Amin kuzum insallah saglikla dogar kendimi toparlayinca yazarim size malum iki oglusla biraz zorlancamKuzum uyumakla alakalı yada rüyalarmda korkmakla alakalı bişeyim yok çok şükür daha onlar başlamadı :) ama bu yazıyı okudum ya bu gece kesin görürüm bişeyler :) nts için kendime çok şaşırdım meğer bilinç altımda bişey saklamışım ben bile farketmemişim. Aslında kolay da yaptım diyosun neden öyle oldu ki acaba. Neyse bebek doğduktan sonra bitiyo hepsi bakalım bizimde en fazla şuanlık 15 günümüz var bakalım biz neler görecez :) ama ntsye bağlıyken değişik bi sancı oldu dayanılmayacak kadar değildi ama rahatta uzanmamışım, düzelmeye çalışınca bantlar kayar gibi oldu öyle kaldım. İşte ozaöan korktum sancıdan :/
Oy kuzumm sağlıcakla al inşallah minik prensini kucağına. Güzel haberlerini bekliyorum
Ayy Allah hayrlara çıkartsın inşallah :)
Amin tesekkur ederim hepinize.Tez zamanda allah ın izniyle kavuşursunuz yavrunla inşallah .
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.
Amin burdaki buttun anne adaylarini allah bi avazda kurtarsin .rabbim yardımcın olsun inşallah
Aynen bende bu durumdayimİnsallah canım doğumdan çok salihin davranışlarından korkuyorum inan kizaten daha doğmadan kum torbası niyetine karnımı kullanmaya başladı Allah'a emanet yusufçuk.
Olabilir canim bugun tam anlamiyla gunum doldu cok sukur bugunlere gelebildik eczaneye gittim ped almak icin ama yokmus koca eczanede elim bos dondum Rabbim buyuk saglikli bisekilde kucagima alirim insallah :)Canım benim de 4-5 kere pijamamı, pantolonumu ıslatacak kadar su geldi (birinde baya baya pantolonumun bacak kısmına kadar ıslandı) ama akıntı da olabilir, su sızıyor da olabilir dedi doktor. Başka bir hastasını anlattı ve oluyor böyle şeyler dedi. Akıntıysa diye şu an fitil de verdi onu kullanıyorum. Foş diye gelmedikten sonra bebeğin susuz kalmaz sen korkma canım.
Leke gibi akıntın da olmuş senin, o nişandır belki. Nişandan sonra da anında doğum başlamıyor zaten. Yarın belki gelir suyunun tamamı...
Benim kv dede ole yapmaya calisti bikackere bi musadenle anne ben sarilcam dedim beni istiyor dedim biddaha sokulamadi.yok yaa insan yavrusunu atcak yer ararmi benimki 1.5 yasinda suanda iki canimla bile kimseye emanet edemmİnsanlar gercekten anlayissiz. Cocugumun topuk knai alindi kv kucagima vermedi cocugum nasil agladi icim parcalandi cok sinirlendim. Cekip alamadimda kan cekiliyor cocuktan diye. O gun bugundur birakmiyorum kucagimdan. Benim esim aglayinca bana veriyor hemen o konuda skntim yok :) bana bi de diyolarki simdi vermiyosun yarin atacak yer ararsin diyolar cocugumu niye atacaksam tobe ya
ElhamdulillahOlabilir canim bugun tam anlamiyla gunum doldu cok sukur bugunlere gelebildik eczaneye gittim ped almak icin ama yokmus koca eczanede elim bos dondum Rabbim buyuk saglikli bisekilde kucagima alirim insallah :)
Benim ilk doğumum olacak normal bekliyoruz inşallah. Ama belli bir tarih olmadığı İçin hep heyecan. 40 hafta 12 sinde doluyor. 40 hafta dolup da gelmezse ne zaman alıyorlar bebeği. Tabi sizin ne zaman aldılar? Doktor 14 üne muayeneye çağırdı tekrar. Çok heyecanlıyım nr zaman gelecek diye uyuyamıyorum.
