2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
42 cok fazla yaa. O kadar beklersem strese girerim ben

35.haftanda kaç kiloydu da doktor şuan 4ü öngörüyo bende 4nasıl doğurucam diyorum ya 35.haftamdayım ondan soruyorum

Canimm medilife kapıları nasil hic bakmadim tul falan da aldim ama sen nasil yapmistin salihte :)

Askı vardı canım dur fotoğrafını koyayım

Ben 29 haftalıkken sancı hissedip nst nst ye girmiştim ama çıkmamıştı canım.

İlk hamilelikte 32 haftadan itibaren her muayenede nst istemişti eski doktorum. Her doktorun uygulaması farklı galiba :)

:)) sağol valla iyice evhamlı oldum işte sağ salim doğsun bebişler gözümüzün önünde dursunlar ya:)

boşver paniği yetişir eşin bence sen mutlu olmaya bak :)

Yetişir canım üzülme. İzmit yakın zaten bak hem sezeryan olacak. Sezeryan işlemleri yapılırken o da yetişir Allahın izniyle.

Masallah kucuk erkege seni hic zorlamicak annesi saglikla gelsin :)
Galiba teyzesi :)) inşallah kolay bi doğum olur hepimizinki ya :)
Valla bilemedimki kuzum her doktor farklı demekki. Bende geçen kontrolde nts çektirşr dedim çektirmedi. Bunda alttan muayene eder dedim etmedi :)))
Artık şansımıza o gün hangi ebe olursa napalım :)
Normal olmasa illaki nts de söylerdi canım kalp atışı için
Kanala İnmemiş hiç açıklığım Yok ilk bebek sancı da versem dedi olumsuz şekilde. Kafasını salladı
Sezaryan için yatış verdi eve dönüyorum VALİZİMİ almaya
Hayırlısı bu demekki canım sağlıcakla al kucağına inşallah
Dmeek hepsi farklı canım bilemedim ki. Ben bu sefer çatı muayenesi yapar dedm yine yapmadı :)

rabarbaa B birdelimuallime kızlar naptınız kavuştunuz mu yavrularınıza :)

Çatı muayeneside 38de oluyo genelde di mi? Kabusum

Doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.

Kanala İnmemiş hiç açıklığım Yok ilk bebek sancı da versem dedi olumsuz şekilde. Kafasını salladı
Sezaryan için yatış verdi eve dönüyorum VALİZİMİ almaya
Saatlerce sancı çekip sezeryana dönülebiliyor. En azından doktorun boşuna yormayacak seni. Sağlıkla al canım bebeğini.

Ayyy cok güzelmiş:) tanitim filminde de 424 numarali odayi kullanmislar :)

Amin kuzucumm insallah :)

Kizlar reyap da diler hanima giden bi tanidigim vardi yakin arkadasim 37. Haftanin icinde tansiyon yuksekligi sebebiyle acil sezeryana aliyorlarmis ben sakasina hep takiliyordum ona benden once dogurucan diye kendimi cok kotu hissediyorum gercek oldugu icin nolur dua edelim herseu yolunda olsun

Çatı muayeneside 38de oluyo genelde di mi? Kabusum
Onu da her doktor farklı yapıyo kuzum. Ama bana haftaya gel dedi sanırım ozaman yapcak. Hiç demedi çatı muayenesi yapcam falan diye. Bende kasılırım ama okadar korkmuyorum şuan ya inşallah korkulacak bişry değildir
Hayırlısı olsun kuzum haftası ufak değil sağlıcakla alsın kucağına inşallah

Dünde benm tansiyonum yüksek geldi doktoruma. 3 kez ölçtü. En sonuncusu normale yakındı sonra rhatladı

Tansiyon cok onemliymis yaa Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin

Benim gögüslerim catlamanin ilerisinde yarildi resmen. Zaten derim cok hassas. Kizlar buraya yazmistim ya canim cok tatlidir igne bile olamam diye nelerle sinaniyorum suan sirf bebek emsin diye annelik cok baskaymis
Tatlimm benim iyilesti meme ucunu degilde tamamini kavramasina özen göster öyle yara olusunu engellemis olursun , cok gecmis olsun , kren surup havalandirmaya calisiyorum devamli .. bide sicak suya tutuyorum daha iyi aksin diye

Kiz bugun bende nst ye gircem ya benimkide uyuyosa asla uyanmiyo uyudugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…