- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Evet 22 kasimda final :)iyiyim çok şükür vakit geçirmeye çalışıyorum sabırsızlıkla bekliyoruz doğumu. senin sezaryen olacaktı günün belli oldu mu?
Bebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
Evet 22 kasimda final :)
Sanada saglikli huzurlu dogumlar dilerim
Canım ne guzel koray kuzunun kardeşide gldi darısı bizlere . Güle güle büyüt minnoşuBebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
Evet 22 kasimda final :)
Sanada saglikli huzurlu dogumlar dilerim
Bilmiyorum ki canım beklemez gibi geldi banaPeki şu an 3.700 gram. 4 kilo yaklaşırsa yine 4- hafta bekler mi ki kafamda deli sorular
E bebekte 25 li paket 16 lira olan vardı ondan alacaktim ama elimde bi gun önceden sagdigim sut vardı internetten alsam hemen ertesi güne gelmezdi sut cope gidecekti bebekle de cikmak istemedim ben de hastayim biraz bebis te durup durup aglama krizine giriyor gaz sancisi çekiyor. Busefer boyle aldık bidahaki sefere elimdekiler bitmeden alırım istediğim şekilde. Teşekkür ederim cevap içinBen lansinohun 50 tanesini 40 tlmi ne almıştım.
Gözün aydın canım güle güle sağlıkla büyüt inşallah.Bebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
Rica ederim canım. Güle güle kullan:) sağlığına da hemen kavuş inşallah. Bebişin de gazı hiç vücudunda kalmasın hemen dışarı çıksın hep.E bebekte 25 li paket 16 lira olan vardı ondan alacaktim ama elimde bi gun önceden sagdigim sut vardı internetten alsam hemen ertesi güne gelmezdi sut cope gidecekti bebekle de cikmak istemedim ben de hastayim biraz bebis te durup durup aglama krizine giriyor gaz sancisi çekiyor. Busefer boyle aldık bidahaki sefere elimdekiler bitmeden alırım istediğim şekilde. Teşekkür ederim cevap için
Valla bana şuan da da kadının varlığı batıyo her hareketine uyuz oluyorum. Ben ablamı çekemiyorum sürekli kavga ediyoruz, ona laf söylemiyorum diye kendini iyice bişey sandı.Bence dogumdan korkma dogum sonrasi kv seninle kalmasindan korkinanki her yapilan soylenen batiyor insana bu lohusalikta. Ben kendi annemi cekemiyorum cogu zaman. Halasi gelir anne karnindaki sesleri acar biri gelir bebegi ayaginda sallar biri gelir agzina emzik verir. cocugun alismamadi gereken ne varsa yapiyolar. Once cocugu sevmek icin sabirsizlanip uyandiriyorlar sonra cocuk uyanip durmayinca sacma sapan davranislar sergiliyorlar. Hergun bir kriz bizm evde :)
Bebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
Benimde kayinvalidem cevrem hergun telefonla mutlaka soruyor nasiliz diye ama inanin rahatsiz oldum , bende cok bunaldim bu sorulardan ..ne facebook ne instegram kullaniyorumValla ben hamilelikle beraber herşeyi şikayet etmeye başladım önceden icimde kalanlar da dahil . Hiç değilse icimde kalmiyo . Bazen eşim bozuluyo gibi oluyo o arada da hamileliği kullanıyorum . Ama artık bende napiyim yani . Benim gorumcem o kadar çok karisiyo ki utanmasa günde kaç kere tuvalete gittiğimizi sorcak o derece yani .
Canimm kac dakika da bir geldigine ve kac saniye surdugune bak kasilmalarinin .. eger duzenli geliyorsa buyul ihtimal dogum kasilmasidir .Yatınca artıyo kalkıp dolanınca hafif sızı şeklinde kaliyo . Bilmiyom valla korkmaya başladım galiba .
Benimde kayinvalidem cevrem hergun telefonla mutlaka soruyor nasiliz diye ama inanin rahatsiz oldum , bende cok bunaldim bu sorulardan ..ne facebook ne instegram kullaniyorum
En son gecen hafta numarami degistirmistim az kisiye vermistim bugunde inanin Whatsapp imi sildim cok bunaldim hergun soruyorlar nasiliz diye bisey lazimmi diye.. hamileyken sormadilar dogum öncesi temizligi bile tek yaptim
Bebegimin gözu iltihap oldu buyuk ihtimlalle antibiyotik baslanilcak millet ev gezmesi derdinde ..
Esimin bi alman arkadasi var eskiden ( almanlar birayi cok icer ) oda iciyorr.. hamileyken tanistim kokuyordu bira.. gecen esim bebegin fotosunu atmis oda baska birine x in bebegi oldu diye fotoyu baska ortak arkadaslarina yollamis hic hoslanmiyorum bu durumlardan ben daha bebegimin fotografini paylasmadim . Bide sormus gelebilirmiyiz diye .. his hoslanmiyorum zaten onlardan esimde pek görusmez artik ..
Esim melek gibidir gercekten cok seviyorum ama tutamiyorum kendimi bosanma nedenimiz olucak bu logusalik .. oda alttan aliyor devamli baska caresi yok zaten.
Canimm kac dakika da bir geldigine ve kac saniye surdugune bak kasilmalarinin .. eger duzenli geliyorsa buyul ihtimal dogum kasilmasidir .
Benim her 2-3 dakikada kasilmam oldugunda 7-8 cm acilmam vardir . 40 dakika sonra dogumum gerceklesti .
Gözün aydın canımm, sağ salim kucağına alabilmene çok sevindim :) rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin :)Merhaba kizlar. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Kafami.kaldirip.ancak yazabiliyorum. Hamilelikte hic uyumayan ben dogumdan sonra kafami kaldiramaz oldum. Bebis uyudukca bende uyuyorum. Hatta bazen emzirirken uyuyakaliorum. Kizim azcik minnos dogdu 3100 gr 240 gr da kaybetti 2 gunde insallah bundan sonrasinda toparlar. Dogumum rahat gecti esimmde girdi 5 dkka.icinde kizimi cikaedilar zaten gorunce ikimizde agladik. Sonra esimle kizimi cikardilar o ara ben biraz heycanlandim sakinlestirici verip uyuttular. 2 gundur ilaclardan da sanieim leyla gibiyim. Yogun bakimda olan bebislere cok.gecmis.olsun dilerim.bi an once kavusursunuz.
Merhaba kizlar. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Kafami.kaldirip.ancak yazabiliyorum. Hamilelikte hic uyumayan ben dogumdan sonra kafami kaldiramaz oldum. Bebis uyudukca bende uyuyorum. Hatta bazen emzirirken uyuyakaliorum. Kizim azcik minnos dogdu 3100 gr 240 gr da kaybetti 2 gunde insallah bundan sonrasinda toparlar. Dogumum rahat gecti esimmde girdi 5 dkka.icinde kizimi cikaedilar zaten gorunce ikimizde agladik. Sonra esimle kizimi cikardilar o ara ben biraz heycanlandim sakinlestirici verip uyuttular. 2 gundur ilaclardan da sanieim leyla gibiyim. Yogun bakimda olan bebislere cok.gecmis.olsun dilerim.bi an once kavusursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?