Tez kavuş yavrunla canım.Herkesi alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
Doğumdan çıktık .
Bebeğim nefes almada zorluk çekti biraz da enfeksiyon bulgusuna rastlandı.
Kuvezde kalicak bir hafta kadar .
Dün çok ağladım ama bugün bebeğim iyiydi görmeye gittim ellerine dokundum.
Kucağıma alamadim ama görmek bile beni çok mutlu etti.
Kg ve boyu güzel. Maşallah .
Durumu iyiye doğru gidiyor.
Ve bugün bir yemek kaşığı kadar süt sagip bıraktım icirecekler .
Evime geldim bebeğim orada kaldı .
Dikislerim çok acıyor ama ben anneyim güçlü olmak zorundayım ev içinde devamlı yürümeye çalışıyorum hemen iyileşmek istiyorum çünkü bebeğimin bana ihtiyacı var. Yanımda benimle ilgilenen akrabalarim var.
Iyi bakıyorlar bana .
Benden son durum bunlar .
Allah im kimseyi evladindan ayırmasın.
Çok zor kokusuna hasret kalmak kavuşup da kucaklayamamak.
Ama inşallah bugünlerde geçecek ve sizlerinde dualarinizla bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşup kucaklayacagim .
Dualarinizi esirgemeyin.
Bi yarın dediler çıkar diye, biri geldi haftasonu kalır dedi. Üzmemek için mi söylemiyorlar bilemiyorum. Yarın inşallah doktorundan tam bilgi alabiliriz.Allah şifa versin canım dut pekmezi iç iyi geliyor .
Inşallah sende ben de kavusuruz bebeklerimize gülüm. Ne kadar kalacak bilgi verdiler mi ?
Allah tez zamanda şifa versin vanım, sağlıkla kavuşun inşallahİyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Sancısız su geldi diye geldik hastaneye. Açılmam yoktu. 12 de suni sancı taktılar. 14: 50 de doğmuş bebeğim. 3660g,52cm. Yarın doktor söyleyecek ne zaman çıkacağını. Böyle de insan garip kalıyor doğum yapmışsın bebeğin yok. Buna da şükür yine. Sütüm yok. Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Bol bol dua ettim. Sizin dualarınız için Allah razı olsun.
Tez kavuş yavrunla canım.
Bi yarın dediler çıkar diye, biri geldi haftasonu kalır dedi. Üzmemek için mi söylemiyorlar bilemiyorum. Yarın inşallah doktorundan tam bilgi alabiliriz.
Tedavi icn antibiyotik tedavisi uygulaniyormus canim 5 -7 gün arasiymis . Bizede 2 gün gözlemliyoruz dediker bi iki güne cikar diye oyaladilar sonra en son tedavi bitsin öyle cikarixaz dediler yarin 8 gun olcak bugun bitmesine.ragmen 1 gece daha tutuyorlar. Eve ilk geldigimde cok agladim sonra cani sagolsun yeterki dedim üzülme. Kötü birsey olursa söylerler zaten saklamazlar için ferah olsunİyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Sancısız su geldi diye geldik hastaneye. Açılmam yoktu. 12 de suni sancı taktılar. 14: 50 de doğmuş bebeğim. 3660g,52cm. Yarın doktor söyleyecek ne zaman çıkacağını. Böyle de insan garip kalıyor doğum yapmışsın bebeğin yok. Buna da şükür yine. Sütüm yok. Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Bol bol dua ettim. Sizin dualarınız için Allah razı olsun.
Tez kavuş yavrunla canım.
Bi yarın dediler çıkar diye, biri geldi haftasonu kalır dedi. Üzmemek için mi söylemiyorlar bilemiyorum. Yarın inşallah doktorundan tam bilgi alabiliriz.
Allah kolaylık versin canım ya bide senin 2.çocuk :) salih abicik hemen uyum sağlar da seni zorlamaz inşallah :)Amin inşallah canım. Denge Menge kalmadı artık :)
Allah kolaylık versin canım ya bide senin 2.çocuk :) salih abicik hemen uyum sağlar da seni zorlamaz inşallah :)
Iyiyim gunumu bekliyorum sende iyisindir umarim :)benim zor geçiyor son zamanlar ya geceleri ağrıdan uyuyamıyorum yanlar uyuşuyor kasıklarım ağrıyor devamlı kalkıyorum yürüyorum fln :\ sen nasılsın?
sen baya alıyormuşsun tabi uygun oluyordur. ben tek ürün alcam alamıyorum :) nasılsın buarada pek gelmiyorsun buralara.
Iyiyim gunumu bekliyorum sende iyisindir umarim :)
Sonlara geldik artik doguralim güzel gunler baslasin :)
Sancim olmadi canim tekrarlayan bi akintim da olmadı ona ragmen cok stres yaptım bide sancilarm baslasaydi nasil olurdim kim bilir :)Bana kalırsa hafif sancın başladıysa evde bekle. Su geldiği gibi doğım başlamıyo. Doktorunu ara bilgilendir ona göre hareket et en olmadı. Çünkü seninki tamamen normale odaklı değildi dimi. Strest yapma sakinleş bi kahve yap kendine rahatla zaten duş almışsın
Gozunuzaydin canim Allah anali babali buyutsun insallah Rabbim sifa versin minigine tez zaman da iyilessin kucagina kavussun insallahKızlar doğumum oldu. Kolaydı.Doğumhanede bebeğimi öpüp kokladım. Ama yoğun bakıma almışlar ciğerine su kaçmış galiba. İnşallah gösterirler. Dualarınıza talibim.
