Benim 1 aydir filan var canim. Odem de yok aslinda şiş degiller ama baya agriyor.Bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Darısı başıma hayırlısıyla
ben de aynıyımsPatz benim yeni başladı bu parmak ağrısı, senin de mi öyle?
Benim de gözle görülür bi şişkinlik ödem yok ama dolasimla alakalı heralde sabahları oluyo sadeceBenim 1 aydir filan var canim. Odem de yok aslinda şiş degiller ama baya agriyor.
Benim 1 aydir filan var canim. Odem de yok aslinda şiş degiller ama baya agriyor.
Benim de gözle görülür bi şişkinlik ödem yok ama dolasimla alakalı heralde sabahları oluyo sadece
Allah yardımcınız olsun
Kolaycacık olsun inşallah :)
Ne guzel evladinizi koklamaya dakikalar kalmis saglikla kavusun insallah :) darisi bizlere
Sağlıkla çıkın canım.
Tez zamanda kabuşun yavrunuza. Çabuk toparlarsınız inşallah.
@rabarbaa hayirli dogumlar kizlar. saglikla kavusun. sikintisiz sekilde minisler kucaginizda evinize donun.
Okudum canim allah kurtarsin sag salim kucagina almam dilegi ile allaha emanet ol
@rabarbaaNevvreste sağsalim kavuşun inşallah yavrularınıza
@ZumraBetul çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tansiyonun düşer de bebeğinle koyun koyuna uyursunuz. Kilosuna takılma sen güzel nefes alsın emsin gerisi gelir Allah ın izniyle
Nevvreste sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı doğumlar haberlerini bekliyoruz canım
Canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin okudum dualarimiz sizinle :)
En zor kısmını atlatmissiniz canım. Bundan sonra kısa sürede toparlanır insallah bebeğin. Moralini yüksek tut bol bol sütün olsun ki sifa olsun bebeğine.Herkesi alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
Doğumdan çıktık .
Bebeğim nefes almada zorluk çekti biraz da enfeksiyon bulgusuna rastlandı.
Kuvezde kalicak bir hafta kadar .
Dün çok ağladım ama bugün bebeğim iyiydi görmeye gittim ellerine dokundum.
Kucağıma alamadim ama görmek bile beni çok mutlu etti.
Kg ve boyu güzel. Maşallah .
Durumu iyiye doğru gidiyor.
Ve bugün bir yemek kaşığı kadar süt sagip bıraktım icirecekler .
Evime geldim bebeğim orada kaldı .
Dikislerim çok acıyor ama ben anneyim güçlü olmak zorundayım ev içinde devamlı yürümeye çalışıyorum hemen iyileşmek istiyorum çünkü bebeğimin bana ihtiyacı var. Yanımda benimle ilgilenen akrabalarim var.
Iyi bakıyorlar bana .
Benden son durum bunlar .
Allah im kimseyi evladindan ayırmasın.
Çok zor kokusuna hasret kalmak kavuşup da kucaklayamamak.
Ama inşallah bugünlerde geçecek ve sizlerinde dualarinizla bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşup kucaklayacagim .
Dualarinizi esirgemeyin.
Aa amin inşallah canım. Sağlıcakla alır inşallah kucağına :)Pinkomun doğumu bugün canım, hayırlısıyla kucağına alsın da bize güzel haberlerle gelsin inşallah
Sağlıcakla al kucağına canımmKızlar suyum geldi. Hastaneye geçiyoruz dualarınızı eksik etmeyin.
En zor kısmını atlatmissiniz canım. Bundan sonra kısa sürede toparlanır insallah bebeğin. Moralini yüksek tut bol bol sütün olsun ki sifa olsun bebeğine.
Rabbim tez zamansa kavuştursunHerkesi alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
Doğumdan çıktık .
Dikislerim çok acıyor ama ben anneyim güçlü olmak zorundayım ev içinde devamlı yürümeye çalışıyorum hemen iyileşmek istiyorum çünkü bebeğimin bana ihtiyacı var. Yanımda benimle ilgilenen akrabalarim var.
Iyi bakıyorlar bana .
Ama inşallah bugünlerde geçecek ve sizlerinde dualarinizla bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşup kucaklayacagim .
Dualarinizi esirgemeyin.
Sağol .Canım sana da hayırlı doğumlar. DiliyorumRabbim tez zamansa kavuştursun
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle.Dün ben aglayinca kızdılar zaten bebeğinin sutune ihtiyacı var mutlu ol ki sütün olsun dediler.
O yüzden bugün daha iyiyim iyi şeyler düşünüyorum. Umudum var çok şükür.
Bol bol su içip goguslerime ılık su masajı uyguluyorum.
Canım çok çok geçmiş olsun, Allah kavuştursun en kısa zamanda inşallah. Dualarımız sizinle canım...Herkesi alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
Doğumdan çıktık .
Iyi bakıyorlar bana .
Dualarinizi esirgemeyin.
Ayy benimde tarih aynı cnm benim salı günkü kontrolde 1 cm açıklık çıkmıştı ama şimdilik bişi yok.pazartesi kontrolumuz var bakalımpruine canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim bi avazda kurtarsın.
seninle tarihimiz aynıymış biz de tık yok daha
Zaten sürekli temizleniyorumda jilette hemen kötü şekilde sert çıkıyo ya minikde olsa normal doğum olursa bebeğe zararı olurmu diye korktum ve doğumhanede surat yaparlarmı diye bi kaç kişiden böyle şeyler duymuştum ondan kafama takıldı ağda yaptırabilsem içim rahat ederdide işte..Günaydın kızlaar
Çok sağol kuzumm :) nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
Kuzum niye trip atsınlar, hele bebeğe niye bi zararı olsunbende ağda yapıyorum hatta geçen aya kadar kendim yaptım. Artık kendimi zorlamak istemediğim için ağdaya gittim 2 hafta arayla 2 kez. Ağdadan korkuyosan o çok ayrı bişey ama bebeğe sana zararı olmaz doktorlar zaten yüksek muhtemel ona bakmaz. Sancın varken git temizlen gel demezler. Ama temiz olmak bizim için daha rahatlık tabiki
Sağol canımcımm
Sen kadar değilim peşinden geliyorum
Napıyosun canım çıtlamalar devam mıbenmki durdurdu çıtlatmayı
sPatz doğum günün kutlu olsun canımm, rabbim çekirdek ailenle sevdiklerinle uzun güzel ömür versin inşallah :)
@pinkstrap sesin çıkmıyo canım doğum oldu mu yoksa yada gelişmeleri ben mi kaçırdım göremiyorum seni buralarda
canim tuylerim diken diken oldu okurken sen cok cok guclu bir annesin. insallah bebegin de iyiye gidiyor .rabbim hemen kavustursun sizi cuma hurmetine sifalar versin. ayirmasin birdahada. insallah gececek bugunlerHerkesi alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
Doğumdan çıktık .
Iyi bakıyorlar bana .
Dualarinizi esirgemeyin.
saglikla kavusun insallah. kucaginiza alip evinize donmek nasip olsun sorunsuzca.Kızlar suyum geldi. Hastaneye geçiyoruz dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?