Canım doktorunla görüştün mü? Ben de fitil kullanıyorum şu an o gelen su akıntı olabilir diye @aydingelini nin kullandığı neo penotran forte l isimli 7adet fitil var.
Bir ay kadar önce de idrar tahlilinde candida çıkmıştı (henüz kaşıntı başlamamıştı, sadece akıntı rengi değişmişti) o zaman içinde 2adet fitil olan başka bir ilaç vermişti ve hemen sıkıntım geçmişti. Belki sana da o fitili verirse iki günde geçer bile canım.
Günaydın kızlar
S Spizella tam sonlara gelmişken mantar kötü olmuş Geçmiş olsun inşallah ilerlemeden gecer
Ediz Enesin Annesi son günleri daha rahat huzurlu geçirmek istiyor insan sonra bizi uykusuz yorgun günlerin beklediğini biliyoruz ama hem doğum yapacak olmamızın gerginliği ,fiziksel sıkıntılarımız hem de evdeki cocukla ilgili durumlar maalesefki buna izin vermiyor ;(
benimkide ilk kızımda öyle yapardı. Busefer daha agresifim yapamayacak. Hemde düşündüğü hiç bir şeyi yapamayacak. Sanki kendileri anne olmadılar. Ne manyaklık ya nasıl Bi insanlık anlayışı bilmiyorum.
Rengi nasildi canım? Ay cok heyecanlıKızlar fitile zaman kaldı mı bilmiyorum, az önce mukuslu bişey geldi, jöle gibi. Sanırım nişan dedikleri
Çok heyecanlandım canım okurkenKızlar fitile zaman kaldı mı bilmiyorum, az önce mukuslu bişey geldi, jöle gibi. Sanırım nişan dedikleri
Ay hadi inşallah :)))Kızlar fitile zaman kaldı mı bilmiyorum, az önce mukuslu bişey geldi, jöle gibi. Sanırım nişan dedikleri
Ayni şeyi bende çok merak ediyorum şu an 38+4 üm... bebeğim 3750 gram görünüyor 41 i beklerse 4 ü geçer naparız acabaPeki şu an 3.700 gram. 4 kilo yaklaşırsa yine 4- hafta bekler mi ki kafamda deli sorular
Rengi nasildi canım? Ay cok heyecanlı
Çok heyecanlandım canım okurkenhadi inşallah geliyor İnci Prenses
Ay hadi inşallah :)))
Cok heyecanlandim nasil bisey acaba rengi falan? Saglikla gelsin yavrun kolayca kavusun insallahKızlar fitile zaman kaldı mı bilmiyorum, az önce mukuslu bişey geldi, jöle gibi. Sanırım nişan dedikleri
Eşimden yana o konuda sıkıntım yok ama hamılelıkde sınırlerım 2 ye katlandı sanırım. Tahammul sınırlarım durmus durumda bu gecede annemler gelıyolar yarın son gun artık normale dönmek istiyorum. Suan hem sancı hem sezeryan yerı acısı var. Su son gun başıma actıgı ıslere bak ya2 gün kalmış artık takmamaya çalış
İnsan sonuna geldiğinde çok depresif oluyormuş
Az önce biraz sıkıntılarımdan bahsedince eşim abartıyorsun dedi
ya sorma. 2 gun rahat edıyım cocugu devredıyım dedım . Ohoooo enes bey bize süprizler hazırlamısş meger 3:30 uyudu 6:30 kalktı az sonra uyutcam yorgunluk belirtisi bıle yok yanı 6 saatı gecmıs durumda olmasına rağmen. Ne zaman zaten ozel bı gun beklesek bısey olsa boyle oluyoGünaydın kızlar
S Spizella tam sonlara gelmişken mantar kötü olmuş Geçmiş olsun inşallah ilerlemeden gecer
Ediz Enesin Annesi son günleri daha rahat huzurlu geçirmek istiyor insan sonra bizi uykusuz yorgun günlerin beklediğini biliyoruz ama hem doğum yapacak olmamızın gerginliği ,fiziksel sıkıntılarımız hem de evdeki cocukla ilgili durumlar maalesefki buna izin vermiyor ;(
Cok heyecanlandim nasil bisey acaba rengi falan? Saglikla gelsin yavrun kolayca kavusun insallah
Salı günü bendede olmuştu ona benzer bişey.miktarı nasıldı acaba sende ? Nişan olması için avuç kadar olması gerekiyormuş duyduğum kadarıyla.Ben de heyecanlandım :)
Rengi sarı idi kanlı/pembe falan değil
Jöle gibi diyebilirim
Salı günü bendede olmuştu ona benzer bişey.miktarı nasıldı acaba sende ? Nişan olması için avuç kadar olması gerekiyormuş duyduğum kadarıyla.
Bendede fazla değildi.ondan sonra tık yokParça parça gelebiliyomuş
Benim fazla değil
Bunun devamı da olur belki
Senin tekrar olmadı mı?
Üfff ben de 2-3 güne olur belki diye heyecan yapmıştımBendede fazla değildi.ondan sonra tık yoksen yinede hazırlıklı ol.herkeste aynı olmayabilir
Al bendende o kadarÜfff ben de 2-3 güne olur belki diye heyecan yapmıştım
Neyse en azından hayatıma bi heyecan geldi
Evet illa pembe veya kahverengi olmasıma gerek yokmuş canım. Sarı filan da oluyormuş. Hadi bakalım en azından bir işaret yolladı senin fıstıkBi ağrısı sancısı yok, rengi eğer iğrenmiyosan googleda resimler kısmında doğum nişanı falan yazıp arattır istersen
Kiminde sarımsı kiminde kahverengi, kırmızı ya da pembe olabiliyomuş.
Ben sadece ıslaklık hissedince wc ye gittiğimde gördüm
Ayni şeyi bende çok merak ediyorum şu an 38+4 üm... bebeğim 3750 gram görünüyor 41 i beklerse 4 ü geçer naparız acaba
Ebet normal bekliyorum çatın müsait demişti ama 4 kilo olursa kanala indiğinde bakarız duruma göre sezaryene alırım dedi normal olmak istiyorum inşallah şu bir kaç gün içinde gelir yavrucumSenin benden bir hafta daha sonra. Bana doktor 4 kilo okursa normal zırlar demişti. Sen de normal mi bekliyorsun değil mi? Belki suni sancı başlatırlar valla hiç belirti de yok. Evden de dışarı çıkamıyorum sıkıldım
Ebet normal bekliyorum çatın müsait demişti ama 4 kilo olursa kanala indiğinde bakarız duruma göre sezaryene alırım dedi normal olmak istiyorum inşallah şu bir kaç gün içinde gelir yavrucum
Canım doğurdun mu sen? Yazmadın bir daha merak ettimBen de kontrolden geldim şimdi kızlar 1 cm açılma var, doktor alttan baya zorladı doğumu tetiklesin diye şu an kanamam var ama muayeneden dolayı mi yoksa nisan mi hicbir fikrim yok sadece kasıklarımda hafif bir ağrı var. Bugün kendi sancımı bekleyeceğim gelmezse de yarın sabahtan yatışım yapilacak suni sancı ile doktorum dogumu başlatacak bana da dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?