- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Canimm aynen sabah da uyumaya calis bende uyuyorum .. canimin istedigi gibi..Bende aglamasini bekliyorum memeyi agzina vermek icin agzini tam aciyor dayiyorum memeyi :) doktora gittim bir karisim hazirlatti eczaneye insallah iyi gelir. Bende ilaci temizlemek icin sicak suyla yikiyorum. Allah bu aciyi yasayanlara sifa versin. Gündüz yine dayaniliyor da gece uyku sersemi daha zor
Bizim ev biraz kalabalik benimde huyumdur evde biri varken uyuyamam. Zaten bebegi kimseye emanet edemiyorum kendi annem disinda. Benim hormonlarimda bu konuda tavan yapti. Kimse dokunmasin istiyorum ben haric herkes zarar verecek gibi geliyor. Hic uyumuyorum desem yeridir. Zaten kizimda memeye cok düskün surekli beni emmej istiyor. İkimizde birbirmzin vucudundan ayrilmayi henuz kabullenemedikCanimm aynen sabah da uyumaya calis bende uyuyorum .. canimin istedigi gibi..
Bide kizlar hormonlariniz ne durumda dogum sonrasi? Benim biraz dominant bi yapim var hemsire oldugum icin esime anlatiyorum bebekle ilgili biseyi .. anlamak istemiyor sorun cikiyor ... yarin ise baslicak inanin seviniyorum .. en sonunda kendi arastiriyor evimize ebe geliyor haftada bir kac gun cocuk doktoru ebe hemsire arkadaslarim da benim söyledigimi tekrarliyor tamam diyor sonra baska bi konuyöa yine karsimda ..
Hormonlar cok hassas gerrcekten cok seviyorum esimi ama suan bir kasik suda bogabilirim :))) 8 hafta suruyor sonra umarim duzelirsin diyor ama sanmam.. bebegi kiskabiyor resmen kucuk cocuk gibi ..
Benim elimden actilar canim ama acimiyor yani farketmiyosun merak etme. Benim dikislerim eriyecek canim. Zaten benim bildigim artik dikisler boyle atiliyor her yerdeElden damar yolundan bende korkuyorum neden koldan açmadılarki doğum olunca elden mi oluyo ? Bir de normal doğumun dikişleri alınıyomu sonradan? Sezeryan gibi kendi kendine eriyen dikişten değilmi? Sağlıkla büyüt bebişini :)
Olur stres olmazmi hic bende son zamanlarda uyuyamiyrdum. Uyudugumda ruyamda dogum gorurdum hep. Hatta dogum yaptktan snra bile ruyalarimda dogum yaptigimi gordum bir sure. İkinci ucuncu cocugunu yapanlari tebrik ediyorum. Ben psikolojik olarak cok zayifmisim. Kolay dogum yaptim ama psikolojisi beni mahvetti. Cok etkiledi beni.İnşallah o civarlarda olcak canım :)) 200 er gram almış bu haftalarda sıpacım :)
Ya heyecan mı yaptım strest mi bilmem, o yatağa yatana kadar buzamana kadar hissettmediğim sancımsı tarzı değişik bişey yaşadım emira çok değişikti. Hastaneden çıktıktan 10 dk sonra tamamen kesildi. Galiba ya ben farketmeden çok strest yaptım yada heyecan. Daha o bantlar takıldığı an adet sancısı gibi bişey yaşadım:) ama bu sancıları hissetmedim. Hissettiğim hep o sancımsı bişeydi. Ekranda hangisi ne bilmediğime anlayamadımda. Sancılarım 89 87 ve şaibeli dediği 84 çıkmış. Bidahakine tecrübeli gidicem :) toco yazanmış galiba sancı. Kağıtta en alttaki
89-87- bitane de şaibeli 84 dediği çıkmış kuzum
Kuzum sen niye bukadar erken giriyosun nts ye
Bugün beni ntste bağlayanda sarı saçlı, orta yaşlı, normal kilolarda bi bayandı. Ebe miymiş o :) ben doktor hariç kimseyle tanışmadımbitsne de genç kapalı vardı ama o bana bakmadı
Amin inşallahama bende diyorum bu sessizliğin hareketsizliğin bi sebebi olacak ve doğduğunda yerinde durmayacak diye
İnşallh benmkide seninki gibi kolay bi doğum olur canım ya, zaman daraldıkça farketmesemde strest oluyomuşum bugün nts çekilirken anladım
Esim eczaneden aldi bugun bişey ben bebisle cikamadım hic bilinmeyen bi markaya 30 lira vermis icinde 25 tane var kendisi zaten fiyat falan arastirmaz yeterki uğraşmasın almis gelmiş öyle.Ben lansinohun poşetlerini kullanıyorum fiyatı en uygunlardandı.
