2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah esirgesin beterinden. İnşallah tez zamanda yoğun bakımdan çıkarsın sen de canım... Hiç belirti vermedi mi, çok üzüldüm ya... Elhamdulillah sen de evladın da sağsınız, kilosu hiç mühim değil Allahın izniyle annesinin sütüyle bir iki aya tamamen toparlamış olur kilosu da annesi..

Kanala İnmemiş hiç açıklığım Yok ilk bebek sancı da versem dedi olumsuz şekilde. Kafasını salladı
Sezaryan için yatış verdi eve dönüyorum VALİZİMİ almaya

Kanala İnmemiş hiç açıklığım Yok ilk bebek sancı da versem dedi olumsuz şekilde. Kafasını salladı
Sen canını sıkma canım, bugün kavuşuyorsun bebeğine, sadece ona odaklan. İnşallah sezeryanın da en güzel şekilde geçer. Spinal filan mı olacak, yoksa genel anestezi mi canım? Konuştunuz mu?

Doktor da buna benzer söyledi çok açıklama yapmadı ama belki dedim başından savmıştır:) sağol içim rahatladı canım

4 kiloyu okuyunca öyle sandım bende 4 olursa diye korkuyorumda

valla benim de gözüm korkuyor ! 4 kilo aşırı büyük geliyor

Beklemedeyiz biz hala. Bakalım sen mi önce doğuracaksın ben mi Ben biraz daha dursun istiyorum gerçi ya pazar ya da ptesi gelsin :)

valla senle çok yakınız ben de pazartesi bi kontrole daha gidicem. umarım o zamana kadar gelir :)

aaa hayırlı olsun, madem açıklık yok suni de işe yaramaz diyor, o zaman en kolay şekilde kucağına alırsın inşallah :)

Demekki hayirlisi boyleymis canim aynisini bana da dedi doktorum kanala inmemis ve açıklığın yoksa sezeryana alicam dedi ne mutlu sana ki bebegine kavusuyosun

valla benim de gözüm korkuyor ! 4 kilo aşırı büyük geliyor

valla senle çok yakınız ben de pazartesi bi kontrole daha gidicem. umarım o zamana kadar gelir :)
Benim de ptesi kontrolüm var. Bakalım kontrole gidebilecek miyim, o zamana kadar doğurmuş olacak miyim merak ediyorum :) ilk kizim 38+3de kucagimdaydi. Bugün 38+3deyiz ama hala karnımda

S Spizella pearlshine ben de sizinle ayni zamanlardayim ama daha hic doguracakmisim gibi gelmiyor :)) daha hic acikligim yok,asagi da inmedi. 40'i gececekmisiz gibi geliyor bana o yuzden.
Çok heyecanlı bir bekleyiş bizimki kafası aşağıda bekliyor :) bakalım ne zaman karar verecekler gelmeye :)

Benim de ptesi kontrolüm var. Bakalım kontrole gidebilecek miyim, o zamana kadar doğurmuş olacak miyim merak ediyorum :) ilk kizim 38+3de kucagimdaydi. Bugün 38+3deyiz ama hala karnımda

Çok heyecanlı bir bekleyiş bizimki kafası aşağıda bekliyor :) bakalım ne zaman karar verecekler gelmeye :)

benimki de kafa aşağıda ama kanala tam girmemiş dedi doktor.
yaa ilkinde 38+3 olunca haklı olarak bekliyosundur bugün
inşallah gelir istediğin zamanda

Sen canını sıkma canım, bugün kavuşuyorsun bebeğine, sadece ona odaklan. İnşallah sezeryanın da en güzel şekilde geçer. Spinal filan mı olacak, yoksa genel anestezi mi canım? Konuştunuz mu?

Hiç birşey konuşmadık hastaneye geldiğinde doktorum konuşuruz ben özel muayenehanesine gittim hastane de doktor da yakındı eve...

Hemen olmaz anca yatış kan tahlili işlemleri yapılır vs dedi...

Eşim İzmit’te ben istanbul, yetişebilecek mi onu düşünüyoruz , panik oldum , hiç beklemiyordum aslında bugün bu hafta bebeği....

Şoktayım donuk bi haldeyim ne hissedicem bilmiyorum.

Doktor da buna benzer söyledi çok açıklama yapmadı ama belki dedim başından savmıştır:) sağol içim rahatladı canım
Canım benim niye savsın doktor başından bebeğin kalbinin atışının (ona bebek hareketi de diyorlar) düşük olması da bebek uyuyor demek oluyormuş ve uyanana kadar bekleniyormuş. Nstye girerken tok karna olmak ya da bi çikolata vs yemek bebeği uyandırıp daha doğru sonuç alınmasına sebep oluyormuş.

benimki de kafa aşağıda ama kanala tam girmemiş dedi doktor.
yaa ilkinde 38+3 olunca haklı olarak bekliyosundur bugün
inşallah gelir istediğin zamanda
Aynen benimkinin de kafasi asagida ama kanala girmemis, gobegimi goren de hic inmemis diyor. Ama inmeden de sancilar gelebiliyor diyorlar, bakalim gorecegiz :) bu arada benim doktorum her sey yolunda olursa 42. Haftaya kadar bile bekleriz diyor. Ay nerdeyse 1 ay daha demek bu :)

42 nedir ya insan çatlar

Olur mu oyle sey sute ne gececek ne sacma sonucta senin damar tikanikligin war bndede genetik hamileligi ogrendigim ilk andan beri vuruluyorum ve dogumdan snraya kadar buyyk ihtimal vurulacagim sonucta vicudumuzda kan akışı zten var süte neden gecsin ki bizim derdimiz damar tikanikligi sonucta kanimizi sulandiriyoruz ki akış saglansin hic üzülme aglama sakin

Hiç biseyi kendine sıkıntı etme canım. Herşey yoluna girer. Eşin de yetişir. Hayirlisiyla bebeğini kucağına almaya odaklan. En önemli şey şu anda senin ve bebeğinin sağlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…