Malesef bikini bölgesi jlt diğerleri ağdaKızlar hepiniz tüyleri ağdayla mı hallediyosunuz?
korkma dua et sadece. 2500 çok düşük bir kilo değil. Sadece biraz minik bir bebek olur onuda büyütürsün inşallah. Ben neden korkuyorum mesela Rabbim korusun. Bebeğim solunum sıkıntısına girmesin, mekonyum tutmasın, kordon ayrılması ya da kordon dolanması yaşamasın. Bunlar ciddi sonuçları olabilecek şeyler Rabbim korusun yavrularımız.2500 suanda 2 hafta once 2400 du normalde en bastan beri 1 hafta geriydi sikinti yok demisti ama suan 2 haftafa birden bire 2.5hafta geri kalmis hic gelişmemiş dedi aglamaktan helak oldum cok korkuyorum bisey olursa die
Canım bence o bebeğin kalp atışı ya.Merhabalar hastaneden geldim nst hakkında doktor hiçbirşeyi demedi kağıdın üst kısmında 160 var 4tane onjn dışında da hepsi 120 160 arası o mu sancı oluyo? 36+2yim kilosu 2670 gr Boyu 46cm çıktı bizden haberler böyle
37 haftalık oldu senin kız hala mı uyuyor ya :) hep uyuyordu öyle hatırlıyorum. Ama dur bakalım doğunca da sakin olabilir hadi hayırlısı :)Girdim ama uyuyodu nst gecersiz sayildi cunku sanci da 0 larda bebegin kalbide duze yakindi deger olarakbana oksur dedi karnimi durttum fln ama dedim uyanmaz bosuna ugrasmayin harbiden de uyanmadi sipacan 37 oldum diye alttan muayene oldum bugun kasilcak bisey yok yaa yani beklemiyodm biraz sok etkisi oldugu icin kasilamadim. Once iki elinin isaret ve orta parmagini sokup yanlara ayirdi. Sonra bas parmagi ile makata dogru bastirdi. Bi engelin yok dedi. Makata dogru bastirinca biraz acidi ama cok degildi bence kasilmayinca normal oluyo. Aciklik yokmus bebek yukarda daha inmedi. Inmesi icin Perine masaji, squat ve gunde 1 saate yakin yurumemi tavsiye etti yani halter bile kaldirabilirim artik . Hatta squat ve masaji zeytin yagi yada bebek yagi ile gun icinde cok yap dedi. Kizim 3100 olmus 38+3 tu. 10 gun icinde dogurmaya calis 3500 gram ideal dedi. Boyunu olcemedi tam ama cok uzun olcuye gore 40 haftalik cikiyo dedi net bilgi veremedi. Plesenta yaslanmaya baslamis bu arada suyu suan yeterli dedi. Cok dardi kizimin yeri gorunce uzuldm bizde haberler boyle canim haftaya tekrar cagirdi insallah asagi iner kizim
Bebeğini görür rahatlarsın inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum.Yarin başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ne düşünüp ne yapacagimi sasirdim artk donuk vaziyetteyim saglikli dusunemiorm
Bu 3. gebeliğim ben de ilk defa aşağı kemiklerimde ağrı hissediyorum. Bebek baskı yapıyor sanırım. Sıcak duş hakkaten iyi geliyor da ben de bilemiyorum ne :) Sancının düzenli olöası gerekiyor canım.Kizlar ya bu aksam cok garip bir agri var kasiklarimda. Gaz mi sanci mi ayirdedemiyorum. Vajinamda batma oluyor sanki.Sanci olsa anlarim heralde dimi? Sicak dusa girdim iyi geldi, duzeni de yok agrilarin. Bebek yukaridaydi, asagi iniyor olabilir mi kizlar?
Canım bence o bebeğin kalp atışı ya.
