2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ne zaman dogurcam deyip duruyodun bak geliyor iste. Guzel bir dogumun olur insallah stres yapma islemler vs derken esin yetisir merak etme doguma

Merhaba kizlar doktordan geldim simdi o kadar kötüyüm ki nefes alamiyorum içimde kotu bseyle gtmistim zten doktora benegim 2 haftada 100gr almis sadece bende zayiflamisim 2 bucuk hafta geri kalmis beynimden asagi kaynar sular dokuldu resmen cok kotuyum sali gunu yeniden cagrdi nts ye yeniden baglayacakmis bebegim kanala dha girmemiş dogumhaneye cikaracakkis bni kontrol edilecekmis sali gunune kadar protein agirlikli beslen dedi iyi bak dedi sali guju karar verecekmis artk beslenmio senden alalim die veya kilo aldi ise kalsn die cok kotuyum cok

Canim kac kilo ki bebegin? Eger saglikliysa, kalp atislari iyiyse , suyu yerindeyse hafta ve kilo olarak geri olmasinin bir onemi yok. Benim bebegim de 2 haftaya yakin geri, ama saglikli oldugu icin doktorumuz bir problem olmadigini, bunun gelisim geriligi degil yapi oldugunu soyledi. Seni anliyorum ama gercekten kafana takma. Oyle bir durum olsa doktorun saliyi beklemeden cagirirdi seni.

Üzmemeye çalış kendini canım. Bebeğin durumu kötü olsaydı hemen alalım derdi ki sonlara doğru beslenemeyen çok bebek oluyor. Sen moralini yüksek tut yemene dikkat et. Sağlıklı olsun inşallah bebiş. Bazı bebek ufak doğuyor ama daha güzel gelişiyor iri doğandan.

Ne zaman dogurcam deyip duruyodun bak geliyor iste. Guzel bir dogumun olur insallah stres yapma islemler vs derken esin yetisir merak etme doguma

Evden çıkmadan önce su içip hurma yemiştim
Ne bileyim sezaryan olacağımı 6 saat geçmesi gerekiyormuş 5 gibi alırlar herhalde, sanırım spinal olucak, arkadaslardan biri sormuştu, ebe hemşireler öyle yap daha iyi olur bebeğini görürsün dediler, ay ne bilim ya ilk kez başımıza geliyor
Açımmmm çok aç uykum da var ama bekliyoruz - eşim yolda kayınvalidem yolda ....

Benimde öyleydi bi kaç gün sonra da doğurmuştum zaten senin kanala İnmemiş mi öyle mi diyor
Aşağıda ama rahimde açıklık yok diyo kanalla ilgili bişey söylemiyo ama kafası ztn aşağıda bide vajide hareket ettikçe çok tedirgin oluyorum.Ultrasonla bakarkende kafasını falan ölçmek için hep orda gezdiriyo ultrason aletini

Benim bayadır öyle bütün elim giriyo

Bayan doktor seninki korkma zaten ben erkek diye geriliyorum

2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die

Kurban olduğum allahim sesinizi duysun bisey olmasin bebegime delirmk uzereyim

2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
Canm olmaz korkma dr sezarynla alalm dedimi benim kuzenm dogurdu 37 haftasnda bebek kilo almadi onnda 2.700 ve bebek dogdu sukur masallh kuvezdede kalmadi swnde skntya girme buyuk ihtmal takip ederler almazsa alrlar inan sonradan aliyor emerek kilo

Merhabalar hastaneden geldim nst hakkında doktor hiçbirşeyi demedi kağıdın üst kısmında 160 var 4tane onjn dışında da hepsi 120 160 arası o mu sancı oluyo? 36+2yim kilosu 2670 gr Boyu 46cm çıktı bizden haberler böyle

Zaten erkenmiş canım senin daha inşallah bekler biraz daha minnoş. Hayırlısıyla gelsin inşallah aşağıda olması da insanı yoruyo baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…