2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Sancısız su geldi diye geldik hastaneye. Açılmam yoktu. 12 de suni sancı taktılar. 14: 50 de doğmuş bebeğim. 3660g,52cm. Yarın doktor söyleyecek ne zaman çıkacağını. Böyle de insan garip kalıyor doğum yapmışsın bebeğin yok. Buna da şükür yine. Sütüm yok. Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Bol bol dua ettim. Sizin dualarınız için Allah razı olsun.

Tez kavuş yavrunla canım.

Allah şifa versin canım dut pekmezi iç iyi geliyor .

Inşallah sende ben de kavusuruz bebeklerimize gülüm. Ne kadar kalacak bilgi verdiler mi ?
Bi yarın dediler çıkar diye, biri geldi haftasonu kalır dedi. Üzmemek için mi söylemiyorlar bilemiyorum. Yarın inşallah doktorundan tam bilgi alabiliriz.

Allah tez zamanda şifa versin vanım, sağlıkla kavuşun inşallah

Tedavi icn antibiyotik tedavisi uygulaniyormus canim 5 -7 gün arasiymis . Bizede 2 gün gözlemliyoruz dediker bi iki güne cikar diye oyaladilar sonra en son tedavi bitsin öyle cikarixaz dediler yarin 8 gun olcak bugun bitmesine.ragmen 1 gece daha tutuyorlar. Eve ilk geldigimde cok agladim sonra cani sagolsun yeterki dedim üzülme. Kötü birsey olursa söylerler zaten saklamazlar için ferah olsun

Allah kolaylık versin canım ya bide senin 2.çocuk :) salih abicik hemen uyum sağlar da seni zorlamaz inşallah :)

İnsallah canım doğumdan çok salihin davranışlarından korkuyorum inan ki zaten daha doğmadan kum torbası niyetine karnımı kullanmaya başladı Allah'a emanet yusufçuk.

Iyiyim gunumu bekliyorum sende iyisindir umarim :)
Sonlara geldik artik doguralim güzel gunler baslasin :)

Sancim olmadi canim tekrarlayan bi akintim da olmadı ona ragmen cok stres yaptım bide sancilarm baslasaydi nasil olurdim kim bilir :)

Kızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
Gozunuzaydin canim Allah anali babali buyutsun insallah Rabbim sifa versin minigine tez zaman da iyilessin kucagina kavussun insallah

İnsanlar gercekten anlayissiz. Cocugumun topuk knai alindi kv kucagima vermedi cocugum nasil agladi icim parcalandi cok sinirlendim. Cekip alamadimda kan cekiliyor cocuktan diye. O gun bugundur birakmiyorum kucagimdan. Benim esim aglayinca bana veriyor hemen o konuda skntim yok :) bana bi de diyolarki simdi vermiyosun yarin atacak yer ararsin diyolar cocugumu niye atacaksam tobe ya

Benim kendi dogumum bozmadi psikolijimi oncesinde dinledigim dogum hikayeleri islemis beynime. Kolay yaptim ama sanki cok zor yapmisim gibi bi psikolojiye büründüm. Herkes o kadar cok konustu ki en ufagina kadar almisim beynime. sanci oyle dayanilmicak bi sanci degil canim hic korkma. HEp bilincaltimiza isledigimz seyler yuzunden dogum gozumzde buyuyor. sen aciya dayanikliyim demistin yanlis hatirlamiyorsam. Ben cok dayaniksizm ben bile dayanilmayacak bir agri degil diyorum sen cok etkilenmezsin bence. Allah guc kuvvet versin insallah

ikinciye cesaret edemem ben heralde ya. fizyolojik olarak hic birseyim yokta psikolijim bozuk belkide lohusaliktandir benimki gecer insallah. Allah yardimcin olsun canim kolaylikla atlat saglicakla kavus bebisine insallah

Gelmedi canim bu duruma sevinsem mi uzulsem mi bilemedim Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Canım benim de 4-5 kere pijamamı, pantolonumu ıslatacak kadar su geldi (birinde baya baya pantolonumun bacak kısmına kadar ıslandı) ama akıntı da olabilir, su sızıyor da olabilir dedi doktor. Başka bir hastasını anlattı ve oluyor böyle şeyler dedi. Akıntıysa diye şu an fitil de verdi onu kullanıyorum. Foş diye gelmedikten sonra bebeğin susuz kalmaz sen korkma canım.

Leke gibi akıntın da olmuş senin, o nişandır belki. Nişandan sonra da anında doğum başlamıyor zaten. Yarın belki gelir suyunun tamamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…