Çok sağol kuzumm :) nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?ellerine sağlık cnm bunlarda çok güzel :)
Kuzum niye trip atsınlar, hele bebeğe niye bi zararı olsunBenimde öyle hastanede trip atmazlar umarım yada normal doğum olursa çocuğa bi zararı olmaz di mi ya
Sağol canımcımmTek kelime ile süpersin
Sen kadar değilim peşinden geliyorumCanım harika olmuşlar ya ellerine kollarına sağlıksüpersin gerçekten
Pinkomun doğumu bugün canım, hayırlısıyla kucağına alsın da bize güzel haberlerle gelsin inşallahpinkstrap sesin çıkmıyo canım doğum oldu mu yoksa yada gelişmeleri ben mi kaçırdım göremiyorum seni buralarda
Ben yagi fermente mutfagimdan aliyorum.sirke tursu sabun rollom her seyi ordan aldigim icin kargo ucreti olmuyo tabi.ya kremide alamadım zaten çok saçma bir sistem yapmışlar 50 tl altı sipariş verilemiyor ee krem o kadar yok yağda alsam oda 50 altı birde 10 tl kargo oh ne güzel. senin aldığın yerden alsam o zaman cnm var mı acaba ellerinde
Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallahGeldi canım 39+3
8.11.2018
Ertuğrul bey
3150kg falan 51cm sanırım kağıdı incelemedim
Sezaryan ile alındı spinal oldum... rahattı acı Yok...
Ama Doğuma giderken bi tek yengem vardı yanımda eşim annem abilerim çıkışa yetiştiler... ondan dolayı giderken korku panik tedirginlik artık adına ne der siz ne hissederseniz hepsi birbirine girdi titredim işte kendimi kastım ağladım da ağladım.. sonra aldılar bebeği diktiler falan sorun yok... geldim odaya gaz vs çıktı onda da sorun yok.. işte su meyve suyu içmeye başladım onun gazını atamadım...
Annemle kayınvalidem yanımda... bebeği emzirip duruyorum, alarm kurdum bakalım ama uyuyamıyorum
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah kimsenin ayağını taşa değdirmesin.Elimde olmadan ilk cok uzuldum suan durgunum sadeceallahm bana bagislasin evladimi bsey olmasin ne olurdua edin.
Zaten benim genetik kan pihtilasmam var ignr kullaniorm cnm.
Sali gunu karar verecek doktor alip almama konusunda bnm korkum saliya kadar ya bisey olursa die aklim çıkıyor
Bende inan herseyi yiyorum dikkatli besleniprm genede bu sekilde olmasi bni üzen benim 1 hafta geridne geliodu hep smdi 2 bucuk hafta olmasi korkutan bastan boyle gelseydi bu kadar uzulmezdim
Iyi olsunda az kilolu olsun sali gunune kadar nasil bekleyecegim onu bilmiorm
Allahim insallah bizimki de sag salim dunyaya gelir insallahhh
Allahm sesini duysun saglikli dunyaya gelsinde kilosu az olsun yeterki sag salim dunyaya gelsin sali gunune kadar bsey olmasin yavruma ne olur dua edin ne olur
hangi hastaneye gidiyorsun canım. Bisey olacak gibi olsa doktor bekletmezdi heralde ama istersen yakınındaki bi kadin dogum cocuk hastanesinin aciline git muayene ol riskli durumlarda onlar direk yatış veriyor. Muayeneye göre olazsa doktorunla konuşup one alırsın doğumu. Ben zeynep kamile gitmistim direk yatirdilar mesela hatta benle ayni durumda olan baska bi bayan daha vardi o yatisi kabul etmedi kağıt imzalamadan çıkartmadılar sonra esi geldi onu ikna ettiler de yattı.Bnmde iki hafta once 2400 du kilosu smdi 2500 olmus bende zayiflamisim kucuk dogsun yeterli dogsun kaybetmeyeyim saliya kadat bsey olmasin bnm korkum bu gercekten cok korkuorm ya bisey olursa die
Ben ozel hastaneye gidiorm canim acil bsey olsa orasi para almk icin yatidirdi gibime gelio ama artk kime guvenecwgimizi bilmioruz ne yazikkihangi hastaneye gidiyorsun canım. Bisey olacak gibi olsa doktor bekletmezdi heralde ama istersen yakınındaki bi kadin dogum cocuk hastanesinin aciline git muayene ol riskli durumlarda onlar direk yatış veriyor. Muayeneye göre olazsa doktorunla konuşup one alırsın doğumu. Ben zeynep kamile gitmistim direk yatirdilar mesela hatta benle ayni durumda olan baska bi bayan daha vardi o yatisi kabul etmedi kağıt imzalamadan çıkartmadılar sonra esi geldi onu ikna ettiler de yattı.
