2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence rahatlık açısından Doğum öncesi kesinlikle ama kokusu yeter ayy benim karnımın altında sertlik vardı başı olduğu belliydi

Arkadaşlar dua edin lütfen yarın sabah doğumum var sezeryan .

Sabah olur mu bilmem uyku tutar mu bilmem.

Korku var heyecan var...
canım hayırlısıyla kurtul ınsallah ..

Ayni duygulari paylasiyoruz benimde sabahtan allah yardimicimiz olsun sag salim atlatalim insallah. Saglikla kavusalim yawrularimiza
hayırlı doğumlar diliyorhm sağ salim insallah

ZumraBetul çok gecmıs olsun canım en kısa zamanda atlatırsın ıns kg önemli değil ki guclu oldugu belli 1900 de olsa guzel nefes alması solunumu önemli sen onu besler buyutursun

Erken mi nst için 34 ve sonrası giriliyo diye biliyorum diğer doktorda 34ve sonrasında nst gönderiyo benimkide öyle sizinki daha mı geç başlattı

Nstde yatarken ekrandaki sağ alt köşe senin kalp atışın onun üstündeki sancı sol üst bebeğin kalp atışı ordan takip edebilirsin yatarken:) sanırım aynı kişi o sarışın orta yaşlı olan çok sevimli:)) bankodaki kız ebe dedi bilmiyorum kendisine sormadım hatta adınıda sormadım keşke sorsaydım aydingelini

Daha bilmiorm doktorum dogumankadar dedi simdiluk sennkullanacak misin canim
Ben yeni başladım. Beynimde kılcal damarda pıhtı var. Önce kullanırken emzirmek sakıncalı dendi ki 6 ay kullancakmışım baya ağladım üzüldüm. İşte o zaman buraya sordum. Sonra kendi nörologum kullanabilir süte çok çok düşük miktarda geçiyor demiş. Kar zarar düşünülünce 10 günlük bebeğin süt içmesi daha faydalı dendi.

Çok geçmiş olsun canım, hemen düşer inşallah tansiyonun.Bebeğin kilosuna üzülme, önemli olan dış dünyaya çabuk adapte olabilmesi. emmesi, nefes alması vs. Çabuk toparlar o Allahın izniyle

Madangel44 oh çok şükür :) canım sancın başlamadıysa hemen güzel bir kahvaltı yap, duş alıp hastaneye git. Sancın başladıysa da muz, hurma gibi kaliteli enerji verecek gıdalar tüketip hemen hastaneye git.

Bir de su gelen saati not et ki doktorlar soruyormuş kaçta geldi diye.

Hadi Allah bir avazda kurtarsın :)

Son düzenleme:
bu topıgıde takıpteyım senın yerıne ben ctladım burda bı doguramadı ha dıyım kendıme hayırlısıyla saglıkla gelsın ınsaAllah bebısınız:)

Valla bana 9 ay geçti de şu 9 gün geçmiyor
İyice sabırsızlandığım için böyle oldu
Sen benim gibi olmazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…