- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Yüksek ihtimal olabilir kuzumm, ay geliyomu yoksa paşaaKizlar pijamami islatacak kadar su geldi benden ama suyum mu anlayamadim dus falan aldim simdi de turumcumsu bi akinti gelmis nisan olamaz dimi
Beklemeli miyim stres yaptim ellerim titriyorOlabilir canım
Ayyy hic bilmiuorim dalga geciyorduk yeri rahat gelmiyor etmiyor diye :) esim gelsin olmadi gideriz hastaneyeYüksek ihtimal olabilir kuzumm, ay geliyomu yoksa paşaa
Bana kalırsa hafif sancın başladıysa evde bekle. Su geldiği gibi doğım başlamıyo. Doktorunu ara bilgilendir ona göre hareket et en olmadı. Çünkü seninki tamamen normale odaklı değildi dimi. Strest yapma sakinleş bi kahve yap kendine rahatla zaten duş almışsınAyyy hic bilmiuorim dalga geciyorduk yeri rahat gelmiyor etmiyor diye :) esim gelsin olmadi gideriz hastaneye
Sancıdan değil de kendimi farketmeden kasmışım sanırım. Adet ağrısı sancısı gibi değişik bişeydi. Belkide yalancı sancıydı o an geldi bilemiyorum :) Benim sancılar 85 üstü çıktı kuzum :)
Artan doğumlardan değil de 15 gün kaldı diye düşününce bian bastı heyecan geçti şimdi :))
Ağır geliyodur 1 saat çünkü vücut alışık değil ama olsun alışır :) eve gelince kahve içiyorum o toparlıyo birazcık
Bana 2 tane sancın var bitane de şaibeli var dedi.bana doktor sancı yok normal demişti zaten.. haklısın günler azaldı sayılı artık 10lu rakamlara indik bazen düşünüyorum nasıl geçti zaman diye şaka gibiçok şükür Rabbime
Bana 2 tane sancın var bitane de şaibeli var dedi.
Valla zaman çok çabuk geçti ya. Kendi kendime diyorum buladar çabuk geçeceğini hiç hayal etmemiştim. Hayatımızın düzenimizin ölene kadar değişmesine, önceliklerimizin değişmesine 15 gün hadi bilemedim 20 gün kaldı diye. Rabbim hiç birimiZi pişman etmesin, ne evlatlarımızı ne de bizi inşallah
Aminnn insallah gercekten tüm duygu düşüncelerimizi paylaşabiliyoruz çok güzelDaha dün ben sana üzülüp teselli veriyordum bugün de sen bana.
Iyi ki böyle bir forum var ve birbirimizi böyle güzel hissettirebiliyor ve güzel cümlelerle motive edebiliyoruz.
Iyi ki varsınız.
Sen de bende ve diğer arkadaslarimizda bebekleriyle cok guzel zamanlar geçirirler inşallah.
Herkesin bebeğine sağlık versin Allah im...
Çok geçmiş olsun canım, tez zamanda kavuşursunuz inşallah...Rabbim şifalar versinKızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
Allah şifa versin canım dut pekmezi iç iyi geliyor .Aminnn insallah gercekten tüm duygu düşüncelerimizi paylaşabiliyoruz çok güzel
Ve günler kolay geçmiyor ama toparlarsin insallah sezeryan ni oldun ? Ben 2 gundir feci öksürüyorum seseryan esnasinda ağzımiza hortum takiyolarmis o yuzden tahris olmus . Yemin ederim ameliyat cok kolaymis dedim en azindan agir kesici vs bi sekilde hafifliyor . Oksurdukce ölüyorum saniyorum .
Inşallah sende ben de kavusuruz bebeklerimize gülüm. Ne kadar kalacak bilgi verdiler mi ?Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
Gözünüz aydın canım kavusmussunuz. Inşallah basit bi şeydir. Atar ciğerindeki suyu cabucacik.Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
Bende aglamasini bekliyorum memeyi agzina vermek icin agzini tam aciyor dayiyorum memeyi :) doktora gittim bir karisim hazirlatti eczaneye insallah iyi gelir. Bende ilaci temizlemek icin sicak suyla yikiyorum. Allah bu aciyi yasayanlara sifa versin. Gündüz yine dayaniliyor da gece uyku sersemi daha zorTatlimm benim iyilesti meme ucunu degilde tamamini kavramasina özen göster öyle yara olusunu engellemis olursun , cok gecmis olsun , kren surup havalandirmaya calisiyorum devamli .. bide sicak suya tutuyorum daha iyi aksin diye
Saglicakla kavusun canim insallah. Allah korktugun yere ugratmasinAnladim canim beklemeye de korkuyorum gunu doluyor bisey olursa korkusu var o yüzden tek umudum ptesi :)
Olabilir canım suyunu takip et çok fazla da gecikme hastane içinKizlar pijamami islatacak kadar su geldi benden ama suyum mu anlayamadim dus falan aldim simdi de turumcumsu bi akinti gelmis nisan olamaz dimi
Gözün aydın canımm. İnşallah çabucak getirirler yanına da kavuşursunuz :)Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
Kizlar pijamami islatacak kadar su geldi benden ama suyum mu anlayamadim dus falan aldim simdi de turumcumsu bi akinti gelmis nisan olamaz dimi
Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?