Bence çok fazla yürüyüş yapma o kadar aşağıdaysa doktoruna da sor istersenEvet yürüdükçe fena oluyo:))
Hiç yürüyüş yapmıyorum günlük hareketlerdeki yürüyüşte bile zaten çatı ağrım oluyo onu demek istemiştimBence çok fazla yürüyüş yapma o kadar aşağıdaysa doktoruna da sor istersen
Sali gunu karar verecek sezeryanla alalim veya almayalim die cok cnm sikkin yaa nasil olur o kadar dikkat ediorm ki ya bisey olursa cok korkuormCanm olmaz korkma dr sezarynla alalm dedimi benim kuzenm dogurdu 37 haftasnda bebek kilo almadi onnda 2.700 ve bebek dogdu sukur masallh kuvezdede kalmadi swnde skntya girme buyuk ihtmal takip ederler almazsa alrlar inan sonradan aliyor emerek kilo
Birsey olmaz canm allah iziniyle diyorum ya kuzenmde dogurdu kuveze girmedi saglikli cocuk emerk kilo aldi korkma iyi dusun bol bol dua et hangisi hsyrlisiysa o olur ins bole yapark bebek cok etkilenyrSali gunu karar verecek sezeryanla alalim veya almayalim die cok cnm sikkin yaa nasil olur o kadar dikkat ediorm ki ya bisey olursa cok korkuorm
Gebelikte doğuma hazırlık olarak kanda pıhtılaşma başlıyormuş doğum sonrası da bi süre kullan canım ben yandım sen yanma.Olur mu oyle sey sute ne gececek ne sacma sonucta senin damar tikanikligin war bndede genetik hamileligi ogrendigim ilk andan beri vuruluyorum ve dogumdan snraya kadar buyyk ihtimal vurulacagim sonucta vicudumuzda kan akışı zten var süte neden gecsin ki bizim derdimiz damar tikanikligi sonucta kanimizi sulandiriyoruz ki akış saglansin hic üzülme aglama sakin
Ben uc yıldır gidiyorum canim her defasinda da korkarak giderim gozunu karart illaki aciyacak ama bes dakika bile surmuyor oyle dusun :)Ben korkudan gidemediğim için bişey diyemiyorum
Şimdi jiletle sertleşti ya bi anda kendimi kasarsam diye korkuyorumBen uc yıldır gidiyorum canim her defasinda da korkarak giderim gozunu karart illaki aciyacak ama bes dakika bile surmuyor oyle dusun :)
Kuzum benmkide geriden geliyo. 2 hafta önce 2400 dü benmkiside. Şuan2800 ama dün doktora dedim hala geriden geliyo dimi diye. Ever ama 2 hafta önde yada ileride gidebilir bunu sorun olarak teşkil etmiyoruz dedi. Bide şöyle bişey var ben mesela 20 kg aldım ama bebek beslenmiyor. Kaşar peynirler muzlar yumurtalar yiyorum ama beslenmiyo. Yani senin elinde olan bişey değil. Zaten bi sorun görürse apar topar sezaryene alırdı okadar gün bekletmezdi. Üzüp bebeği streste sokma. Sen yinede bol bol kaşar peynir süt muz ve yumurta tüket şu bikaç günde. Yedikten sonra soluna yatıp yarım saat bir saat dinlen.2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
Ben jiletle aliyorun maalesef, ayna yardimiyla yapiyorum 1 2 gunde bir.Kızlar hepiniz tüyleri ağdayla mı hallediyosunuz?
