- 12 Ocak 2018
- 106
- 161
- 33
- 33
Hadi bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun inşAllahcok tesekkur ederim canim!
Anlattigin nisana benziyor, enerji patlamasi da doguma yakin olur derler ama seninkinin keyfi yerinde herhalde icerde :) annenin ebe olmasi da buyuk sans ve guvence. Dogru soylemis annen, onlar en dogru zamani bilir gelmek icin. Bakalim hangi tarihi secicekler :)
Kızlar.ben artık beklemekten vazgeçtim yaageçen hafta hiç değilse kasılmalarım, sancılarım vardı.kaç gündür hiçbişey yok.galiba vazgeçti beyefendi gelmekten.iki gün önce afedersiniz,ovulasyon akıntısına benzer bişeyler geldi.sümüksü bişey.nişandan bi parçamıydı neydi anlamadım.ardından enerji patlamasıyla tüm evi temizledim.ogünden beri belim kopuyor annem ebe.diyorumki böyle böyle,geçen hafta ağrılarım vardı,şimdi tık yok.o senin beklemenle gelmez,kendi ne zaman isterse o zaman gelicek diyor.bende artık beklemiyorum.ne zaman isterse gelsin.vücudumu dinlemekten bıktım yani
Normal doğumda orası okadar açılıyo ki o minik tüylern bebeğe değme şansı yok o konuda bi rahatla :)Zaten sürekli temizleniyorumda jilette hemen kötü şekilde sert çıkıyo ya minikde olsa normal doğum olursa bebeğe zararı olurmu diye korktum ve doğumhanede surat yaparlarmı diye bi kaç kişiden böyle şeyler duymuştum ondan kafama takıldı ağda yaptırabilsem içim rahat ederdide işte..
Maşallah benim iyi şuan canım ya anlamıyorum :) bazen benmde bacak aramdaki yastık kayınca ağrı oluyo ama sonra düzeliyo tuvalete falan gidince. Bende 4 gündür faln düzenli 1 saat yürüyorum doğuma yardımcı olsun diye. Yeni geldim eve kahve keyfi yapıyorum şimdibenim zor geçiyor son zamanlar ya geceleri ağrıdan uyuyamıyorum yanlar uyuşuyor kasıklarım ağrıyor devamlı kalkıyorum yürüyorum fln :\ sen nasılsın?
sen baya alıyormuşsun tabi uygun oluyordur. ben tek ürün alcam alamıyorum :) nasılsın buarada pek gelmiyorsun buralara.
canim insallah sikintisiz sekikde kucagina alacaksin yavrunu . olcumler cok fark ediyor bu haftalar bebek ozellikle kafa asagida ise. ama zaten cok sikintili durum olsa idi dr.un su gun gel tekrar bakalim demezdi. hemen mudahale ederdiBende dha once 3 kayip yasadim suan bnde kan sulandici kullaniotm buna ragmen nasil beslenememis bunu anlamiorm ben iste insallah senin gibi pozitif olumlu olurum ben kurup kurup duruyorum suanda saliya kadar sabirli sakin olmaliyim mecburen insallah bsey olmayacak insallah
İnşallah ya sağol valla kafama az şey takıyomuşum gibi bide bunu takmıştımNormal doğumda orası okadar açılıyo ki o minik tüylern bebeğe değme şansı yok o konuda bi rahatla :)
Diğer konudada bazı hemşireler laf diyebilir ama ağda yapamıyosan korkuyosan canın acıyosada kimse kimseye karışamaz. Ki halden anlarlar diye düşünüyorum
Maşallah benim iyi şuan canım ya anlamıyorum :) bazen benmde bacak aramdaki yastık kayınca ağrı oluyo ama sonra düzeliyo tuvalete falan gidince. Bende 4 gündür faln düzenli 1 saat yürüyorum doğuma yardımcı olsun diye. Yeni geldim eve kahve keyfi yapıyorum şimdi
