Hiç birşey konuşmadık hastaneye geldiğinde doktorum konuşuruz ben özel muayenehanesine gittim hastane de doktor da yakındı eve...
Hemen olmaz anca yatış kan tahlili işlemleri yapılır vs dedi...
Eşim İzmit’te ben istanbul, yetişebilecek mi onu düşünüyoruz , panik oldum , hiç beklemiyordum aslında bugün bu hafta bebeği....
Şoktayım donuk bi haldeyim ne hissedicem bilmiyorum.
Ben hareketlerini vajide hissediyorum kafası baya aşağıdaama doktor kanala girmiş demiyor
Canim kac kilo ki bebegin? Eger saglikliysa, kalp atislari iyiyse , suyu yerindeyse hafta ve kilo olarak geri olmasinin bir onemi yok. Benim bebegim de 2 haftaya yakin geri, ama saglikli oldugu icin doktorumuz bir problem olmadigini, bunun gelisim geriligi degil yapi oldugunu soyledi. Seni anliyorum ama gercekten kafana takma. Oyle bir durum olsa doktorun saliyi beklemeden cagirirdi seni.Merhaba kizlar doktordan geldim simdi o kadar kötüyüm ki nefes alamiyorum içimde kotu bseyle gtmistim zten doktora benegim 2 haftada 100gr almis sadece bende zayiflamisim 2 bucuk hafta geri kalmis beynimden asagi kaynar sular dokuldu resmen cok kotuyum sali gunu yeniden cagrdi nts ye yeniden baglayacakmis bebegim kanala dha girmemiş dogumhaneye cikaracakkis bni kontrol edilecekmis sali gunune kadar protein agirlikli beslen dedi iyi bak dedi sali guju karar verecekmis artk beslenmio senden alalim die veya kilo aldi ise kalsn die cok kotuyum cok
Üzmemeye çalış kendini canım. Bebeğin durumu kötü olsaydı hemen alalım derdi ki sonlara doğru beslenemeyen çok bebek oluyor. Sen moralini yüksek tut yemene dikkat et. Sağlıklı olsun inşallah bebiş. Bazı bebek ufak doğuyor ama daha güzel gelişiyor iri doğandan.Merhaba kizlar doktordan geldim simdi o kadar kötüyüm ki nefes alamiyorum içimde kotu bseyle gtmistim zten doktora benegim 2 haftada 100gr almis sadece bende zayiflamisim 2 bucuk hafta geri kalmis beynimden asagi kaynar sular dokuldu resmen cok kotuyum sali gunu yeniden cagrdi nts ye yeniden baglayacakmis bebegim kanala dha girmemiş dogumhaneye cikaracakkis bni kontrol edilecekmis sali gunune kadar protein agirlikli beslen dedi iyi bak dedi sali guju karar verecekmis artk beslenmio senden alalim die veya kilo aldi ise kalsn die cok kotuyum cok
Ne zaman dogurcam deyip duruyodun bak geliyor iste. Guzel bir dogumun olur insallah stres yapma islemler vs derken esin yetisir merak etme doguma
Aşağıda ama rahimde açıklık yok diyo kanalla ilgili bişey söylemiyo ama kafası ztn aşağıda bide vajide hareket ettikçe çok tedirgin oluyorum.Ultrasonla bakarkende kafasını falan ölçmek için hep orda gezdiriyo ultrason aletiniBenimde öyleydi bi kaç gün sonra da doğurmuştum zaten senin kanala İnmemiş mi öyle mi diyor
Benim bayadır öyle bütün elim giriyoKızlar sanki benim karnım iyice aşağı indi. Dik otururken göğsümle karnım arasına birkaç gün önce 3 parmağım giriyordu (karnım inmeye başlamıştı) şimdi 5 parmağım giriyorkaburgalarım tamamen açık, dokunuyorum, görüyorum artık
Bayan doktor seninki korkma zaten ben erkek diye geriliyorumOnu da her doktor farklı yapıyo kuzum. Ama bana haftaya gel dedi sanırım ozaman yapcak. Hiç demedi çatı muayenesi yapcam falan diye. Bende kasılırım ama okadar korkmuyorum şuan ya inşallah korkulacak bişry değildir
Hayırlısı olsun kuzum haftası ufak değil sağlıcakla alsın kucağına inşallah
Dünde benm tansiyonum yüksek geldi doktoruma. 3 kez ölçtü. En sonuncusu normale yakındı sonra rhatladı
Canım girdin mi nstye, şimdi gördüm yazdığınıKiz bugun bende nst ye gircem ya benimkide uyuyosaasla uyanmiyo uyudugunda
2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa dieCanim kac kilo ki bebegin? Eger saglikliysa, kalp atislari iyiyse , suyu yerindeyse hafta ve kilo olarak geri olmasinin bir onemi yok. Benim bebegim de 2 haftaya yakin geri, ama saglikli oldugu icin doktorumuz bir problem olmadigini, bunun gelisim geriligi degil yapi oldugunu soyledi. Seni anliyorum ama gercekten kafana takma. Oyle bir durum olsa doktorun saliyi beklemeden cagirirdi seni.
Kurban olduğum allahim sesinizi duysun bisey olmasin bebegime delirmk uzereyimÜzmemeye çalış kendini canım. Bebeğin durumu kötü olsaydı hemen alalım derdi ki sonlara doğru beslenemeyen çok bebek oluyor. Sen moralini yüksek tut yemene dikkat et. Sağlıklı olsun inşallah bebiş. Bazı bebek ufak doğuyor ama daha güzel gelişiyor iri doğandan.
Ben agdayla hallediuorum da son haftamdayim ya gitsem mi agdaya diye dusunuyorum bisey olur mu acabaKızlar hepiniz tüyleri ağdayla mı hallediyosunuz?
Canm olmaz korkma dr sezarynla alalm dedimi benim kuzenm dogurdu 37 haftasnda bebek kilo almadi onnda 2.700 ve bebek dogdu sukur masallh kuvezdede kalmadi swnde skntya girme buyuk ihtmal takip ederler almazsa alrlar inan sonradan aliyor emerek kilo2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
Ben korkudan gidemediğim için bişey diyemiyorumBen agdayla hallediuorum da son haftamdayim ya gitsem mi agdaya diye dusunuyorum bisey olur mu acaba
Zaten erkenmiş canım senin daha inşallah bekler biraz daha minnoş. Hayırlısıyla gelsin inşallah aşağıda olması da insanı yoruyo bayaAşağıda ama rahimde açıklık yok diyo kanalla ilgili bişey söylemiyo ama kafası ztn aşağıda bide vajide hareket ettikçe çok tedirgin oluyorum.Ultrasonla bakarkende kafasını falan ölçmek için hep orda gezdiriyo ultrason aletini
Evet yürüdükçe fena oluyo:))Zaten erkenmiş canım senin daha inşallah bekler biraz daha minnoş. Hayırlısıyla gelsin inşallah aşağıda olması da insanı yoruyo baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?