canim stres yapma, hem olcum hatasi olabiliyor hem de son haftalarda kordondan akis azalabiliyormus. Sagligi yerindeyse kilonun gercekten hic onemi yok. Boyle aglayarak kendini de bebegini de uzme ne olursun.2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
Canım en yakın arkadaşım 3 hafta önce bebeği kilo almıyor diye sezeryanla alındı 37. Haftadaydı. Bebeğimiz 2kg doğdu ama sağlıklı küvöze girmedi sarılık bile olmadı çok şükür. Ve şimdi kiloda alıyor gayet sağlıklı. Belki bebişlerimiz için dışarda olmak hayırlıdır bunu bilemeyiz. Canını sıkma hangisi hayırlısıyla o olsun inşallahSali gunu karar verecek sezeryanla alalim veya almayalim die cok cnm sikkin yaa nasil olur o kadar dikkat ediorm ki ya bisey olursa cok korkuorm
2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
Elimde olmadan ilk cok uzuldum suan durgunum sadeceallahm bana bagislasin evladimi bsey olmasin ne olurdua edin.Birsey olmaz canm allah iziniyle diyorum ya kuzenmde dogurdu kuveze girmedi saglikli cocuk emerk kilo aldi korkma iyi dusun bol bol dua et hangisi hsyrlisiysa o olur ins bole yapark bebek cok etkilenyr
Zaten benim genetik kan pihtilasmam var ignr kullaniorm cnm.Gebelikte doğuma hazırlık olarak kanda pıhtılaşma başlıyormuş doğum sonrası da bi süre kullan canım ben yandım sen yanma.
Sali gunu karar verecek doktor alip almama konusunda bnm korkum saliya kadar ya bisey olursa die aklim çıkıyorBirumuttur yasamak
Son haftalarda bir çok hamilenin yaşadığı bir durum bu canım.
Bi kere kendi kendini suçlama iyi bakamadım bebeğe diye. Senin elinde olan bisey değil. Plasental kan akışıyla bide bebeğin genetik yapısıyla ilgili bir durum. Hiç almamış da değil. Ayrıca ultrason cihazlarının yanılma payı var. Çok önemli bir sorun teşkil edecek bir sıkıntı olsaydı doktor hemen alalım derdi o yüzden biraz sakin olmaya panik yapmamaya çalış.
Bende inan herseyi yiyorum dikkatli besleniprm genede bu sekilde olmasi bni üzen benim 1 hafta geridne geliodu hep smdi 2 bucuk hafta olmasi korkutan bastan boyle gelseydi bu kadar uzulmezdimKuzum benmkide geriden geliyo. 2 hafta önce 2400 dü benmkiside. Şuan2800 ama dün doktora dedim hala geriden geliyo dimi diye. Ever ama 2 hafta önde yada ileride gidebilir bunu sorun olarak teşkil etmiyoruz dedi. Bide şöyle bişey var ben mesela 20 kg aldım ama bebek beslenmiyor. Kaşar peynirler muzlar yumurtalar yiyorum ama beslenmiyo. Yani senin elinde olan bişey değil. Zaten bi sorun görürse apar topar sezaryene alırdı okadar gün bekletmezdi. Üzüp bebeği streste sokma. Sen yinede bol bol kaşar peynir süt muz ve yumurta tüket şu bikaç günde. Yedikten sonra soluna yatıp yarım saat bir saat dinlen.
Son haftalarda plesenta yaşlanıyo bebeğin kilo alımı azalıyo @Tangiller bilir en iyi onu. Bebişinden fırsat bulursa söylesin sana :)
Ama korkma. Bişey olmaz bebeğine. Daha fazla kendine streste sokup bebeği de kasmazsan tabiki
Iyi olsunda az kilolu olsun sali gunune kadar nasil bekleyecegim onu bilmiormBen jiletle aliyorun maalesef, ayna yardimiyla yapiyorum 1 2 gunde bir.
canim stres yapma, hem olcum hatasi olabiliyor hem de son haftalarda kordondan akis azalabiliyormus. Sagligi yerindeyse kilonun gercekten hic onemi yok. Boyle aglayarak kendini de bebegini de uzme ne olursun.
Allahim insallah bizimki de sag salim dunyaya gelir insallahhhCanım en yakın arkadaşım 3 hafta önce bebeği kilo almıyor diye sezeryanla alındı 37. Haftadaydı. Bebeğimiz 2kg doğdu ama sağlıklı küvöze girmedi sarılık bile olmadı çok şükür. Ve şimdi kiloda alıyor gayet sağlıklı. Belki bebişlerimiz için dışarda olmak hayırlıdır bunu bilemeyiz. Canını sıkma hangisi hayırlısıyla o olsun inşallah
Allahm sesini duysun saglikli dunyaya gelsinde kilosu az olsun yeterki sag salim dunyaya gelsin sali gunune kadar bsey olmasin yavruma ne olur dua edin ne olurKorkma arkadaşım aynı sebepten bende sezaryen oldum hemde 36+0 2255 kg
Senin haftanda çok iyi, kilosuda iyi
Canını sıkma birşey olmayacak Allah’ın izni ile..
