2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya ben galiba kızım artık gelsin istiyorum

Son günlerde benim de tahammülüm azaldı. Özellikle çok bel ağrım oluyor fibromiyaljiyle bebeğin baskısı karıştı hepten. Tansiyon ayrı canımı sıkıyor, kalbim devamlı boğazımda atıyor sanki, uzanamaz oldum, kafamı yastığa koyamıyorum... Ayy bir an evvel gel artık kızım ya annen dayanamıyor

Hamilelik zorluyor insanı canım ama rahimde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi. Ben her geçen gün seviniyorum bugün de gelmedi diye ama yarın 38+6 oluyoruz yarından itibaren gelebilir artik

2.doğumu yapacak olan bir anne olarak geçtiğimiz hafta bayağı stresliydim ama bu hafta bana bir sakinlik bir güç bir kabul ediş geldi :) ilk doğum biraz karambole geliyor başınıza ne geleceğini bilmiyorsunuz ama 2.doğumda neler yaşayacağınızı sizi nasıl bir süreç bekledigini biliyorsunuz. Gerçi her doğum farklı derler. Yaşayınca karşılaştırma şansım olacak.
Ilk doğumumu paylaşmıştım burada çok hızlı gelişmişti herşey 11de hastaneye girip 12.40da epiduralsiz suni sancısız doğurmuştum kızımı. 2 .doğum daha hızlı olur sancıların baslar başlamaz gel dedi doktorum. Bu hamileligimi daha aktif geçirdim. Yürüdüm yüzdüm hiç bi isten sakınmadım kendimi. Doğurunca paylaşıcam tecrübelerimi, inşallah hepimizin doğumları kolay,hem bebeklerimiz hem de biz çok sağlıklı oluruz

Regl sancısı gibi sancılarım var biraz da midem bulaniyo . Bi geciyo sonra geri başlıyo kaç dakka da bir olduğunu hesaplamadım ama sık olmaya başlad diger gunlere gore. Gerce daha nisan falan gelmedi . Sadece sanci var . Doğum olabilir mi ki bugün? Ayyy panikledim evde de tekim ama bilemedim korkuyorum galiba

Bende asabilik yokta sanki cok buyuk seyler yasamisim gibi bir psikoloji icerisindeyim. Yorgunum bitkinim. Cok sukur kolay dogum yaptim bebegim saglikli ben saglikliyim en onemlisi bu. sanirim dogum oncesi icimde biriktirdigim korkular lohusaligimla birlikte birlesti. Allahtan cocuguma karsi ask doluyum gözm onu görüyor sadece :) onunla keyifleniyorum. bidaha cocuk yapamam gibi geliyor ama dedigin gibi unutulur gider heralde. Senin yasadigin dogum oncesi stres o bendede vardi asiri sinirli ve gergindim. Dogumdan sonra sessiz sakin sinirleri alinmis biri gibi oldum :))

Bence dogumdan korkma dogum sonrasi kv seninle kalmasindan kork inanki her yapilan soylenen batiyor insana bu lohusalikta. Ben kendi annemi cekemiyorum cogu zaman. Halasi gelir anne karnindaki sesleri acar biri gelir bebegi ayaginda sallar biri gelir agzina emzik verir. cocugun alismamadi gereken ne varsa yapiyolar. Once cocugu sevmek icin sabirsizlanip uyandiriyorlar sonra cocuk uyanip durmayinca sacma sapan davranislar sergiliyorlar. Hergun bir kriz bizm evde :)

Esim görüyor allahtan kendi soyler herseyi. Benim gorumcem cocugun esyalarini kendi yerlestrdi dolabina düsün onu bilr ben yapamadim. O da dogumdan geldigim gün dikislerden kalkamiyorum iyilik olsun diyr yerlestrdi. Ve bebegin dolabi yok almadik benim yatak odamda benim dolabimda yer actik oraya yerlestrdi. Ama bende napiyim her seyi sikayet edince de olmuyor. 3 unu soyluyorsam esime 1 ini yutuyorum. Kendileri dusunmuyorlar

Esim kizmis sanirim isitme testine goturdugumzde hic ellemedi cocugu emzirrkende gelmedi.

Olabilir
Regl ağrısına benziyormuş başta

Valla ben hamilelikle beraber herşeyi şikayet etmeye başladım önceden icimde kalanlar da dahil . Hiç değilse icimde kalmiyo . Bazen eşim bozuluyo gibi oluyo o arada da hamileliği kullanıyorum . Ama artık bende napiyim yani . Benim gorumcem o kadar çok karisiyo ki utanmasa günde kaç kere tuvalete gittiğimizi sorcak o derece yani .

Hamilelik zorluyor insanı canım ama rahimde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi. Ben her geçen gün seviniyorum bugün de gelmedi diye ama yarın 38+6 oluyoruz yarından itibaren gelebilir artik
Böyle diyorum ama ben de dursun diye hala uğraşıyorum canım

En azından 37+0ı görmek istiyorum, ondan sonraki hedefim de 39+0 ve nihai hedef 40+0. Tabi hayırlısıyla aynı zamanda tez elden de kavuşmak istiyorum ama inşallah günler su gibi geçsin... Sağlıkla kavuşalım

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…