Benmde sorunum ayak şişliklerime alıştım artık, ellerim çok kötü oluyo uyuşuyo kapatamıyorum parmaklarımı. Biraz egzersiz yaptırınca parmaklarıma düzeliyolar. 15 20 dk hareket etmesinler yine aynı ağrıyı çekiyorum her geçen gün zorluyolar. Ama öyle de böylede azalıyo zaman Allahın izniyle
Senin kaç gün kaldı doğumuna canım
Ters dönmüş bebegim ama kanala daha girmemis doktorum oyle soyledi. Masallah allah uzun ömür nasip etsin yavruya bnde kucagima alsam onu pamuklara sararim yeterki sag dalim dogsun bsey olmasin yeterki dua edin ne olurcanim insallah sikintisiz sekikde kucagina alacaksin yavrunu . olcumler cok fark ediyor bu haftalar bebek ozellikle kafa asagida ise. ama zaten cok sikintili durum olsa idi dr.un su gun gel tekrar bakalim demezdi. hemen mudahale ederdi
. gecen gun dr.um bahsetti bir gebe arkadasin bebegi 35. hafataya gelmesine ragmen 31..haftada kalmis gelisim. o haftalardada ayda 1 kontrol edildigi icin gec gorulmus hemen mudahale ile al8ndi. cok sukur iyi sikintisiz kucaginda simdi kocaman oldu bile
Seninle günlerimiz yakın takip ediyorum canım sen bugünde doğuramadım dedikçe bende beklemiyordum hiç:) sabah kontrolüm vardı 2cm açılmam varmış çatım çok çok müsaitmiş daha önce doğum yapmışsın gibi dedi. Nstde 100e vuran sancı vardı ama ben bebek hareketi sandım onlarıBende de bişey yok
Artık beklememe kararı aldım ben de :)
Seninle günlerimiz yakın takip ediyorum canım sen bugünde doğuramadım dedikçe bende beklemiyordum hiç:) sabah kontrolüm vardı 2cm açılmam varmış çatım çok çok müsaitmiş daha önce doğum yapmışsın gibi dedi. Nstde 100e vuran sancı vardı ama ben bebek hareketi sandım onlarıbeklemiyorum derken doğursam haberim olmayacak diye korktum
Yok canım evdeyim bol bol merdiven yokuş çıkma ve ilişki önerdi e ankaradada ondan bol ne var :)salı günü tekrar gidicem tabi o zamana kdar suyum filan gelmezse. Beklemeye devam ama sanki heran gelecekmiş gibi bir his var içimdeAaa inanmıyorum :)
Hastanede misin şimdi?
Normal doğumda orası okadar açılıyo ki o minik tüylern bebeğe değme şansı yok o konuda bi rahatla :)
Diğer konudada bazı hemşireler laf diyebilir ama ağda yapamıyosan korkuyosan canın acıyosada kimse kimseye karışamaz. Ki halden anlarlar diye düşünüyorum
Maşallah benim iyi şuan canım ya anlamıyorum :) bazen benmde bacak aramdaki yastık kayınca ağrı oluyo ama sonra düzeliyo tuvalete falan gidince. Bende 4 gündür faln düzenli 1 saat yürüyorum doğuma yardımcı olsun diye. Yeni geldim eve kahve keyfi yapıyorum şimdi
Benmde sorunum ayak şişliklerime alıştım artık, ellerim çok kötü oluyo uyuşuyo kapatamıyorum parmaklarımı. Biraz egzersiz yaptırınca parmaklarıma düzeliyolar. 15 20 dk hareket etmesinler yine aynı ağrıyı çekiyorum her geçen gün zorluyolar. Ama öyle de böylede azalıyo zaman Allahın izniyle
Senin kaç gün kaldı doğumuna canım
Çok sevindim senin adına :)Yok canım evdeyim bol bol merdiven yokuş çıkma ve ilişki önerdi e ankaradada ondan bol ne var :)salı günü tekrar gidicem tabi o zamana kdar suyum filan gelmezse. Beklemeye devam ama sanki heran gelecekmiş gibi bir his var içimde
