2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah kavuştursun ayırmasın bir daha canım. İnşallah öyledir.

Doktoruna sorabiliyorsan sor canım. Ne kadar fayda etse o kadar iyidir.
Kozmogirl17 Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah sağlıcakla al kucağına bebeğini.

Benim doktorum 40 olup gelmeyenlere suniyle doğumu başlatıcam dedi.aslında 41dolana kadar bekleneniliyor diye biliyorum

Sağol canım bugün sorucam doktora. Benim şu an sadece dudak kısmında kaşıntı ve hafif akıntı var
Ama kendi haline bırakırsam artar
Sirkeli su falan anlık çözüm oluyor. Bi kaç saat kaşıntıyı alıyor. Kefire başladım, içten bağırsak floramı düzelteyim. Bir de ilaç kullanırsam atlatırım inşallah

İlk kez dün gece kaşındım doktorum bilmiyor sancılar da dün şu şekildeydi.. yükledim ... seninkiler nasıl çıkıyor ?
Senin bayağı hareketli görünüyor çizgiler
Ben 5 gün önce girdim nst ye
20 dk da 2 tane çıktı
Biri 80 biri 100 gibi bi değerdi. O günden beri daha sık kasılıyor ama düzeni yok

Canım iki üç gün daha kalacak olursa da üzülme benimki de kalacak ama en azından iyi bakılıyor sağlıklı bir şekilde çıkacak. Çıkıp da
Hasta olup yatsa daha kötü emin ol.
Sen de ben de kavuşacağız az sabır.
Göğsünü ılık suyla masaj yaparak yika devamlı .
Bir de günde 3 litre su iç kesin canım .

Saat 3,5 da uyudu ben 4 de ancak ama kanepede yattım sonra kalktım odaya gectım gezdım durdum sonra bacak agrısı su bu derken cocuk 6:30 da kalktı geri şaka gibi yani. Dahada kalkmadım babası gıttı yanına kaça kadar uyuudu uyumadı bılmıyorum. Su son 2 gun esım evde bende dınlenırım derken su olana bak. Ve suandada sezeryan yerım cızz edıyo yatarkende ayaktaykende dun cunku ole ani hareketler yaptım ki o sinirle . Daha doğurmadan psıkolojim sıfırlandı

2 gün kalmış artık takmamaya çalış
İnsan sonuna geldiğinde çok depresif oluyormuş
Az önce biraz sıkıntılarımdan bahsedince eşim abartıyorsun dedi

Vajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum, daha önce de geçirdiğimden biliyorum kesin mantar yine. (doktora pazartesi randevum var)
Tedavi edilmeden doğum olursa ne olur bilen var mı?
Bebeğe geçen bişey mi???
Canım doktorunla görüştün mü? Ben de fitil kullanıyorum şu an o gelen su akıntı olabilir diye aydingelini nin kullandığı neo penotran forte l isimli 7adet fitil var.

Bir ay kadar önce de idrar tahlilinde candida çıkmıştı (henüz kaşıntı başlamamıştı, sadece akıntı rengi değişmişti) o zaman içinde 2adet fitil olan başka bir ilaç vermişti ve hemen sıkıntım geçmişti. Belki sana da o fitili verirse iki günde geçer bile canım.

Günaydın kızlar
S Spizella tam sonlara gelmişken mantar kötü olmuş Geçmiş olsun inşallah ilerlemeden gecer
Ediz Enesin Annesi son günleri daha rahat huzurlu geçirmek istiyor insan sonra bizi uykusuz yorgun günlerin beklediğini biliyoruz ama hem doğum yapacak olmamızın gerginliği ,fiziksel sıkıntılarımız hem de evdeki cocukla ilgili durumlar maalesefki buna izin vermiyor ;(

ikinciye cesaret edemem ben heralde ya. fizyolojik olarak hic birseyim yokta psikolijim bozuk belkide lohusaliktandir benimki gecer insallah. Allah yardimcin olsun canim kolaylikla atlat saglicakla kavus bebisine insallah
öyle deme insan gerçekten unutuyor. Evet yaşadıklarını unutmasan asla bir daha çocuk sahibi olmazdın. Ama insan unutuyor.Rabbim öyle büyükki bebeğine arandaki bağı kurmanı sağlayan o annelik duygusunu sana yaşatan,bebeğini besleyebilmen için süt yapan oksitosin hormonu aynı zamanda yaşadığın olumsuzluklarıda unutmnı sağılıyormuş. Düşünsenize bu nedenle tekrar anne olmayı düşünüyormuşuzş.ne mükemmel bir şey. Lohusalık tandır oda geçecek sana sakin ol kafanı takma falan diyemiyorum. Ben lohusa olmadan lohusa depresyonun girdim şuan çok asabiyim. Herkese kızgınım falan.

Benim kv dede ole yapmaya calisti bikackere bi musadenle anne ben sarilcam dedim beni istiyor dedim biddaha sokulamadi.yok yaa insan yavrusunu atcak yer ararmi benimki 1.5 yasinda suanda iki canimla bile kimseye emanet edemm
benimkide ilk kızımda öyle yapardı. Busefer daha agresifim yapamayacak. Hemde düşündüğü hiç bir şeyi yapamayacak. Sanki kendileri anne olmadılar. Ne manyaklık ya nasıl Bi insanlık anlayışı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…