42 cok fazla yaa. O kadar beklersem strese girerim benAynen benimkinin de kafasi asagida ama kanala girmemis, gobegimi goren de hic inmemis diyor. Ama inmeden de sancilar gelebiliyor diyorlar, bakalim gorecegiz :) bu arada benim doktorum her sey yolunda olursa 42. Haftaya kadar bile bekleriz diyor. Ay nerdeyse 1 ay daha demek bu :)
Canimm medilife kapıları nasil hic bakmadim tul falan da aldim ama sen nasil yapmistin salihte :)
Bana erken geldi kuzum. Emiracım ve ben 37+4 de ilk kez bağlandık nts ye :) biçok arkadaşta 37 de bağlandı ilk kez o yüzden merak ettim :)
Eğer ebe oysa benle çok muhattap olmadı ama diğerleri ile biraz iyiydi. Hatta bi kıza dedi ki senin sancın var böyle devam ederse sen yarın gelirsin, belki göndermez bile diye. Sonra kız doktora indi geri geldi bidaha nts çekilmek için.
Hımm en üst hep 130 140 falan civarındaydı, sağ alt toco mu ne yazıyodu demek o kalp atışı. Haftaya yine nts ye bağlar kesin o sıra tecrübeli olurum :))
Ben bankoya gittiğimde o sarılın bayan zaten oradaydı. Biraz bekle nts dolu boşalsın seni alcam dedi. Sonra gelip bağladı. Ebe ise iyi yumuşak yüzlü birine benziyodu :)
:)) sağol valla iyice evhamlı oldum işte sağ salim doğsun bebişler gözümüzün önünde dursunlar ya:)Canım benim niye savsın doktor başındanbebeğin kalbinin atışının (ona bebek hareketi de diyorlar) düşük olması da bebek uyuyor demek oluyormuş ve uyanana kadar bekleniyormuş. Nstye girerken tok karna olmak ya da bi çikolata vs yemek bebeği uyandırıp daha doğru sonuç alınmasına sebep oluyormuş.
boşver paniği yetişir eşin bence sen mutlu olmaya bak :)Hiç birşey konuşmadık hastaneye geldiğinde doktorum konuşuruz ben özel muayenehanesine gittim hastane de doktor da yakındı eve...
Hemen olmaz anca yatış kan tahlili işlemleri yapılır vs dedi...
Eşim İzmit’te ben istanbul, yetişebilecek mi onu düşünüyoruz , panik oldum , hiç beklemiyordum aslında bugün bu hafta bebeği....
Şoktayım donuk bi haldeyim ne hissedicem bilmiyorum.
Yetişir canım üzülme. İzmit yakın zaten bak hem sezeryan olacak. Sezeryan işlemleri yapılırken o da yetişir Allahın izniyle.Hiç birşey konuşmadık hastaneye geldiğinde doktorum konuşuruz ben özel muayenehanesine gittim hastane de doktor da yakındı eve...
Hemen olmaz anca yatış kan tahlili işlemleri yapılır vs dedi...
Eşim İzmit’te ben istanbul, yetişebilecek mi onu düşünüyoruz , panik oldum , hiç beklemiyordum aslında bugün bu hafta bebeği....
Şoktayım donuk bi haldeyim ne hissedicem bilmiyorum.
Galiba teyzesi :)) inşallah kolay bi doğum olur hepimizinki ya :)Masallah kucuk erkege seni hic zorlamicak annesi saglikla gelsin :)
Valla bilemedimki kuzum her doktor farklı demekki. Bende geçen kontrolde nts çektirşr dedim çektirmedi. Bunda alttan muayene eder dedim etmedi :)))Doktorun verdiği takvimde 34teydi herkesin nstsi Bende ordan biliyorum diğer doktora giden arkadaşımda 34te başladıdemek değişiyo sizinki nereida hanımdı di mi. Sarışın olan ebe değilse üzüldüm nereida hanımlada arası çok iyiydi akşam ben gittiğimde bankodaki başkaydı benim kızımın kalbi at koşturuyo gibi hep yüksek çıkıyo doktora yine sorucam normalmi diye
Hayırlısı bu demekki canım sağlıcakla al kucağına inşallahKanala İnmemiş hiç açıklığım Yok ilk bebek sancı da versem dedi olumsuz şekilde. Kafasını salladı
Sezaryan için yatış verdi eve dönüyorum VALİZİMİ almaya
Dmeek hepsi farklı canım bilemedim ki. Ben bu sefer çatı muayenesi yapar dedm yine yapmadı :)Askı vardı canım dur fotoğrafını koyayım
Eki Görüntüle 2204138
Ben 29 haftalıkken sancı hissedip nst nst ye girmiştim ama çıkmamıştı canım.
