2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canimm aynen sabah da uyumaya calis bende uyuyorum .. canimin istedigi gibi..

Bide kizlar hormonlariniz ne durumda dogum sonrasi? Benim biraz dominant bi yapim var hemsire oldugum icin esime anlatiyorum bebekle ilgili biseyi .. anlamak istemiyor sorun cikiyor ... yarin ise baslicak inanin seviniyorum .. en sonunda kendi arastiriyor evimize ebe geliyor haftada bir kac gun cocuk doktoru ebe hemsire arkadaslarim da benim söyledigimi tekrarliyor tamam diyor sonra baska bi konuyöa yine karsimda ..
Hormonlar cok hassas gerrcekten cok seviyorum esimi ama suan bir kasik suda bogabilirim :))) 8 hafta suruyor sonra umarim duzelirsin diyor ama sanmam.. bebegi kiskabiyor resmen kucuk cocuk gibi ..

Bizi
Bizim ev biraz kalabalik benimde huyumdur evde biri varken uyuyamam. Zaten bebegi kimseye emanet edemiyorum kendi annem disinda. Benim hormonlarimda bu konuda tavan yapti. Kimse dokunmasin istiyorum ben haric herkes zarar verecek gibi geliyor. Hic uyumuyorum desem yeridir. Zaten kizimda memeye cok düskün surekli beni emmej istiyor. İkimizde birbirmzin vucudundan ayrilmayi henuz kabullenemedik

Benim elimden actilar canim ama acimiyor yani farketmiyosun merak etme. Benim dikislerim eriyecek canim. Zaten benim bildigim artik dikisler boyle atiliyor her yerde

Olur stres olmazmi hic bende son zamanlarda uyuyamiyrdum. Uyudugumda ruyamda dogum gorurdum hep. Hatta dogum yaptktan snra bile ruyalarimda dogum yaptigimi gordum bir sure. İkinci ucuncu cocugunu yapanlari tebrik ediyorum. Ben psikolojik olarak cok zayifmisim. Kolay dogum yaptim ama psikolojisi beni mahvetti. Cok etkiledi beni.

Supersin benden bir tane daha :)) ben daha kimseyi davet etmedim eve kimse girmedi alt komsum haric oda tuttu oglumun elini öptu sok oldum aniden.. sinirlendim ..
Bu bebek elini agzina sokuyor devamli zaten , bizde yapisil gibiyiz evde babasi ilgilenir ama baskasi dokunsun istemem..
Kediler bile insanlardan yavrusunu kacirirlar ..
Hormonlar tavan durumda ama kimse anlamiyor ben de istedigimi yaptiriyorum Bi sekilde..

Bebekler zaten hemen alisamiyorlar 9 ay boyunca anne karninda ve birden bire disardalar ... anne sicakligina ihtiyaclari var, ama insanimiz anlamiyor
Esim bebegi kiskaniyor benle daha cok zaman gecirdigi icin .. dusunebiliyormusun ?
Alisirmis kucaga falan filan bide bunu söyleyen turk olsa anlicam ama Turk de degil esim..
bebegini al odana cekil en azindan dinlenmis olursun ..

Kizlar aksam saat 6dan beri kasilmalarim var rahim hazirlik mi yapiyor acaba kasilma hissi var ama sanci hissetmiyorum sadece kasigima baski oluyor agirlik biniyor gibi dkda tutmadim ciddiye almadim hemen gelmez diye

Kizlar aksam saat 6dan beri kasilmalarim var rahim hazirlik mi yapiyor acaba kasilma hissi var ama sanci hissetmiyorum sadece kasigima baski oluyor agirlik biniyor gibi dkda tutmadim ciddiye almadim hemen gelmez diye

Hissettigin o baski pozisyon değişmekle geçiyor mu? Geçmiyorsa kasılma da doğumla alakalı.
İlla sanci olmasi gerekmez. Gelip giden bir ağrıysa o da doğum belirtisi olabilir yani canım. Dakika tut duzenliyse doktora git.

Gözün aydın canım gule güle büyüt bebegini

Bi bebiş daha gelmiş hoş gelmiş , güzel sağlıklı mutlu upuzun bi ömrü olur inşallah

Cok cok tesekkur ederim herkese. Darisi tum bekleyenlerin basina :)

Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
Çok geçmiş olsun umarım biran önce çıkar bebişin küvezden.
benim ikinci çocuğum ama farketmiyor canım. Deli gibi bir korku var içimde. Doğumuna 2 hafta var. Bende rüyalarımda görmeye başladım. İki gün önce gece rüyamda sezeryan için beni Ameliyathane ye çağrıyorlardı bende kaçacak yer arıyordum

Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.

çok geçmiş olsun hemencecik sağlığına kavuşur inş bebeğin..

Tez zamanda allah ın izniyle kavuşursunuz yavrunla inşallah .

Kizlar banada dua edin nolur sabah 9 da dogumum var insallah sagsalim alırim kucagima
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.

Pozisyon degisikligiyle kismen geciyor ama hala kasilmalarim devam ediyor sanirim boyle boyle bide bakicam gercek sancilar gelecek eli kulaginda:) cok sagol canim. Allah hepimizi kolaylikla kurtarsin doguma girecek arkadaslar dualarimiz sizinle saglikla kucaklariniza alin bebislerinizi

Kuzum uyumakla alakalı yada rüyalarmda korkmakla alakalı bişeyim yok çok şükür daha onlar başlamadı :) ama bu yazıyı okudum ya bu gece kesin görürüm bişeyler :) nts için kendime çok şaşırdım meğer bilinç altımda bişey saklamışım ben bile farketmemişim. Aslında kolay da yaptım diyosun neden öyle oldu ki acaba. Neyse bebek doğduktan sonra bitiyo hepsi bakalım bizimde en fazla şuanlık 15 günümüz var bakalım biz neler görecez :) ama ntsye bağlıyken değişik bi sancı oldu dayanılmayacak kadar değildi ama rahatta uzanmamışım, düzelmeye çalışınca bantlar kayar gibi oldu öyle kaldım. İşte ozaöan korktum sancıdan :/
Kizlar banada dua edin nolur sabah 9 da dogumum var insallah sagsalim alırim kucagima
Oy kuzumm sağlıcakla al inşallah minik prensini kucağına. Güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar bu ara ben de kabus görüyorum. Geçen rüyamda Yusuf doguyordu bı bakıyorum kız sonra da kızımı kaçırdılar
Ayy Allah hayrlara çıkartsın inşallah :)

Amin inşallah canım. Denge Menge kalmadı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…