2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
korkma dua et sadece. 2500 çok düşük bir kilo değil. Sadece biraz minik bir bebek olur onuda büyütürsün inşallah. Ben neden korkuyorum mesela Rabbim korusun. Bebeğim solunum sıkıntısına girmesin, mekonyum tutmasın, kordon ayrılması ya da kordon dolanması yaşamasın. Bunlar ciddi sonuçları olabilecek şeyler Rabbim korusun yavrularımız.

Canım bence o bebeğin kalp atışı ya.
37 haftalık oldu senin kız hala mı uyuyor ya :) hep uyuyordu öyle hatırlıyorum. Ama dur bakalım doğunca da sakin olabilir hadi hayırlısı :)

Yarin başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ne düşünüp ne yapacagimi sasirdim artk donuk vaziyetteyim saglikli dusunemiorm
Bebeğini görür rahatlarsın inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Bu 3. gebeliğim ben de ilk defa aşağı kemiklerimde ağrı hissediyorum. Bebek baskı yapıyor sanırım. Sıcak duş hakkaten iyi geliyor da ben de bilemiyorum ne :) Sancının düzenli olöası gerekiyor canım.

Canım bence o bebeğin kalp atışı ya.
37 haftalık oldu senin kız hala mı uyuyor ya :) hep uyuyordu öyle hatırlıyorum. Ama dur bakalım doğunca da sakin olabilir hadi hayırlısı :)

Aslinda daha hareketli totosuyla parti veriyo icerde arada ama bugun genel olarak sakindi doktora da oyle denk geldi. Nst de 10 dk bile durmadim bana diyo ki bir hareketi var neden elindekine basmadin dedim hissetmedim. Oyle hafifler etkilemiyo beni bu aralar totosunu ve bacaklarini sigdiramiyo ama kuzucum napicani sasirdi doktorda zaten cok uzun dedi mideme baskisi hala devam o yuzden

Şimdi jiletle sertleşti ya bi anda kendimi kasarsam diye korkuyorum böylede doğuma gitmek zor kötü oldu yani
Of zor oluyor evet ilk doğumumda doğum fidan bir gün önce ağda yaptırmıştım. Ama şimdi bacaklarımın hassas bölgeleri bile çok acıyor hiç cesaretim yok.
dönmezse maksat gelişi bebeği normal doğurtturmazlar sanırım. Sezeryan yaparlar

ellerine sağlık cnm bunlarda çok güzel :)

Bende kaç haftalardır mahvoldum mide yanmasından gaviscon bi işe yaramıyordu. Artık bu gittiğimde doktoruma söyledim benim kullanabileceğim hiç mi mide koruyucu yok diye lansor yazdı sabah aç karna Birtane. Bugün ilk kez içtim da damm sabahtan beri hiç midem yanmadı. Ne mükemmel bişey iş dedim ya. Şeker içinde suya çubuk tarçın atıp içmemiz bi zararı varmı dedim yok hatta şekeri dengeler iyi olur dedi. Karanfil de atabilirsin dedi. Oda şekeri dengeler dedi.

Bu akşam kv ve eşimin babaannesi geldiler saat 4 te onlara yemek hazırladım sofra hazırladım. Topladım. Sırtım belim öyle ağrıdı ki. Kadın demedi ya 2 hafta kalmış doğumuna yazık diye. Bide saat 10 buçukta kızımın uykusu geldi malum kreşe gidiyor yarın okul var. Anne yatalım demeye başladı. Ben kızı yatırayım dedim odaya gittim. Biz yatmaya gitmemize rağmen saat 11 e kadar oturdular ya. Çok komik. Korkuyorum doğumdan sonrada böyle gelip hizmet bekleyecek diye çok korkuyorum sinir olurum çünkü. Anneanne kalacak ya bugün kızıma diyor bende gelirim anneanne le beraber bakarız bebeğe. Aslında bana laf çaktırıyor. Gelecem bil demek istiyor. Ama böyle olmazki yaa. Çok kafama taktım bu işi

Lansor muhtesem bi ilac bi dogurayim ozume doncem insallah kavuscam lansora
Kv konusunda da bence susmak yerine acikca soylemelisin. Lohusalikta cekilmiyo cidden is bekleyen insanlar

Aminnn insallah hepimizin evlatlarini nagislasin hayirli evlat olmalarini nasip etsin dualariniza beni de alin lutfen
Canim bebegin hakkinda guzel seyler dusun lutfen kaybetmek ne kotu bi dusunce .hic birimiz saglikli djsunemiyoruz artik az kaldi kavusacaksin ha 300 gr eksik ha fazla ama kavusacaksin buna odaklan ve koruyu cagirma lutfen

@rabarbaa @Limoncicegi34 Madangel44 kızlar naptınız geldi mi bebisler?

Geldi canım 39+3
8.11.2018
Ertuğrul bey
3150kg falan 51cm sanırım kağıdı incelemedim
Sezaryan ile alındı spinal oldum... rahattı acı Yok...
Ama Doğuma giderken bi tek yengem vardı yanımda eşim annem abilerim çıkışa yetiştiler... ondan dolayı giderken korku panik tedirginlik artık adına ne der siz ne hissederseniz hepsi birbirine girdi titredim işte kendimi kastım ağladım da ağladım.. sonra aldılar bebeği diktiler falan sorun yok... geldim odaya gaz vs çıktı onda da sorun yok.. işte su meyve suyu içmeye başladım onun gazını atamadım...
Annemle kayınvalidem yanımda... bebeği emzirip duruyorum, alarm kurdum bakalım ama uyuyamıyorum

Maşallah gözünüz aydın.
Allah analı babalı büyütsün.

@birumutturyasamak canım bu ölçümler çok da güvenilir değil lütfen kendini ve bebeğini boş yere üzme. İnşallah yarın gittiğin doktorda için rahatlar

Allah esirgesin kaybetmek ne demek aklina getirme boyle seyler. Dualarimiz sizinle her sey cok guzel olacak insallah

Canim bebegin hakkinda guzel seyler dusun lutfen kaybetmek ne kotu bi dusunce .hic birimiz saglikli djsunemiyoruz artik az kaldi kavusacaksin ha 300 gr eksik ha fazla ama kavusacaksin buna odaklan ve koruyu cagirma lutfen
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim.allah razi olsun daha once 3 kaybim oldugu için kaybetme korkum fazlasi ile var ilk defa buraya kadar gelmisken diyemeden edemiyor insan ya bsey olursa die elimde deil allahim sen koru insallah sag salim kizimi kucagima alacagim hepimiz alacagiz insallah dualarimizi esirgemeyelim.birbirimizden allah hepinizden razi olsun

Doğum günün kutlu olsun canım

Aklına gelen başına geldi resmen canım, uykucu şirine uyanmadı demek
Ne güzel çatı muayeni de sıkıntısız atlamışsın canım, sağlıkla gelsin bakalım hanımefendi

Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah canım, tebrik ederim

Allah kuzunu size bağışlasın canım. İnşallah yarın gideceğin doktorda için ferahlar. Çok stres yaparsan kendi doktoruna da pazartesi de bir git, yavrunu gör. İçin rahatlasın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…