Bence rahatlık açısından Doğum öncesi kesinlikleBaşını nasıl nerde hissedicem indiğini yanı, dışarıdan elleyince belli oluyor mu kinasıl hissediliyor offf kıpır kıpır anlamıyorum ki görenler biraz inmiş karnın diyorlar ama haftaya kontrolü bekleyip öğreneceğim
Ne güzel herkes birer birer doğuruyor diyorum ama Doğum öncesi Doğum sonrası hangi hallerini daha çok tercih ediyorlar uyku düzeni açısından merak ettimay bebek doğduktan sonrA gerçekten uykusuz mu kalınıyor
canım hayırlısıyla kurtul ınsallah ..Arkadaşlar dua edin lütfen yarın sabah doğumum var sezeryan .
Sabah olur mu bilmem uyku tutar mu bilmem.
Korku var heyecan var...
hayırlı doğumlar diliyorhm sağ salim insallahAyni duygulari paylasiyoruz benimde sabahtan allah yardimicimiz olsun sag salim atlatalim insallah. Saglikla kavusalim yawrularimiza
sakin kal canim. hadi hayirlisi. esyalarini al hastaneye dogru yola cikin. guzel haberlerle don.Kızlarrrr yataktayken suyum geldi ne yapıcam bilmiyorum
TMlmm cnm sağolasınYapisir canim ogluma keceden yaptim kapi susu kardesine yapilinca kiskandi oda istedi onuda odasinin kapisina cift tarafli bant ile yapistirdimEki Görüntüle 2204077
Erken mi nst için 34 ve sonrası giriliyo diye biliyorum diğer doktorda 34ve sonrasında nst gönderiyo benimkide öyle sizinki daha mı geç başlattıİnşallah o civarlarda olcak canım :)) 200 er gram almış bu haftalarda sıpacım :)
Ya heyecan mı yaptım strest mi bilmem, o yatağa yatana kadar buzamana kadar hissettmediğim sancımsı tarzı değişik bişey yaşadım emira çok değişikti. Hastaneden çıktıktan 10 dk sonra tamamen kesildi. Galiba ya ben farketmeden çok strest yaptım yada heyecan. Daha o bantlar takıldığı an adet sancısı gibi bişey yaşadım:) ama bu sancıları hissetmedim. Hissettiğim hep o sancımsı bişeydi. Ekranda hangisi ne bilmediğime anlayamadımda. Sancılarım 89 87 ve şaibeli dediği 84 çıkmış. Bidahakine tecrübeli gidicem :) toco yazanmış galiba sancı. Kağıtta en alttaki
89-87- bitane de şaibeli 84 dediği çıkmış kuzum
Kuzum sen niye bukadar erken giriyosun nts ye
Bugün beni ntste bağlayanda sarı saçlı, orta yaşlı, normal kilolarda bi bayandı. Ebe miymiş o :) ben doktor hariç kimseyle tanışmadımbitsne de genç kapalı vardı ama o bana bakmadı
Amin inşallahama bende diyorum bu sessizliğin hareketsizliğin bi sebebi olacak ve doğduğunda yerinde durmayacak diye
İnşallh benmkide seninki gibi kolay bi doğum olur canım ya, zaman daraldıkça farketmesemde strest oluyomuşum bugün nts çekilirken anladım
Ben yeni başladım. Beynimde kılcal damarda pıhtı var. Önce kullanırken emzirmek sakıncalı dendi ki 6 ay kullancakmışım baya ağladım üzüldüm. İşte o zaman buraya sordum. Sonra kendi nörologum kullanabilir süte çok çok düşük miktarda geçiyor demiş. Kar zarar düşünülünce 10 günlük bebeğin süt içmesi daha faydalı dendi.Daha bilmiorm doktorum dogumankadar dedi simdiluk sennkullanacak misin canim
Çok geçmiş olsun canım, hemen düşer inşallah tansiyonun.Bebeğin kilosuna üzülme, önemli olan dış dünyaya çabuk adapte olabilmesi. emmesi, nefes alması vs. Çabuk toparlar o Allahın izniyleAllah razı olsun iyi dilekleriniZ için.preklampsi geçirmişim.bu 20 gun içinde olmuş.doktorda anlamadı baştan.bebegim saglıklı şukur kısa bi sure kuvezde kalacakmış.solunum v.s. herşey normal şukur.
Sadece su an yogunbakımdayım tansiyonum düşürülmeye çalışılıyor.
Rabbim herkesin evladını bağışldın.saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah.
Bizide bebegimle en kısa zamanda kavustursun.dogduktan sonra yanına gidemedim bile.bugun görmeye gidicem hayırlısıyla.çok küçüjk 1900 dogdu
Ben hareketlerini vajide hissediyorum kafası baya aşağıdaBence rahatlık açısından Doğum öncesi kesinlikleama kokusu yeter ayy benim karnımın altında sertlik vardı başı olduğu belliydi
Sakince kalk, eşyalarını ayarla, sonra hastaneye gitKızlarrrr yataktayken suyum geldi ne yapıcam bilmiyorum
bu topıgıde takıpteyım senın yerıne ben ctladım burda bı doguramadı ha dıyım kendımeSakince kalk, eşyalarını ayarla, sonra hastaneye gitkeşke benim de suyum gelse
bu topıgıde takıpteyım senın yerıne ben ctladım burda bı doguramadı ha dıyım kendımehayırlısıyla saglıkla gelsın ınsaAllah bebısınız:)
kızım 38+1 de dogdu şimdiki nasıl olcak bılmıyorum sezeryan ıhtımalım var :) bebısın oglan mıValla bana 9 ay geçti de şu 9 gün geçmiyor
İyice sabırsızlandığım için böyle oldu
Sen benim gibi olmazsın inşallah
Kız bebek, güya beklemez diyolardıkızım 38+1 de dogdu şimdiki nasıl olcak bılmıyorum sezeryan ıhtımalım var :) bebısın oglan mı
Sana da hayırlısı olsun, inşallah en kolay şekilde kucağına alırsınkızım 38+1 de dogdu şimdiki nasıl olcak bılmıyorum sezeryan ıhtımalım var :) bebısın oglan mı
1 hafta içinde baya kılo alıyorlar yanı doguramssan 3500 kıloyu gcer 4 olursa malum sezryan yapıyorlar genelde . çatına bakıldı mıKız bebek, güya beklemez diyolardı
Kilosu da 3 gün önce 3150 gr dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?