Allah kavuştursun ayırmasın bir daha canım. İnşallah öyledir.Tedavi icn antibiyotik tedavisi uygulaniyormus canim 5 -7 gün arasiymis . Bizede 2 gün gözlemliyoruz dediker bi iki güne cikar diye oyaladilar sonra en son tedavi bitsin öyle cikarixaz dediler yarin 8 gun olcak bugun bitmesine.ragmen 1 gece daha tutuyorlar. Eve ilk geldigimde cok agladim sonra cani sagolsun yeterki dedim üzülme. Kötü birsey olursa söylerler zaten saklamazlar için ferah olsun
Doktoruna sorabiliyorsan sor canım. Ne kadar fayda etse o kadar iyidir.Sirkeli suyla yıka der o
Daha önce böyle demişti. 20. Haftalarda da oldu, sanırım tahrişe bağlı kanama da olunca doktora gitmiştim acile, 3 günlük tedavi vermişlerdi fitil şeklinde.
Bu aşamadan sonra fitil vs verir mi bilmiyorum.
Biraz araştırdım bebeğe pek bi zararı olmuyormuş
Candida ile erken tanışmak dışında.
Kefir yoğurt yükleyeyim ben, yarına kötüleşirsem acilden gidip baktırayım en iyisi.
Sagol kuzumAllah kavuştursun ayırmasın bir daha canım. İnşallah öyledir.
Doktoruna sorabiliyorsan sor canım. Ne kadar fayda etse o kadar iyidir.
Kozmogirl17 Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah sağlıcakla al kucağına bebeğini.
Benim ilk doğumum olacak normal bekliyoruz inşallah. Ama belli bir tarih olmadığı İçin hep heyecan. 40 hafta 12 sinde doluyor. 40 hafta dolup da gelmezse ne zaman alıyorlar bebeği. Tabi sizin ne zaman aldılar? Doktor 14 üne muayeneye çağırdı tekrar. Çok heyecanlıyım nr zaman gelecek diye uyuyamıyorum.
Kuzum ben bunu doktoruma sordum doğum esnasında bebeğe geçermi diye. Bişey olmaz dedi. Çünkü benm mantarım felaketti ve geçmez hemen sandım, doktorum muayene edince ilaç verdi. Ama yarın bi doktora git ya da ilaç yazdır doktorunu arayıp çünkü her ihtimale karşı onun hafiflemesi lazım. Ben neo-penotran forte fitil kullandım 3.gününde baya hafifletti(7fitil var içinde) birde mantazol krem. Mantarın lekesi dahi kalmadı. Sadece dudak kısmında kaldı çok az bu gittiğimde yine istedim sadece krem yazın dedim yine fitili de yazmış travocort krem yazmış bu seferde. 2 gün bile bu fitili atsan sana fayda edecektir eminim. Sirkeli suymuş, yoğurtmuş, sarımsakmış ben neler denedim geçmiyo.. yine de sen bilirsin tabiki
GÜnaydın kızlar sabaha kadar kaşıntıdan uyuyamadım her yerim ama ... bi de nstdeki sancılara rağmen yine doğuramadım :))))
İlk kez dün gece kaşındım doktorum bilmiyor sancılar da dün şu şekildeydi.. yükledim ... seninkiler nasıl çıkıyor ?Geçmiş olsun kaşıntı için doktor bişey diyor mu?
Sancıların nasıl çıkıyor? Benim var ama düzensiz
Bi de mantar için bana da travocort kremini verdi sabah akşam kullandım çok iyi geldiGeçmiş olsun kaşıntı için doktor bişey diyor mu?
Sancıların nasıl çıkıyor? Benim var ama düzensiz
Senin bayağı hareketli görünüyor çizgilerİlk kez dün gece kaşındım doktorum bilmiyor sancılar da dün şu şekildeydi.. yükledim ... seninkiler nasıl çıkıyor ?
Ben de sorucam bugün doktora, bişey versin valla kaşıntı çekilir dert değilBi de mantar için bana da travocort kremini verdi sabah akşam kullandım çok iyi geldi
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Sancısız su geldi diye geldik hastaneye. Açılmam yoktu. 12 de suni sancı taktılar. 14: 50 de doğmuş bebeğim. 3660g,52cm. Yarın doktor söyleyecek ne zaman çıkacağını. Böyle de insan garip kalıyor doğum yapmışsın bebeğin yok. Buna da şükür yine. Sütüm yok. Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. Bol bol dua ettim. Sizin dualarınız için Allah razı olsun.
