bebegim saglıklı şukur kısa bi sure kuvezde kalacakmış.solunum v.s. herşey normal şukur.
Sadece su an yogunbakımdayım tansiyonum düşürülmeye çalışılıyor.
Rabbim herkesin evladını bağışldın.saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah.
Bizide bebegimle en kısa zamanda kavustursun.dogduktan sonra yanına gidemedim bile.bugun görmeye gidicem hayırlısıyla.çok küçüjk 1900 dogdu
Sağlıkla çıkın canım.Kızlar hastaneye yatisim yapıldı şu an kolumda serum yazıyorum size.
Tez zamanda kabuşun yavrunuza. Çabuk toparlarsınız inşallah.Allah razı olsun iyi dilekleriniZ için.preklampsi geçirmişim.bu 20 gun içinde olmuş.doktorda anlamadı baştan.bebegim saglıklı şukur kısa bi sure kuvezde kalacakmış.solunum v.s. herşey normal şukur.
Sadece su an yogunbakımdayım tansiyonum düşürülmeye çalışılıyor.
Rabbim herkesin evladını bağışldın.saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah.
Bizide bebegimle en kısa zamanda kavustursun.dogduktan sonra yanına gidemedim bile.bugun görmeye gidicem hayırlısıyla.çok küçüjk 1900 dogdu
Kızlar hastaneye yatisim yapıldı şu an kolumda serum yazıyorum size.
Rica ederim umarım düzene girer.Ben henuz banyo yaptiramiyorumkiannem gelip yaptirdi göbegi düsünce. Yarin da isitme testi var gelelim oyle yikayalim demistik gece annem olursa bu dedigini denicem canim cok sagol :)
Okudum canim allah kurtarsin sag salim kucagina almam dilegi ile allaha emanet olKızlar hastaneye yatisim yapıldı şu an kolumda serum yazıyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?