İnsanlar gercekten anlayissiz. Cocugumun topuk knai alindi kv kucagima vermedi cocugum nasil agladi icim parcalandi cok sinirlendim. Cekip alamadimda kan cekiliyor cocuktan diye. O gun bugundur birakmiyorum kucagimdan. Benim esim aglayinca bana veriyor hemen o konuda skntim yok :) bana bi de diyolarki simdi vermiyosun yarin atacak yer ararsin diyolar cocugumu niye atacaksam tobe yaSupersin benden bir tane daha :)) ben daha kimseyi davet etmedim eve kimse girmedi alt komsum haric oda tuttu oglumun elini öptu sok oldum aniden.. sinirlendim ..
Bu bebek elini agzina sokuyor devamli zaten , bizde yapisil gibiyiz evde babasi ilgilenir ama baskasi dokunsun istemem..
Kediler bile insanlardan yavrusunu kacirirlar ..
Hormonlar tavan durumda ama kimse anlamiyor ben de istedigimi yaptiriyorum Bi sekilde..
Bebekler zaten hemen alisamiyorlar 9 ay boyunca anne karninda ve birden bire disardalar ... anne sicakligina ihtiyaclari var, ama insanimiz anlamiyor
Esim bebegi kiskaniyor benle daha cok zaman gecirdigi icin .. dusunebiliyormusun ?
Alisirmis kucaga falan filan bide bunu söyleyen turk olsa anlicam ama Turk de degil esim..
bebegini al odana cekil en azindan dinlenmis olursun ..
Aminnn canim Allah razi olsun :)Saglicakla kavusun canim insallah. Allah korktugun yere ugratmasin
Bi kere daha gelse gidicektim canim ama olmadi bebegin de hareketleri devam ediyor cok sukurOlabilir canım suyunu takip et çok fazla da gecikme hastane için
Devami gelmedi canim gece falan gelirse direk hastaneye giderim susuz kalınca sıkıntı oluyormus sanırımSu olabilir, devamı gelecek mi takip et bakalım
Çok geçmiş olsun, bir an önce çıkar da kucağına alırsın inşallah
Gelmedi canim bu duruma sevinsem mi uzulsem mi bilemedim Rabbim hayirlisini nasip etsin insallahmaviss_34 canım ne durumdasın? Devamı geldi mi?
Benim kendi dogumum bozmadi psikolijimi oncesinde dinledigim dogum hikayeleri islemis beynime. Kolay yaptim ama sanki cok zor yapmisim gibi bi psikolojiye büründüm. Herkes o kadar cok konustu ki en ufagina kadar almisim beynime. sanci oyle dayanilmicak bi sanci degil canim hic korkma. HEp bilincaltimiza isledigimz seyler yuzunden dogum gozumzde buyuyor. sen aciya dayanikliyim demistin yanlis hatirlamiyorsam. Ben cok dayaniksizm ben bile dayanilmayacak bir agri degil diyorum sen cok etkilenmezsin bence. Allah guc kuvvet versin insallahKuzum uyumakla alakalı yada rüyalarmda korkmakla alakalı bişeyim yok çok şükür daha onlar başlamadı :) ama bu yazıyı okudum ya bu gece kesin görürüm bişeyler :) nts için kendime çok şaşırdım meğer bilinç altımda bişey saklamışım ben bile farketmemişim. Aslında kolay da yaptım diyosun neden öyle oldu ki acaba. Neyse bebek doğduktan sonra bitiyo hepsi bakalım bizimde en fazla şuanlık 15 günümüz var bakalım biz neler görecez :) ama ntsye bağlıyken değişik bi sancı oldu dayanılmayacak kadar değildi ama rahatta uzanmamışım, düzelmeye çalışınca bantlar kayar gibi oldu öyle kaldım. İşte ozaöan korktum sancıdan :/
Oy kuzumm sağlıcakla al inşallah minik prensini kucağına. Güzel haberlerini bekliyorum
Ayy Allah hayrlara çıkartsın inşallah :)
ikinciye cesaret edemem ben heralde ya. fizyolojik olarak hic birseyim yokta psikolijim bozuk belkide lohusaliktandir benimki gecer insallah. Allah yardimcin olsun canim kolaylikla atlat saglicakla kavus bebisine insallahÇok geçmiş olsun umarım biran önce çıkar bebişin küvezden.
benim ikinci çocuğum ama farketmiyor canım. Deli gibi bir korku var içimde. Doğumuna 2 hafta var. Bende rüyalarımda görmeye başladım. İki gün önce gece rüyamda sezeryan için beni Ameliyathane ye çağrıyorlardı bende kaçacak yer arıyordum
Canım benim de 4-5 kere pijamamı, pantolonumu ıslatacak kadar su geldi (birinde baya baya pantolonumun bacak kısmına kadar ıslandı) ama akıntı da olabilir, su sızıyor da olabilir dedi doktor. Başka bir hastasını anlattı ve oluyor böyle şeyler dedi. Akıntıysa diye şu an fitil de verdi onu kullanıyorum. Foş diye gelmedikten sonra bebeğin susuz kalmaz sen korkma canım.Gelmedi canim bu duruma sevinsem mi uzulsem mi bilemedim Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Epidurel sezeryan insallah canim .Kozmogirl17 nasil olacak doğumun? Allah yardımcın olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?