2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kızlar fitile zaman kaldı mı bilmiyorum, az önce mukuslu bişey geldi, jöle gibi. Sanırım nişan dedikleri

Oğullarının çocuğu olarak gördükleri için herşeyi kendilerinde hak görüyorlar. Ama bu arada unutuyorlar o çocuklar fasulye yetiştirir gibi pamuk arasında yetişmedi bide anneleri var . Kendi kaynanaları öyle yaptı diye yapıyolar. Benim ilk çocuğum mesela ben herşeyi kendim deneyerek öğrenmek istiyorum . Esim de iznini ayarladı doğumdan sonra 3 hafta evde olcak . Benim kaynanam turkiyede burda bi gorumcem var anasından gazi alıp alıp her ise burnunu sokmaya kalkiyo. Yani hepimizin basında bi türlüsü var . Gerce ben çok takılmam açıkça soylerim öyle ayıp olur falan diye susmam . Ama iste huylu huyundan gecmiyo . Kadın aynı mantıkla devam ediyo .

Allahtan bütün kaynana görümce mağdurlarına sabır diliyorum .

2 gün kalmış artık takmamaya çalış
İnsan sonuna geldiğinde çok depresif oluyormuş
Az önce biraz sıkıntılarımdan bahsedince eşim abartıyorsun dedi
Eşimden yana o konuda sıkıntım yok ama hamılelıkde sınırlerım 2 ye katlandı sanırım. Tahammul sınırlarım durmus durumda bu gecede annemler gelıyolar yarın son gun artık normale dönmek istiyorum. Suan hem sancı hem sezeryan yerı acısı var. Su son gun başıma actıgı ıslere bak ya
ya sorma. 2 gun rahat edıyım cocugu devredıyım dedım . Ohoooo enes bey bize süprizler hazırlamısş meger 3:30 uyudu 6:30 kalktı az sonra uyutcam yorgunluk belirtisi bıle yok yanı 6 saatı gecmıs durumda olmasına rağmen. Ne zaman zaten ozel bı gun beklesek bısey olsa boyle oluyo

Cok heyecanlandim nasil bisey acaba rengi falan? Saglikla gelsin yavrun kolayca kavusun insallah

Bi ağrısı sancısı yok, rengi eğer iğrenmiyosan googleda resimler kısmında doğum nişanı falan yazıp arattır istersen
Kiminde sarımsı kiminde kahverengi, kırmızı ya da pembe olabiliyomuş.
Ben sadece ıslaklık hissedince wc ye gittiğimde gördüm

Evet illa pembe veya kahverengi olmasıma gerek yokmuş canım. Sarı filan da oluyormuş. Hadi bakalım en azından bir işaret yolladı senin fıstık

Ayni şeyi bende çok merak ediyorum şu an 38+4 üm... bebeğim 3750 gram görünüyor 41 i beklerse 4 ü geçer naparız acaba

Senin benden bir hafta daha sonra. Bana doktor 4 kilo okursa normal zırlar demişti. Sen de normal mi bekliyorsun değil mi? Belki suni sancı başlatırlar valla hiç belirti de yok. Evden de dışarı çıkamıyorum sıkıldım

Ebet normal bekliyorum çatın müsait demişti ama 4 kilo olursa kanala indiğinde bakarız duruma göre sezaryene alırım dedi normal olmak istiyorum inşallah şu bir kaç gün içinde gelir yavrucum

Canım doğurdun mu sen? Yazmadın bir daha merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…