37 haftalık oldu senin kız hala mı uyuyor ya :) hep uyuyordu öyle hatırlıyorum. Ama dur bakalım doğunca da sakin olabilir hadi hayırlısı :)
Of zor oluyor evet ilk doğumumda doğum fidan bir gün önce ağda yaptırmıştım. Ama şimdi bacaklarımın hassas bölgeleri bile çok acıyor hiç cesaretim yok.Şimdi jiletle sertleşti ya bi anda kendimi kasarsam diye korkuyorumböylede doğuma gitmek zor kötü oldu yani
dönmezse maksat gelişi bebeği normal doğurtturmazlar sanırım. Sezeryan yaparlarSelam arkadaşlar çok uzun süredir giremedim ara sıra takip ediyordum ne güzel bir çok arkadaş bebeğine kavuştu hayırlı olsun hasta olan kuzulara da Allah şifa versin bir an önce kavuşun
Benim bebeğim makat geliş dönmedi bir türlü göbeğimde birden düştü gözümün önünde çok ilginçti
O yüzden sezeyana karar verdik sancılarım var düzenli 15dk da bir kasılmam oluyor ama süre azalmadı nstde de çıkıyor pazartesiye kadar gelmezse pazartesi alacak doktorum artık bekleyen tüm arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
Bugün terlik ve taç süsleme işimde bitti. İstedniz diye ekliyorum buraya :) terliğin alt kısmına inci yapıştırıcam ama daha fırsat olmadı belki böyle bile kalabilir :)
Bugün 7kez tuvalete çıktım ya rekorun rekoru ömrümde olmamıştı böyle bişey
Çantama son düzenlememi yaptım. Artık Allaha emanet bekliycem sıpamı
12 tane bez 6 tane göğüs pedi koydum yeter sanırım değil mi?
Çikolata siparişini de hallettim. Eşimin kuzeninin yapacağı tütülerde biterse herşeyim hazır. Sadece emzik ve biberon kaldı. Biberon da kargoda o da gelsin steril edip atıcam Allah izin verirse çantaya :)
Bende kaç haftalardır mahvoldum mide yanmasından gaviscon bi işe yaramıyordu. Artık bu gittiğimde doktoruma söyledim benim kullanabileceğim hiç mi mide koruyucu yok diye lansor yazdı sabah aç karna Birtane. Bugün ilk kez içtim da damm sabahtan beri hiç midem yanmadı. Ne mükemmel bişey iş dedim ya. Şeker içinde suya çubuk tarçın atıp içmemiz bi zararı varmı dedim yok hatta şekeri dengeler iyi olur dedi. Karanfil de atabilirsin dedi. Oda şekeri dengeler dedi.
Bu akşam kv ve eşimin babaannesi geldiler saat 4 te onlara yemek hazırladım sofra hazırladım. Topladım. Sırtım belim öyle ağrıdı ki. Kadın demedi ya 2 hafta kalmış doğumuna yazık diye. Bide saat 10 buçukta kızımın uykusu geldi malum kreşe gidiyor yarın okul var. Anne yatalım demeye başladı. Ben kızı yatırayım dedim odaya gittim. Biz yatmaya gitmemize rağmen saat 11 e kadar oturdular ya. Çok komik. Korkuyorum doğumdan sonrada böyle gelip hizmet bekleyecek diye çok korkuyorum sinir olurum çünkü. Anneanne kalacak ya bugün kızıma diyor bende gelirim anneanne le beraber bakarız bebeğe. Aslında bana laf çaktırıyor. Gelecem bil demek istiyor. Ama böyle olmazki yaa. Çok kafama taktım bu işi
Allah esirgesin kaybetmek ne demek aklina getirme boyle seyler. Dualarimiz sizinle her sey cok guzel olacak insallahInsallah ne olursunuz dua edin bu bebegimi de kaybedemem yapamammm dayanamam allahm sen koru seytan kulagina kursun
Benimde öyle hastanede trip atmazlar umarım yada normal doğum olursa çocuğa bi zararı olmaz di mi yaMalesef bikini bölgesi jlt diğerleri ağda
Tek kelime ile süpersinİçimde bi cevher varmış ama haberim yokmuş, evde olduğum süre içinde bu işe el atcam sanırım
Çok sağol canımpek merakım yoktu böyle terlikte ama oldu bitti
Canim bebegin hakkinda guzel seyler dusun lutfen kaybetmek ne kotu bi dusunce .hic birimiz saglikli djsunemiyoruz artik az kaldi kavusacaksin ha 300 gr eksik ha fazla ama kavusacaksin buna odaklan ve koruyu cagirma lutfenAminnn insallah hepimizin evlatlarini nagislasin hayirli evlat olmalarini nasip etsin dualariniza beni de alin lutfen
Maşallah gözünüz aydın.Geldi canım 39+3
8.11.2018
Ertuğrul bey
3150kg falan 51cm sanırım kağıdı incelemedim
Sezaryan ile alındı spinal oldum... rahattı acı Yok...
