2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebisimi kucagima aldim kizlar simdilik ikimizde cok iyiyiz darisi bekleyenlerin basina kizlar cok guzel duygu ama
Canım ne guzel koray kuzunun kardeşide gldi darısı bizlere . Güle güle büyüt minnoşu Benim içinde son 1 keşke bugun pazar olsaydı dıyorum.

Ben lansinohun 50 tanesini 40 tlmi ne almıştım.
E bebekte 25 li paket 16 lira olan vardı ondan alacaktim ama elimde bi gun önceden sagdigim sut vardı internetten alsam hemen ertesi güne gelmezdi sut cope gidecekti bebekle de cikmak istemedim ben de hastayim biraz bebis te durup durup aglama krizine giriyor gaz sancisi çekiyor. Busefer boyle aldık bidahaki sefere elimdekiler bitmeden alırım istediğim şekilde. Teşekkür ederim cevap için

Rica ederim canım. Güle güle kullan:) sağlığına da hemen kavuş inşallah. Bebişin de gazı hiç vücudunda kalmasın hemen dışarı çıksın hep.

Valla bana şuan da da kadının varlığı batıyo her hareketine uyuz oluyorum. Ben ablamı çekemiyorum sürekli kavga ediyoruz, ona laf söylemiyorum diye kendini iyice bişey sandı.
Valla allah sabır versin. Bide bana kv nin annesi de gelecek o daha da gudubet.. hangi birinle uğraşcam bilmem

Benimde kayinvalidem cevrem hergun telefonla mutlaka soruyor nasiliz diye ama inanin rahatsiz oldum , bende cok bunaldim bu sorulardan ..ne facebook ne instegram kullaniyorum
En son gecen hafta numarami degistirmistim az kisiye vermistim bugunde inanin Whatsapp imi sildim cok bunaldim hergun soruyorlar nasiliz diye bisey lazimmi diye.. hamileyken sormadilar dogum öncesi temizligi bile tek yaptim
Bebegimin gözu iltihap oldu buyuk ihtimlalle antibiyotik baslanilcak millet ev gezmesi derdinde ..

Esimin bi alman arkadasi var eskiden ( almanlar birayi cok icer ) oda iciyorr.. hamileyken tanistim kokuyordu bira.. gecen esim bebegin fotosunu atmis oda baska birine x in bebegi oldu diye fotoyu baska ortak arkadaslarina yollamis hic hoslanmiyorum bu durumlardan ben daha bebegimin fotografini paylasmadim . Bide sormus gelebilirmiyiz diye .. his hoslanmiyorum zaten onlardan esimde pek görusmez artik ..

Esim melek gibidir gercekten cok seviyorum ama tutamiyorum kendimi bosanma nedenimiz olucak bu logusalik .. oda alttan aliyor devamli baska caresi yok zaten.

Yatınca artıyo kalkıp dolanınca hafif sızı şeklinde kaliyo . Bilmiyom valla korkmaya başladım galiba .
Canimm kac dakika da bir geldigine ve kac saniye surdugune bak kasilmalarinin .. eger duzenli geliyorsa buyul ihtimal dogum kasilmasidir .
Benim her 2-3 dakikada kasilmam oldugunda 7-8 cm acilmam vardir . 40 dakika sonra dogumum gerceklesti .

Merhaba kizlar. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Kafami.kaldirip.ancak yazabiliyorum. Hamilelikte hic uyumayan ben dogumdan sonra kafami kaldiramaz oldum. Bebis uyudukca bende uyuyorum. Hatta bazen emzirirken uyuyakaliorum. Kizim azcik minnos dogdu 3100 gr 240 gr da kaybetti 2 gunde insallah bundan sonrasinda toparlar. Dogumum rahat gecti esimmde girdi 5 dkka.icinde kizimi cikaedilar zaten gorunce ikimizde agladik. Sonra esimle kizimi cikardilar o ara ben biraz heycanlandim sakinlestirici verip uyuttular. 2 gundur ilaclardan da sanieim leyla gibiyim. Yogun bakimda olan bebislere cok.gecmis.olsun dilerim.bi an once kavusursunuz.

Aranır aranmaz değil de hergun günde kırk defa aranmaz . Ben artık açmıyorum bazen gorumcem arayınca. Herşeye karışmak istiyo . Kalktım daha uzak yere taşındım daha hala müdahil olma çabasında. Lohusalikta da böyle yaparsa nasıl dayanırım bilmiyorum . Çünkü şuan bile deliriyorum . Lohusayken naparim bilmiyorum. Allahtan kaynanam turkiyede yasiyo yoksa büyük sorun yaşardık biz yani .

Canimm kac dakika da bir geldigine ve kac saniye surdugune bak kasilmalarinin .. eger duzenli geliyorsa buyul ihtimal dogum kasilmasidir .
Benim her 2-3 dakikada kasilmam oldugunda 7-8 cm acilmam vardir . 40 dakika sonra dogumum gerceklesti .

Geçti şimdi ama çok korktum . Hamileligimin basından beri öyle bi sanci yaşamadım ben .

Gözün aydın canımm, sağ salim kucağına alabilmene çok sevindim :) rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin :)

Hayırlı olsun güle güle büyütün

Kizlar tekrardan selam anca rahat rahat yazmaya firsat buldum kesinlikle sezeryandan korkmayin suan buyuk oglum ayagimda salliyorum dusunun yani 15 20 dakikada butun islemim bitti uyusturma islemi 3 dakika da oldu bitti hemen uyustum zaten dr kapida bekliyodu hemen basladi isleme .anlamadim bile dr gelip basladigini basimda ki hemsireye sordum yoksa basladilarmi dedim evet dedi o sirada bebis agladi zaten anladim ciktigini cok mu cok rahat ti benimkisi tipki ilk dogumum gibiydi.ayni anda girdigim bi bayan vardi agliyodu cok aglama dedim guluyodum ben neden bukadar rahatsin dedi heyecanlanmiyormusun dedi ben daha cok hazir degilim doguma dedim ole ayrildik ameliyathanede.dedigim gibi sakin korkmayin rahat olun cok endiseleniyordum ikili testin sonucundan dolayi biliyosun bebegimin saglikli oldugunu ogrenir ogrenmez uyuklamaya basladim zaten dikis falan atilmis dr seslenince uyanmisim okadar yorgundumki rahatlama coktu resmen ustume.3350 gr 50 cm dogdu oglum emmek icin cok cabaliyor hatta hep memede uyumak istiyor sutum henuz sakirdamiyor ama beyaz su gibi geliyor simdilik mamayla takviye yapiyorum sekeri dusmesin diye.qBuyuk oglumu dert ediyordun oda cok sukur kardesi kucagimdayken gelmek istemiyor bana o inince gelip sarilip opuyo beni meme emmek istiyor onun gibi mememe yapisiyor hemen.anliyor yani yaslari ufakta olsa hastaliktan suanda biri yanimda bir ayagimda uyuyorlar okadar mutluluk vericiki.bu arada kalktim yurudum sondamida aldilar yurudukce aciliyorum rahatliyorum tavsiye ederim.enson agri kesicimide 12 de yaptilar obsaatten beri ilac vermediler cok sukur iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…