- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Hamilelik zorluyor insanı canım ama rahimde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi. Ben her geçen gün seviniyorum bugün de gelmedi diyeKızlar ya ben galiba kızım artık gelsin istiyorum
Son günlerde benim de tahammülüm azaldı. Özellikle çok bel ağrım oluyor fibromiyaljiyle bebeğin baskısı karıştı hepten. Tansiyon ayrı canımı sıkıyor, kalbim devamlı boğazımda atıyor sanki, uzanamaz oldum, kafamı yastığa koyamıyorum... Ayy bir an evvel gel artık kızım ya annen dayanamıyor
Bende asabilik yokta sanki cok buyuk seyler yasamisim gibi bir psikoloji icerisindeyim. Yorgunum bitkinim. Cok sukur kolay dogum yaptim bebegim saglikli ben saglikliyim en onemlisi bu. sanirim dogum oncesi icimde biriktirdigim korkular lohusaligimla birlikte birlesti. Allahtan cocuguma karsi ask doluyum gözm onu görüyor sadece :) onunla keyifleniyorum. bidaha cocuk yapamam gibi geliyor ama dedigin gibi unutulur gider heralde. Senin yasadigin dogum oncesi stres o bendede vardi asiri sinirli ve gergindim. Dogumdan sonra sessiz sakin sinirleri alinmis biri gibi oldum :))öyle deme insan gerçekten unutuyor. Evet yaşadıklarını unutmasan asla bir daha çocuk sahibi olmazdın. Ama insan unutuyor.Rabbim öyle büyükki bebeğine arandaki bağı kurmanı sağlayan o annelik duygusunu sana yaşatan,bebeğini besleyebilmen için süt yapan oksitosin hormonu aynı zamanda yaşadığın olumsuzluklarıda unutmnı sağılıyormuş. Düşünsenize bu nedenle tekrar anne olmayı düşünüyormuşuzş.ne mükemmel bir şey. Lohusalık tandır oda geçecek sana sakin ol kafanı takma falan diyemiyorum. Ben lohusa olmadan lohusa depresyonun girdim şuan çok asabiyim. Herkese kızgınım falan.
Bence dogumdan korkma dogum sonrasi kv seninle kalmasindan korkKardeşinin orada olduğunu bile bile mi yapıyo canım? Öyleyse durum vahimama doğunca bir iki hafta zorluk çekersin sonra düzelir salih paşa da Allahın izniyle :)
İyi bari kuzum aklım sendeydi valla. Belki akıntıdır dün benden de tuvaletimi tutunca öyle bi akıntı geldi pijamama geçti ama devamı olmadı :)
Evet kuzum işte acıya dayanıklıyım inşallah sancıda da ötle olur.. ben izlemiyorum hiç ya ne normal ne sezaryen videosu. Farkında değiliz de herşeyi bilinç altımızda tutuyoruz işte bende ntsye bağlanınca çok şaşırdım kendime. Lohusalıkta da olur kuzum korkma geçer Allahın izniyle:) hepimize güç kuvvet versin her zaman..
kv ile uğraşmak zor bide o derdi çekicez.. benmkisi sürekli bende olacak evi 5 dk yürüme mesafesinde zaten. Ablamın evi uzak çocukları okula gidiyo gelemicek sürekli hafta içi. Ben ne yapıcam hiç bilmiyorum..