Ama Doğuma giderken bi tek yengem vardı yanımda eşim annem abilerim çıkışa yetiştiler... ondan dolayı giderken korku panik tedirginlik artık adına ne der siz ne hissederseniz hepsi birbirine girdi titredim işte kendimi kastım ağladım da ağladım.. sonra aldılar bebeği diktiler falan sorun yok... geldim odaya gaz vs çıktı onda da sorun yok.. işte su meyve suyu içmeye başladım onun gazını atamadım...
Annemle kayınvalidem yanımda... bebeği emzirip duruyorum, alarm kurdum bakalım ama uyuyamıyorum
@birumutturyasamak canım bu ölçümler çok da güvenilir değil lütfen kendini ve bebeğini boş yere üzme. İnşallah yarın gittiğin doktorda için rahatlar
Canım seni anlıyorum, hepimizin başından kaybetme korkusu geçti ama dilinle kötülük çağırma. Çoğu gebelikte bu olabiliyo plesenta yaşlanabiliyo. Salıya kadar sabredemiyosan Cumartesi git doktora bak yarında başka doktora gidecekmişsin. Bebeği daha fazla streste sokarak nelere sebep olabilirsin farkında değilsin. Lütfen sakin olmayaçalış böyle olmaz. Hepimizin kuzusu Allaha emanet. Ama dilinle lütfen kötüyü çağırma. Elini koy karnına bol bol dua et
kötü olacak bi durum yok. Bebek sıkıntıda olsa hemen alırdı. Benim arkadaşım 38 haftalık bebeği gelişimi 34 haftada kalmıştı ama küveze bile girmedi. Sağlıkla doğması için dua et sadece. Benim ilk doğumumda 37 haftalıkken oldu bebek beslenemiyor Du çünkü. Rabbim sağlıkla doğurmaya nasip etsin hepimize.
korkma dua et sadece. 2500 çok düşük bir kilo değil. Sadece biraz minik bir bebek olur onuda büyütürsün inşallah. Ben neden korkuyorum mesela Rabbim korusun. Bebeğim solunum sıkıntısına girmesin, mekonyum tutmasın, kordon ayrılması ya da kordon dolanması yaşamasın. Bunlar ciddi sonuçları olabilecek şeyler Rabbim korusun yavrularımız.
Bebeğini görür rahatlarsın inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Bu 3. gebeliğim ben de ilk defa aşağı kemiklerimde ağrı hissediyorum. Bebek baskı yapıyor sanırım. Sıcak duş hakkaten iyi geliyor da ben de bilemiyorum ne :) Sancının düzenli olöası gerekiyor canım.
Allah esirgesin kaybetmek ne demek aklina getirme boyle seyler. Dualarimiz sizinle her sey cok guzel olacak insallah
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim.allah razi olsun daha once 3 kaybim oldugu için kaybetme korkum fazlasi ile var ilk defa buraya kadar gelmisken diyemeden edemiyor insan ya bsey olursa die elimde deil allahim sen koru insallah sag salim kizimi kucagima alacagim hepimiz alacagiz insallah dualarimizi esirgemeyelim.birbirimizden allah hepinizden razi olsunCanim bebegin hakkinda guzel seyler dusun lutfen kaybetmek ne kotu bi dusunce .hic birimiz saglikli djsunemiyoruz artik az kaldi kavusacaksin ha 300 gr eksik ha fazla ama kavusacaksin buna odaklan ve koruyu cagirma lutfen
Doğum günün kutlu olsun canımInsallah dedigin gibidir canim. Hala hazir hissetmiyorum cunku ben :) biraz daha beklesin guzel oglum.
