Canimm medilife kapıları nasil hic bakmadim tul falan da aldim ama sen nasil yapmistin salihte :)O da güzel fikirmis canım :)
1 hafta içinde baya kılo alıyorlar yanı doguramssan 3500 kıloyu gcer 4 olursa malum sezryan yapıyorlar genelde . çatına bakıldı mı
amın gercektan ınsan da bı koru oluyor ıstersen 10.cocuk olsun :)ılkınde sancı gelene kadar korkmustum sonrasında korku olmuyır artık dogsun dıye bos yere ıkındımSana da hayırlısı olsun, inşallah en kolay şekilde kucağına alırsın
Bana erken geldi kuzum. Emiracım ve ben 37+4 de ilk kez bağlandık nts ye :) biçok arkadaşta 37 de bağlandı ilk kez o yüzden merak ettim :)Erken mi nst için 34 ve sonrası giriliyo diye biliyorum diğer doktorda 34ve sonrasında nst gönderiyo benimkide öyle sizinki daha mı geç başlattı
Eğer ebe oysa benle çok muhattap olmadı ama diğerleri ile biraz iyiydi. Hatta bi kıza dedi ki senin sancın var böyle devam ederse sen yarın gelirsin, belki göndermez bile diye. Sonra kız doktora indi geri geldi bidaha nts çekilmek için.Nstde yatarken ekrandaki sağ alt köşe senin kalp atışın onun üstündeki sancı sol üst bebeğin kalp atışı ordan takip edebilirsin yatarken:) sanırım aynı kişi o sarışın orta yaşlı olan çok sevimli:)) bankodaki kız ebe dedi bilmiyorum kendisine sormadım hatta adınıda sormadım keşke sorsaydımaydingelini
Masallah kucuk erkege seni hic zorlamicak annesi saglikla gelsin :)Yusuf paşa 2800 olmuş :) iri bi bebek değil dedi :)
Şimdi nts ye bağlandım yarım saat bekliycem şimdi :)
nasıl yapmıcak?unutmasınlarda o esnada ben yaptırmadım cok pişmanım ama yanı dogum sırasında da anlasılıyor lması lazım onu da mı anlamadılar bılmemÇatı muayenesi yapmayacakmış
4 kiloya kadar normal bekleriz dedi
Ya ben 150 boyunda bi kızım 4 kilo çıkaramam
nasıl yapmıcak?unutmasınlarda o esnada ben yaptırmadım cok pişmanım ama yanı dogum sırasında da anlasılıyor lması lazım onu da mı anlamadılar bılmem
hayırlısı olsun :)dogurunca haber et takıpteyım herkes rahatlasınDoğum sırasında bakmayı uygun buluyor doktorum. Bu da normalmiş, bazı doktorlar önceden bakmayı gerekli görmüyormuş.
Doktorun verdiği takvimde 34teydi herkesin nstsi Bende ordan biliyorum diğer doktora giden arkadaşımda 34te başladıBana erken geldi kuzum. Emiracım ve ben 37+4 de ilk kez bağlandık nts ye :) biçok arkadaşta 37 de bağlandı ilk kez o yüzden merak ettim :)
Eğer ebe oysa benle çok muhattap olmadı ama diğerleri ile biraz iyiydi. Hatta bi kıza dedi ki senin sancın var böyle devam ederse sen yarın gelirsin, belki göndermez bile diye. Sonra kız doktora indi geri geldi bidaha nts çekilmek için.
Hımm en üst hep 130 140 falan civarındaydı, sağ alt toco mu ne yazıyodu demek o kalp atışı. Haftaya yine nts ye bağlar kesin o sıra tecrübeli olurum :))
Ben bankoya gittiğimde o sarılın bayan zaten oradaydı. Biraz bekle nts dolu boşalsın seni alcam dedi. Sonra gelip bağladı. Ebe ise iyi yumuşak yüzlü birine benziyodu :)
O gelecegi zamani biliyordur annesi :) benim de iki gunum kaldi ama bende de tik yok ptesi doguma gidicem beklemek istemiyorum korkuyorum bisey olur diyeBenim de 12 sinde 40 haftam doluyor ama hiç sancım yok. Doktor çatı muayenesi yaptı normal uygun dedi sadece kilosu biraz fazla eğer 4 e gelirse zor olur dsdi. Sancı ne zaman gelir meraktayım.
Bende öyleyim seninkide mi önden gidiyo canım?Çatı muayenesi yapmayacakmış
4 kiloya kadar normal bekleriz dedi
Ya ben 150 boyunda bi kızım 4 kilo çıkaramam
Anladim canim beklemeye de korkuyorum gunu doluyor bisey olursa korkusu var o yüzden tek umudum ptesi :)Canim ben ptesi doktora gitmistim acilmam yoktu nst de sancim cikmadi bebekte kanala girmemisti. doktor bu bebgin gelmeye niyeti yok 1 hafta daha beklicez eger olmazsa suni sanciyla baslaticaz dedi cuma gecesi bebek pat diye geliverdi :)
Hayırlısıyla inşallah en çok ben rahatlıcamhayırlısı olsun :)dogurunca haber et takıpteyım herkes rahatlasın
Bende öyleyim seninkide mi önden gidiyo canım?
Canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin okudum dualarimiz sizinle :)Kızlar hastaneye yatisim yapıldı şu an kolumda serum yazıyorum size.
Bir saate doğumhaneye alinacam.
Bana ayetel kursi okur musunuz?
Allah im size de hayırlı doğumlar versin.
Hayır tam tersi
Benim 15 gün geç döllenme
son adet tarihime göre bugün 40+6
Ama doktor ultrasonu baz alıyor
25 ocak 2018 son adet tarihim
287 gündür bu hamilelikle uğraşıyorum
Normal bi hamilelik 280 gün yahu
Madangel44 oh çok şükür :) canım sancın başlamadıysa hemen güzel bir kahvaltı yap, duş alıp hastaneye git. Sancın başladıysa da muz, hurma gibi kaliteli enerji verecek gıdalar tüketip hemen hastaneye git.
Bir de su gelen saati not et ki doktorlar soruyormuş kaçta geldi diye.
Hadi Allah bir avazda kurtarsın :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Sağlıklıca kavus inşallah bebişineKızlarrrr yataktayken suyum geldi ne yapıcam bilmiyorum
Beklemedeyiz biz hala. Bakalım sen mi önce doğuracaksın ben miSakince kalk, eşyalarını ayarla, sonra hastaneye gitkeşke benim de suyum gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?