O kafadakiler soyluyor bunuda zaten. Aksama kadar cocugu disari tek basina salip merak etmeyenler. Bende alcsktim cocugumuda oyle bir sarildiki birakmadi bi yandanda hemsire cocugun topugundan kan cekiyor cocugu cekip alamadim. Sinirden agladim. Emzirme odasina gidiyorum minnacik odada pesimden geliyor git sende dogur dicem en sonunda.Benim kv dede ole yapmaya calisti bikackere bi musadenle anne ben sarilcam dedim beni istiyor dedim biddaha sokulamadi.yok yaa insan yavrusunu atcak yer ararmi benimki 1.5 yasinda suanda iki canimla bile kimseye emanet edemm
Yok artik cidden dusuncesizler.. bende sinirlenirdim haklisin ,İnsanlar gercekten anlayissiz. Cocugumun topuk knai alindi kv kucagima vermedi cocugum nasil agladi icim parcalandi cok sinirlendim. Cekip alamadimda kan cekiliyor cocuktan diye. O gun bugundur birakmiyorum kucagimdan. Benim esim aglayinca bana veriyor hemen o konuda skntim yok :) bana bi de diyolarki simdi vermiyosun yarin atacak yer ararsin diyolar cocugumu niye atacaksam tobe ya
Devami gelmedi canim gece falan gelirse direk hastaneye giderim susuz kalınca sıkıntı oluyormus sanırım
O kafadakiler soyluyor bunuda zaten. Aksama kadar cocugu disari tek basina salip merak etmeyenler. Bende alcsktim cocugumuda oyle bir sarildiki birakmadi bi yandanda hemsire cocugun topugundan kan cekiyor cocugu cekip alamadim. Sinirden agladim. Emzirme odasina gidiyorum minnacik odada pesimden geliyor git sende dogur dicem en sonunda.
Canım sakin ol çok az kaldı, inşallah bu saatten sonra şöyle derin bir uyku uyursun da enerjin gelir.O kadar kotu bı gece gecırdım ki . Su son 2 gun uykuya en ıhtıyac duydugum vakıt olanlar ... oğlum saat 8 de uyur. Bugunde oyle oldu uyudu . 1 haftadır yatagına ve odasına gecırdıgım ıcın saat 12 ye kadar mutlaka bı kere uyanıyodu yanına gıdıyorum uyuyodu sabah kalkıyodu gene 12 ye gelırken uyandı gıttım uyudu 12:30 da gene uyandı gıttım yok uyumuyo sınırler tavan olmaya basladı tabı . Gıttım odaya babasını yolladım ondada uyumadı saat 2.5 oldu sınırlerım tavan oldu stres zaten var gozum bısey gormedı. Aldım bızım yataga goturdum yeterkı uyusun dedım gene yok saat 3 oldu kolundan tuttum salona getırdım. Yanına yattım. Bu sırasa tabı karnım taş hareketler ıyıce sertleşti bı anda.. sancı .. ağrı.. kaburgama ıteklemeler ordan oraya gecmeler fena. .. oraya yatıyorum olmuyo buraya yatıyorum olmuyo yanımda oğlumda uyumuyo. En son gectım obur kanepe burdan kalkmadn uyucaksın dedım. Baktım kaka yaptı. Derdı oymus farkettım gazı vardı ama derdının bu oldugunj ne bıleyım 2 yasında cocuk.. yenıdoğan değilki. Değiştirdim koydum kanepeye gıttım yattım szmıs goturdum yatagına. Sımdı de bebk durmuyo kaburgama ıtıyo cok sert hareket edıyo oraya buraya savruluyo sankı. Ve saat 4 oldu hala 10 dk bıle uyku uyumadım. Ustelık sancı gelıp gıdıyo. . Son 2 gun ne guzel seyler geldı basıma...