Benim bu gunlerde mide yanmalarim tavan yapti. Rennie iyi gelmemeye basladi, doktoruma soyledim bir reflu ilaci yazdi allah razi olsun oyle iyi geldi ki...
Evet 8 kasimi da atlattik, yarin benim dogum gunum, sonra 10 kasimda da olsun istemiyorum. 11inden sonra gel oglum diyorum basindan beri :) bakalim ne zaman gelicekler..
Aklına gelen başına geldi resmen canım, uykucu şirine uyanmadı demekGirdim ama uyuyodu nst gecersiz sayildi cunku sanci da 0 larda bebegin kalbide duze yakindi deger olarakbana oksur dedi karnimi durttum fln ama dedim uyanmaz bosuna ugrasmayin harbiden de uyanmadi sipacan 37 oldum diye alttan muayene oldum bugun kasilcak bisey yok yaa yani beklemiyodm biraz sok etkisi oldugu icin kasilamadim. Once iki elinin isaret ve orta parmagini sokup yanlara ayirdi. Sonra bas parmagi ile makata dogru bastirdi. Bi engelin yok dedi. Makata dogru bastirinca biraz acidi ama cok degildi bence kasilmayinca normal oluyo. Aciklik yokmus bebek yukarda daha inmedi. Inmesi icin Perine masaji, squat ve gunde 1 saate yakin yurumemi tavsiye etti yani halter bile kaldirabilirim artik . Hatta squat ve masaji zeytin yagi yada bebek yagi ile gun icinde cok yap dedi. Kizim 3100 olmus 38+3 tu. 10 gun icinde dogurmaya calis 3500 gram ideal dedi. Boyunu olcemedi tam ama cok uzun olcuye gore 40 haftalik cikiyo dedi net bilgi veremedi. Plesenta yaslanmaya baslamis bu arada suyu suan yeterli dedi. Cok dardi kizimin yeri gorunce uzuldm bizde haberler boyle canim haftaya tekrar cagirdi insallah asagi iner kizim
Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah canım, tebrik ederimGeldi canım 39+3
8.11.2018
Ertuğrul bey
3150kg falan 51cm sanırım kağıdı incelemedim
Sezaryan ile alındı spinal oldum... rahattı acı Yok...
Ama Doğuma giderken bi tek yengem vardı yanımda eşim annem abilerim çıkışa yetiştiler... ondan dolayı giderken korku panik tedirginlik artık adına ne der siz ne hissederseniz hepsi birbirine girdi titredim işte kendimi kastım ağladım da ağladım.. sonra aldılar bebeği diktiler falan sorun yok... geldim odaya gaz vs çıktı onda da sorun yok.. işte su meyve suyu içmeye başladım onun gazını atamadım...
Annemle kayınvalidem yanımda... bebeği emzirip duruyorum, alarm kurdum bakalım ama uyuyamıyorum
Allah kuzunu size bağışlasın canım. İnşallah yarın gideceğin doktorda için ferahlar. Çok stres yaparsan kendi doktoruna da pazartesi de bir git, yavrunu gör. İçin rahatlasın canım..Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim.allah razi olsun daha once 3 kaybim oldugu için kaybetme korkum fazlasi ile var ilk defa buraya kadar gelmisken diyemeden edemiyor insan ya bsey olursa die elimde deil allahim sen koru insallah sag salim kizimi kucagima alacagim hepimiz alacagiz insallah dualarimizi esirgemeyelim.birbirimizden allah hepinizden razi olsun
Canım harika olmuşlar ya ellerine kollarına sağlıkİçimde bi cevher varmış ama haberim yokmuş, evde olduğum süre içinde bu işe el atcam sanırım
Çok sağol canımpek merakım yoktu böyle terlikte ama oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?