2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mrb kızlar sat 15 şubat sata göre 38 haftamdyım
Ama doktorum 1 hafta geri dedi 37 diyo
Şimdi ben doğumu hangisine göre hesaplıycam
Birde kordondan dolayı sezaryene alırım dedi ne zaman sezaryen olurum sizce
Çok soru sordum kusura bakmayın kızlar kafamda deli sorular

Kurban olduğum allahim sesinizi duysun bisey olmasin bebegime delirmk uzereyim
Canım için rahat etmeyecekse gidip hergün nst ye gir. Bebeğinin kalp atışını duymak içini rahatlatır. Allah evladını bağışlasın size, gönlüne ferahlık versin. Maşallah bak bu haftalara geldik. Üzme artık kendini.

Canım o bebeğin kalp atışıdır. Bizimki durgun öyle yükselip inmeler olmadığı için tekrar çekim istiyor. Yani beğenmese sonucu sana söyler tekrar çektirirdi. İçin rahat olsun. Maşallah bebeğine.

O kalp atışı
Alttaki çizgilere bakman lazım

Canım o bebeğin kalp atışıdır. Bizimki durgun öyle yükselip inmeler olmadığı için tekrar çekim istiyor. Yani beğenmese sonucu sana söyler tekrar çektirirdi. İçin rahat olsun. Maşallah bebeğine.[/QUOTE]
Sağolun kızlar

Benimde sata göre 1hafta geri başından beri. Ultrason ölçümüne göre hesaplıyor doktorum

Benim de 2 hafta geri
Doktorun ultrasona göre hesaplıyordur
Benimki öyle yapıyor
Sata göre 40+6 yım
Ama doktora göre 38+6

Kizlar ne alemdesiniz hic okuyamiyorum bebis surekli agliyor bu ara. Goguslerim şişti sağıp posetlemeyi dusunuyorum aranizda sut saklama poseti alan var mi uygun fiyatlı isimi gorecek bisey almak istiyorum ne alıyım birde yine uygun fiyatlı cok nadiren kullanacagim bi biberon almam lazım onu da ne aliyim nasil bisey aliyim bilemedim bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim

2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
Canim bende de aynisi oldu. 37. Haftadaydim bebek 33-34 gozukuyordu son kotrolde suyum da azalmis apar topar hastaneye yatirdilar beni nst de pek parlak çıkmamıştı çünkü. Ama bence doktor yanlis olctu cunku 1 hafta once kontrolde herşey normaldi haftasiyla uyumluydu. Zaten 2200 olctu bebisin kilosunu ben 2670 dogurdum. Suni sanciyla dogumu baslattilar normal dogum yaptim bebek te gayet sağlıklı şükürler olsun sadece biraz küçük ama nerdeyse 1 aylik olduk oyle boyle gecti büyüdü. Sadece ememedigi icin sarilik riski oldu onu da yilmadan uyandirarak emzirdim surekli sariligi da atlattik şükür. Sen icini ferah tut Allah'ın izniyle hicbisey olmaz sağlıcakla kavuşursunuz evladinla. Bende ilk duydugumda cok ağladım ama sonra durumu kabullenip saglikli bi dogum yapmaya odakladim kendimi ve bebisle komustum surekli o da bana yardimci oldu ve cok ta rahat gecti dogum doktorlar bile şaşırdı ilk doğumum olduğuna. Senin de insallah öyle olacak gönlünü ferah tut

Ben yagi kullaniyorum valla.bence kremin kokusu yenidogan icin cok agir.kremide he4 sey icin kullaniyorum.ki bir yerini carpiyo morariyo yatarken suruyorum dabaha morluk yok ama simdi 2 yasina geldi 12 aydan once kullanmadim kremi. Yagi sprey siseye koydum her bezde sıkmaya devam.
Benim burda arkadasim var annesi yapiyo yagi o da yag kullaniyo kizina.krem daha pahali ve cabuk bitiyo ondan belki kremi onermistir.gerci krem basurumu bile gecirdi ise yaramiyo desem yalan olur her seye suruyorum

ya kremide alamadım zaten çok saçma bir sistem yapmışlar 50 tl altı sipariş verilemiyor ee krem o kadar yok yağda alsam oda 50 altı birde 10 tl kargo oh ne güzel. senin aldığın yerden alsam o zaman cnm var mı acaba ellerinde

Canım bende jiletle alıyorum aynen aynayla ondan sordum

Bugün terlik ve taç süsleme işimde bitti. İstedniz diye ekliyorum buraya :) terliğin alt kısmına inci yapıştırıcam ama daha fırsat olmadı belki böyle bile kalabilir :)

Bugün 7kez tuvalete çıktım ya rekorun rekoru ömrümde olmamıştı böyle bişey
Çantama son düzenlememi yaptım. Artık Allaha emanet bekliycem sıpamı
12 tane bez 6 tane göğüs pedi koydum yeter sanırım değil mi?
Çikolata siparişini de hallettim. Eşimin kuzeninin yapacağı tütülerde biterse herşeyim hazır. Sadece emzik ve biberon kaldı. Biberon da kargoda o da gelsin steril edip atıcam Allah izin verirse çantaya :)

Eklentiler

• 479393C3-81A6-4020-949B-B5DDA343DDA1.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 86

Çok güzel olmuş profesyonellere taş çıkarır canım :)

Bnmde iki hafta once 2400 du kilosu smdi 2500 olmus bende zayiflamisim kucuk dogsun yeterli dogsun kaybetmeyeyim saliya kadat bsey olmasin bnm korkum bu gercekten cok korkuorm ya bisey olursa die

Yarin başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ne düşünüp ne yapacagimi sasirdim artk donuk vaziyetteyim saglikli dusunemiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…