Tez kavuş yavrunla canım.
Bi yarın dediler çıkar diye, biri geldi haftasonu kalır dedi. Üzmemek için mi söylemiyorlar bilemiyorum. Yarın inşallah doktorundan tam bilgi alabiliriz.
Ben lansinohun 50 tanesini 40 tlmi ne almıştım.Esim eczaneden aldi bugun bişey ben bebisle cikamadım hic bilinmeyen bi markaya 30 lira vermis icinde 25 tane var kendisi zaten fiyat falan arastirmaz yeterki uğraşmasın almis gelmiş öyle.
Saat 3,5 da uyudu ben 4 de ancak ama kanepede yattım sonra kalktım odaya gectım gezdım durdum sonra bacak agrısı su bu derken cocuk 6:30 da kalktı geri şaka gibi yani. Dahada kalkmadım babası gıttı yanına kaça kadar uyuudu uyumadı bılmıyorum. Su son 2 gun esım evde bende dınlenırım derken su olana bak. Ve suandada sezeryan yerım cızz edıyo yatarkende ayaktaykende dun cunku ole ani hareketler yaptım ki o sinirle . Daha doğurmadan psıkolojim sıfırlandıCanım sakin ol çok az kaldı, inşallah bu saatten sonra şöyle derin bir uyku uyursun da enerjin gelir.son günler iyi düşün iyi olsun. Doğumdan sonra da çok güzel geçsin bu günlerin mükafatına inşallah
Saat 3,5 da uyudu ben 4 de ancak ama kanepede yattım sonra kalktım odaya gectım gezdım durdum sonra bacak agrısı su bu derken cocuk 6:30 da kalktı geri şaka gibi yani. Dahada kalkmadım babası gıttı yanına kaça kadar uyuudu uyumadı bılmıyorum. Su son 2 gun esım evde bende dınlenırım derken su olana bak. Ve suandada sezeryan yerım cızz edıyo yatarkende ayaktaykende dun cunku ole ani hareketler yaptım ki o sinirle . Daha doğurmadan psıkolojim sıfırlandı
Canım doktorunla görüştün mü? Ben de fitil kullanıyorum şu an o gelen su akıntı olabilir diyeVajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum, daha önce de geçirdiğimden biliyorum kesin mantar yine. (doktora pazartesi randevum var)
Tedavi edilmeden doğum olursa ne olur bilen var mı?
Bebeğe geçen bişey mi???
öyle deme insan gerçekten unutuyor. Evet yaşadıklarını unutmasan asla bir daha çocuk sahibi olmazdın. Ama insan unutuyor.Rabbim öyle büyükki bebeğine arandaki bağı kurmanı sağlayan o annelik duygusunu sana yaşatan,bebeğini besleyebilmen için süt yapan oksitosin hormonu aynı zamanda yaşadığın olumsuzluklarıda unutmnı sağılıyormuş. Düşünsenize bu nedenle tekrar anne olmayı düşünüyormuşuzş.ne mükemmel bir şey. Lohusalık tandır oda geçecek sana sakin ol kafanı takma falan diyemiyorum. Ben lohusa olmadan lohusa depresyonun girdim şuan çok asabiyim. Herkese kızgınım falan.ikinciye cesaret edemem ben heralde ya. fizyolojik olarak hic birseyim yokta psikolijim bozuk belkide lohusaliktandir benimki gecer insallah. Allah yardimcin olsun canim kolaylikla atlat saglicakla kavus bebisine insallah
benimkide ilk kızımda öyle yapardı. Busefer daha agresifim yapamayacak. Hemde düşündüğü hiç bir şeyi yapamayacak. Sanki kendileri anne olmadılar. Ne manyaklık ya nasıl Bi insanlık anlayışı bilmiyorum.Benim kv dede ole yapmaya calisti bikackere bi musadenle anne ben sarilcam dedim beni istiyor dedim biddaha sokulamadi.yok yaa insan yavrusunu atcak yer ararmi benimki 1.5 yasinda suanda iki canimla bile kimseye emanet edemm
Benim doktorum 40 olup gelmeyenlere suniyle doğumu başlatıcam dedi.aslında 41dolana kadar bekleneniliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?