İnşallah ya bu sabah korkularımın büyük bi kısmını hastanede bırakıp döndüm diyebilirim. Daha önce aşılama yapan doktorda görünce sen kolay doğum yaparsın demişti bana zaten. Allah hepimize hayırla kucağımıza almayı nasib etsin evlatlarımızı.Evet kızlar doğumu hızlandırmak için önerilerinizi bekliyorum sabaha doğursam ne güzel olurÇok sevindim senin adına :)
Biraz başlamış işte, birden oluverir belki salıyı beklemez. Çatının uygun olması ve nst de ağrıları hissetmemek de şans sanırım. Kolay bi doğum seni bekliyor bence
amin canim insallah sagsaglim kucagina alacaksin rabbim sifa versin guc versin.Ters dönmüş bebegim ama kanala daha girmemis doktorum oyle soyledi. Masallah allah uzun ömür nasip etsin yavruya bnde kucagima alsam onu pamuklara sararim yeterki sag dalim dogsun bsey olmasin yeterki dua edin ne olur
Ben kendime takıntılı diyodum ama sen benden beter çıktın vallaİnşallah ya sağol valla kafama az şey takıyomuşum gibi bide bunu takmıştım
Ay imza kısmını farketmemişim yazıyomuş meğer. Aramıda 4 gün varmış az kaldı valla. Heyecanlanmak istemiyorum ama heyecanlanıyorum zaman daraldıkçabende yastıkla yatıyorum ama yanlarım çok uyuşuyor maksimum uykum 1 saat çok uyanıyorum. seninde şişlikler fena ama yürüyüş iyi geliyordur,, artık doğsunlar ya :))) son 19 yazıyor bnm takvimacaba ne zaman gelecekler normal doğum isteyenler için beklemek sıkıntılı
Ben kendime takıntılı diyodum ama sen benden beter çıktın vallatakma bukadar ufak şeyleri canım onlar neler neler görüyodur
Ay imza kısmını farketmemişim yazıyomuş meğer. Aramıda 4 gün varmış az kaldı valla. Heyecanlanmak istemiyorum ama heyecanlanıyorum zaman daraldıkçahele ağrım sızım yokken nts bağlanır bağlanmaz değişik bi sancı tuttu beni hastaneden çıktık kesildi
Yürüyüş iyi geliyo ama sonra bir ağırlık çöküyor ki sorma
Sancıdan değil de kendimi farketmeden kasmışım sanırım. Adet ağrısı sancısı gibi değişik bişeydi. Belkide yalancı sancıydı o an geldi bilemiyorum :) Benim sancılar 85 üstü çıktı kuzum :)burda doğumlar arttıkça benide fena heyecan basıyor :) ben nst ye bağlandığımda en çok 40larda çıktı bi kaç sancı heyecan olmadı senin ki gibi sen baya heyecanlısın heralde :))) yürüyüşten sonra biraz uyu dinlen bari ama 1 saat çok mu geliyor acaba oda olabilir..
Nevvreste canimm yeni gördüm rabbim yardımcın olsun insallah.
Seni öyle iyi anlıyorum ki önce Allah güç versin sana sonra bebegine onlar cok güçlü ona dokunmak paha biçilemez.
Doğumdan sonra yaninda olamamasi nasil bi yıkım cok iyi biliyorum. Benim bebegimde ayni süreçten geçti ve yarin son günümüz alacağız insallah bebeğimi.
Sen icini ferah tut antibiyotik tedavisi icin o kadar uzun tutuyorlarmis. Zaten toparlayan benek en fazla 2 günde normale dönüyor.
Biran önce iyilessin kendine gelsinler cennet kokularini evimizde hissedelim insallah. Dualarim seninle sakin ağlama.
Kizlar pijamami islatacak kadar su geldi benden ama suyum mu anlayamadim dus falan aldim simdi de turumcumsu bi akinti gelmis nisan olamaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?