Supersin benden bir tane daha :)) ben daha kimseyi davet etmedim eve kimse girmedi alt komsum haric oda tuttu oglumun elini öptu sok oldum aniden.. sinirlendim ..Bizi
Bizim ev biraz kalabalik benimde huyumdur evde biri varken uyuyamam. Zaten bebegi kimseye emanet edemiyorum kendi annem disinda. Benim hormonlarimda bu konuda tavan yapti. Kimse dokunmasin istiyorum ben haric herkes zarar verecek gibi geliyor. Hic uyumuyorum desem yeridir. Zaten kizimda memeye cok düskün surekli beni emmej istiyor. İkimizde birbirmzin vucudundan ayrilmayi henuz kabullenemedik
Kizlar aksam saat 6dan beri kasilmalarim var rahim hazirlik mi yapiyor acaba kasilma hissi var ama sanci hissetmiyorum sadece kasigima baski oluyor agirlik biniyor gibi dkda tutmadim ciddiye almadim hemen gelmez diye
Gözün aydın canım gule güle büyüt bebegini
Bi bebiş daha gelmiş hoş gelmiş , güzel sağlıklı mutlu upuzun bi ömrü olur inşallah
Çok geçmiş olsun umarım biran önce çıkar bebişin küvezden.Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
benim ikinci çocuğum ama farketmiyor canım. Deli gibi bir korku var içimde. Doğumuna 2 hafta var. Bende rüyalarımda görmeye başladım. İki gün önce gece rüyamda sezeryan için beni Ameliyathane ye çağrıyorlardı bende kaçacak yer arıyordumOlur stres olmazmi hic bende son zamanlarda uyuyamiyrdum. Uyudugumda ruyamda dogum gorurdum hep. Hatta dogum yaptktan snra bile ruyalarimda dogum yaptigimi gordum bir sure. İkinci ucuncu cocugunu yapanlari tebrik ediyorum. Ben psikolojik olarak cok zayifmisim. Kolay dogum yaptim ama psikolojisi beni mahvetti. Cok etkiledi beni.
rabbim yardımcın olsun inşallahKizlar banada dua edin nolur sabah 9 da dogumum var insallah sagsalim alırim kucagima
Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
Tez zamanda allah ın izniyle kavuşursunuz yavrunla inşallah .Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.Kizlar banada dua edin nolur sabah 9 da dogumum var insallah sagsalim alırim kucagima
Pozisyon degisikligiyle kismen geciyor ama hala kasilmalarim devam ediyor sanirim boyle boyle bide bakicam gercek sancilar gelecek eli kulaginda:) cok sagol canim. Allah hepimizi kolaylikla kurtarsin doguma girecek arkadaslar dualarimiz sizinle saglikla kucaklariniza alin bebisleriniziHissettigin o baski pozisyon değişmekle geçiyor mu? Geçmiyorsa kasılma da doğumla alakalı.
İlla sanci olmasi gerekmez. Gelip giden bir ağrıysa o da doğum belirtisi olabilir yani canım. Dakika tut duzenliyse doktora git.
Kuzum uyumakla alakalı yada rüyalarmda korkmakla alakalı bişeyim yok çok şükür daha onlar başlamadı :) ama bu yazıyı okudum ya bu gece kesin görürüm bişeyler :) nts için kendime çok şaşırdım meğer bilinç altımda bişey saklamışım ben bile farketmemişim. Aslında kolay da yaptım diyosun neden öyle oldu ki acaba. Neyse bebek doğduktan sonra bitiyo hepsi bakalım bizimde en fazla şuanlık 15 günümüz var bakalım biz neler görecez :) ama ntsye bağlıyken değişik bi sancı oldu dayanılmayacak kadar değildi ama rahatta uzanmamışım, düzelmeye çalışınca bantlar kayar gibi oldu öyle kaldım. İşte ozaöan korktum sancıdan :/Olur stres olmazmi hic bende son zamanlarda uyuyamiyrdum. Uyudugumda ruyamda dogum gorurdum hep. Hatta dogum yaptktan snra bile ruyalarimda dogum yaptigimi gordum bir sure. İkinci ucuncu cocugunu yapanlari tebrik ediyorum. Ben psikolojik olarak cok zayifmisim. Kolay dogum yaptim ama psikolojisi beni mahvetti. Cok etkiledi beni.
Oy kuzumm sağlıcakla al inşallah minik prensini kucağına. Güzel haberlerini bekliyorumKizlar banada dua edin nolur sabah 9 da dogumum var insallah sagsalim alırim kucagima
Ayy Allah hayrlara çıkartsın inşallah :)Kızlar bu ara ben de kabus görüyorum. Geçen rüyamda Yusuf doguyordu bı bakıyorum kızsonra da kızımı kaçırdılar
Kuzum uyumakla alakalı yada rüyalarmda korkmakla alakalı bişeyim yok çok şükür daha onlar başlamadı :) ama bu yazıyı okudum ya bu gece kesin görürüm bişeyler :) nts için kendime çok şaşırdım meğer bilinç altımda bişey saklamışım ben bile farketmemişim. Aslında kolay da yaptım diyosun neden öyle oldu ki acaba. Neyse bebek doğduktan sonra bitiyo hepsi bakalım bizimde en fazla şuanlık 15 günümüz var bakalım biz neler görecez :) ama ntsye bağlıyken değişik bi sancı oldu dayanılmayacak kadar değildi ama rahatta uzanmamışım, düzelmeye çalışınca bantlar kayar gibi oldu öyle kaldım. İşte ozaöan korktum sancıdan :/
Oy kuzumm sağlıcakla al inşallah minik prensini kucağına. Güzel haberlerini bekliyorum
Ayy Allah hayrlara çıkartsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?