Kuzum ben bunu doktoruma sordum doğum esnasında bebeğe geçermi diye. Bişey olmaz dedi. Çünkü benm mantarım felaketti ve geçmez hemen sandım, doktorum muayene edince ilaç verdi. Ama yarın bi doktora git ya da ilaç yazdır doktorunu arayıp çünkü her ihtimale karşı onun hafiflemesi lazım. Ben neo-penotran forte fitil kullandım 3.gününde baya hafifletti(7fitil var içinde) birde mantazol krem. Mantarın lekesi dahi kalmadı. Sadece dudak kısmında kaldı çok az bu gittiğimde yine istedim sadece krem yazın dedim yine fitili de yazmış travocort krem yazmış bu seferde. 2 gün bile bu fitili atsan sana fayda edecektir eminim. Sirkeli suymuş, yoğurtmuş, sarımsakmış ben neler denedim geçmiyo.. yine de sen bilirsin tabiki
Esim görüyor allahtan kendi soyler herseyi. Benim gorumcem cocugun esyalarini kendi yerlestrdi dolabina düsün onu bilr ben yapamadim. O da dogumdan geldigim gün dikislerden kalkamiyorum iyilik olsun diyr yerlestrdi. Ve bebegin dolabi yok almadik benim yatak odamda benim dolabimda yer actik oraya yerlestrdi. Ama bende napiyim her seyi sikayet edince de olmuyor. 3 unu soyluyorsam esime 1 ini yutuyorum. Kendileri dusunmuyorlarAllah sabır versin valla lohusa halinle bide kaynanayla uğraşmak zordur eminim . Benim de başımda bi görümce var senin kaynananın modelinden . Gerce ben daha doğum yapmadım ama kadın şimdiden belli ediyo . Geçen geldi çocuğun dolaplarını karıştırıyo neymiş eksik var mı diye kontrol ediyomus . Ben bugün eşimle pazarlığı yaptım. Karistirmicak ablasını . Kaynananın önünde durcak kisi de esin . Sen soylersen biseyleri torunumuzu sevdirmiyo olur . Bence eşinle konuş .
Esim kizmis sanirim isitme testine goturdugumzde hic ellemedi cocugu emzirrkende gelmedi.Yok artik cidden dusuncesizler.. bende sinirlenirdim haklisin ,
Bakma sen onlara uzme kendini , insanlari degistiremiyoruz malesef , sonra mesafeni koyarsin araya ..
Canim direk hastaneye gitsen amniyon kesesi patladiysa , enfeksiyon riskine karsi hastaneye yatis yapilmali . NST ile sancin ve en önemlisi bebegin kalp atisi kontrol ediliyor burda , insallah dogumun baslamistir saglicakla al bebisiini kucagina)
Regl sancısı gibi sancılarım var biraz da midem bulaniyo . Bi geciyo sonra geri başlıyo kaç dakka da bir olduğunu hesaplamadım ama sık olmaya başlad diger gunlere gore. Gerce daha nisan falan gelmedi . Sadece sanci var . Doğum olabilir mi ki bugün? Ayyy panikledim evde de tekim ama bilemedim korkuyorum galiba
Esim görüyor allahtan kendi soyler herseyi. Benim gorumcem cocugun esyalarini kendi yerlestrdi dolabina düsün onu bilr ben yapamadim. O da dogumdan geldigim gün dikislerden kalkamiyorum iyilik olsun diyr yerlestrdi. Ve bebegin dolabi yok almadik benim yatak odamda benim dolabimda yer actik oraya yerlestrdi. Ama bende napiyim her seyi sikayet edince de olmuyor. 3 unu soyluyorsam esime 1 ini yutuyorum. Kendileri dusunmuyorlar
Böyle diyorum ama ben de dursun diye hala uğraşıyorum canımHamilelik zorluyor insanı canım ama rahimde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi. Ben her geçen gün seviniyorum bugün de gelmedi diyeama yarın 38+6 oluyoruz yarından itibaren gelebilir artik
Amin canımBöyle diyorum ama ben de dursun diye hala uğraşıyorum canım
En azından 37+0ı görmek istiyorum, ondan sonraki hedefim de 39+0 ve nihai hedef 40+0. Tabi hayırlısıylaaynı zamanda tez elden de kavuşmak istiyorum ama inşallah günler su gibi geçsin... Sağlıkla kavuşalım
Bebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu amaKozmogirl17 naptın canım doğdu mu bebiş
Bebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
Olabilir
Regl ağrısına benziyormuş başta
Gözün aydın canım gule güle büyüt bebeğiniBebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
Bebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
Canım çok tebrik ederimBebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?