Canım ben olsam arardım doktorumu, çünkü günün gelmiş ne zaman ne olacağı belli olmaz. Önemliyse seni ona göre bilgilendirir hem. Mantarda çok zordur çok geçmiş olsunVajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum, daha önce de geçirdiğimden biliyorum kesin mantar yine. (doktora pazartesi randevum var)
Tedavi edilmeden doğum olursa ne olur bilen var mı?
Bebeğe geçen bişey mi???
Canım ben olsam arardım doktorumu, çünkü günün gelmiş ne zaman ne olacağı belli olmaz. Önemliyse seni ona göre bilgilendirir hem. Mantarda çok zordur çok geçmiş olsun
Sanırım annenin idrar yolu enfeksiyonu ve mantar olması istenmiyor normal Doğumda. Kanaldan geçerken bebeğe bulaşabilir. Yarın doktoruna danış canım mutlakaVajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum, daha önce de geçirdiğimden biliyorum kesin mantar yine. (doktora pazartesi randevum var)
Bebeğe geçen bişey mi???
Sanırım annenin idrar yolu enfeksiyonu ve mantar olması istenmiyor normal Doğumda. Kanaldan geçerken bebeğe bulaşabilir. Yarın doktoruna danış canım mutlaka
Kardeşinin orada olduğunu bile bile mi yapıyo canım? Öyleyse durum vahimİnsallah canım doğumdan çok salihin davranışlarından korkuyorum inan kizaten daha doğmadan kum torbası niyetine karnımı kullanmaya başladı Allah'a emanet yusufçuk.
İyi bari kuzum aklım sendeydi valla. Belki akıntıdır dün benden de tuvaletimi tutunca öyle bi akıntı geldi pijamama geçti ama devamı olmadı :)Sancim olmadi canim tekrarlayan bi akintim da olmadı ona ragmen cok stres yaptım bide sancilarm baslasaydi nasil olurdim kim bilir :)
Evet kuzum işte acıya dayanıklıyım inşallah sancıda da ötle olur.. ben izlemiyorum hiç ya ne normal ne sezaryen videosu. Farkında değiliz de herşeyi bilinç altımızda tutuyoruz işte bende ntsye bağlanınca çok şaşırdım kendime. Lohusalıkta da olur kuzum korkma geçer Allahın izniyle:) hepimize güç kuvvet versin her zaman..Benim kendi dogumum bozmadi psikolijimi oncesinde dinledigim dogum hikayeleri islemis beynime. Kolay yaptim ama sanki cok zor yapmisim gibi bi psikolojiye büründüm. Herkes o kadar cok konustu ki en ufagina kadar almisim beynime. sanci oyle dayanilmicak bi sanci degil canim hic korkma. HEp bilincaltimiza isledigimz seyler yuzunden dogum gozumzde buyuyor. sen aciya dayanikliyim demistin yanlis hatirlamiyorsam. Ben cok dayaniksizm ben bile dayanilmayacak bir agri degil diyorum sen cok etkilenmezsin bence. Allah guc kuvvet versin insallah
Kuzum ben bunu doktoruma sordum doğum esnasında bebeğe geçermi diye. Bişey olmaz dedi. Çünkü benm mantarım felaketti ve geçmez hemen sandım, doktorum muayene edince ilaç verdi. Ama yarın bi doktora git ya da ilaç yazdır doktorunu arayıp çünkü her ihtimale karşı onun hafiflemesi lazım. Ben neo-penotran forte fitil kullandım 3.gününde baya hafifletti(7fitil var içinde) birde mantazol krem. Mantarın lekesi dahi kalmadı. Sadece dudak kısmında kaldı çok az bu gittiğimde yine istedim sadece krem yazın dedim yine fitili de yazmış travocort krem yazmış bu seferde. 2 gün bile bu fitili atsan sana fayda edecektir eminim. Sirkeli suymuş, yoğurtmuş, sarımsakmış ben neler denedim geçmiyo.. yine de sen bilirsin tabikiVajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum, daha önce de geçirdiğimden biliyorum kesin mantar yine. (doktora pazartesi randevum var)
Bebeğe geçen bişey mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?