2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

benim zor geçiyor son zamanlar ya geceleri ağrıdan uyuyamıyorum yanlar uyuşuyor kasıklarım ağrıyor devamlı kalkıyorum yürüyorum fln :\ sen nasılsın?

sen baya alıyormuşsun tabi uygun oluyordur. ben tek ürün alcam alamıyorum :) nasılsın buarada pek gelmiyorsun buralara.

Eşinin yetişememesi kötü olmuş ama çok şükür sağlıkla bebeğini lmışsın kucağına. Rabbim eksikliğini göstermesin hayırlı olsun.
Kızlar suyum geldi. Hastaneye geçiyoruz dualarınızı eksik etmeyin.
Allah yardımcın olsun. Kolay olsun inşallah.
ya ne kadar çok var bebekler solunum sıkıntısına falan giriyor. Görünce çok üzülüyorum ve çok korkuyorum. Rabbim evladını sana bağışlasın.

Merhaba kızlar nst sonucu anlayan ? Yorumlarsa çok sevinirim
Canım mesajın değiştirilebiliyorsa resmi sil istersen. Adın soyadın yazıyor çünkü kağıtta. Orayı kapatıp koy tekrar istersen.

Çok fazla sancı çıkmış sanki 13 saydım ben ama düzeni yok sancılarının

Sonradan farkettim evet neyse problem değil :) heyecan yaptım hissetmiyorum gerçi hiçbişe ama teşekkür ederim

. Kasım bebeleri anneleri cok uzdu ya. Sağlıkla kavusalım ıns cok gecmıs olsun cnm . Bunuda atlatıp evınıze gelecek ıns. Sıkma canını hayatta hersey var. Huzun mutluluk hersey

sPatz doğum günün kutlu olsun canım benim doğum günüm de 11 Kasım :)
Ama ben o gün doğum olsa mutlu olurum pastaya iki isim birden yazarız ne güzel
Cok tesekkur ederim canim! Senin de simdiden kutlu olsun :) ya inan bana en guzel hediye olurdu bugun gelseydi, aman rol calmasin diye bir derdim hic yok. Ama o ilerde baska gun mu yoktu anne demesin :) onun rolu calinmasin istedim. Analik girdi icime cok fena :))

Doğum günün kutlu olsun.mutluluklar dilerim

Kızlar.ben artık beklemekten vazgeçtim yaa geçen hafta hiç değilse kasılmalarım, sancılarım vardı.kaç gündür hiçbişey yok.galiba vazgeçti beyefendi gelmekten.iki gün önce afedersiniz,ovulasyon akıntısına benzer bişeyler geldi.sümüksü bişey.nişandan bi parçamıydı neydi anlamadım.ardından enerji patlamasıyla tüm evi temizledim.ogünden beri belim kopuyor annem ebe.diyorumki böyle böyle,geçen hafta ağrılarım vardı,şimdi tık yok.o senin beklemenle gelmez,kendi ne zaman isterse o zaman gelicek diyor.bende artık beklemiyorum.ne zaman isterse gelsin.vücudumu dinlemekten bıktım yani

Cnm benim dualarimizdasin kndine iyi bak ki bebege de bakabilesin insallah sag salim evine cikarttigin zamanlarin haberlerini de vereceksin bize kndine iyi bak

Bende dha once 3 kayip yasadim suan bnde kan sulandici kullaniotm buna ragmen nasil beslenememis bunu anlamiorm ben iste insallah senin gibi pozitif olumlu olurum ben kurup kurup duruyorum suanda saliya kadar sabirli sakin olmaliyim mecburen insallah bsey olmayacak insallah

Doğum günün kutlu olsun.mutluluklar dilerim

cok tesekkur ederim canim!

Anlattigin nisana benziyor, enerji patlamasi da doguma yakin olur derler ama seninkinin keyfi yerinde herhalde icerde :) annenin ebe olmasi da buyuk sans ve guvence. Dogru soylemis annen, onlar en dogru zamani bilir gelmek icin. Bakalim hangi tarihi secicekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…