İlk hamilelikte 32 haftadan itibaren her muayenede nst istemişti eski doktorum. Her doktorun uygulaması farklı galiba :)
Çatı muayeneside 38de oluyo genelde di mi? KabusumGaliba teyzesi :)) inşallah kolay bi doğum olur hepimizinki ya :)
Valla bilemedimki kuzum her doktor farklı demekki. Bende geçen kontrolde nts çektirşr dedim çektirmedi. Bunda alttan muayene eder dedim etmedi :)))
Artık şansımıza o gün hangi ebe olursa napalım :)
Normal olmasa illaki nts de söylerdi canım kalp atışı için
Hayırlısı bu demekki canım sağlıcakla al kucağına inşallah
Dmeek hepsi farklı canım bilemedim ki. Ben bu sefer çatı muayenesi yapar dedm yine yapmadı :)
rabarbaa B birdelimuallime kızlar naptınız kavuştunuz mu yavrularınıza :)
Saatlerce sancı çekip sezeryana dönülebiliyor. En azından doktorun boşuna yormayacak seni. Sağlıkla al canım bebeğini.Kanala İnmemiş hiç açıklığım Yok ilk bebek sancı da versem dedi olumsuz şekilde. Kafasını salladı
Sezaryan için yatış verdi eve dönüyorum VALİZİMİ almaya
Ayyy cok güzelmiş:) tanitim filminde de 424 numarali odayi kullanmislar :)Askı vardı canım dur fotoğrafını koyayım
Eki Görüntüle 2204138
Ben 29 haftalıkken sancı hissedip nst nst ye girmiştim ama çıkmamıştı canım.
İlk hamilelikte 32 haftadan itibaren her muayenede nst istemişti eski doktorum. Her doktorun uygulaması farklı galiba :)
Ayyy cok güzelmiş:) tanitim filminde de 424 numarali odayi kullanmislar :)
Sansimi denerim canim insallah boştur :)Boşsa mutlaka o odayı işte canım baya ferah güzel bir odaydi :)
Amin kuzucumm insallah :)Galiba teyzesi :)) inşallah kolay bi doğum olur hepimizinki ya :)
Valla bilemedimki kuzum her doktor farklı demekki. Bende geçen kontrolde nts çektirşr dedim çektirmedi. Bunda alttan muayene eder dedim etmedi :)))
Artık şansımıza o gün hangi ebe olursa napalım :)
Normal olmasa illaki nts de söylerdi canım kalp atışı için
Hayırlısı bu demekki canım sağlıcakla al kucağına inşallah
Dmeek hepsi farklı canım bilemedim ki. Ben bu sefer çatı muayenesi yapar dedm yine yapmadı :)
rabarbaa B birdelimuallime kızlar naptınız kavuştunuz mu yavrularınıza :)
Onu da her doktor farklı yapıyo kuzum. Ama bana haftaya gel dedi sanırım ozaman yapcak. Hiç demedi çatı muayenesi yapcam falan diye. Bende kasılırım ama okadar korkmuyorum şuan ya inşallah korkulacak bişry değildirÇatı muayeneside 38de oluyo genelde di mi? Kabusum
Hayırlısı olsun kuzum haftası ufak değil sağlıcakla alsın kucağına inşallahKizlar reyap da diler hanima giden bi tanidigim vardi yakin arkadasim 37. Haftanin icinde tansiyon yuksekligi sebebiyle acil sezeryana aliyorlarmis ben sakasina hep takiliyordum ona benden once dogurucan diye kendimi cok kotu hissediyorum gercek oldugu icin nolur dua edelim herseu yolunda olsun
Benim de :))))Sakince kalk, eşyalarını ayarla, sonra hastaneye gitkeşke benim de suyum gelse
Tansiyon cok onemliymis yaa Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsinOnu da her doktor farklı yapıyo kuzum. Ama bana haftaya gel dedi sanırım ozaman yapcak. Hiç demedi çatı muayenesi yapcam falan diye. Bende kasılırım ama okadar korkmuyorum şuan ya inşallah korkulacak bişry değildir
Hayırlısı olsun kuzum haftası ufak değil sağlıcakla alsın kucağına inşallah
Dünde benm tansiyonum yüksek geldi doktoruma. 3 kez ölçtü. En sonuncusu normale yakındı sonra rhatladı
Tatlimm benim iyilesti meme ucunu degilde tamamini kavramasina özen göster öyle yara olusunu engellemis olursun , cok gecmis olsun , kren surup havalandirmaya calisiyorum devamli .. bide sicak suya tutuyorum daha iyi aksin diyeBenim gögüslerim catlamanin ilerisinde yarildi resmen. Zaten derim cok hassas. Kizlar buraya yazmistim ya canim cok tatlidir igne bile olamam diye nelerle sinaniyorum suan sirf bebek emsin diye annelik cok baskaymis
Canım benim niye savsın doktor başındanbebeğin kalbinin atışının (ona bebek hareketi de diyorlar) düşük olması da bebek uyuyor demek oluyormuş ve uyanana kadar bekleniyormuş. Nstye girerken tok karna olmak ya da bi çikolata vs yemek bebeği uyandırıp daha doğru sonuç alınmasına sebep oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?