- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Insallah ne olursunuz dua edin bu bebegimi de kaybedemem yapamammm dayanamam allahm sen koru seytan kulagina kursunBirumuttur yasamak canim uzme kendini bu kadar benimkide geriden geliyor dr bi sikinti gorseydi saliya birakmaz hemen almak isterdi. 7 aylik bebekler dogup sorunsuz atlatıyor guzel dusun guzel olsun. Sağlıkla kucagina al insallah
Bugün terlik ve taç süsleme işimde bitti. İstedniz diye ekliyorum buraya :) terliğin alt kısmına inci yapıştırıcam ama daha fırsat olmadı belki böyle bile kalabilir :)
Bugün 7kez tuvalete çıktım ya rekorun rekoru ömrümde olmamıştı böyle bişey
Çantama son düzenlememi yaptım. Artık Allaha emanet bekliycem sıpamı
12 tane bez 6 tane göğüs pedi koydum yeter sanırım değil mi?
Çikolata siparişini de hallettim. Eşimin kuzeninin yapacağı tütülerde biterse herşeyim hazır. Sadece emzik ve biberon kaldı. Biberon da kargoda o da gelsin steril edip atıcam Allah izin verirse çantaya :)
Saglikla dogsun gelsinde gerisi onemli deil ciddennyeterki sahlikla gelsinCanım benim üzülüp bebeğini de daha fazla üzme benim eltim de 1 ay önce doğum yaptı bebeği beslenemediği için geriden geliyordu 2350gr doğdu 37+3 te ve sezeryanı beklemeden kendisi geldi şuan maşallahı var sağlıklı olsun varsın küçük olsun nasılsa toparlanıyorlar sonra emzirirken beslerken lütfen üzme kendini iyi düşün ki bebeğin de iyi olsun Allah’ın izniyle sağlıklı şekilde kavuşacaksın yavruna
Boyle seyler getirme hic aklina. Icini ferah tut, bebegin minyon olucak sadece. Dogunca sutunle buyutuceksin onu hizlica.Insallah ne olursunuz dua edin bu bebegimi de kaybedemem yapamammm dayanamam allahm sen koru seytan kulagina kursun
Aminnn insallah hepimizin evlatlarini nagislasin hayirli evlat olmalarini nasip etsin dualariniza beni de alin lutfenRabbimin izniyle hiç bişey olmaz merak etme benim bebeğimde hep başından beri 1 hafta geriden geliyo kilo alımıda çok yavaş doktor bile dedi ama burdaki arkadaşlar da olsun beni rahatlattılar önemli olan sağlıklı olması gerçekten kilo önmli değil.
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla doğmayı ve hayırlı evlat olmayı eylesin inşallah.
İçimde bi cevher varmış ama haberim yokmuş, evde olduğum süre içinde bu işe el atcam sanırım
Çok sağol canımpek merakım yoktu böyle terlikte ama oldu bitti
Kizlar ya bu aksam cok garip bir agri var kasiklarimda. Gaz mi sanci mi ayirdedemiyorum. Vajinamda batma oluyor sanki.Sanci olsa anlarim heralde dimi? Sicak dusa girdim iyi geldi, duzeni de yok agrilarin. Bebek yukaridaydi, asagi iniyor olabilir mi kizlar?
Valla ben bu ağrı sancı kasılma işlerinden hiçbir şey anlamadım yanlış yönlendirmeyeyimKizlar ya bu aksam cok garip bir agri var kasiklarimda. Gaz mi sanci mi ayirdedemiyorum. Vajinamda batma oluyor sanki.Sanci olsa anlarim heralde dimi? Sicak dusa girdim iyi geldi, duzeni de yok agrilarin. Bebek yukaridaydi, asagi iniyor olabilir mi kizlar?
Valla sahane olmus canim bunlar da. Ellerine saglik! Instagramda yapip satan profesyenellere tas cikartirsin.
