2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hadi bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah

Bende de bişey yok
Artık beklememe kararı aldım ben de :)

Nevvreste canimm yeni gördüm rabbim yardımcın olsun insallah.
Seni öyle iyi anlıyorum ki önce Allah güç versin sana sonra bebegine onlar cok güçlü ona dokunmak paha biçilemez.
Doğumdan sonra yaninda olamamasi nasil bi yıkım cok iyi biliyorum. Benim bebegimde ayni süreçten geçti ve yarin son günümüz alacağız insallah bebeğimi.
Sen icini ferah tut antibiyotik tedavisi icin o kadar uzun tutuyorlarmis. Zaten toparlayan benek en fazla 2 günde normale dönüyor.
Biran önce iyilessin kendine gelsinler cennet kokularini evimizde hissedelim insallah. Dualarim seninle sakin ağlama.

Normal doğumda orası okadar açılıyo ki o minik tüylern bebeğe değme şansı yok o konuda bi rahatla :)
Diğer konudada bazı hemşireler laf diyebilir ama ağda yapamıyosan korkuyosan canın acıyosada kimse kimseye karışamaz. Ki halden anlarlar diye düşünüyorum
Maşallah benim iyi şuan canım ya anlamıyorum :) bazen benmde bacak aramdaki yastık kayınca ağrı oluyo ama sonra düzeliyo tuvalete falan gidince. Bende 4 gündür faln düzenli 1 saat yürüyorum doğuma yardımcı olsun diye. Yeni geldim eve kahve keyfi yapıyorum şimdi
Benmde sorunum ayak şişliklerime alıştım artık, ellerim çok kötü oluyo uyuşuyo kapatamıyorum parmaklarımı. Biraz egzersiz yaptırınca parmaklarıma düzeliyolar. 15 20 dk hareket etmesinler yine aynı ağrıyı çekiyorum her geçen gün zorluyolar. Ama öyle de böylede azalıyo zaman Allahın izniyle
Senin kaç gün kaldı doğumuna canım

canim insallah sikintisiz sekikde kucagina alacaksin yavrunu . olcumler cok fark ediyor bu haftalar bebek ozellikle kafa asagida ise. ama zaten cok sikintili durum olsa idi dr.un su gun gel tekrar bakalim demezdi. hemen mudahale ederdi
. gecen gun dr.um bahsetti bir gebe arkadasin bebegi 35. hafataya gelmesine ragmen 31..haftada kalmis gelisim. o haftalardada ayda 1 kontrol edildigi icin gec gorulmus hemen mudahale ile al8ndi. cok sukur iyi sikintisiz kucaginda simdi kocaman oldu bile

İnşallah ya sağol valla kafama az şey takıyomuşum gibi bide bunu takmıştım

Ters dönmüş bebegim ama kanala daha girmemis doktorum oyle soyledi. Masallah allah uzun ömür nasip etsin yavruya bnde kucagima alsam onu pamuklara sararim yeterki sag dalim dogsun bsey olmasin yeterki dua edin ne olur

Bende de bişey yok
Artık beklememe kararı aldım ben de :)
Seninle günlerimiz yakın takip ediyorum canım sen bugünde doğuramadım dedikçe bende beklemiyordum hiç:) sabah kontrolüm vardı 2cm açılmam varmış çatım çok çok müsaitmiş daha önce doğum yapmışsın gibi dedi. Nstde 100e vuran sancı vardı ama ben bebek hareketi sandım onları beklemiyorum derken doğursam haberim olmayacak diye korktum

Aaa inanmıyorum :)
Hastanede misin şimdi?

Aaa inanmıyorum :)
Hastanede misin şimdi?
Yok canım evdeyim bol bol merdiven yokuş çıkma ve ilişki önerdi e ankaradada ondan bol ne var :)salı günü tekrar gidicem tabi o zamana kdar suyum filan gelmezse. Beklemeye devam ama sanki heran gelecekmiş gibi bir his var içimde

bende yastıkla yatıyorum ama yanlarım çok uyuşuyor maksimum uykum 1 saat çok uyanıyorum. seninde şişlikler fena ama yürüyüş iyi geliyordur,, artık doğsunlar ya :))) son 19 yazıyor bnm takvim acaba ne zaman gelecekler normal doğum isteyenler için beklemek sıkıntılı

Çok sevindim senin adına :)
Biraz başlamış işte, birden oluverir belki salıyı beklemez. Çatının uygun olması ve nst de ağrıları hissetmemek de şans sanırım. Kolay bi doğum seni bekliyor bence

Çok sevindim senin adına :)
Biraz başlamış işte, birden oluverir belki salıyı beklemez. Çatının uygun olması ve nst de ağrıları hissetmemek de şans sanırım. Kolay bi doğum seni bekliyor bence
İnşallah ya bu sabah korkularımın büyük bi kısmını hastanede bırakıp döndüm diyebilirim. Daha önce aşılama yapan doktorda görünce sen kolay doğum yaparsın demişti bana zaten. Allah hepimize hayırla kucağımıza almayı nasib etsin evlatlarımızı.Evet kızlar doğumu hızlandırmak için önerilerinizi bekliyorum sabaha doğursam ne güzel olur

Ters dönmüş bebegim ama kanala daha girmemis doktorum oyle soyledi. Masallah allah uzun ömür nasip etsin yavruya bnde kucagima alsam onu pamuklara sararim yeterki sag dalim dogsun bsey olmasin yeterki dua edin ne olur
amin canim insallah sagsaglim kucagina alacaksin rabbim sifa versin guc versin.
korktuguna ugratmasin insallahh

İnşallah ya sağol valla kafama az şey takıyomuşum gibi bide bunu takmıştım
Ben kendime takıntılı diyodum ama sen benden beter çıktın valla takma bukadar ufak şeyleri canım onlar neler neler görüyodur

Ay imza kısmını farketmemişim yazıyomuş meğer. Aramıda 4 gün varmış az kaldı valla. Heyecanlanmak istemiyorum ama heyecanlanıyorum zaman daraldıkça hele ağrım sızım yokken nts bağlanır bağlanmaz değişik bi sancı tuttu beni hastaneden çıktık kesildi
Yürüyüş iyi geliyo ama sonra bir ağırlık çöküyor ki sorma

burda doğumlar arttıkça benide fena heyecan basıyor :) ben nst ye bağlandığımda en çok 40larda çıktı bi kaç sancı heyecan olmadı senin ki gibi sen baya heyecanlısın heralde :))) yürüyüşten sonra biraz uyu dinlen bari ama 1 saat çok mu geliyor acaba oda olabilir..

Sancıdan değil de kendimi farketmeden kasmışım sanırım. Adet ağrısı sancısı gibi değişik bişeydi. Belkide yalancı sancıydı o an geldi bilemiyorum :) Benim sancılar 85 üstü çıktı kuzum :)
Artan doğumlardan değil de 15 gün kaldı diye düşününce bian bastı heyecan geçti şimdi :))
Ağır geliyodur 1 saat çünkü vücut alışık değil ama olsun alışır :) eve gelince kahve içiyorum o toparlıyo birazcık

Daha dün ben sana üzülüp teselli veriyordum bugün de sen bana.
Iyi ki böyle bir forum var ve birbirimizi böyle güzel hissettirebiliyor ve güzel cümlelerle motive edebiliyoruz.
Iyi ki varsınız.

Sen de bende ve diğer arkadaslarimizda bebekleriyle cok guzel zamanlar geçirirler inşallah.
Herkesin bebeğine sağlık versin Allah im...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…