2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin kuzum insallah saglikla dogar kendimi toparlayinca yazarim size malum iki oglusla biraz zorlancam

Olabilir canim bugun tam anlamiyla gunum doldu cok sukur bugunlere gelebildik eczaneye gittim ped almak icin ama yokmus koca eczanede elim bos dondum Rabbim buyuk saglikli bisekilde kucagima alirim insallah :)

Benim kv dede ole yapmaya calisti bikackere bi musadenle anne ben sarilcam dedim beni istiyor dedim biddaha sokulamadi.yok yaa insan yavrusunu atcak yer ararmi benimki 1.5 yasinda suanda iki canimla bile kimseye emanet edemm

Olabilir canim bugun tam anlamiyla gunum doldu cok sukur bugunlere gelebildik eczaneye gittim ped almak icin ama yokmus koca eczanede elim bos dondum Rabbim buyuk saglikli bisekilde kucagima alirim insallah :)
Elhamdulillah artık gelsin paşamız

Eczanelerde satılmıyor dedi benim doktorum da. Hastaneye gazlı bez gibi, kalınca bir pedin içine turnusol kağıdı koyuyorlar, onunla tespit etmeye çalışıyorlar.. Medicallerde Amnisure diye bir test varmış, 200lira civarıymış. Onu alıp doktora getirmemiz gerekiyormuş, doktor o testle gelen suyun ne olduğunu söyleyebilirmiş. Fakt bende gelen su öyle her saniye gelmiyor ki ara sıra oluyor, doktora gittiğimde gelmezse nasıl yapacak yani.. Hem çok pahalı geldi test bana, o yüzden ilk fitili deneyeyim, akıntıysa kesilir teste gerek kalmaz dedim.

Benim ilk doğumum olacak normal bekliyoruz inşallah. Ama belli bir tarih olmadığı İçin hep heyecan. 40 hafta 12 sinde doluyor. 40 hafta dolup da gelmezse ne zaman alıyorlar bebeği. Tabi sizin ne zaman aldılar? Doktor 14 üne muayeneye çağırdı tekrar. Çok heyecanlıyım nr zaman gelecek diye uyuyamıyorum.

Kilosu 4 falan olursa alır sanırım
Yoksa 41+0 beklenebilirmiş

Benim kv dede ole yapmaya calisti bikackere bi musadenle anne ben sarilcam dedim beni istiyor dedim biddaha sokulamadi.yok yaa insan yavrusunu atcak yer ararmi benimki 1.5 yasinda suanda iki canimla bile kimseye emanet edemm
O kafadakiler soyluyor bunuda zaten. Aksama kadar cocugu disari tek basina salip merak etmeyenler. Bende alcsktim cocugumuda oyle bir sarildiki birakmadi bi yandanda hemsire cocugun topugundan kan cekiyor cocugu cekip alamadim. Sinirden agladim. Emzirme odasina gidiyorum minnacik odada pesimden geliyor git sende dogur dicem en sonunda.

Yok artik cidden dusuncesizler.. bende sinirlenirdim haklisin ,
Bakma sen onlara uzme kendini , insanlari degistiremiyoruz malesef , sonra mesafeni koyarsin araya ..
Devami gelmedi canim gece falan gelirse direk hastaneye giderim susuz kalınca sıkıntı oluyormus sanırım

Canim direk hastaneye gitsen amniyon kesesi patladiysa , enfeksiyon riskine karsi hastaneye yatis yapilmali . NST ile sancin ve en önemlisi bebegin kalp atisi kontrol ediliyor burda , insallah dogumun baslamistir saglicakla al bebisiini kucagina )

Allah sabır versin valla lohusa halinle bide kaynanayla uğraşmak zordur eminim . Benim de başımda bi görümce var senin kaynananın modelinden . Gerce ben daha doğum yapmadım ama kadın şimdiden belli ediyo . Geçen geldi çocuğun dolaplarını karıştırıyo neymiş eksik var mı diye kontrol ediyomus . Ben bugün eşimle pazarlığı yaptım. Karistirmicak ablasını . Kaynananın önünde durcak kisi de esin . Sen soylersen biseyleri torunumuzu sevdirmiyo olur . Bence eşinle konuş .

O kadar kotu bı gece gecırdım ki . Su son 2 gun uykuya en ıhtıyac duydugum vakıt olanlar ... oğlum saat 8 de uyur. Bugunde oyle oldu uyudu . 1 haftadır yatagına ve odasına gecırdıgım ıcın saat 12 ye kadar mutlaka bı kere uyanıyodu yanına gıdıyorum uyuyodu sabah kalkıyodu gene 12 ye gelırken uyandı gıttım uyudu 12:30 da gene uyandı gıttım yok uyumuyo sınırler tavan olmaya basladı tabı . Gıttım odaya babasını yolladım ondada uyumadı saat 2.5 oldu sınırlerım tavan oldu stres zaten var gozum bısey gormedı. Aldım bızım yataga goturdum yeterkı uyusun dedım gene yok saat 3 oldu kolundan tuttum salona getırdım. Yanına yattım. Bu sırasa tabı karnım taş hareketler ıyıce sertleşti bı anda.. sancı .. ağrı.. kaburgama ıteklemeler ordan oraya gecmeler fena. .. oraya yatıyorum olmuyo buraya yatıyorum olmuyo yanımda oğlumda uyumuyo. En son gectım obur kanepe burdan kalkmadn uyucaksın dedım. Baktım kaka yaptı. Derdı oymus farkettım gazı vardı ama derdının bu oldugunj ne bıleyım 2 yasında cocuk.. yenıdoğan değilki. Değiştirdim koydum kanepeye gıttım yattım szmıs goturdum yatagına. Sımdı de bebk durmuyo kaburgama ıtıyo cok sert hareket edıyo oraya buraya savruluyo sankı. Ve saat 4 oldu hala 10 dk bıle uyku uyumadım. Ustelık sancı gelıp gıdıyo. . Son 2 gun ne guzel seyler geldı basıma...

Vajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum, daha önce de geçirdiğimden biliyorum kesin mantar yine. (doktora pazartesi randevum var)
Tedavi edilmeden doğum olursa ne olur bilen var mı?
Bebeğe geçen bişey mi???

Canım sakin ol çok az kaldı, inşallah bu saatten sonra şöyle derin bir uyku uyursun da enerjin gelir. son günler iyi düşün iyi olsun. Doğumdan sonra da çok güzel geçsin bu günlerin mükafatına inşallah

Vajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum, daha önce de geçirdiğimden biliyorum kesin mantar yine. (doktora pazartesi randevum var)
Bebeğe geçen bişey mi???
Canım ben olsam arardım doktorumu, çünkü günün gelmiş ne zaman ne olacağı belli olmaz. Önemliyse seni ona göre bilgilendirir hem. Mantarda çok zordur çok geçmiş olsun

Canım ben olsam arardım doktorumu, çünkü günün gelmiş ne zaman ne olacağı belli olmaz. Önemliyse seni ona göre bilgilendirir hem. Mantarda çok zordur çok geçmiş olsun

Sirkeli suyla yıka der o
Daha önce böyle demişti. 20. Haftalarda da oldu, sanırım tahrişe bağlı kanama da olunca doktora gitmiştim acile, 3 günlük tedavi vermişlerdi fitil şeklinde.
Bu aşamadan sonra fitil vs verir mi bilmiyorum.
Biraz araştırdım bebeğe pek bi zararı olmuyormuş
Candida ile erken tanışmak dışında.
Kefir yoğurt yükleyeyim ben, yarına kötüleşirsem acilden gidip baktırayım en iyisi.

Bebeğe geçen bişey mi???
Sanırım annenin idrar yolu enfeksiyonu ve mantar olması istenmiyor normal Doğumda. Kanaldan geçerken bebeğe bulaşabilir. Yarın doktoruna danış canım mutlaka

Sanırım annenin idrar yolu enfeksiyonu ve mantar olması istenmiyor normal Doğumda. Kanaldan geçerken bebeğe bulaşabilir. Yarın doktoruna danış canım mutlaka

Evet ya okudum ben de ama tedaviye başlasam bile geçer mi ki ya o sırada doğum da başlarsa? Öfff tüm vücudum aynı anda arıza veriyor çok sıkıldım

İnsallah canım doğumdan çok salihin davranışlarından korkuyorum inan ki zaten daha doğmadan kum torbası niyetine karnımı kullanmaya başladı Allah'a emanet yusufçuk.
Kardeşinin orada olduğunu bile bile mi yapıyo canım? Öyleyse durum vahim ama doğunca bir iki hafta zorluk çekersin sonra düzelir salih paşa da Allahın izniyle :)
Sancim olmadi canim tekrarlayan bi akintim da olmadı ona ragmen cok stres yaptım bide sancilarm baslasaydi nasil olurdim kim bilir :)
İyi bari kuzum aklım sendeydi valla. Belki akıntıdır dün benden de tuvaletimi tutunca öyle bi akıntı geldi pijamama geçti ama devamı olmadı :)
Evet kuzum işte acıya dayanıklıyım inşallah sancıda da ötle olur.. ben izlemiyorum hiç ya ne normal ne sezaryen videosu. Farkında değiliz de herşeyi bilinç altımızda tutuyoruz işte bende ntsye bağlanınca çok şaşırdım kendime. Lohusalıkta da olur kuzum korkma geçer Allahın izniyle:) hepimize güç kuvvet versin her zaman..
kv ile uğraşmak zor bide o derdi çekicez.. benmkisi sürekli bende olacak evi 5 dk yürüme mesafesinde zaten. Ablamın evi uzak çocukları okula gidiyo gelemicek sürekli hafta içi. Ben ne yapıcam hiç bilmiyorum..
Bebeğe geçen bişey mi???
Kuzum ben bunu doktoruma sordum doğum esnasında bebeğe geçermi diye. Bişey olmaz dedi. Çünkü benm mantarım felaketti ve geçmez hemen sandım, doktorum muayene edince ilaç verdi. Ama yarın bi doktora git ya da ilaç yazdır doktorunu arayıp çünkü her ihtimale karşı onun hafiflemesi lazım. Ben neo-penotran forte fitil kullandım 3.gününde baya hafifletti(7fitil var içinde) birde mantazol krem. Mantarın lekesi dahi kalmadı. Sadece dudak kısmında kaldı çok az bu gittiğimde yine istedim sadece krem yazın dedim yine fitili de yazmış travocort krem yazmış bu seferde. 2 gün bile bu fitili atsan sana fayda edecektir eminim. Sirkeli suymuş, yoğurtmuş, sarımsakmış ben neler denedim geçmiyo.. yine de sen bilirsin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…