Valla şımardım kızlar sağolun :) şakası bi yana yaptığım o kapı süsüne 140 tl fiyat çekmişlerdi ben 25 tlye mal ettim. Evet uğraştırıyo ama okadar aşırı da değil yani iyi para kazanılıyomuş bu işlerden belli.Harikasın canım bence de bu işi yapmalısın çok daha güzel şeyler cikarirsin ugrastikca eminim :)
Canım seni anlıyorum, hepimizin başından kaybetme korkusu geçti ama dilinle kötülük çağırma. Çoğu gebelikte bu olabiliyo plesenta yaşlanabiliyo. Salıya kadar sabredemiyosan Cumartesi git doktora bak yarında başka doktora gidecekmişsin. Bebeği daha fazla streste sokarak nelere sebep olabilirsin farkında değilsin. Lütfen sakin olmayaçalış böyle olmaz. Hepimizin kuzusu Allaha emanet. Ama dilinle lütfen kötüyü çağırma. Elini koy karnına bol bol dua etInsallah ne olursunuz dua edin bu bebegimi de kaybedemem yapamammm dayanamam allahm sen koru seytan kulagina kursun
Canım gelip giden bir ağrı değilse doğum sancısı değildir. Ben de kasıklarda sızlama gibi baskı gibi bir his yaşıyorum. Sanırım kemikler açılıyor ya da bebisler yola girmeye calisiyor
Benim bu gunlerde mide yanmalarim tavan yapti. Rennie iyi gelmemeye basladi, doktoruma soyledim bir reflu ilaci yazdi allah razi olsun oyle iyi geldi ki...Valla ben bu ağrı sancı kasılma işlerinden hiçbir şey anlamadım yanlış yönlendirmeyeyim
İnşallah dediğin gibi bişeyler oluyordur
Benim de midem yandı yine akşam yemeğinde şalgam falan içmiştim. Rennie içtim iyi geliyor anında
8 kasımı da atlattık bakalım yarın bişeyler olacak mı
Valla şımardım kızlar sağolun :) şakası bi yana yaptığım o kapı süsüne 140 tl fiyat çekmişlerdi ben 25 tlye mal ettim. Evet uğraştırıyo ama okadar aşırı da değil yani iyi para kazanılıyomuş bu işlerden belli.
Baktım evde çok bunalıyorum bu işlere uygun fiyatlarda başlarım ama şuan bilemiyorum şaka yapmıştım:))
Insallah dedigin gibidir canim. Hala hazir hissetmiyorum cunku ben :) biraz daha beklesin guzel oglum.
Benim bu gunlerde mide yanmalarim tavan yapti. Rennie iyi gelmemeye basladi, doktoruma soyledim bir reflu ilaci yazdi allah razi olsun oyle iyi geldi ki...
Evet 8 kasimi da atlattik, yarin benim dogum gunum, sonra 10 kasimda da olsun istemiyorum. 11inden sonra gel oglum diyorum basindan beri :) bakalim ne zaman gelicekler..
Bence bu isi ciddi ciddi dusunebilirsin canim. Hem oyalanirsin, hem para kazanirsin. Bakarsin isi ilerletip unlu hesaplardan biri bile olursun :)Valla şımardım kızlar sağolun :) şakası bi yana yaptığım o kapı süsüne 140 tl fiyat çekmişlerdi ben 25 tlye mal ettim. Evet uğraştırıyo ama okadar aşırı da değil yani iyi para kazanılıyomuş bu işlerden belli.
Baktım evde çok bunalıyorum bu işlere uygun fiyatlarda başlarım ama şuan bilemiyorum şaka yapmıştım:))
kötü olacak bi durum yok. Bebek sıkıntıda olsa hemen alırdı. Benim arkadaşım 38 haftalık bebeği gelişimi 34 haftada kalmıştı ama küveze bile girmedi. Sağlıkla doğması için dua et sadece. Benim ilk doğumumda 37 haftalıkken oldu bebek beslenemiyor Du çünkü. Rabbim sağlıkla doğurmaya nasip etsin hepimize.Merhaba kizlar doktordan geldim simdi o kadar kötüyüm ki nefes alamiyorum içimde kotu bseyle gtmistim zten doktora benegim 2 haftada 100gr almis sadece bende zayiflamisim 2 bucuk hafta geri kalmis beynimden asagi kaynar sular dokuldu resmen cok kotuyum sali gunu yeniden cagrdi nts ye yeniden baglayacakmis bebegim kanala dha girmemiş dogumhaneye cikaracakkis bni kontrol edilecekmis sali gunune kadar protein agirlikli beslen dedi iyi bak dedi sali guju karar verecekmis artk beslenmio senden alalim die veya kilo aldi ise kalsn die cok kotuyum cok
Sagol canim :))Doğum günün kutlu olsun :)
Senin doğum gününde gelip rol çalmasın
11 ve sonrası iyidir bence de :)
Canım girdin mi nstye, şimdi gördüm yazdığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?