Canım sakin ol lütfen kendini bu kadar yıpratma. Bebek bu kilo da alır almaz da çok şükür bugüne gelmiş artık gelişimi tamam ya gerisi kolay. Geçen Doğum yapan kuzenimin gününde doğan bebeği 2500 doğdu hiçbir sorun olmadı. Ben de daha önce 2 kayıp yaşadım kürtajla aldılar şimdi kan sulandırıcı iğne oluyorum. Geçen haftaki kontrolümde bebeğin boynundaki kordon 2 tur olmuştu ve hiç kilo almamıştı. Bunlara rağmen rahatım ve inşallah normal Doğum yapıcam.için rahat değilse bir doktora daha git ve sabırla bekle kalan günlerini. Ben bir sıkıntı olmayacağını sağlıkla kucağına alacağını düşünüyorum bebeğini.Insallah ne olursunuz dua edin bu bebegimi de kaybedemem yapamammm dayanamam allahm sen koru seytan kulagina kursun
Doğum günün kutlu olsun canım
Aklına gelen başına geldi resmen canım, uykucu şirine uyanmadı demek
Ne güzel çatı muayeni de sıkıntısız atlamışsın canım, sağlıkla gelsin bakalım hanımefendi
Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah canım, tebrik ederim
Allah kuzunu size bağışlasın canım. İnşallah yarın gideceğin doktorda için ferahlar. Çok stres yaparsan kendi doktoruna da pazartesi de bir git, yavrunu gör. İçin rahatlasın canım..
sPatz doğum günün kutlu olsun canım
ben de 10 kasımı atlatmak istiyorum. 11inden sonra istediği zaman gelebilir
Günaydın kızlaar
Çok sağol kuzumm :) nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
Kuzum niye trip atsınlar, hele bebeğe niye bi zararı olsunbende ağda yapıyorum hatta geçen aya kadar kendim yaptım. Artık kendimi zorlamak istemediğim için ağdaya gittim 2 hafta arayla 2 kez. Ağdadan korkuyosan o çok ayrı bişey ama bebeğe sana zararı olmaz doktorlar zaten yüksek muhtemel ona bakmaz. Sancın varken git temizlen gel demezler. Ama temiz olmak bizim için daha rahatlık tabiki
Sağol canımcımm
Sen kadar değilim peşinden geliyorum
Napıyosun canım çıtlamalar devam mıbenmki durdurdu çıtlatmayı
sPatz doğum günün kutlu olsun canımm, rabbim çekirdek ailenle sevdiklerinle uzun güzel ömür versin inşallah :)
pinkstrap sesin çıkmıyo canım doğum oldu mu yoksa yada gelişmeleri ben mi kaçırdım göremiyorum seni buralarda
Ben lansinohun poşetlerini kullanıyorum fiyatı en uygunlardandı.Kizlar ne alemdesiniz hic okuyamiyorum bebis surekli agliyor bu ara. Goguslerim şişti sağıp posetlemeyi dusunuyorum aranizda sut saklama poseti alan var mi uygun fiyatlı isimi gorecek bisey almak istiyorum ne alıyım birde yine uygun fiyatlı cok nadiren kullanacagim bi biberon almam lazım onu da ne aliyim nasil bisey aliyim bilemedim bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah canımKızlar suyum geldi. Hastaneye geçiyoruz dualarınızı eksik etmeyin.
Hadi hayirli olsun canim, saglik sihhatle al kucagina bebegini. Dualarimiz seninle.Kızlar suyum geldi. Hastaneye geçiyoruz dualarınızı eksik etmeyin.
Benim el parmaklarim da cok agriyor ya, ozellikle geceleri uykudan uyaninca hissediyorum o agrilariVajinal kaşıntım da başladı, şahtım şahbaz oldum şu son günlerde. Bacaklarım, el parmaklarım ağrıyor, çok çok yorgunum. Nasıl doğuracağım bilmiyorum bu yorgunlukla
Kızlar suyum geldi. Hastaneye geçiyoruz dualarınızı eksik etmeyin.
Benim el parmaklarim da cok agriyor ya, ozellikle geceleri uykudan uyaninca hissediyorum o agrilari( allah guc kuvvet versin de dogurabilelim bu yorgunlukla canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?