İyi olucak Allahın izniyle.bişey olucak olsa doktor salıya kadar beklemezdi bence.o riski göze almazdı.üzme kendini.Elimde olmadan ilk cok uzuldum suan durgunum sadeceallahm bana bagislasin evladimi bsey olmasin ne olurdua edin.
Zaten benim genetik kan pihtilasmam var ignr kullaniorm cnm.
Sali gunu karar verecek doktor alip almama konusunda bnm korkum saliya kadar ya bisey olursa die aklim çıkıyor
Bende inan herseyi yiyorum dikkatli besleniprm genede bu sekilde olmasi bni üzen benim 1 hafta geridne geliodu hep smdi 2 bucuk hafta olmasi korkutan bastan boyle gelseydi bu kadar uzulmezdim
Iyi olsunda az kilolu olsun sali gunune kadar nasil bekleyecegim onu bilmiorm
Allahim insallah bizimki de sag salim dunyaya gelir insallahhh
Allahm sesini duysun saglikli dunyaya gelsinde kilosu az olsun yeterki sag salim dunyaya gelsin sali gunune kadar bsey olmasin yavruma ne olur dua edin ne olur
2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
Merhabalar hastaneden geldim nst hakkında doktor hiçbirşeyi demedi kağıdın üst kısmında 160 var 4tane onjn dışında da hepsi 120 160 arası o mu sancı oluyo? 36+2yim kilosu 2670 gr Boyu 46cm çıktı bizden haberler böyle
Elimde olmadan ilk cok uzuldum suan durgunum sadeceallahm bana bagislasin evladimi bsey olmasin ne olurdua edin.
Zaten benim genetik kan pihtilasmam var ignr kullaniorm cnm.
Sali gunu karar verecek doktor alip almama konusunda bnm korkum saliya kadar ya bisey olursa die aklim çıkıyor
Bende inan herseyi yiyorum dikkatli besleniprm genede bu sekilde olmasi bni üzen benim 1 hafta geridne geliodu hep smdi 2 bucuk hafta olmasi korkutan bastan boyle gelseydi bu kadar uzulmezdim
Iyi olsunda az kilolu olsun sali gunune kadar nasil bekleyecegim onu bilmiorm
Allahim insallah bizimki de sag salim dunyaya gelir insallahhh
Allahm sesini duysun saglikli dunyaya gelsinde kilosu az olsun yeterki sag salim dunyaya gelsin sali gunune kadar bsey olmasin yavruma ne olur dua edin ne olur
Canım benim üzülüp bebeğini de daha fazla üzme benim eltim de 1 ay önce doğum yaptı bebeği beslenemediği için geriden geliyordu 2350gr doğdu 37+3 te ve sezeryanı beklemeden kendisi geldi şuan maşallahı var sağlıklı olsun varsın küçük olsun nasılsa toparlanıyorlar sonra emzirirken beslerken lütfen üzme kendini iyi düşün ki bebeğin de iyi olsun Allah’ın izniyle sağlıklı şekilde kavuşacaksın yavrunaMerhaba kizlar doktordan geldim simdi o kadar kötüyüm ki nefes alamiyorum içimde kotu bseyle gtmistim zten doktora benegim 2 haftada 100gr almis sadece bende zayiflamisim 2 bucuk hafta geri kalmis beynimden asagi kaynar sular dokuldu resmen cok kotuyum sali gunu yeniden cagrdi nts ye yeniden baglayacakmis bebegim kanala dha girmemiş dogumhaneye cikaracakkis bni kontrol edilecekmis sali gunune kadar protein agirlikli beslen dedi iyi bak dedi sali guju karar verecekmis artk beslenmio senden alalim die veya kilo aldi ise kalsn die cok kotuyum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?